Nabofruen del.5

SPAR MANGE PENGE

Alle tre stønner vildt og heftigt og Lise er ved at nå klimaks. Kort efter skriger Lise sin orgasme ud i rummet og hun falder sammen på Michaels pik. Langsomt rejser hun sig og virker salig…

Det har været en meget anderledes indflytning end det Michael havde forstillet sig og det er nu blevet tid til dagligdagen. Arbejdet starter mandag morgen og det er virkelig svært at komme op, men han er klar til sin første dag på sit arbejde. Michael har været heldig at få arbejde i en større IT virksomhed, men det er ikke IT som sådan han skal lave altså med ledninger osv. men service for kunder og klienter der ønsker løsninger indenfor diverse brancher.

Hans nye arbejde ligger ikke langt væk, men tager alligevel 45 minutter hver vej, hvilken virker okay og der er flere forskellige transport muligheder både til og fra arbejde.

Alle hans nye kollegaer er rigtig søde og chefen specielt er meget sød. Chefen Sofia er en kvinde ca. et par ælde end ham selv og har naturligvis det største kontor. Michael har fået at vide han ikke får eget kontor i starten og har som alle andre tre måneders prøvetid, men med tiden vil han kunne få eget kontor.

De fleste kollegaer er kvinder, men er ikke alene i hønsegården, da der dog er et par mænd, så det ikke kun er kvindesnak.

Første dag foregår mest sammen med chefen, der hedder Sofie og efterfølgende kollegaerne så Michael kommer ind i arbejdsgangen.

Efter endt arbejdsdag bliver Michael kaldt ind til Sofie da han går forbi og vil sige ”ses i morgen” for at høre hvordan den første dag har været. Han synes der har været rigtig mange informationer, men synes ikke at det har været hårdt. Sofie ser tilfreds ud og ved at hun har gjort det rette valg ved at ansætte Michael.

De følgende uger går stille frem – dagligdagen har taget fat og Michael får et godt kendskab til kollegaerne samt arbejdsprocesserne. Michaels og Lenes forhold udvikler sig også. Han får flere forpligtelser såsom indkøb, rengøring samt seksuelle ydelser og disse forpligtelser bliver mere udfordrende med tiden. Han har fået sit bælte af og hans pik kan igen bevæge sig frit, men det har også været hårdt at overbevise Lene om hans loyalitet.

Lisa har forsøgt flere gange at komme i kontakt med Michael, men han måtte sige at han har fundet sig en kæreste, og derfor kunne Lisa og ham ikke være andet end venner. Dette har Lene naturligvis fået at vide, og hun er stolt af ham for at han sagde det, og derfor ikke flere flirtende sms’er.

Fredag, sidste dag inden weekenden – to dages fri fra opkald, e-mails og andre arbejdsrelaterede ting og så kan man tage en øl sammen med kollegaerne. Efter et par øl, masser af sjov og spil er det tid for Michael at tage hjem. Transport mulighederne er ikke så gode efter klokken 19 som de er ved 16 tiden hvor Michael normalt har fri.

Endelig er han hjemme og gider virkelig ikke lave mad, så han beslutter sig for at bestille en Pizza og vil bare smide sig i sofaen og se tv til han falder i søvn. Pizzamanden ringer på lidt senere og der har han en perfekt Pizza med bolognese og kødsauce – lige som Michael kan lide den og har naturligvis bestilt den et par gange før så derfor ved han at den er perfekt.

Pizzaen ligger en god bund og Tv er lige så kedeligt som det altid plejer at være, men så er det godt at Dvd’en er opfundet og han finder et par gode film kan han kan. Dog bliver han forstyrret inden Dvd’en sættes i ved en sms fra Lene. ”Hej skat, er du kommet hjem?” – Skat? Tænker Michael og skriver hurtigt tilbage for at gøre opmærksom på at sms’en nok var sendt forkert, men at han var hjemme. 10 minutter senere ringer det på døren og Lene står derude med en pakke. ”Hejsa” – siger hun og træder ind i hans lejlighed. ”jeg har købt noget til dig som du skal sætte op”. Hun pakker kassen op og tager indholdet op. ”Disse hedder anglecuffs og disse er manchetter” – sider hun og smiler. Den tredje og fjerde ting hun tager op af kassen ved Michael godt hvad er – det er en gag og blindfold. ”De skal ind til din seng og altid være ved din seng sammen med disse bånd og vi kan sammen gå ind og gøre det klar. Jeg har købt det til din lejlighed og skal naturligvis passes på”. Sammen går de ind i soveværelset og både anglecuff og manchetter lignede hinanden, men det var ikke svært at regne ud hvad de skal bruges til. ”Tag gagen i munden først og blindfoldet på bagefter – så kan du ligger dig i sengen bagefter. Vi skal måle hvordan de skal strammes så det er klar til brug”.

Michael tager gagen i munden og strammer den til så den passer og det samme gøres med blindfolden. Lene kommer over til ham og kigger på hvordan de er strammet ”Nu er de ikke for stramme vel?” – spørger hun. Michael ryster på hovedet. ”Det var godt, lig du dig i sengen”. Michael ligger sig i sengen og kan høre at Lene pusler i fodenden.

Hun er gået i gang med at binde de såkaldte anglecuffs til sengen og måler hvor lange de skal være for at passe til seng og Michaels ben og ankler. Efterfølgende gør hun det samme med manchetterne som er til håndleddene ved hovedenden af sengen. Dernæst strammes de til på ankler og håndled og Michael ligger nu der. ”Nå, men vi ses” – siger Lene og griner. Michael stoler 100 % på Lene og ligger roligt og er ikke bange og det er med god grund.

