Moden leg

Senere suttede og bollede vi sammen, det var faktisk dejligt at mærke en pik trænge op i anus, mærke den sprøjle og han kunne ofte et par gange efter hinanden…

Min kone og jeg er begge 55 og vi  har stadigt et dejligt sexliv. Hun ville en dag vide om jeg havde haft sex med en anden mand og hvad mænd gjorde sammen. Jeg sagde da jeg var 17 år, sov jeg af og til hos en ven, vi  prøvede et par gange at spille pik sammen og senere suttede og bollede vi sammen, det var faktisk dejligt at mærke en pik trænge op i anus, mærke den sprøjle og han kunne ofte et par gange efter hinanden.

Selv havde jeg kun spillet pik og sprøjtet på ham, da han havde et meget stramt hul.

SEX I DAG?

Hun spurgte om jeg ville bolle hende i anus, hun ville gerne prøve at mærke den deroppe.

Vi gik så en tur i bad, og skyllede godt ud, og så ind i sengen, hvor vi kælede lidt, og min tunge fandt hendes anus, og min finger kørte op i hendes bag. Hun stønnede og nød det, og min finger der blev godt våd i hendes fisse, smurte så hendes dejlige bagindgang, og hun bad mig trænge op i hende nu.

Hun lagde sig på knæ på sengkanten, og jeg stod på gulvet, en dejlig stilling, højden pasede fint.

Jeg kørte langsomt min pik op i hende, hun var ikke stram, jeg bollede hende et par minnutter og så kom jeg i et kæmpesprøjt, hun skreg af fryd og sagde hun næsten selv fik orgasme samtidigt.

Hun smilede og gik ud på toilettet, og lidt efter kom hun ind med en agurk, og sagde nu var det min tur.

Så lagde jeg mig på knæ på sengekanten, hun stak den op i fisse og gjorde agurken våd og glat, så stak hun den langsomt op i mit hul og trængte langsomt helt op, det var skønt, hun legede med sig selv og hun kom kort efter i en dejlig orgasme. Hun snakker nu om vi skal have en anden mand på besøg, så vil hun se mig få en rigtig pik op i bagen og jeg vil også gerne mærke sperm deroppe igen, så det arbejder vi nu på.

 

porno med danske piger