Nabofruen del.1

SPAR MANGE PENGE

Al den liderlighed Lene har opbevaret i kroppen udløses, ”Åhh jaaa, hvor er du dygtig min dreng… Nøj hvor deeejligt”. Michael bliver hurtig liderlig og har meget svært ved smerten i bukserne…

26 år og egen lejlighed. Studierne er snart overstået, og har fundet arbejde hos en større IT virksomhed – dette er startforholdene for Michael som er klar til et nyt kapitel i livet med ny lejlighed og job. Michael har været heldig på boligmarkedet og fået en 4 værelses lejlighed på 108 m2, så der er masser af plads. Ejendommen som Michael er flyttet ind i består af 3 opgange med 6 etager, og Michael har været heldig at få en lejlighed på 6. etage – ikke nogen penthouse, men stadig øverst med altan ud til et stort grønt område. Opgangene er desuden udstyret med elevatorer som vil gøre alt nemmere, specielt når man bor øverst.

Med 1½ uges ferie tilbage og 50 flyttekasser tilbage kan Michael gå og hygge sig med de mange kasser. Med afslappende musik begynder Michael at åbne de forskellige kasser og pakke ud. Udover de mange flyttekasser er der blevet bestilt et skrivebord, elevationsseng og en reol, som gerne skulle leveres i løbet af dagen. Og når man taler om solen, så…..

Dørtelefonen buzzer. Michael tager røret ”hallo”, ”vi kommer for at levere nogle vare, åbner du døren?”. Et hurtigt tryk på knappen og man kan høre at hoveddøren buzzer. Fyrene går nu i gang med at slæbe og kort efter står de begge i lejligheden med først sengen, og kort efter sengen og reolen. Butikken hvor Michael har købt de bestilte vare yder i denne tid en ekstra og gratis service, nemlig at tingene bliver samlet hvis nødvendigt. De to fyre går i gang, og de er fingrefærdige, for de har hurtigt samlet alle tre, og endda placeret dem hvor Michael ønsker.

Kort efter banker en person på døren, som viser sig at være naboen. ”Hej, jeg er din nye nabo. Jeg hedder Lisa og bor sammen med min kæreste Tom. Vi har boet her lidt over 2 år og får du brug for sukker eller en kop kaffe så kan du altid komme forbi” Siger hun og smiler. Michael giver hånden og præsentere sig. ”Tak, i er selv velkomne til at kigge forbi, og det er superhyggeligt at du kommer forbi for at sige hej. Jaaa.. lige nu ligner det en krigszone, med alle de kasser og de ankomne møbler”. Lisa smiler ”Nå, jeg vil smutte igen, men velkommen i bygningen – er sikker på min kæreste Tom vil kigge forbi senere når han har fri, og hvem ved, kan være han tager en bajser med, men husk han skal komme hjem til middag!!”

Lisa griner og går igen men stopper op og vender sig.

– ”Kan være jeg skal sige til Tom han skal komme tidligt hjem og hjælpe dig med udpakning ellers er der ingen mad eller der er lukket for det varme vand resten af ugen.”

Hun smiler og griner, låser op for deres egen lejlighed og lukker døren bag sig.

Den første kasse er tømt, så den kan pakkes sammen og stilles ude på altanen hvor det er det eneste sted der er plads lige nu. Michael får placeret den udslåede kasse op af altanvægen og kigger ud over altanen og ud på det grønne område.

Efter nogle minutter er han klar til at udpakke den næste kasse, men der får han øje på en nøgen kvinde nede på 4. sal ude på altanen for at slikke sol. Kort efter kommer en fyr ud og ligger sig mellem hendes ben, så det er ikke kun sol der bliver slikket. Sikke et syn, hun nyder det virkelig – at se en kvinde ligge og nyde det på sådan en måde – wow. Aldersmæssigt ligner hun en på 40-50 år med kort strittende sort hår og store bryster bryster.