Lene kravler op i sengen og sætter sig oven på Michael, begynder at ride ham mens de begge har tøj på. Hun tager fat i hans arme og ben og prøve at bevæge dem, men Michael ligger låst fast. ”De sidder vist som de skal” – siger hun og rejser sig igen. Michael kommer fri igen og får gag og blindfold af. ”Så kan jeg altid binde sig fast, så jeg ved hvor jeg har dig” – siger Lene og griner. Hun kysser Michael inderligt og giver ham et kram ”Må hellere komme ned til min mand igen – vi har lige spist, og han er smuttet i bad, så han er nok snart færdig. Han kom sent hjem og vi skal rigtig hygge her i weekenden. Gem dem der af vejen så de ligger skjult unde sengen. Vi ses” – Lene smutter ud af døren og lukker den bag sig.

Michael går ind i stuen igen og sætter dvd’en i afspilleren og sidder blot og ser film hele aftenen og virkelig nyder at der er weekend.

Lørdag starter med en frisk tur i supermarked og rengøring af lejligheden. Dejligt med weekend og mulighed for at slappe af under de forhold man selv sætter – eller næsten selv sætter.

Lejligheden skinner nu og Michael kan se de funklende stjerner, som man også ser i reklamer for de forskellige rengøringsmidler. Musik og dans har hjulpet til med at få lejligheden til at skinne og Michael er virkelig glad.

Hen på eftermiddagen gider han virkelig ikke mere og sætte sig foran computeren for at surfe, chatte, spille og tjecke mails. Intet spændende og savner faktisk en bytur. Byturen bliver hurtigt aflyst fordi Lene igen skriver. Det havde Michael ikke forventet idet hun i går havde sagt at manden ville være hjemme og de skulle hygge. Hun skriver meget sjældent når manden er hjemme og specielt ikke i weekenden.

”Klokken 20 ligger du nøgen i sengen, fastspændt med begge ben, venstre arm, har gag og blindfold på. Din pik skal være hård som diamant og tyk så man ikke kan holde omkring den. Døren er naturligvis ulåst. Forstået!!” – står der i sms’en. Michael skriver tilbage at det er forstået.

Klokken er 19.45 og Michael smider tøjet og ligger det ved siden af sengen. Ligger gag og blindfold på sengen. Det er nemt nok at spænde benene fast, men det bliver straks mere besværligt med det ene håndled. Inden han påbegynder håndleddet har han taget blindfold i panden, så det blot skal trækkes ned, gag er i munden og med lidt held får han spændt håndleddet fast med blot den højre hånd.

Han ligger nu i sengen fastspændt og trækker blindfolden ned.

Døren åbnes og han kan høre Lene træde ind. Han begynder straks at lege med selv og den bliver hurtig hård. Hun kommer ind i soveværelset og ser Michael ligge og lege og går over til sengekanten. Hun tager hans hånd og trækker den op for at spændet det fast. Hun tester de andre for at sikre sig at det hele er sat ordentligt fast og det er det. Michael har gjort som han har fået besked på og ligger nu der med stiv pik. Hun sætter sig op i sengen og tager fat i hans pik.

Michael kan mærke at der bliver taget fat i den. Det er en anderledes måde, men Michael tænker ikke videre over det. Hun sætter sig langsomt ned over hans pik og vejrtrækningen begynder at blive mere heftig og langsom. Michael selv begynder at stønne og det samme gør hun mens hun placerer sine hænder på hans overkrop samtidig med hun rider ham laaaangsomt.

Hov, det mærkes ikke som Lenes hænder og hendes stønnen er også anderledes. Hvad sker der? Hvem er det? Mange tanker kører i Michaels hoved, men han kan intet gøre. Ingen ord giver meningen og det ville ikke hjælpe at råbe eller prøve at komme fri.

Han kan ikke gøre andet end at nyde det eller bare vente på at det er overstået. Det er svært for Michael ikke at nyde det for hendes varme og masserende fisse gør ham mere tændt.

Pludselig stiger hun af og kort efter kan Michael mærke at han får et kondom på.

Igen stiger hun op på ham og glider langsomt ned over ham. Hurtig kommer varmen tilbage omkring Michaels pik og langsomt sætter hun farten op.

Farten når et punkt hvor Michael virkelig kan mærke hvor vild hun er og det kan også mærkes på hvor meget hun stønner. Michael selv er virkelig tændt og bliver mere og mere liderlig og det samme kan man sige om hende.

Michael kan ikke holde på det mere, han er virkelig brugt og det resultere i spermen fosser ud i kondomet mens han udtrykker høje støn.

Hun stiger af igen og går – kommer dog igen kort efter og tager kondomet af ham og vasker ham med en varm klud. Hans pik er stadig meget hård og stiv og straks efter den er blevet rengjort tager hun den i munden og sutter ham i lang tid.

Brat stopper hun og mens hun stadig stønner løsner hun igen det højre håndled, så alt var som da hun kom ind i soveværelset.

Døren åbnes igen og lukkes bagefter hende og først der begynder Michael at løsne sig fra arm og ben, gag og blindfold. Hvem var det tænker Michael og griber mobilen og skriver til Lene, men intet svar.

Resten af aftenen er Michael sig selv, og ingen svar fra Lene…

…..

Michael får sig en god søvn og har sovet længe om søndagen. Det første han kigger efter da han vågner er en sms fra Lene. Det er der, men ingen svar på det der skete i går. ”Godmorgen, skriver du ikke når er vågen. Vil spørge dig om du ville være interesseret i at gøre min veninde en tjeneste. Min veninde er ringede til mig i går omkring en fest hun skal holde sammen og hun mangler en tjener. Du vil få nogle penge for det. Kan sende hende op til dig hvis du er interesseret”

Michael skriver tilbage ”Vil altid gerne hjælpe, men jeg skal lige have noget tøj på, så kan du sende hende op om 10 minutter.”.

