Moden kvinde i centrum

SPAR MANGE PENGE

Mine hænder ville bare være overalt på deres unge, spændte, stenhårde kroppe. De havde begge to meget markerede mavemuskler og meget stramme baller…

Jeg er en kvinde i starten af 40’erne, fraskilt og har to drenge der går i gymnasiet. Mit sexliv har længe været lidt på stand-by, og mit legetøj i skuffen bidrager i den grad til vellyst i mangel af den ægte vare.

Jeg er på mange måder en attraktiv kvinde, høj, slank, dyrker sport og har store bryster med vorter der ofte stritter frækt. Men på trods af mit ydre har jeg nok udstrålet for meget selvsikkerhed og det har afskrækket mænd.

En aften hvor jeg vidste at drengene skulle holde en mindre fest for nogle kammerater, kom jeg uanmeldt lidt tidligere hjem fra et kursusophold med overnatning. Jeg var ikke ventet og burde nok have ringet i forvejen.

Huset virkede tomt så jeg lukkede mig bare ind og kunne høre aktivitet oppe på første sal. Lydene var ikke til at tage fejl af. Der var nogen der havde sex – og det var højlydt. Første tanke var at jeg ikke på nogen måde ville se mine drenge på den måde, og rømmede mig højlydt på vej op ad trappen mens jeg sagde halløj.

Stønneriet fortsatte og jeg rømmede mig igen og sagde halli hallo. Stadig ingen stilstand i aktiviteterne. Døren til min ene søns værelse stod på klem og derinde kunne jeg se to af deres venner i gang med at servicere en ung pige. Jeg genkendte dem som værende klassekammerater – men mine drenge var der ikke.

Jeg blev ærlig talt meget liderlig over at se hvad der foregik. Pigen lå på ryggen med benene vidt spredt ud over kanten på sengen. Mellem hendes ben lå en fyr på knæ og slikkede hende og havde et par fingre begravet i hendes våde sprække. Oppe ved hendes bryst stod en anden fyr på knæ skrævende over hende og brutalt mundkneppede hende mens han holdt godt fast i hendes nakke. Hun klynkede og jamrede sig mens hendes underliv roterede frækt mens ham fyren slikkede hendes klitoris og bearbejdede hendes fisse med den frie hånd. Pludselig kom hun i en voldsom orgasme og benene rystede og krampede voldsomt og truede med at smide ham fyren af der fik suttet sin pik.

De havde stadig ikke opdaget mig og mine hænder var til min store overraskelse både ned i mine trusser hvor der var meget vådt, og den anden stod jeg og kneb mine brystvorter der var meget følsomme nu. Hold da op hvor var det frækt. Mine skamlæber var meget ophævede og jeg var meget våd.

Da hende pigen havde sundet sig lidt, fik hun taget sig sammen til at få gjort noget ved fyrene. De lagde sig ned begge ned på sengen på ryggen, med pigen i midten. Hun begyndte så at skiftevis slikke den enes pik mens hun med sine små hænder masserede den anden på hans meget stive pik og nulrede hans nosser. De havde alle nogle flotte og spændte kroppe, og det så meget frækt ud.

Da hun havde suttet og masseret dem i nogle minutter vendte de hende om på alle fire. Den ene fyr trak hende ud til sengekanten og begravede sin unge stive pik i hendes fisse. Hun begyndte at klynke igen da han kneppede hende bagfra med et solidt tag på hendes hofter, men lydene stoppede da den anden fyr stak sin pik ind i munden på hende. Hun havde små spidse bryster der vippede frækt når ham bagved rytmisk kneppede hende. Det havde ikke varet mere end et par minutter, så trak han sig ud af hende og sendte en lang stråle af sæd ud over ryggen på hende med et brøl. Jeg havde udsigt til hendes lille røde fisse med de små skamlæber. Hendes lille krop rystede af lider, og bad ham foran om at komme ud i hendes ansigt. Hun tog fat i hans spændte nosser og med et stort støn spillede han sit stive jern af ud i hendes ansigt. Hun blev ramt af en to-tre solide stråler lige mit i ansigtet, og hun slikkede grådigt hans pik ren bagefter. Jeg listede hurtigt og lydløst ned af trappen igen og ud i haven hvor jeg gemte mig. Hold da op en fræk oplevelse, tænkte jeg. Og ventede på at de skulle forlade huset.