Pludselig får hun øje på Michael, som stadig står på altanen og nyder synet. Hun blinker først til ham, hvor efter hun smiler, sender et kys og fortsætter med at nyde fyren mellem hendes ben. Hendes hoved svinger fra side til side, mens hendes hænder kører rundet på fyrens hoved.

Igen kigger hun op på Michael, peger på ham nogle gange og peger derefter ned mellem hendes ben.

Begge hendes hænder er nu på hendes bryster som hun klemmer, stadig mens hun kigger på Michael. – hun nyder det gør hun og hun ved vidst også at Michael gør det samme.

Pludselig lader det til at hun har fået nok. Hendes ene hånd tager fat i håret på fyren og hun hiver ham op, og lader ham hænge der 10-15 sekunder. Hun bøjer sig over til hans hoved, og det ser ud som om hun visker noget til ham. Han går ned på alle fire, og kravler nu ind i lejligheden. Kvinden rejser sig op, smiler til Michael, vinker og forsvinder ind i lejligheden.

De næste timer forsvinder hurtigt, men det samme gør kasserne ikke. De vigtigste ting er pakket ud og altanen er fyldt med kasser. Nysgerrighed er en dyd og derfor kigger Michael også ned mod 4.sal hver gang han kommer ud på altanen med en tom kasse.

Senere på eftermiddagen træner han til en pause og vælger derfor at hente posten. Michael når lige ud til elevatoren, og så kører den ned til en anden sal, så han beslutter sig for at bruge trappen.

Døren går op på 4. etage og der står kvinden som tidligere lå ude på altanen.

SEX I DAG?

Hun er omkring 1.75 , almindelig bygning, men lidt buttet måske, kort halvstrittende sort/vinrødt hår, brune øjne bag nogle smarte designer briller, ”Der er du igen søde. Du kan ikke lade være med at kigge på mig hva….”.

Michael smiler ”Trængte til en pause, og ville hente posten”. Hun griner ”har du ikke lyst til at komme ind søde, har ikke rigtig fået ordentlig hilst på hinanden”. Michael glemmer posten for et øjeblik og træder ind i lejligheden. Sikke en lejlighed, pæn indrettet med en masse flotte malerier og figurer som ikke helt matcher med alt andet. Det næste rum er af anden stil, som det forrige og en masse farver. ”Jeg kan godt lide det er lidt eklektisk, hvordan skal jeg forklare det…. Ting som ikke passer helt til hinanden men giver alligevel en harmoni til rummet. Min mand er at samme opfattelse, så han tjener pengene, jeg bruger dem”. hun griner…. ”Din mand?” siger en chokeret Michael.

”Bare rolig, han er på arbejde nu, i tyskland. Han kommer ikke hjem før i morgen aften. Han ved godt jeg får får besøg en gang imellem – han besøger og så andre når han er på hans mange rejser. Han rejser meget, men vi elsker hinanden af hele hjertet, men vi har begge behov og har derfor givet hinanden lov. Nu får du hvert fald ikke nogen forkerte tanker om mig. Jeg hedder forresten Lene.” siger hun grinende mens hun sætter sig i sofaen. Michael sætter sig sofaen sammen med sofaen. Sofaen er Chaiselong sofa som Michael altid har synes var en sjov form for sofa. Sådan en sofa ligner en almindelig sofa, men har i den ene en ’ekstra’ sofa som ’stikker ud’.

Michael præsentere sig hvor hun pludselig afbryder. ”Har du en kæreste?”. Desværre har Michael ingen kæreste i øjeblikket, begynder at fortælle hvorfor og han nu er single efter et forhold på et år. ”har du prøvet at kneppe en ældre kvinde før?”. Michael nikker og kommer til at tænke på den gang han faldt i snak med Maria via Internettet som den gang var 43. Maria var flittig til at komme på besøg for at have sex. Via sms fortalte hun Michael hvornår han skulle være klar og hvordan – en dejlig tid med masser af oplevelser.