Ti minutter går hurtig og det ringer og banker på døren. Der står Lenes veninde. Hun præsenterer sig” Hej jeg hedder Hanne”. Hanne ligner en som er på vej til fest. Frækt klædt på og hendes top fremviser bestemt hendes meget store bryster. En stod D skål ser det ud til og der efterlades ikke meget til fantasien. Kort kjole og et slags net omkring benene, fylde læber med meget rødt løbestift halvkrøllet langt hår og blå øjne. Michael skulle lige tænke sig om omkring dag og tid. Var det virkelig søndag da hun var sådan klædt.

Michael giver hånden og præsentere sig og spørger om hun ikke ville med ind. De træder begge ind i lejligheden og sætter sig ind i stuen.

”Her bor du nydeligt” – siger hun og kigger sig omkring. ”hvad tænker jeg dog på – kan jeg hente noget at drikke?” – spørger Michael og rejser lidt op.

”Hvis du har noget vand, vil de være fint” – siger Hanne og smiler. Michael henter vandet og bringer det ind til Hanne.

”Nå. Næste fredag skal jeg holde noget kom sammen, en slags fest hvor en masse venner og bekendte mødes, vi får god mad og har det sjovt”. Mens Hanne siger dette smiler hun kigger på en anderledes måde. Det ser ud til hun flirter, men også viser et alvorligt ansigt.

”Du vil få 1500 kroner for at tjene mig den aften. Det vil bestå i at komme ind med mad, sørge for alle har noget at drikke af både sodavand, øl, vand og diverse drinks og hvad gæsterne ellers ønsker..”.

”Ellers ønsker?” – spørger Michael. ”Ja, vi har flere former for hygge den aften. Nogen vil gerne spille kort, andre ser lidt tv, nogen går en tur. Kan være nogen gerne vil have en pizza eller noget. Du skal sørge for gæsterne får det de ønsker så de får en god aften. Det er ikke en konfirmation. Nogle gange så klæder folk sig ud, såsom til halloween, eller sidste vinter var vi i sommerhus en dag også fandt nogle på at vinterbade, smed kludede og hoppede i. Var du med ville du være en af dem som stod klar med håndklæder og have varmet saunaen op. Du vil ikke være den eneste denne aften, men i vil være en 5-6 stykker. Det plejer at være rigtig sjovt for alle, også dem som er på ”Arbejde”. Nogen får endda mere i sådanne drikkepenge. Sidste gang vi havde sådan en aften der var der en som ville have ben and jerry is og det var svært at fremskaffe og hende som var i byen for at lede kom vidt omkring – hun fik en drikkepenge, eller i det her tilfælde vil jeg kalde det findeløn.

Der vil folk i alle aldre – ahh ikke helt, men mellem 25 og 60 sådan da. Var det noget for dig??”.

Michael sidder og tænker og når han hører dette kommer han til at tænke på en af de film han lige har set hvor kadier på sådan et resort fik drikkepenge ved lignende ting. ”og Lene anbefalede mig??” Siger Michael med et slags måbende ansigt.

”Ja det gjorde hun” – siger Hanne mens hun tager noget vand. ”Nå, men det lyder da hyggeligt og 1500 kroner kan da falde et godt sted og når Lene anbefaler mig og spørger mig om jeg vil hjælpe, så vil jeg da naturligvis gerne” – siger Michael.

”Jeg må spørge dig igen – har du sagt ja og du ikke gør som jeg beder dig om, så vil du blive bedt om at forlade stedet og dine penge bortfalder” – siger Hanne.

Michael sidder og måber og ved slet ikke hvad han skal tænke. Hanne afbryder hans måben ”Jeg siger det kun fordi du kan blive bedt om andre ting end blot mere dessert og en ny sodavand, men selvfølgelig skal du ikke slikke spildt dressing op med tungen eller tørre numse efter folk har været på toilettet”. – Michael bliver lidt skræmt, men slår til.

”Dejligt. Du får her min adresse og hvis du har skjorte og pæne bukser bedes du tage dem på og så tror jeg at du skal have maske på. Du er den nyeste, så lad det blive ved mystikken, så har folk også noget at sladre om”. Hanne Griner.

Klokken 18 næste fredag på denne adresse. Gæsterne kommer klokken 19 og så har i en lille time i kan gøre klar. Maden vil andre lave og så kan i selv tage noget at spise inden gæsterne kommer.

SEX I DAG?

Straks efter Hanne er gået skriver Michael en sms til Lene om han har sagt ja til den fest. Hurtig kommer en sms retur ”Du er altid hjælpsom og jeg er glad for du sagde ja. Jeg vidste du ville sige ja”. Igen skriver Michael en beske for at spørge efter hvad og hvem der var oppe hos ham lørdag, men denne gang får han svar ”Du gør bare hvad du får besked på”.

…..

Det er igen blevet hverdag og Michael er tilbage på arbejdet med alle de fnisende kollegaer. Dog går dagene hurtigt og fredag nærmer sig.

Om fredagen har Michael pakket skjorte og buks i en taske og er klar til det ”job” han har sagt ja til. Han har intet hørt eller set til Hanne siden søndag, men vil da møde op på adressen.

Der er kun et par timer til fyraften og stemningen for weekend er til at mærke. Der er meget snak omkring folk glæder sig. Selv chefen og et par kollegaer har ikke glemt at det snart er weekend og de sender en e-mail til resten af afdelingen at de smutter lidt før og god weekend til alle.

Michael selv går lidt før, og har fundet ruten til den adresse som Hanne har givet ham.

