Utro kone med ældre mænd

Jeg så gennem døren der ikke var helt lukket til at konen sad på en lænestol med sine arme bundet på ryggen af stolen og hendes ben var bundet ud til hvert ben…

SEX I DAG?

Vi var til fest hos konens barndoms veninde, som havde inviterede, os og hele hendes familie. Venindens fader havde været alene i mange år og havde altid haft et godt forhold til min kone ,altid villigt til at hjælpe til. men han havde også blik for hendes krop viste det sig, de dansede meget sammen , og efter lang fravær kom konen til mig og sagde at hun havde tabt sine trusser til ham og nu ikke havde nogen på ,dette ophidsede mig meget og fik hurtigt en finger op i hendes smaskvåde fisse, vi havde ikke haft sex i meget lang tid så det glædede jeg mig over. Venindens fader satte sig ved vores bord hvor han tilbød hende en oplevelse ud over det sædvanlige, hun rødmede kraftigt da jeg sad ved siden af, men sagde så til ham de kunne danse nu og se hvad der sker. Der sad jeg nok lidt sur ,men følte at der ikke kunne ske noget at den ældre mand legede lidt med hende.

Men man lærer altid noget nyt med tiden. efter noget tid kunne jeg ikke se dem, og der manglede også nogle andre af venindens mandlige familiemedlemmer. Efter lidt gang rundt i lokalerne, kunne jeg nede i hobbyrummet høre ophidsende lyde især genkendte jeg konens stemme eller snarere hendes hyl. Jeg så gennem døren der ikke var helt lukket til at konen sad på en lænestol med sine arme bundet på ryggen af stolen og hendes ben var bundet ud til hvert ben, jeg listede ind uden nogen så mig de var meget optaget af hende , en onkel havde sin pik oppe i hendes fisse som så meget saftigt ud venindens fader havde sin pik i munden på hende, det så ud til at hun kunne lide det da hun råbte giv mig pik ,gør med mig hvad i vil, ja hun var meget ophidset og de kørte virkelig hårdt på hende ja jeg har aldrig set hende så villig eller ophidset. De løste hende op og bandt hendes arme omme på ryggen ned til hendes fødder, så hun blev bagudbøjet og hendes fisse samt hendes røvhul blev udstående, så de nu kunne komme til i både fisse og røv som de slikkede så hun tiggede dem om at give hende pik ,safterne drev ned af hendes ben og da den ene af dem stoppede pikken ind i munden på hende blev der stille, hun tog den helt og man kunne se at hun næsten blev kvalt ,men da han kom holdt hun det inde i munden ja hun slugte det meste ,men noget løb ud af hendes mund, ja hun nød det var som om hun var i en anden verden.

Venindens fader så mig tog en finger op til munden som at jeg skulle være stille, men han viste mig med fingertegn at de ville klippe hendes hårddusk, hvor jeg nikkede det var noget jeg ikke kunne få lov til over for hende, hun var stolt over sin store hårdpragt. De fandt saks og skraber frem , de klippede det meste af og sæbede hendes fisse ind og skrabede alt af hendes, så hun lignede en meget lille pige. Dette syn var meget ophidsende og det var også for de ældre mænd, hvor venindens fadder havde en meget tyk pik, som han jagede op i hende med kraftigt stød, hendes stilling med armene bag ryggen og hendes fremskudte fisse kom han meget lang op io hende så hun hylede til at starte med op da det gjorde ondt, men det så ud til at hun fik liderligheden op i omdrejninger for hun gispede meget voldsomt og da hun også fik en pik op i røven kom hun i en stor orgasme skreg og hele hendes krop gik i krampe og det varede noget før hun blev sig selv. De sagde nu at hun var deres tøs og hun skulle stille sig til rådelighed en gang hvert halve år .Dette må jeg affinde mig med, fordi der er ikke gået noget fra mig , det ophidsede mig og lige nu ligger hun på knæ og sutter min pik ,mens dette skrives. Hun erkender at hun bliver liderlig når det er meget gamle mænd der boller hende, og hun har lige fortalt mig at hendes chef der er 72 år gamle har bollet hende på sit skrivebord og hun blev udblokket da han blev ved i flere timer, og han elskede også hendes kusseløse fisse, og nu har hun sjældent hår på fissen da hun skal møde på hans kontor en gang om måneden. Hendes venindes fadder og onkler har også sendt bud efter hende og de skal en tur med båden til Norge og møde nogle andre og hun er blevet advaret at de vil være mange om hende. Jeg håber bare ikke at de slider hende helt op.

porno med danske piger