“vær sød at sætte dig i den anden ende af sofaen og tag denne på”. Frem har hun taget et blindfold frem som Michael tager på. Hun går og kommer snarligt tilbage, går bag om Michael, og har i hånden en strapon med plug til munden. ”tag den her i munden søde, såååååådan ja”. Elastikken føres om bag hovedet og Michael vendes om og ligges ned, så fødderne er oppe i sofaen og hovedet vender ud mod det af sofaen som stikker ud.. Uvidende for Michael smider Lene tøjet og stiller sig over hans hoved ”lig stille søde og tag ikke bindet af før du får lov”. Lene sætter sig ned over den strapon Michael har fået i munden og al den liderlighed Lene har opbevaret i kroppen udløses, ”Åhh jaaa, hvor er du dygtig min dreng… Nøj hvor deeejligt”. Michael bliver hurtig liderlig og har meget svært ved smerten i bukserne, da hans pik hurtigt bliver hård som en diamant og har svært ved at være i bukserne. Lene ridder hurtigere og hendes stønnen bliver højere, heftigere og mere intens. Pludselig lyder kendingsmelodien *Ta da da daaa……*. Lene stopper og stiger af ”Bliv, jeg kommer igen om 2 sekunder. Sangen stopper og hun begynder at tale. Stemmen bliver højere idet hun kommer tilbage til Michael med sin mobil i hånden. ”Ja om en time”. Hun kigger ned på Michael ”Jeg er ved noget, så om en time, dejligt, ja, jeg smutter altså nu.. hej hej”. Lene ligger mobilen og går over til Michael igen. Glider igen langsomt ned over dildoen, men har nu vendt sig om. Hun begynder at lyne op for Michaels bukser mens hun rider dildoen. Hun finder hurtigt vej ned til Michaels pik ”Uhmm, sikke en svaber du render rundt med. Den må tøserne være glade for”. Michael kan intet andet end at sige nogle få lyde. Lene kan se Michaels pik vokse i takt med hun rider, men fornøjelsen bliver kort da det nu ringer på døren. ”Ej altså…” igen rejser hun sig ”bliv liggende, jeg kommer straks”. Lene løber ind i et andet rum og finder en badekåbe som hun tager på og går ud i entreen for at åbne døren. Postmanden står udenfor døren med en pakke som Lene kvitterer for pakken, ligger den på spisebordet og går over til Michael.

”Åhhh i guder…”. Michael gisper og Lene stønner højt, mens hun glider langsomt ned over den stive pik som Michael har fået efter Lenes riden. Langsomt rejser hun sig op igen og griner ”Hov…..”….

Efter hun har fået tøjet på, fjerner hun den strapon for Michaels mund og tager blindfoldet af igen. ”Min veninde kommer snart søde, og vil gerne i bad inden…”. Michael rejser sig op og får spændt sine bukser. Lene tager sin mobil ”kan jeg ikke få dit mobilnummer søde?”. Michael fortæller mobilnummeret og får hendes i retur. De begge taster løs på mobilen for at registrer i telefonbogen.

Senere på aftenen hvor Michael endelig har fået smidt sig i sofaen foran tvet efter en ret unormal dag og en masse arbejde med den nye lejlighed tikker der en sms ind. Smsen er fra Lene som skriver ”Jeg kan se din pik for mig lige nu, hvor jeg ligger i min seng og skal til at sove. Har tænkt på den hele dagen. Er det ok jeg kigger forbi i morgen tidlig og håber du giver en kop morgenkaffe?”. Michael skriver hurtigt tilbage og får lige så hurtigt en sms retur ”Lad døren være ulåst i nat, så vil jeg gøre morgenmad og kaffe klar og vække dig efterfølgende :)”. Michael var lidt betænkelig ved dette, men hvis der skal ske noget må man tage nogle spring og flytte grænser.

Den sidste besked Michael skriver til Lene inden han falder i søvn på sofaen er blot ”okey”.

Michael vågner senere med Tvet tændt, og det fine ur i højre hjørne af skærmen viser 2:57. Vaklende kommer han ind til sin egen seng og sover hurtigt.