Da han ankommer til adressen er han ankommet til et hus som bestemt ikke er for almindelige lønmodtagere. Det er virkelig flot, og det er et hus mange drømmer om, men få faktisk får.

Michael ringer på og Hanne åbner. ”Hej og velkommen. Kom indenfor. Du kan gå til højre og der vil være et toilet og klæde om. Her er den maske vi snakkede om.”.

Michael finder hurtigt toilettet og klæder sig om og tager masken på. Han kigger sig i spejlet og ligner Zorro den maskerede hævner. Han griner lidt og vender sig mod døren.

Uden for toilettet går folk frem og tilbage med bestik og service. Michael følger en af dem og kommer ind i et rum som ligner en lille festsal. Der er rigtig mange mennesker og de er alle klædt i skjorte og buks – selv kvinderne. Flere og flere kigger mod Michael og de nærmest glor på ham.

Hanne kommer ”Dejligt, kom du skal møde hende som skal sætte dig i gang. Du må ikke fortælle nogen om dig selv med mindre jeg siger ok for det eller jeg selv har sagt noget”. Hanne går og Michael følger efter. Hun åbner en dør som er ud til køkkenet og der står en kvinde og et par fyre og er ved at sætte små skåle på bakker. Hanne går hen til kvinden ”Har du 2 minutter?” – spørger hun og kvinden følger med. De går hensides et sted ”Det er Maja, hun vil bosse rundt med dig, så du bliver sat ind i tingene.” – siger Hanne og smiler bredt til Maja.

Michael giver Maja hånden. ”Han er ny og masken vil forsøge at skabe lidt mystik, og i ved selvfølgelig ingenting om ham end han er ny”. – Hanne og kigger på Maja. ”Selvfølgelig” – hvisker Maja tilbage.

Hanne går og tilbage står de to. Maja skuler til Michael ”Nå, ”Zorro” kom med mig.” – Maja og Michael går rundt til flere rum, hvor hun viser og fortæller. Det er som første dag på arbejde – alt for mange informationer på en gang.

Klokken nærmer sig 19 og de første gæster begynder at ankomme. Alle har fint tøj på og flere af dem både mænd som kvinder kigger på Michael. Hvorfor også denne maske – det er svært at blande sig i mængden tænker Michael flere gange og kan ikke gøre andet end at smile.

Ingen er dog nysgerrig nok til at komme over til Michael, men holder sig på afstand.

Hanne som er værten går mellem gæsterne og snakker kort med dem alle. Masser af skål, grin og humør fylder rummet og nogle af gæsterne er mere ydmyge end andre.

Maja kommer til Michael ”Vi skal til at servere snart, så kom med ud i køkkenet”. Michael går med Maja og sammen går de ud i køkkenet hvor flere fade og tallerkner står klar. ”Disse skal ind først og så skal de have hovedretten senere, husk altid at fylde glas op og sørge for de er i godt humør”. – Maja kigger på Michael som han er Idiot og tager de første tallerkner. Michael tager også nogle tallerkner og går tilbage til rummet. De andre tjenere står ved siden af bordene og venter på de sidste får sat sig.

Da de sidste får sat sig serveres forretten og Michael har svært ved at følge med. Der bliver hevet i ham hele tiden for mere mad og drikke. Hvad er næste ret? Hvem er han? Hent mere at drikke? Det er stressende og Michael begynder at svede en smule i panden. En lidt buttet kvinde ligger mærke til dette og giver Michael en serviet. ”Her, tag denne og tør dig i panden” – kvinden smiler og giver servietten til Michael. Michael tager den i lommen og siger tak. ”Efter desserten skal vi to måske gå en tur, så du kan komme ud og få lidt frisk luft” – siger hun. Michael er i starten lidt tavs ”Måske siger han, her er rigtig meget at lave” – siger han og takke igen for servietten. ”Jeg insisterer” siger hun.

Michael får diskret tørt de små svedperler af panden og knokler videre.

Efter desserten og alt service og taget ud bæres kaffe og diverse snacks og kager. Kvinden fra tidligere kommer over til Michael ”Hanne vil gerne snakke med dig og peger over på hende”. Michael går over til hende. ”Hej. Hvis en af mine gæster vil ud og gå en tur med dig, så går du selvfølgelig med” siger hun med en glad tone. ”Men der er så meget at lave med maden osv.” svarer Michael. ”Men ikke mere, nu skal vi more os til den nye morgen. Gå i to en tur, det lader til hun er vild med dig”. Hanne blinker med øjet og vender sig for at gå over til en gruppe mennesker som står ved terrassedøren.

Michael går tilbage til kvinden ”Lad os gå” siger han. De to går ud i entreen og hun finder en jakke. ”Må hellere tage denne med” siger hun og svinger den rundt. Hun har blot en tynd rød kjole på. Det ligner en natkjole og er lidt gennemsigtig. Den er meget pæn, virker krøllet og flosset nogle steder, men en rigtig pæn kjole. Michael kan ikke lade være med at glanse et par gange til hendes enorme bryster. De presser kjolen ud og ved den rette lysvinkel kan man se igennem den tynde røde kjole og så virker hun nøgen.

Hun tager Michael hånd og de to går ud. Der er ikke koldt og begynder at gå rundt i kvarteret og snart er de tilbage. Hun trækker Michael rundt om huset og rundt til den kæmpe have som Hanne har. Der er halvmørkt, så det er svært at se. ”bliv ved med at holde mig i hånden, så du ikke falder i poolen” – siger hun og Michael bliver lidt skræmt. Hvilken pool tænker Michael, som godt nok kan svømme, men bestemt ikke er opstemt på at pludselig at ende i en pool.

Rundt kommer de og kan se ind af terrassedøren hvor folk har spredt sig og sidder ikke længere ved bordene.

