Mødet med en moden sexhungrende kvinde

SPAR MANGE PENGE

Var engang på campingtur til Sæby, jeg var lige blevet 30 år. Der var på det tidspunkt Tivoli på havnen og der var så bal om aftenen, og doven som jeg nok var i min sommerferie kørte jeg i bil derned. Der var næsten fyldt op i teltet men ved et af borderende sad en enlig kvinde på ca. 45 år men det dejligeste lange røde hår, der gik et godt stykke ned af ryggen. Jeg spurgte om der var en ledig plads., og hun sagde at alle pladserne undtagen den ved siden af hende var besatte, så jeg måtte sætte mig der. Som sagt så gjort og vi faldt så i snak og hun sagde at hun lige var blevet skilt efter 25 års dårligt ægteskab, hvor alt ikke fungerede. En mand der drak og ingen sex i 18 år så hun havde derfor ingen børn fået. Og som årene gik blev mandens drikkeri værre og han begyndte at blive jaloux og voldlig. Så hun havde været alene nu ca. en mdr..

Jeg sagde at så gik det vel ikke at jeg bød hende på en øl, hun sagde jo det er ok. Karen som hun hed spurgte om jeg ville med ud og have noget frisk luft og jeg sagde ok. Og først nu lagde jeg mærke til at hun havde en lårkort nederdel på og en tyk bluse da der var lidt koldt. Da vi kom udenfor lagde hun armen omkring mig og sagde kom. Nu gik vi en lang tur og snakkede om alt og intet.

Da vi kom tilbage var hendes plads også blevet besat så hun sagde at hun vel kunne sidde på skødet af mig, og jeg sagde med en rødmen at det var ok. Hun spurgte så hvor jeg lå på camping og jeg sagde hvor jeg lå og hun spurgte så om det var telt eller campingvogn. Jeg sagde så at det var et villa telt og hvis du har lyst er der også plads til dig, da jeg syntes du er skøn. Tak sagde hun men husk på jeg kan næsten kan være din mor, havde da fået at vide at hun var 46 år og jeg sagde at så ville jeg sku ha’ en dejlig mor, mens jeg begyndte at kysse hende.. Nå men vi sad så og snakkede vi gad ikke danse.

Så da det sluttede ved to tiden gik vi ganske naturligt arm i arm langs stranden mod campingpladsen. Pludselig sagde hun at hun havde lyst til at bade og spurgte om jeg ville med i vandet, det var jeg nu ikke så vild med da mit lem allerede var stift og det skulle hun jo ikke så gerne se. Så vi blev enige om at vente til en anden nat jeg skulle jo alligevel være der i 8 dage. Så da vi kom hjem i teltet satte vi os og drak den fl. Vin hun havde købt og hun sad nu med benene over kors og sagde om jeg havde været sammen med en moden q før og da jeg sagde nej sagde hun at hun havde lyst til ungt kød.

Så nu rejste vi os og hun tog mine bukser af mig, og sagde jamen du har jo lyst min ven, og hun begyndte at tage på min stive pik. Hun spurgte så om jeg have prøvet at få suttet pik før og jeg svarede med en sagte stønnen nej, hun sagde så at vi jo kunne lægge os i en 69 da hun ikke var blevet slikket længe. Så nu satte hun sig på mine knæ med front mod mig og jeg trak hendes tykke sweater af hende sikke et syn der mødte mig hun havde et par dejlige store c skål bryster inden under en bluse der intet skjulte og hun sagde nå vil du ha’ bryst og jeg sagde behøver du at spørge så mens jeg begyndte at nusse og bide i vorterne begyndt min hånd at køre ned af hendes mave og hende dejlige runde lår og gik behændigt uden om selv om hun vrikkede godt med underlivet så det var svært om hendes nu våde fisse.
Hun hviskede nu med en rallende lyd at jeg skulle tage hendes tøj af hende også. så vi kunne sutte og slikke. Så som sagt så gjort klædte jeg hende nu langsomt af og gav mig tid til hendes sorte nylon strømper og hofteholder, nu lagde vi så ind på luft madrassen med hende nederst og hvor kunne hun sutte skulle ikke tro hun havde lavet andet de sidste mange år.
Og jeg begyndte at slikke og drille hende ( hun havde den skønneste måtte jeg endnu på det tidspunkt havde set ) så jeg skilte hendes skamlæber ad og begyndte at slikke dybt og cirklende med min tunge mens jeg fra tid til anden trak lidt i behåringen ja åhhhhhhhhhhhhhhh bliv ved åhhhhhhhhhhh ja lige der stønnede hun højt uden hensyn til om de omkring liggende camping gæster hørte hende, og hendes lår var lige ved at kvæle mig da hun kom.