Klokken er nu 5.30 og døren til Michaels lejlighed går op. Lene går nu indenfor iført en lyserød morgenkåbe og matchende sutsko. Hun lister rundt og kigger ind i stuen, hvor Michael har glemt alt om at slukke for lyset da han selv gik i seng. Lene vælger at slukke lyset, og lister hen til en dør som står på klem. Døren skubbes let og der ligger Michael og sover. Det er meget mørk og det er kun muligt at se skikkelser af ting.

Lene stiller sine sutsko, lader kåben falde på gulvet og træder hen til sengekanten. Dynen bliver skubbet til side og et pragt eksemplar ligger klar til Lene. Lene bøjer sig ned, åbner sin mund og tager pikken i munden. På nuværende tidspunkt er den meget lille, men Lene ved hvor stor og tyk den bliver. Nydelsen er ikke til at tage fejl af – hendes lukkede øjne, mens hun langsomt massere pikken med hendes bløde læber, mund og varme tunge.

*Michael vågner*

Michael løfter hovedet og kroppen, men Lene placerer en hånd på brystkassen og presser Michael ned i sengen igen. ”Du skal INGEN steder dreng, lig nu stille”. Igen forsvinder Michaels pik ind mellem Lenes fyldige læber, og både Michael og Lene begynder at stønne heftigt som Lene bliver mere liderlig, og arbejder hurtigere og hårdere på Michaels pik med måde mund og hånd. Lene kan mærke i kroppen at hun ikke kun er liderlig, men det prikker i kroppen og det er som om hun er i en helt anden verden. Hun glemmer helt Michael, og virkelig går til pikken, hvilket resulterer i at Michael kommer med et kæmpe støn, og sender hans ladning ind i Lenes mund. Ladning er meget stor idet Michael ikke har haft udløsning i længere tid, og det får Lene at mærke da hans pik bliver ved med at sprøjte.

”Uhmm, det var dejligt min dreng, og den er stadig klar til mig”. Igen tager hun pikken i hendes varme og masserende mund og får slikket resten spermen i sig.

Lene tager den diamanthårde pik ud af munden igen, men behandler den stadig med en blød og kærligt hånd, mens hun kravler op i sengen til Michael. Hun tager fat i Michaels hænder, stiller sig på knæ, med begge fødder på sengen. Derefter sænker hun sig ned over Michaels strittende pik og Michael går glip af synet af hans pik forsvinde ind i Lenes varme og meget våde fisse.

”ÅÅÅÅHHH” kommer fra en stønnende Michael, som kan mærke en meget varm fisse sænke sig langsomt ned over hans stive lem. Han ligger stønnende og vrider sig, mens Lene langsomt næsten pinefuldt på den gode måde, rider hans stive lem. ”Er det dejligt min dreng?”, men Michael stønner blot og Lene smiler. Fra roden af Michaels pik stopper Lene langsomt da den næsten er ude af varmen.

Michael kigger ud i mørket ”Du må ikke stoppe, please”. ”Nåå, min dreng kan lide det?”. Lene sænker sig meget langsomt igen ned over Michaels pik og igen rejser sig langsomt. ”Kan du lide min varme fisse dreng? Kan du?” ”Ja” siger en stønnede Michael, som tørster efter Lene gennemknepper ham. Lene er selv meget liderlig og sænker sig igen, men denne gang meget hurtigt, giver slip på Michaels hænder, sætter sig ¨på sine knæ og ben på sengen. Sidder med næsten rank ryg, og får placeret sine hænder på Michaels brystkasse. Med pikken stadig i bund begynder Lene at ride Michael ved kun at bevæge sit underliv frem og tilbage, mens hun presser ned på brystkassen. Hurtigere og mere heftigt rider hun den pik hun har drømt og fantaseret om siden i går. Det har nemlig været et liderligt helvede efter Michael gik i går. Lene har haft abstinenser for Michaels pik, og har prøvet flere ting for at få trangen ud af hovedet. Uden held har Lene også forsøgt at lege med sig selv flere gange og ’komme’, men intet har hjulpet.