SEX I DAG?

Dagen efter kom mine drenge hjem. De havde overnattet hos en kammerat og betroede mig at dem der havde lovet at lukke og slukke ikke havde rodet. Jeg undlod at fortælle hvad jeg havde overværet, og sendte nogle frække tanker tilbage til dagen før og de kæmpe orgasmer jeg havde tilført mig selv efter jeg var blevet alene i huset.

Der gik nogle dage og jeg kunne ikke slippe episoden med de unge mennesker. Jeg fiflede med tanken om at lade mig udnytte af de der unge potente 19 årige drenge. Bare lade dem servicere mig og få sat noget handling på den frække oplevelse. Min egen oplevelse.

Det blev ferietid og mine drenge var hos deres far i et par uger. Jeg var nede i træningscentret og rendte ved et tilfælde på de to frækkerter der havde kneppet pigen i mit hus. Jeg fik lavet en halvforkølet historie om nogle tunge møbler der skulle flyttes – og om de ikke ville hjælpe mig med at få dem flyttet.

De var meget tjenestevillige og lovede at kigge over samme eftermiddag. De kom som aftalt og jeg havde taget en ganske tynd sommerkjole på hvor man stort set kunne se lige igennem. Min fisse var nybarberet og jeg duftede dejligt. Jeg havde taget en fræk push-up bh på og mine store bryster truede hele tiden med at sprænge stoffet. Det var fantastisk skægt at se drengene forsøge at holde øjenkontakt når vi talte. Deres øjne gled hele tiden ned og de overbegloede mig uhæmmet.

Jeg må have virket overbevisende og en anelse fræk, for den ene var meget kæk og spurgte om der var andet jeg skulle have hjælp til.

Jeg konfronterede dem med min viden om dem og pigen, og opfordrede dem til at prøve det samme med en voksen kvinde.

De virkede bestemt meget målrettede og jeg mistænkte dem for at have prøvet det før. Hurtigt havde de fået min tynde kjole og deres eget tøj af. Der stod jeg så mellem de to frække fyre og fik min nu drivvåde fisse masseret og mine tunge bryster suttet. Mine brystvorter var stenhårde og de var super følsomme. Det var mega ophidsende at stå mellem dem, hvor den ene bagved kyssede mig i nakken og bed mig i øret og havde sine hænder overalt på min krop. Den anden havde nogle ivrige hænder der meget fermt og fast masserede min fisse og min nu meget store klitoris. ” Hold da op nogle store skamlæber hun har”, udbrød han og smilte frækt til både mig og kammeraten. Hans ene hånd var efterhånden blevet godt fedtet af mine safter og han kunne uden besvær stikke tre-fire fingre op i mig mens han bed hårdt i mine brystvorter

Mine hænder ville bare være overalt på deres unge, spændte, stenhårde kroppe. De havde begge to meget markerede mavemuskler og meget stramme baller. Det gjorde mig meget liderlig at tænke på at jeg nu havde to unge stive pikke der bare skulle servicere mig og adlyde mig til mindste detalje – troede jeg !!