Nu stillede hun sig på alle fire og sagde at jeg skulle tage hende bagfra, men jeg ville se hendes babser hoppe op og ned mens hun red mig, så hun satte sig over mig og pirrede mig med fissen hen over pik hovedet, og jeg var lige ved at komme. Nu var det hendes tur til at drille og nu lagde hun sig mellem mine ben og suttede min behårede nosse som var det bolcher. Men nu ville hun ha’ pik og nu satte hun sig over mig og førte pikken ind i fissen. Hvor var hun snæver og det var lige før det ikke lykkes men da hun endelig fik mig lirket ind gav hun et lille klynk fra sig, og begyndte stille og roligt at bevæge sig mens hun stønnede åhhhhh hvor er du dejlig åhhhhhhhhhhhh knep mig jaee åhhh mere åhhhhhhhhhhh nu kommer åhhhhhhhhhhhhhhhhh jeg, hun klemte nu så hårdt sammen at jeg kom i en kaskade oppe i hende.
Nu sank hun sammen over mig og kyssede mig og sagde tak, og vi faldt i søvn. Da jeg vågnede næste morgen havde hun lavet kaffe og sad og kikkede på mig med et dejligt smil om munden. God morgen min skat sagde hun, kommer du ikke ud og drikker kaffe med lille mig. Så jeg var ikke længe om at få mine underbukser fundet frem og gik ud til hende. Tak for i nat sagde hun, og jeg tænkte så hun tager hun hjem og alt er glemt om et par dage, men nej for hun sagde det dejligt i nat og jeg har tænkt på at du jo lige så godt kunne bo hos mig resten af din ferie ikke, så sparre du jo også pladsen her.

SEX I DAG?

Jeg sagde ja den er jeg med på men går det an hvad vil din naboer ikke sige, hun sagde at hun boede i et hus ved vandet lidt uden for byen, så der var ingen naboer. Nå men jeg flyttede så derud og om dagen kørte vi ture og hun viste mig særværdtighederne deromkring. Og da jeg aftenen efter vores første møde ville i bad ville hun med og først der så jeg hendes behåring rigtigt den var lige så rød som hendes hår. Nå men vi vaskede så hinanden på skift. Da vi havde været i bad sad vi bare og så tv og snakkede om hvad vi lavede og familie. Hun fortalte så at hun var arbejdsløs, og da jeg også var det, sagde hun at så kunne jeg blive så længe jeg havde lyst. Hun fortalte så at hendes søster lige var blevet enke efter 30 års ægteskab som det mest af tiden var sexløst men ellers lykkeligt hvor manden havde været syg de sidste næsten 25 år og at hun blev 52 om et par dage og vi kunne jo tage på besøg hos hende et par dage, da Kanen syntes at Åse som søsteren hed skulle have den oplevelse at få pik i fødselsdags gave hvis jeg altså ville stille min til rådighed, jeg sagde ok.