Hun trækker Michael rundt på den store terrasse og hen til stole og borde der står et stykke derfra. Ved solvognen tvinger hun Michael ned og presser ham, så han ligger. Hun sætter sig oven på ham og læner sig ned over ham. ”jeg har haft øje til dig siden jeg ankom” – siger hun og begynder at kysse ham med sine store og fyldige læber. Hun kysser rigtig godt og Michael nyder hver sekund. Ikke nok med hun kysser godt, presses hendes store bryster mod hans brystkasse.

Hun rejser sig op igen. ”Kom, jeg fryser lidt” – hun tager fat i hans hånd og hiver ham op fra solvognen og trækker ham videre. De stopper kort efter ved det Michael tror, er en anden indgang til huset, men er til gæstehuset. De kommer ind og hun tænder lyset. Og det ligner et flot gæsteværelse med stor seng, stort tv, køleskab, stereoanlæg og meget mere. Hun trækker Michael over til sengen ”Lig dig” beordre hun og Michael ligger sig på sengen. Hun ligger sig ved siden af og kigger ham i øjnene derefter at begynde og tage på sig selv. Hun begynder at småstønne som hun tager på sig selv. Langsomt trækker hun ned i toppen af kjolen, så hendes store bryster kommer udenfor. ”Uhmm, det var bedre” – siger hun og slikker sig om munden mens hun kigger på Michael. Hendes hænder bevæger sig op og ned af sin krop og hurtigt kommer hun ned mellem sine ben, hvor hun leger med sine trusser og rammer sin grotte med fingrene. Når dette sker stønner hun højt. ”Din pik skal ind her og den vil nyde at mærke min varme og erfarne kusse kneppe den”. Mere og mere af kjolen trækkes op og hendes krop kommer til syne. Hun er virkelig liderlig og stønne det kan hun. ”Elsker drenge som dig, nuttet og kan kun elskes.”… Hun rejser sig og trækker sin kjole over sig. Sætter sig over Michaels ansigt ”Slik mig dreng, lad mig mærke hvor god du er”… Michael stikker sin tunge ud og begynder at slikke hendes meget våde fisse. Hun bevæger sit underlig rundt i cirkler i hurtige bevægelser samtidig med hun stønner mere og mere. Hun tager på Michaels bule i bukserne mens hun stadig bevæger sit underliv. Det er ikke længere cirkler, da hun sikkert har besvær med at koncentrer sig om begge ting på en gang. Michael flytter sine hænder op på hendes store bryster og hun får et mindre chok. ”De er dejlige ik?” – siger hun og forventer et svar fra Michael som er dybt begravet i hendes underliv. Han kan dog ikke andet end at fremstønne lyde mellem sine egne støn.

Med en hånd lykkes det hende at åbne for hans livrem og bukseknappen, men desværre har hun besvær med lynlåsen i bukserne. ”Tag dine bukser af knægt”… Michael flytter sine hænder fra hendes kæmpe bryster og zipper bukserne op og hiver dem ned til knæene. ”Uhmm det var bedre” – siger hun og får stjerner i sine øjne ved synet af hans store og tykke pik. Med den ene hånd kan hun begynde at lege med hans pik, men hurtig finder hun det kedeligt og rejser sig, vender sig op og ligger modsat af Michael oven på ham, så hun nu kan få den pik i munden og han kan slikke videre.

Michael selv er helt væk, både slikke fisse og selv blive slikket. Hans liderlighed kildrer i hele kroppen og giver sig helt væk til hende. Han prøver at bevæge sit eget underlig i kneppebevægelser så han knepper hendes mund og hun bliver vild. Hun forsøger det samme med sit underliv hvilet de begge nyder.

Kort efter rejser hun sig, begge er de våde i meget af ansigtet, men begynder at kysse hinanden. Hendes læber er noget Michael ikke har prøvet før, og giver sig helt hen til hende. ”knep mig” – hun ligger sig ned på ryggen, og med et par fingre begynder hun at kneppe sig selv, mens Michael tager bukserne helt af samt skjorten.

Han kravler ind mellem hendes ben og fører sin pik ind mellem hendes skamlæber ”Åhhh” – fremstønner hun. Michael tager fat i hendes ene lår og holder godt fast mens han kører hans pik ind og ud af hendes meget våde fisse. Hårdt bliver hun kneppet og hun nyder det – hun stønner mere og højere end før ”Knep den kusse. Åhhhhh ja, lad mig mærke din dejlige pik oppe i mig.”. Michael gør sit bedste og det lader til at virke. ”stop, stop, tag mig bagfra, lad mig mærke langsomt din pik komme op i mig”. Michael trækker sig ud og hun rejser sig op og vender sig. Bagfra styrer Michael sin pik op i hende og hun elsker det. ”Uhmm den fylder mig så dejligt ud”…Hendes enorme bryster gynger i takt med Michaels pik kommer op i hende, og det er et dejligt syn for Michael når han kigger ned af hendes krop.

”Sprøjt for mig”… Hun skubber Michael bagud, vender sig og sætter sig på sengen. ”Leg med dig selv, og giv mig din varme sperm. Lad mig sluge den og malke resten ud af dig.” Michael rejser sig, så han står i sengen og begynder at lege med dig selv. Kort efter kan han ikke holde den tilbage mere og ud kommer den. Det meste rammer direkte i hendes mund og en smule ved siden af. Stønnende tager hun hans pik i munden og direkte suger og slikker mens hun presser resten ud af ham ved hjælp af hånden. Hårdt har hun fat om hans pik og trykker, mens hun presser mod hendes mund.