Nu sidder hun på den pik hun har fantaseret om, og hun glider længere og længere ind i sin egen verden. Hendes trang erstattes af mere liderlighed, og bliver derfor mere vild hvilket Michael kan mærke. Han kan intet se i mørket men kan bestemt mærke han bliver brugt og kneppet.

Mindre end to døgn efter han flytter ind har han sex med en kvinde i bygningen, og hun er virkelig god. Michael ligger og tænker på da han så hende på altanen, og da han senere i går lå med blindfold og blev kneppet med en strapon i munden. Alt virker så uvirkeligt, og disse tanker i kombination med han bliver kneppet nu går ham rigtig liderlig.

De begge stønner højlydt og på intet tidspunkt kan Michael mærke han skal ”skyde” igen. Hun har en halvstram fisse, men kan være den leger med ham, altså han må ikke komme, men skal alligevel mærke at han bliver kneppet. Lene sagtner igen farten ”Uhmm…. Godt jeg kom forbi”. Michael får fremstønnet sin taknemmelighed, men er ked af farten er langsom, så han tager fat i hendes hofter, forsøger at holde fat, og prøver at bevæge sit eget underliv, så han kan bestemme farten. Dette tillader Lene dog ikke, og tager fat i begge hans brystvorter, giver dem et lille drej og han må sande et mindre *arrrgg*.

”Sagde jeg ikke du ikke skulle ligge stille?. Er du ikke min dreng? Jeg fortæller dig hvad du må og hvad du ikke må! Du står til min rådighed!”.. Der kommer ingen svar, og Lene sagtner farten endnu mere så hun næsten stopper. ”Så må jeg hellere stoppe”. Michael påbegynder en klynken ”Er du min dreng?” kommer der igen fra Lene. ”Ja jeg er”… ”Det var godt min dreng. Kom knep mig. Lad mig mærke at du mener det”. Lene rejser sig og ligger sig på ryggen. Michael ligger straks mellem Lenes ben og fører sin pik hen mod varmen. ”Åhhh ja, sådan ja. Det var godt min dreng, lad mig så mærke dig”. Michael knokler for sin sag og bliver meget varm og begynder også at svede en smule. ”Knep mig så, lad mig så mærke dig…” De begge stønner heftigt og der går ikke længe før Lene må give efter. Hun kommer i et skrig, mens Michael stadig knepper hende. ”stop, stop stop.” udbryder Lene. ”Lig dig ved siden af mig søde”. Michael ligger ved siden af med stadig et lem der dunker og er hård som en diamant. ”Det var dejligt min dreng. Leg med dig selv, og sprøjt så for mig.”. Michael gør som Lene ønsker – han ved godt hvordan hans pik skal håndteres, så der går ikke lang tid før Michael fremstønner et skud som nu ligger flere steder på hans mave…..

Lene begynder at røre kærligt ved hans arm og hånd. Hun er helt salig og alle forsvarsmekanismer i kroppen er på standby. Ingen bekymringer, klokken er glemt, og hun lever blot i nuet og vil gerne forblive sådan. Michael selv er helt flad, ikke at han sover, men kan mærke han er blevet brugt, men vil alligevel gerne springe op og i gang med dages opgaver.

Efter noget tid, rejser Lene sig op. ”bliv i sengen min dreng og hvil dig lidt, tag et bad og få dig noget morgenmad”. Hun tager fat i Michaels lem som stadig ’flager’ ”Uhm, den er klar til mere, dejligt. Jeg skriver til dig igen når jeg får brug for dig” Hun tager sin kåbe og sutsko på igen, lister ud af værelset, åbner døren til lejligheden ud til gangen og lukker den bag sig.

Efter et par minutter får Michael samlet kræfter til at gå ud i bad, og efter dette springer han direkte ind i seng under dynen, hvor fjernsynet bliver tændt…..

Forfatter: Caelestis
Email: caelestis@live.dk

porno med danske piger