Fræk lure leg med moden attraktiv nabo

Engang for længe siden! Jeg boede hjemme i et rækkehus. Det var huse med første sal og en lille have der var omkranset af høje hække og et højt plankeværk mellem terrasserne. Hver dag efter skoletid den sommer var jeg alene hjemme, og lagde mig ud i haven for at sole mig alene. Troede jeg!

Jeg lå altid helt nøgen på en drømmeseng, og en dag var jeg varm og havde læst noget pirrende i en bog. Min pik begyndte at rejse sig, og inden længe lå jeg og kælede for mig selv. Jeg var nu så liderlig at jeg brugte lang tid på at onanere mig frem til en dejlig orgasme.

Jeg lå sådan at jeg kunne se hele facaden på vores rækkehus. Mens jeg ligger der nøgen, tænker jeg på at det er godt at haven er så diskret og tillukket at ingen kan se ned i haven, men som jeg ligger der med solbriller på, får jeg øje på en lille sprække i det høje plankeværk helt inde ved muren. Hvad var det jeg så?? Jeg mente at kunne se ind til naboen.

Kun en ganske lille sprække, men stor nok til at jeg kunne se en lille smule af naboens vindue. Og her så jeg naboen, en smuk og attraktiv kvinde omkring de 50 år, stå og kigge ned på mig. (Hun så godt ud og var altid åben og smilende når man mødte hende på gaden. Hun var dejlig og attraktiv, og jeg havde da også flere gange leget med tanken om at ha’ sex med hende. Men det var jo forbudte tanker for en knægt på femten som mig). Det eneste jeg kunne se af hende var et øje der kiggede igennem sprækken. Jeg blev lidt hed om ørerne, for havde hun også stået der og set mig onanere mig frem til en orgasme??

Jeg lod som ingenting og læste videre i min bog. Men tanken om at en attraktiv voksen kvinde stod derinde ved siden af og kiggede på mig og min nøgne krop pirrede mig. Min pik begyndte igen at rejse sig! Jeg forsøgte først at samle mine ben og bøje i knæene så hun ikke kunne se det! Men nu var jeg blevet rigtig varm ved tanken. Jeg lå jo med solbriller på, og hun kunne derfor ikke se at jeg lå og så op på hende.

Nu blev jeg dristig! Min hånd fandt igen ned til min pik og jeg begyndte langsomt at lege med mig selv. Jeg gjorde mig umage for at det skulle virke så ophidsende som muligt, og efter lang tid kom jeg så igen ud over min mave.

SEX I DAG?

Da jeg så op mod sprækken i plankeværket var hun der ikke mere. Næste dag samme procedure! Og næste igen. En af dagene mødte jeg hende på gaden, og blev meget hed om ørerne da jeg så hun kom gående imod mig. Men da vi passerede hinanden smilte hun bare og hilste som hun altid havde gjort!? Hvordan skulle hun også kunne vide at jeg var klar over at hun stod og kiggede på mig!?

Hver gang jeg lå i haven stod hun deroppe og kiggede på mig, og så fik jeg en ide! Jeg var klar over at jeg ikke kunne lade hende vide at hun kiggede ned på mig ved f.eks. at vinke op til hende, så jeg fandt på noget jeg selv, den dag i dag, synes var smart gjort! Jeg lavede to kort i brevkortstørrelse, det ene rødt det andet grønt! Hertil skrev jeg et lille brev der lød nogenlunde således: “Må jeg komme ind og besøge dig?? Hvis du ikke er interesseret lægger du bare det røde kort i vores postkasse, men hvis du derimod ER interesseret så læg det grønne kort i postkassen”! Jeg skrev ingen afsender, for det var jo hendes og min lille hemmelighed.

Der gik flere dage uden at noget skete. Jeg kiggede hver dag i postkassen, men der var ikke noget kort. Jeg mødte endda naboens kone på gaden, men hun lod bare som ingenting, og jeg begyndte at tvivle om hun overhovedet havde set det!? Og så en dag mens jeg sad og spiste middag med resten af min familie, siger min mor pludselig: “Der lå et grønt kort i vores postkasse i dag?? Gud ved hvad det er for noget, for der stod ikke noget som helst på det”!! Et grønt kort!! Hun havde sagt ja!!

Dagen efter, da jeg kom hjem fra skole, tog jeg et hurtigt bad, klædte mig på i noget rent tøj og gik så ind og ringede på hos naboen. Med bange anelser naturligvis. Men naboens kone lukkede op og stod smilende i døren og bød mig indenfor med det samme. Hun førte mig ind i stuen og bad mig sætte mig i sofaen. Her fortalte jeg hende så lidt genert, at jeg vidste at hun stod og kiggede på mig i haven, og jeg fortalte så at det havde ophidset mig meget! Hun spurgte om det ophidsede mig at nogen kiggede på mig? Stadig lidt genert svarede jeg hende, at det gjorde det faktisk, men at jeg også var lidt flov over det hele! Hun svarede mig at det da kun var helt ok. Og at hun faktisk kunne lide hvad hun så!

Hun smilte sødt til mig, og jeg der nu sad som den skoledreng jeg jo var, rød i kinderne og knap så høj i hatten som tidligere, smilte genert tilbage og fortrød at jeg havde sat det her i gang! Hun så at jeg var utryg ved situationen og kom over og satte sig ved siden af mig i sofaen. Hun lagde en hånd på mit lår, kiggede på mig og sagde, at det var helt ok med hende; jeg kunne gøre det når som helst jeg havde lyst!

Nu var jeg ved at slappe lidt af og følte mig igen helt godt til mode. Hendes varme hånd på mit lår, tanken om at hun accepterede det hele, gjorde mig varm! Min pik begyndte at blive stiv, og snart havde jeg en bule i mine bukser der ikke var til at skjule! Det så hun straks og sagde, at hun kunne se at jeg havde lyst. Kom sagde hun, lad mig hjælpe dig med at knappe op! Jeg sad nu helt stiv og ret op og ned mens hun knappede mine bukser op og trak dem ned! I mine hvide underbukser kunne man nu tydeligt se min stive pik og der havde dannet sig en lille våd plet på dem.

Hun trak nu mine underbukser ned! Kom sagde hun, gør det nu mens jeg kigger på! Du vil jo gerne! Jeg skævede til hendes hvide skjortebluse hvorigennem jeg kunne se en hvid Bh med et par store, og flotte bryster i! Hun så mit blik, kiggede ned og sagde at jeg gerne måtte kigge imens. Hun knappede skjorten op til livet, rakte om på ryggen, åbnede Bh’en og løftede den op over brysterne der nu var blottede, men jeg kunne ikke få mig selv til at onanere med hende siddende så tæt på.

Hun satte sig tilbage i sofaen og sagde at jeg skulle slappe af, nyde synet og gøre det dejligt for mig selv! Men jeg kunne ikke!! Kunne ikke røre mig! Så tog hun om mig og holdt mig ind til sig og jeg mærkede varmen fra hendes nøgne overkrop, og mens vi sad sådan, mens hun holdt om mig begyndte jeg at onanere!

Behøver jeg sige at jeg kom meget hurtigt! Det førte til mange dejlige eftermiddage sammen med hende. Der skete aldrig andet end at hun stille og roligt sad og smilede til mig og kiggede på mens jeg onanerede foran hende! Således opdagede jeg hvordan jeg tændte på ekshibitionisme og voyeurisme.

Indsendt af LUREN

porno med danske piger