”uhmmm, det var dejligt”- siger hun og slikker sig rundt om munden samtidig med hun bruger sin finger til at fange resten af spermen derefter at slikke det af fingeren.

”hvad hedder du?” – spørger Michael med stadig stiv pik, der stadig er sulten.

”Når jeg ved hvem du er, så kan det være du får at vide hvem jeg er. Men du har en dejlig pik der åbenbart trænger til mere” – siger hun og rejser sig fra sengen.

De begge to får tøjet på igen og får det tilrettet, så de begge ser ud som da de ankom til gæstehuset. Sammen går de tilbage til huset hvor Michael bliver fanget af et par andre gæster som ønsker nye drinks. Hun smiler til Michael ”Du er dygtig og det hele værd” – siger hun og smiler og bevæger sine øjenbryn mod ham. Hun går ind og Michael står og får anvisninger om hvad de to gæster vil have at drikke.

Inde i huset går han mod baren for drinksene. Hanne møder ham i baren. ”Fik i frisk luft?” spørger hun mens Michael venter på at få sine drinks. ”Ja det gjorde vi” – svarer han. Igen spørger hun smilende ”Nød hun det?”. ”Ja, det gjorde hun” – svarer han tilbage. ”Jeg bliver nød til at gå ud til to som sidder udenfor med disse to drinks” – siger Michael og går ud mod døren til de to gæster.

Kort efter kommer han ind igen og gæsterne er begyndt at komme i et rigtig godt humør. Nogle spiller kort, sågar Ludo – andre kigger på Tv, mens de får massage af en af de andre tjenere.

Pludselig får øje på to gæster som han ikke har set tidligere og må være kommet efterfølgende. Fuck, pis hvad er oddsene? Hvad nu? – rigtig mange tanker går gennem Michaels hoved. De to gæster er Sofie og Lise fra arbejdet. De står og snakker med Hanne og Michael går i hastig skridt i en anden retning.

Det næste lange stykke tid undgår han Sofie og Lise helt, men ikke Hanne. ”Kom med mig” – siger hun med en bestemt stemme og går ovenpå med Michael. Ind i et rum går Michael sammen med Hanne som kun indeholder et smalt lavt liggende bord.– det ligner ikke et spisebord, da det er for lavt og smalt til at kan være det, ej heller et sofabord. ”Smid tøjet og op og ligge” siger Hanne og går over et af hjørnerne. Michael gør som hun siger og overraskende nok passer det præcist til en person kan ligge der. ”Nej hov, det må du undskylde. Du skal lige rejse sig op igen.” – siger hun og kommer med et slags tæppe. ”Det bliver alt for koldt og hårdt for dig at ligge der bare på pladen” – hun folder tæppet ud og de to hjælpes af med at ligge det pænt på pladen/bordet.

Michael ligger sig op igen og Hanne kommer hen til hovedenden. ”Nu skal du bare ligge stille og ikke noget med at rejse dig på nogen måde eller noget tidspunkt med mindre du selvfølgelig får besked på det.”. Hun går ud af rummet og lukker døren, men kort efter åbnes døren igen og han kan høre flere skridt.

To eller flere personer er kommet ind i rummet og nærmer sig nu Michael der ligger nøgen.

Det er Sofie og Lise – Åhh nej tænker Michael og begynder at ryste i kroppen.

Sofie stiller sig hen til hovedenden og kigge direkte ned på Michael. Michael er mere end almindelig nervøs for at en af de to skal genkende ham – hvilket pinligt øjeblik. Han vil blive fyret på den ene eller anden måde eller bare det at skulle arbejde med dem i fremtiden og inden af dem i forvejen kender til sådan noget.

Heldigvis sker det, lige nu hvert fald og Michael begynder at slappe mere af. De to går rundt om Michael og skifter plads. Det er svært at se hvad der sker i alle vinkler da Hanne har forbudt ham at rejse sig, men lydene kan han høre. Det er sandt, at når en sans bliver svækket, så forstærkes en anden hvilket han har oplevet før, men ikke på denne måde når han både er nervøs og lidt bange.

Lise træder ind over Michaels hoved og hendes kjole gør det helt mørkt for Michael, men han ved godt hvad synet vil være hvis der kunne tændes en lampe. ”Ud med tungen slave” kommandere Lise, hvilket Michael gør. Hun bukker sig en smule og rammer Michaels tungespids med hendes skamlæber. En smule længere ned og Michael begynder at bevæge sin tunge. ”Uhmmm, dejligt” – nu må vi se hvor god du egentlig er – siger Lise og begynder at stønne højlydt.

I samme øjeblik begynder Sofie at lege med Michaels pik som på rekord tid har rejst sig til næsten fuld størrelse og udvidet sig. ”Uhh, den her bliver vi vist glade for. Hvad siger du søde” – siger Sofie som helt klart taler til Lise. ”Uhmmm ja” – fremstønner Lise som er gået helt i ekstase over Michaels tunge.

Lise flytter sig et kort øjeblik for at gå til siden og smide sin kjole. Og de blev lys igen. Det er som at være i et mørkt rum i lang tid og pludselig kommer der lys. Et kort øjeblik kan Michael intet se, da han er blevet blændet. Lise har nu smidt tøjet og stiller sig over Michaels hoved igen. Lise har en rigtig flot figur og med et par håndfaste bryster, ikke store og ikke små. Igen bukker hun sig over Michaels hoved og han fortsætter med at slikke.

”Åhhhh i guder – den tunge skal du altså prøve” – stønner Lise i små ord, et af gangen i langsom tempo.

