Moden leg del.2

SPAR MANGE PENGE

Jeg overtog hans plads og stak min pik op i den sprmfyldte røv, nød den gode smørrelse i en tid, men så ville konen ha den i fissen, så jeg trak den ud og stak den…

Vi var i maj  en tur i Thailand konen og mig, læs “Moden leg del.1” hvis ikke du har, da dette er fortsættelsen.

Vi var ude og spise i byen og nød varmen. Efter maden, blev vi enig om at tage en rundtue med en Tuk-tuk.

Vi gik hen til en nydelig ung fyr der gerne ville vise os omegnen, og vi kørte rundt en times tid, og da vi kom hjem indviterede min kone ham med op på værrelset, og få en drinks .

 Det var en flot ung fyr, og vi satte os i sofaen, og min kone spurgte ham om han ville bolle mig, jeg blev lidt paf, men huskede vores leg med agurken.

SEX I DAG?

Han ville gerne, og vi tog tøjet af og gik ud i bad, og skyllede ud, og min kone var med.

Da vi kom ind i stuen igen, havde han et ordentlig jern på, og det fik jeg også, og vi legede lidt med hinanden, mens min kone så på.  Jeg var liderlig, og bollede ham, og kom i en dejlig orgasme efter kort tid.

Han bad mig sætte mig i sofaen, og han lagde sig på knæ på gulvet, og bollede mig dejligt længe, og min kone sad imens og legede med sig selv. Efter en tid ville han bolle min kone, og hun ville også have den bagfra, så hun satte sig ved siden af mig og han skiftede plads, og trængte dybt ind i hendes anus.

Hun skreg af fryd og efter kort tid sprøjtede han ladningen op i hendes røv, og hans pik faldt slap ud.

 Jeg overtog hans plads og stak min pik op i den sprmfyldte røv, og nød den gode smørrelse  i en tid, men nu ville konen ha den i fissen, så jeg trak den ud, og stak den nu op i hendes våde fisse. Efter kort tid gik den på mg, og hun havde nu 2 spermfyldte huller, og dejligt smil om munden…..

Den unge man var nu klar igen, og overtog min plads, og bollede hende nu i fissen, hun var helt sagelig, og jeg gik hen ved siden af hende, og spillede min pik, og ville sprøjte hende på brystet, men hun ville ha den i munden, så efter en tid ku jeg mærke at den var ved at komme og hun suttede den, nu dejligt, og fik så også sperm i munden, samtidig med at den unge mand kom i hendes fisse, en skøn aften.

Der gik nogle dage, hvor hun ikke kunne bolle, hun var øm, så  jeg måtte nøjes med at spille den for hende, og sprøjte på brysterne, og den unge mand så vi ikke mere, men hun fortalte, hun nød hvad hun så og mærkede.

Der kommer måske fortsættelser, senere.

porno med danske piger