Så da vi nogle dage efter ankom til Åse’ lejlighed og hun lukkede op, så jeg at Åse var en dame der lignede Karen bortset fra at hun vejede 110 kg og var sorthåret.
Men vi blev budt indenfor og Karen og jeg havde aftalt at jeg skulle sætte mig ved siden af Åse i sofaen og Karen i en stol overfor men benene over kors og hun havde efter hvad vi havde aftalt ingen trusser på. Åse lagde mærke til det og sagde jamen Karen dog hvad tror du ikke den unge mand må tænke når du ingen trusser har på, nåeee hvad det tror jeg ikke han tager skade af at se smilede Karen skælmsk. Men hvad med dig trænger du ikke til at få lufte kussen lidt. Jamen bette Karen da hvad er det for et sprog du bruger, jeg vil da ikke vise mig nøgen overfor så ung en mand .
Nu gik Karen så ud for at lave kaffe, og jeg rykkede nærmere hen til Åse som kikkede lidt på mig og sagde hva’ mente hun mon med det, og jeg svarede og sagde at de kunne jeg jo ikke vide men jeg syntes du ser dejlig ud og begyndte at kysse hende, hun strittede lidt imod med Karen kom ind og sagde at hun skulle slappe af og bare nyde det.
Karen kom nu over og satte sig ved siden af mig i sofaen og tog Åse’s hånd og lagde den på min gylp, mens min hånd gik på opdagelse under Åse’s bluse og fandt frem til hendes store bryster under bhen.

Nu spurgte Åse sagte med dirrende stemme hvad jeg havde gang i, men Karen havde nu trukket mine buser af mig og tog Åse’s hånd og lagde omkring min nu halv stive pik, og sagde værsko store søster og tillykke med dagen.
Jamen er han til mig hviskede Åse sagte, ja sagde Karen det er sku på tide du får noget mandfolk.
Nu hjalp Karen og jeg så Åse af tøjet og sikke en måtte hvis Karens var tæt var denne her det i hvert fald også og så var den kulsort, nu satte jeg mig på hug mellem Åse’s sprede ben og begyndte at slikke men hun bremsede mig og sagde det var noget griseri og det ville hun ikke være med til, men jeg slikkede bare videre og nu begyndte hun at cirkle med underlivet og stønne at åhhhhhhh det er åhhh ja mere åhh så åhh skønnnnnnnnnnnt Karen var nu gået i gang med min pik og bad Åse om at sutte også og Åse var nu så liderlig at hun tog min pik i munden og suttede mens Karen vejledte hende og viste hvordan det skulle gøres.

Åse ville nu ha’ pik og jeg bad hende lægge sig på ryggen på gulvet og hun var ikke længe om at adlyde nu lagde jeg mig ind over hende og Karen førte nu min pik ind i Åse’s varme og våde kusse.
Åse stønnede nu så højt at vi troede naboerne ville banke på væggen.
Åhhhh ja åhhhhhhh det er åhhhhh så dejligt ja mere og det varer ikke længe før det lød fra hende åhhhhhh jeg åhhhhhhh nu kommer jeg og nu huggede hun sit underliv mod mit.
Jeg kørte bare videre i hende og til sidst inden hun havde fået de sidste krampetrækninger kom jeg i hende og hulkede af glæde og sagde at hun ikke havde haft sex i over 25 år.
Karen sagde nu at hun nok skulle få en øm kusse inden vi tog afsted.
Nu lå Åse og sundede sig og Karen og mig havde lagt os i en 69 med hende øverst men nu vil Åse smage min pik igen og denne gang til jeg kom i munden på hende en drøm hun altid havde haft men ikke turde føre ud i livet før nu pga. Karen og mig.

Så nu var det min tur til at stønne højt da en q mund og en q tunge legede med mig. 
Nu begyndte de så at sutte på mine nosser som var de bolcher og ved den behandling begyndte det at rygge i min pik og Åse skyndte sig at tage den i munden og var lige ved at blive kvalt da jeg kom.
Nu ville Åse have at Karen skulle have pik , ( karen have ikke fået pik siden den nat i teltet og ca. en uge før og trængte også fordi vi havde aftalt at dette på forhånd ) nu lagde hun sig på sofabordet og jeg stille mig hen og stak den igen med besvær i hende, men trak den ud da jeg ville have at hun skulle ride mig og Åse skulle sidde på mit ansigt så jeg kunne slikke hende. 
Karen begyndte nu at ride mig ganske forsigtigt, mens Åse satte sig på hug over mit ansigt så jeg have udsigt lige op i hendes kusse, som jeg nu begyndte at slikke og nappe lidt i behåringen og Karen var nu begyndt at stønne at det var skønt også at se sin søster blive slikket mens hun selv fik pik.
Åse stønnede nu også åhhh ja åhhhhh det er så skøønt blive slikkkkkkkkkkkket åh har åhhh jeg aldrig prøvet åhhhhhhhh men ved gud jeg ko åhhhhhhhhhhhhhhh ja mere åh nu komme åh jeeeeeeeeg.