Sofie er selv optaget som har taget Michael pik i munden, hvilket kun er kortvarigt. Hun selv smider tøjet og går hen til Michaels pik. Han kan mærke en kæmpe spytklat ramme hans pikhoved og pludselig bliver det meget varmt. Hun har sat sig over ham og i langsomt tempo forsøger hun at klare hele pikken. ”Arrrgh, den er alt for stor” – stønner Sofie som har en virkelig stram fisse. Michael synes det gør lidt ondt i starten, men bliver hurtigt mere behageligt. Sofie har stadig ikke får den længere op med tiden og det kan Michael tydelig mærke. Hun prøver at presse og Michael fryser en smule for neden i forhold til længere oppe af pikken.

Efter at have brugt tungen vil Lise også mærke pikken. De to skifter plads og det er mere behageligt for Michael som sagtens kan mærke forskel på Lise og Sofie. Lise er nær så stram som Sofie og hun tager hurtigt hele pikken ned til roden og hurtigt for sat farten op. ”Uhmm god tunge og dejlig fed pik, hvorfor har alle fyre ikke det ” – fremstønner Lise, og Sofie giver hende ret.

Alle tre stønner vildt og heftigt og Lise er ved at nå klimaks. Kort efter skriger Lise sin orgasme ud i rummet og hun falder sammen på Michaels pik. Langsomt rejser hun sig og virker salig og glad.

Sofie er ikke nær sin orgasme og det samme er gældende for Michael som med sin pik nærmest skriger for at få lov til at skyde kanonen.

Lise har fået sit tøj på igen ”Vi ses nedenunder søde når du ikke gider ham der mere” – siger hun og går ud af døren.

Sofie er skuffet og rejser sig og stiller sig over til sit tøj og bukker sig ned efter det. Michael vender hovedet og ser hende stå der. Hun kigger på ham og smiler.

Han rejser sig op og går hen til hende. Tager hende langsomt i hånden og trækker hende over til bordet. Ved enden af bordet sætter han hende ned og skubber langsomt bagover med den ene hånd mens han med den anden hånd sætter en finger for munden for hun skal være stille.

Når hun ligger sætter han sig på hug, spreder begge skamlæber og begynder at kysse og slikke hende blidt. Hun stønner let og efter kort tid sætter Michael farten op med tungen og trykker hårdere. Sofie stønner nu endnu mere og Michael sætter farten op og trykker endnu hårdere med tungen. Hun er blevet meget meget våd og bevæger underliv og krop i cirkler, så Michael har svært ved at følge med, men giver ikke op. Langsomt stopper han igen, rejser sig og stiller sig mellem hendes ben. Han tager far i begge lår og sætter dem på siden af sine hofter, hvor han efterfølgende langsomt fører sin pik ind i hendes nu meget varme og liderlige fisse. Han kigger hende i øjnene og langsomt presser sig op og senere langsomt ud. Hendes fisse udvider sig hurtigt og pludselig tager hun den helt til roden, men når pikken rammer bunden laver hun sjove hoveder og skærer tænder.

Michael sætter hastigheden op og tager ordentlig fat om lårene, men stadig i et stille tempo for hun skal nyde det mest muligt. Og hun nyder det. Hun stønner rigtig meget samtidig med hun tager på sig selv – Michael nyder bestemt at hun tager på sine bryster og glemmer helt at det er hans chef, han knepper.

Han giver sit bedste og hun tager imod. Hun stønner mere og mere og nyder at blive kneppet af Michael. Sådan er hun aldrig blevet kneppet før. Det kildre i kroppen og hun kan mærke hvordan det suser igennem kroppen og direkte ned i hendes underliv. Det begynder at kilde mere og mere og hun begynder at sitre i kroppen som Michael banker hans pik op i hende. Pludselig løfter hun sit underliv og skriger sin orgasme ud, men prøver at holde munden lukket. Michael stopper, stadig med sin pik oppe i hende, og langsomt sænker hun sit underliv igen. Hurtigt trækker hun vejret som hun har løbet en lang tur. Michael trækker sig ud og de to smiler til hinanden. Hun rejser sig igen og Michael ligger sig igen. Hun kigger på ham og han tager sin pegefinger for munden men siger ikke shhh. Han trodsede Hannes ord og rejste sig for at glæde Sofie, og håber ikke at Sofie siger noget til nogen for ikke blive forvist for huset.

Sofie får sit tøj på og går ud af døren. Nogle minutter senere kommer Hanne ind i rummet og stiller sig ved hans hoved og kigger direkte ned. ”Den er stadig sulten kan jeg se”. Michael har stadig stiv pik og næsten lige så hård som da den var oppe i Sofie. ”Du kan tage dit tøj på og komme ned igen når den er faldet til ro igen” – Hanne forlader igen rummet og Michael rejser sig op for at finde sit tøj.

Kort efter forlader han selv rummet og hans pik er faldet til ro. Den fik ikke lov til at skyde spermen af, men det var alligevel dejligt at kunne tilfredsstille andre, og selv om han ikke sprøjter, er det alligevel en dejlig tilfredsstillelse for ham.

Aftenen går hurtigt og hende som han tidligere var i gæstehuset med kommer en gang imellem over til ham for enten at nive ham i røven eller sige forskellige sætninger til ham.

Sofie går lidt underligt, hvilket Michael smiler og griner lidt af flere gange på aftenen.

Folk drikker tæt og flere blive fulde og kan ikke finde toilettet, deres kæreste, kone eller mand, hvilke skal hjælpes. Nogle bliver hentet i Taxi og nogle får leveret natmad udefra, nogle ser film, snakker og meget mere, men heldigvis er der ingen som forsøger at bruge poolen.

Flere og flere mennesker forlader enten til fods eller Taxi, hvor Michael og de andre tjenere begynder at rydde op og gøre alt pænt. De resterende hjælper og Hanne hjælper til og da alt er ryddet kan alle sætte sig i sofaen og hyggesnakke til man ønsker at gå.

