Min vens mor gav massage og blev nærgående

Min kammerat fyldte 30 år og skulle holde fest. da han bor i den anden enden af landet, blev det aftalt at jeg skulle overnatte hos hans mor, som havde massere af plads i hendes villa.

Jeg havde udnyttet det gode vejr og spille en gang golf, inden jeg kørte hen til hende, men ankom ved 14 tiden, og håbede på at jeg lige kunne få en lur inden festen ved 19. tiden. men de planen blev der lavet lidt om ved. susanne som min vens mor hed, havde lavet kaffe, og mens vi snakket, sagde hun at hun jo var gammel massør, så hvis jeg gik i bad kunne hun da lige give mig en gang massage inden jeg tog mig en lur, det mente hun min krop havde godt af efter en gang golf.
så jeg gik i bad, og jeg stod lidt og forstillede mig at det kunne være fræk hvis det blev andet end kropsmassage jeg fik, men kom jo så i tanken om at det jo var min vens mor og hun var jo var en dame på 58 år og slog det ud af hovedet igen. jeg tog et håndklæde rundt om mig, og gik ind på det værelse hvor hun havde en biks stående.

Læg dig nu ned, og hun begyndte at massere mig først på ryggen og bagbenene. hun bad mig vende mig om og begyndte på forsiden, og jeg var vist faldet lidt hen, for pludselig sagde susanne, ligger du og drømmer om at jeg skal tage din pik i munden søde. øh hvad stammet jeg. du har fået sådan en flot rejsning, så jeg må da lige tage den i munden, og da jeg kigget ned kunne jeg jo godt ser at min pik stod lige op. Susanne fjernede det sidste af håndklædet og tog min pik i munden.

Jeg lå bare og nød det, hun kørte op og ned af min pik med sin tungen, hun slikke mine kugler, og så ind i munden med pikken igen, og hun blev bare ved og ved. da hun havde slikket løs i et stykke tid, stoppede hun op, kiggede på mig og sagde, jeg ved godt jeg er en ældre kvinde, men jeg har ikke fået pik i 4 år siden min mand stak af med en anden. vil du ikke nok kneppet mig med denne dejlige pik, og hvem kan sige nej til noget sex især ikke når man har fået slikke pik af en drømmetungen.

SEX I DAG?

Hun tog mig i hånden og førte mig ind i soveværelse. jeg var jo nøgen, men susanne havde jo stadig tøj på, men det tog ikke langt tid for hende at få smidt tøjet. og hvilken syn, flotte bryster og en dejlig behåret fisse. jeg vil slikke dig sagde jeg, det er ok men lad os da taget en 69 sag desusanne jeg har ikke fået nok af smagen af din pik. nøj hvor var hun allerede våd, vi lå sådan indtil hun kom med et skrig og lige bagefter kom jeg med et voldsomt skud sperm lige i ansigtet på hende.
hun fik hurtigt min pik op og stå igen, og nu ville hun have min pik op i kussen, så hun satte sig op på min pik og begyndte at ride mig, det var bestemt ikke første gang hun red på en pik. nej hvor var det skønt, der hun havde redet på mig i et stykke tid, skulle jeg tage hende bagfra, og jeg lagde mig bagved hende og stak min pik op i hendes fisse og kørte løs, jeg trak mig ud da jeg var ved at komme og sprøjte ud over hendes røv.

Vi lå lidt og nussede og så hoppet hun ud efter 2 øl. behøver jeg at redet op til dig inden ved siden af, eller ligger du dig her hos mig når vi kommer hjem fra festen, du mangler jo et hul endnu. det lyder da lækkert sagde jeg.

Nå men vi fik festøjen på, og tog til fest, da klokken var ved at være 24 kom susanne hen og tog mig ved hånden fandt sin søn og sagde jeg har det meget dårlig og din ven har lovet at følge min hjem, han brokket sig og sagde at jeg ikke komme herovre for at tage tidlig hjem, men jeg sagde det var da ok og det kunne jo ske for enhver. vi fik fat i en taxa og kom hjem.
vi skyndte os at smide tøjet og begyndte den store slikketur igen og begyndte derefter at kneppet løs som om det var sidste gang i vores liv. samtidig med at jeg kom, begyndte min tlf og bippet. det var min ven der spurgte om jeg ikke kom tilbage. jeg svarede ham ikke. susanne begyndte at bearbejdet min pik igen, nu skal du tage mig i røven som den første mand nogensinde, hvilken ære, jeg fedte min pik og presset stille og roligt min pik op i hende, det kunne hun li. så kørte jeg frem og tilbage, desværre kom jeg hurtigt og nu var jeg færdig.

Vi faldt i søvn i hinandens arme. da vi vågnede næste morgen blev vi enige om at hun skulle komme over til mig snart, det var jo nok bedst da vi jo ikke var sikkert på om hendes søn dukkede op i hendes hus. da jeg kørte hjemad sendte min ven en sms hvor han takket for at jeg havde taget mig af hans mor, så han skyldte mig en tjeneste. han skulle bare vide, hvad vi havde lavet, hans mor og mig

porno med danske piger