De nærmest bar’ mig ind på sengen og smed mig ned mens de kort aftalte hvad der skulle gøres. Nu blev jeg mistænksom og prøvede at få arrangeret det så det var mig der bestemte – men nej. Den ene satte sig op overskrævs på mit bryst og tvang sit jern ind i min mund. Han smagte dejligt frisk og hans pik var hård som sten. Den anden fyr havde spredt mine ben og var begyndt at slikke mig mens han med sin frie hånd var begyndt at stikke nogle fingre op i mit våde skridt. Jeg var enormt følsom og var vanvittig liderlig. Den frække fyr oppe ved mit ansigt hold mit hoved godt fast og mundkneppede mig mens han kneb mig hårdt i brystvorterne. Åh gud hvor var det frækt at blive underlagt deres luner. De talte kort med hinanden og delte hele tiden hinandens oplevelser omkring min krop med hinanden. Til sidst havde ham den frække fyr nede ved min fisse næste hele hånden oppe i mig mens han suttede og sugede sig fast på min klitoris. ” Hold da op en stor kusse hun har, og nogle kæmpestore skamlæber”, udbrød han begejstret. Han bevægede hånden langsomt men i faste tag op mod mit G-punkt og det føltes som om jeg kunne uden problemer have rummet hele hans hånd oppe i mig. Det var meget overvældende, min fisse trak sig sammen og jeg kom i en kæmpe orgasme. Jeg krampede for vildt omkring hans fingre og skreg at han skulle trække sig ud. Det gjorde han og jeg kom i den vildeste orgasme samtidig med at det sprøjtede voldsomt ud af min hævede kusse. Jeg faldt helt sammen og prøvede at tage mig samme til at sanse hvad der foregik. De var over mig med det samme. Den ene krøb op på mig og stak sin meget stive pik op i mig. Han begyndte at kneppe mig i lange seje tag mens han stønnede højlydt. Hans unge fast krop var totalt spændt og hans enormt stive jern hamrede ind og ud af mig som et stempel, mens han spredte min ben som han holdt godt fast. Jeg var fuldstændig i ekstase da jeg opdagede ham den anden fyr kom op til mig og tog mig hårdt i håret og begravede sin lange stive pik i min mund. Det var super frækt at blive kneppet i begge ender samtidig. Deres iver og potens syntes umættelig. De udforskede min krop og var enormt opmærksomme på mit velbefindende. Hvis jeg stønnede højlydt blev de bare ved og ved præcis hvor de vidste jeg var følsom. Der gik ikke længe så krampede ham fyren der kneppede mig og sendte en stor tyk stråle sæd ud over min mave og mine bryster. Han malkede sit jern og stønnede voldsomt. Den anden fyr stønnede svagt og klemte hårdt på sin pik der sprøjtede sin varme sperm ud i mit ansigt. Hold da op hvor var det frækt.

Men jeg ville have mere, og spurgte drengene om de var til mere. De kiggede på hinanden og grinede og sagde jeg kunne bare sige til. Jeg satte mig op i sengen og begyndte at lege med mig selv. Jeg havde spredt mine ben og jeg lå helt åben. Mine fingre legede med min klitoris og jeg skiftevis stak et par fingre op i mig selv og slikkede frækt på dem når de var helt fedtede af mine safter. Jeg æltede mine store tunge bryster og løftede dem op og kunne slikke på vorterne. De to knægte stod med åben mund og filede løs på deres pikke der nu var blevet meget stive igen. Jeg kaldte dem over til sengen og bad dem om at tilfredsstille mig igen. De blinkede til hinanden og smed sig ned på sengen. Den ene lagde sig på ryggen og bad mig sætte sig ovenpå hans pik. Jeg gled uden videre ned over ham med et suk og begravede ham til roden. Det var frækt at mærke hans ungdommelige virilitet og hans forventning mens han stødte sig op i mig. Den anden kravlede bag på mig og så var jeg godt klar over hvad der skulle ske. Ham der lå nederst trak mig ned over ham så min bagdel strittede frækt bagud. Den anden kravlede helt op og lirkede forsigtigt sit stive jern op i mit numsehul. Jeg var nu godt fyldt ud og de to knægte begyndte langsomt at kneppe mig i begge mine huller. Han der lå nederst havde et godt greb om mine store tunge bryster, og med dem i et godt fast greb så var mine brystvorter fuldstændig spændte. Han suttede og bed i dem mens han vrikkede frækt med underlivet og det var tydeligt at mærke de to pikke der pulede mig. Ham der stod bagerst havde mine hofter i et fast greb og han stak hele pikken op i min numse. Jeg nærmest skreg til dem at de skulle sprøjte mig fuld af sæd. Det var kodeordet for de to frække fyre. De kom samtidig og fyldte mit underliv og min røv med varm sæd. Det var så overvældende en følelse at jeg eksploderede i en kæmpe orgasme der syntes at vare flere minutter. De to knægte blev bare ved med at pule mig hvilket forstærkede følelsen. Vi råbte og skreg og stønnede alle tre og da de endelig trak sig ud af mig væltede jeg om på sengen godt fedtet ind i egne safter og med deres varme sæd rendende ned af benene. Hold da op en omgang.