Hanne giver de tjenere som har hjulpet til hele aftenen en check og fortæller at de kan gå når de har lyst. Flere af dem bliver inkluderet Michael og de sidder blot og drikker, spiser snacks og hygger.

Som tiden går, beslutter flere af gæster og tjenere at gå. Hanne beder Michael om at blive som han indvilger i og til sidst er det kun Hanne, Michael og et par gæster som sidder og er ved at falde i søvn.

Kort efter takker de sidste to af for en rigtig god og hyggelig aften og forlader med en god aften bag sig. Hanne går rundt og mærker alle døre og vinduer i huset og sørger for at de er låst.

Hun smider derefter sin top og nederdel og står tilbage i et sort Catsuit med røde lak støvler der matcher hendes fyldige læber som er dækket med skinnende rød læbestift.. Hvor er hun bare lækker tænker Michael der fokusere på hendes enorme bryster. Hun løfter sin hånd og med sin pegefinger laver hun bevægelser som kommanderer Michael over. Hun tager sine bryster ud af catsuiten og tager fat bag hans hoved og presser ham ind mellem sine bryster ”Sådan ja, nyd dem, slik dem, forgud dem for de vil hypnotisere dig når du ligger ned og jeg gennemknepper den store dejlige fede pik du har i dine bukser”. Michael nyder hendes bryster. De smager utrolig godt, har en fræk udformning samt en god bounce som Hanne modulere brysterne omkring hans tunge, mund og hoved.

Hun sætter sig i sofaen og spreder sine ben. Michael går hen til hende og sætter sig ned. Der er hul i munden af catsuiten så der er fri passage til hendes aller helligste. Han stikker tungen ud og rammer hendes skamlæber som prompte reagere. Hun begynder at stønne vildt og der går ikke lang tid før samler benene igen. ”Kom rejs dig, lad mig se din pik” – Michael rejser sig og med et snuptag har hun fået åbnet hans bukser og trækker dem ned til anklerne. Ud springer det som hun søger – en halvslap pik som hun hellere end gerne vil gøre så stor hun ved den kan blive.

Hastigt tager hun den i munden, hvilket er noget Michael kan lide. De stønner begge højlydt og der går ikke lang tid inden pikken er som hun har mærket. ”Nøj hvor er den dejlig min skat, kom skynd dig at sætte dig i sofaen”. Han når ikke at sætte sig helt før Hanne skubber han ned og sætter sig, fører hans pik op i hendes fisse. Nu er hun lykkelig. Hele aftenen har hun længtes efter den pik hun forinden har prøvet, men ikke kunne bruge før nu. ”Åhh ja det var bedre” – stønner hun og tager fat på hans skuldre og begynder at ride ham.

Som hastigheden sættes op forstår Michael hvad hun sagde tidligere. Hendes bryster hopper, gynger, svinger rundt og det er som at blive hypnotiseret. For ikke at blive ramt alt for mange gange vælger Michael at tage fat i dem og bruge tungen på dem i stedet, mens Hanne ridder hans pik.

Nogle gange rejser hun sig for at tage Michael pik i munden og igen sutte og slikke. Hun er vild og det virker på Michael som om hun ikke har haft sex i flere år.

Hun kigger på Michael i øjnene et kort øjeblik, derefter at rejse sig og sætte sig på alle fire op af armlænet på sofaen. Han selv er meget hurtig og stiller sig bag hende og fører sin pik op i hendes grotte. Det er som blød smør, men inde som at få hård massage. Hastigt tager han fat i hendes hofter og begynder at kneppe hende. Nu har han overtaget, han bestemmer – kan ikke sende hende hjem, men med den fisse og bryster hun har, så skal hun ingen steder. Hurtigt og hårdt banker han pikken op i hende og hun nyder det. Hun stønner endnu mere som kort efter skriger sin orgasme ud.

Hun puster og stønner, men giver ikke op – ”bliv ved med at kneppe mig hårdt, jeg vil have din sperm ud over mine bryster”. Det skal hun ikke sige to gange til Michael som hastigst fortsætter hvor han slap. Han arbejder hårdt for sagen og efter noget tid er det hans tur. Han trækker sig ud, men klemmer på pikken for ikke at det kommer ud, hun vender sig og får ladningen ud over sine bryster. ”uhmmm ja, god dreng” – fremstønner hun. Hun masserer spermen ud over hendes bryster og slikker det sidste af sine fingre.

De to sætter sig i sofaen, Hanne med sperm på brysterne og Michael stadig med stiv pik. ”Den vil have mere” – siger hun og smiler. ”Må jeg ikke adoptere dig” – griner hun.

”Tror jeg ikke Lene vil bryde sig om” – siger Michael. ”Åhh ja, hun bliver glad for at høre hvor dygtig du har været i aften” – siger hun smilende.

Michael frygter for hvad der nu vil ske, men det var Lenes anbefaling og Hanne ville smide ham ud hvis han ikke gjorde som der blev sagt og dette ville bestemt fortælle Lene som så………..

Mange tanker flyver gennem Michaels hoved, mens han stirrer ud i luften. ”Hun skal da vide alt – hun bliver stolt af dig – tro mig”.. Åhh ja, meget stolt tænker Michael.

”Kom, lad os gå i seng. I morgen har du et kæmpe rengøringsarbejde foran dig. Vi kan gå nøgne rundt og høre musik imens – det skal nok blive sjovt – med mindre du hellere vil hjem selvfølgelig” – siger hun smilende og stadig stønner en smule.

”Jeg må vist hellere hjælpe til i morgen” – siger han og de rejser sig…

Forfatter: Caelestis
Email: caelestis@live.dk

porno med danske piger