Karen var nu også i gang med sit åhhhh ja hold min skattttttt hvor er åhhhhhhhhhh din pik skøøøøøøøøn jeg kommmmmmmmmmer åh kom sammen med miggggg .
Men jeg var ikke klar til at komme endnu og Åse der nu var frisk igen sagde at jeg skulle komme ud over hende men Karen ville have mig i sig lidt endnu og jeg kneppede hende så til vi begge kom.
Og nu sagde Åse at hun ville i bad for der kom gæster til aftensmad og vi var også velkommen for hun var ikke færdig med at stifte bekendt med det vi indtil nu havde lavet.
Så vi alle tre i bad og pigerne vaskede mig grundigt så jeg var klar til senere.
Aftenen gik langsomt frem og Åse, Karen og jeg fik en del rødvin og Åse’s datter på 27 sagde jamen mor hvordan er du drikker og opføre dig, det skulle bare vide min ven sagde Åse.
De spurgte nu Karen hvordan hun havde lært mig at kende og hun fortalte om vores første møde dog ikke at vi havde sovet sammen men at jeg havde kørt hende hjem og at hun som tak havde vist nogle af seværdighederne i Nordjylland ( altså også hende og søsteren ), men Pia som Åses datter hed at det var da vist ikke helt rigtig for hun kunne lugte duften af elskov i stuen og da hun før havde været ude på wc havde hun fundet et par våde trusser der lugtede af både fissesaft og sperm, men det skulle hun selvfølgelig ikke blande sig i.
Åse rødmede nu og sagde at jeg var en gave fra Karen, og at hun var livet mere op og nu ville hun gerne have at gæsterne gik.
Da de så var gået ved 2300 tiden sagde Åse til mig kom, den sidste time af min fødselsdag vil jeg have dig for mig selv, Karen gik ind i gæsteværelset for at sove hvis man ellers ka´n få nattero sagde hun en kende fornærmet.

Bare rolig lillesøster sagde Åse du skal nok få ham resten af natten.
Mens vi kælede trak hinanden af tøjet, fortalte hun mig om en fantasi hun havde haft i mange år, da hun troede at jeg ville være med til det ville hun gerne prøve det en gang ??
Men nu havde vi fået tøjet af og hun satte sig på sengegæret og sagde slik mig længe min ven.
Så jeg kravlede mellem hendes kraftige lår og begyndte at slikke og hun begyndte at stønne at jeg skulle blive ved, hun tog nu mit hoved og pressede det ind i kussen og begyndte at cirkle med underlivet og til sidst kom hun i kæmpe eksplosion af en orgasme.
Nu stillede hun sig på alle fire så jeg kunne tage hende bagfra, og da jeg nærmede mig kusseåbningen stak hun den bagud så jeg røg lige i bund med det samme.
Nu overtog hun helt styringen og vi kneppede længe på den måde og hun stønnede at jeg skulle give hende et klask på ballerne og på slaget midnat kom vi og hun kyssede mig nu og sagde tak, om vi uden Karens viden kunne mødes engang i mellem og jeg sagde ja selvfølgelig og gik indtil Karen der lå og ventede.

Karen blev et par år efter dræbt af en flugtbilist, men vi havde mange hyggelige timer indtil det skete, også sammen med Åse. Hvad Åse angår holdt vi kontakt indtil hun blev 70 og blev dement, jeg var med til den og kneppede med hende på hendes runde dag .

porno med danske piger