Vi lå lidt og drak en sodavand, og drengene betroede mig at de længe havde luret på mig og syntes at jeg var lækker. De havde aldrig været i seng med en moden kvinde og havde i den forbindelse fantaseret om mig og havde tænkt frække tanker. Jeg var efterhånden blevet liderlig igen og spurgte drengene om ikke de ville kneppe mig igen. De skulle bare gøre alt det ved mig som de havde fantaseret om og samtidig fortælle mig om det. De gjorde de så.

De var meget visuelle begge to, og de ville gerne se mig i ansigtet når jeg kom i en kæmpe orgasme mens de kneppede mig eller stak fingre op i min fisse .

På rekordtid blev deres pikke meget stive igen. Jeg havde fundet massageolien og glidecremen frem og overtalte dem til at massere mig overalt og ælte mine store tunge patter der blev særdeles følsomme når jeg blev liderlig.

De to knægte gik så i gang med at smøre mig ind på hele kroppen mens jeg lå udstrakt på ryggen. De æltede mine store tunge bryster, og masserede mit skridt der var voldsomt hævet og meget følsomt. Den ene fyr satte sig på hug mellem mine ben og begyndte at stikke først en, så to og tre og fire fingre op i min drivvåde kusse, mens ham den anden fyr strøg min klitoris med sin frie hånd. Min fisse blev bare bearbejdet og pludselig havde han hele hånden oppe i mig. Det var en ubeskrivelig følelse af lider at være fyldt helt ud. Hele hans hånd var oppe i mig og han bevægede den i nogle roterende bevægelser. Jeg mistede helt fatningen og skubbede mig hårdt hen imod ham ligesom for at få mere hånd op.

Jeg var hele tiden tæt på en mega orgasme, men drengene fik mig lige til at balancere på kanten. Han trak sig ud med et svup og så fik de sat mig op på ham der havde masseret mig med olien. Jeg sad ovenpå ham med ryggen til ham, og ved fælles hjælp fik de manøvreret hans pik op i mit numsehul. Jeg gled ned over den med et dybt suk, og langsomt begyndte han at kneppe mit numsehul. Jeg sad og rokkede og mærkede hele hans længde oppe i mig. Den anden fyr der havde haft sin hånd begravet oppe i min kusse trådte op på sengen og stak sin pik ind i min mund. Han stak pikken helt ned i halsen på mig og jeg følte at jeg skulle kvæles. Det stod på lidt tid, hvorefter fyren der kneppede mig i røven trak mig bagover.

Derved fyldte han hele mit røvhul ud med pik og samtidig blottede han min fisse fuldstændig. Den anden fyr kunne jeg ikke se, men jeg kunne høre at han hældte noget af glidecremen ud i hænderne. Han begyndte langsomt at stikke hånden op i mig mens jeg hjælpeløst sad skruet ned over den andens pik. Pludselig havde han hele hånden oppe i mig og min kusse strammede og krampede voldsomt på ham mens de begge to begyndte at ommøblere på mit underliv. Det var den vildeste fornemmelse jeg nogen sinde har oplevet. Jeg var fuldstændigt spilet ud og med en hånd oppe i kussen var jeg simpelthen så følsom og liderlig at jeg ikke sansede andet end pikken i min røv og den frække hånd i min fisse. Da han så satte sin anden hånd på min klitoris så var det slut. Jeg skreg den sindssygeste orgasme ud i rummet mens hånden bare pumpede mit underliv. Det føltes som om jeg skulle tisse og mine safter løb nu uhæmmet ud af mig mens jeg blev udblokket. Den frække fyr der havde fistet mig, var nu så klar at han malkede sin pik ud over mine tunge bryster. Lange sprøjt at varm sæd klattede ud over mig mens jeg forsøgte at blive siddende på pikken. Fyren i mit røvhul kunne nu tydeligvis heller ikke mere, og sendte nogle lange varme skud op i min røv mens han stønnede højlydt.

Jeg væltede af og blev liggende – fuldstændig udbollet. Drengene lå på begge sider af mig og kælede for mig og gned safterne ud over hele min krop. Vi faldt i søvn alle tre godt udpumpede og tilfredse. Da jeg vågnede igen var drengene gået og der lå en seddel hvor de havde skrevet tak for en hyggelig dag.

porno med danske piger