Nabofruen del.3

SPAR MANGE PENGE

Hun hiver ham hårdt i armen over mod sengen. Hun sætter sig på sengen og trækker ham ned over knæet ”Jeg er virkelig skuffet min dreng og du fortjener virkelig denne røvfuld…

Et par dage senere møder Michael Tom ude på gangen, som står og venter på elevatoren. ”Hej Michael” siger Tom hvor efter han kigger efter elevatoren som er på vej op.

Michael får låst døren og det passer med at elevatoren kommer op til etagen. De to går ind i elevatoren og Tom trykker på udgang, og elevatoren begynder at kigge. ”Lisa fortæller at det var rigtig godt at være hos dig og spille det hun nu spillede, så nu plager hun mig om det samme og hvis vi ikke køber det, så vil hun spørge dig om hun kan komme oftere hos dig”. Elevatoren er kommet ned til udgangen og de to går ud, hvor Tom går mod postkasserne. ”Indtil i finder ud af om i vil have en Wii, så er hun velkommen til at kigge forbi en gang imellem. Hvis du har hendes mobilnummer, så kan jeg sende en sms om vi kan aftale næste gang hun vil kigge forbi.” Tom giver Michael nummeret og de to skilles af, hvor Michael er på vej over i det lokale supermarked.

Inde i supermarkedet ligger Michael mærke til at Lene og hendes mand, som står ved køledisken. Michael bevarer det kølige overblik og kigger på varerne som en anden kunde. Lene får selv øje på Michael og flere gange kan de to ikke lade være med at kigge på hinanden og smile.

Michael går hen til en anden køledisk, men er på den side så han stadig kan se Lene og hendes mand. Uden at se det, kommer Lene og stiller sig ved siden af. ”De Grillpølser der, er bestemt ikke lige så tykke som din min dreng” – hvisker Lene .

Hun går videre og følger sin mand mod kølemontren med mælk. De står begge og kigger lidt hvorefter Lene går mod drikkevarerne og går ned af rækken hvor der er pasta, konserves osv…… Diskret går Michael den anden vej omkring for at komme til selvsamme række. Lene får øje på Michael og stiller straks dåsen med flåede tomater tilbage, går mod Michael som selv er begyndt at gå mod Lene. De stopper tæt foran hinanden og Lene tager sin hånd ned til Michaels lem og klemmer – ”husk den er min, når jeg vil, hvad jeg vil”… Hun giver slip, vender sig om, og går tilbage til de flåede tomater. Lene kigger tilbage på Michael og smiler. Michael kan mærke at det dunker i hans pik, og mærkes som Lenes hånd stadig har fat, mens han shopper videre.

Den efterfølgende aften er stille og kan derfor bruges til film. Dvden bliver sat på, men kort inde i filmen bipper mobilen, og en mms er ankommet fra Lene. Lene har sendt et billede af sit øje. ”Jeg holder øje med dig min dreng. Der var en ung kvinde udenfor din dør tidligere, men du var vist ikke hjemme”.

Michael svarer hurtigt tilbage og spørger efter hvad hun mener.

Kort efter bipper endnu en besked ind på Michaels telefon. ”Jeg holder bare øje med dig min dreng, og om 2 minutter træder jeg ind via døren og forventer du sidder nøgen i sofaen med en stiv pik som er klar til mig”.

Michael får pludselig travlt og smider tøjet, men i samme øjeblik går døren op og Lene træder ind. ”Skrev jeg ikke at du skulle sidde i sofaen med en stiv pik og skulle være klar til mig?” – Lenes ansigtsudtryk er surt og hurtigt kommer hun hen til Michael som hun skubber ned i sofaen.

Med sig har hun en mund-gag som hun spænder på Michael inden hun hårdt tager fat i hans pik

”Jeg gider ikke at høre dine undskyldninger, og du skal ikke kneppe andre end mig – hvad skal jeg ellers tro når der står kvindelige gæster ved din dør”. Michaels pik blive hurtig hård og det kan Lene mærke som hun spiller den af på ham.

”Jeg vil ride dig nu, og du vover ikke at komme – vil ikke lugte af dit sperm når jeg kommer ned til min mand. Jeg har et par minutter inden han kommer tilbage fra kiosken”. Lene trækker lidt op i sin nederdel og sætter sig ned over Michaels pik mens liderligheden lyser ud af hende. Hovedet bagover da hun når helt til roden – hendes liderlighed bliver nu udtrykt af et langt støn mens hovedet bliver bøjet langsomt forover så hun kan ses Michael i øjnene. Med begge hænder på sofaryggen begynder Lene at ride Michael meget hurtigt og voldsomt mens hun kigger Michael i øjnene. Michael stønner i samme takt som Lene når roden og de støn der kommer fra Michael bliver hurtige og heftige når Lene anvender hårde ryk. Med pikken i bund rejser Lene sin krop så hun stadig har hans pik oppe i sig, men ikke længere har fat på sofaryggen. Michael tager begge sin hænder og vil tage fat på Lene, men hun klasker hans hænder væk og tager hårdt fat i begge brystvorter og vrider dem en smule. Michael kommer med pivelyde, men mundgagen forhindre lyden. *klask* og Michaels ene kind er blevet rød efter Lenes hånd kom flyvende. ”Hold så kæft din utro luder”…

Hårdt ridder hun igen Michaels pik ved kun at bevæge underlivet mens hun nyder at se Michael med gagen i munden. Pludselig stopper hun og rejser sig, fjerner mundgagen, rejser sig og går igen.

Michael rejser sig op, stadig med stiv pik og sindssyg liderlig bliver han overrasket da Lene kommer tilbage med noget platisk. ”kom”. Michael gør som hun siger. Lene ”dette er et kyskhedsbælte som jeg har fået fremstillet og synes du skal gå med det så du ikke laver numre”.

Michaels pik bliver mindre ved tanken om at have denne på, hvilket passer Lene. I slap tilstand tager hun fat i den og fører den i et hul, som tilpasses, så den passer til tykkelsen. Endvidere strammer hun bæltet til så det passer rundt om roden på pikken og låser den. ”Så min dreng, jeg har nøglen og du vil komme til at trygle mig om at tage den af før jeg gør det. Jeg kræver total lydighed og loyalitet.”. Hun går ud mod døren igen, men inden hun går rundet om hjørnet til gangen vender hun sig om ”Og hvis jeg var dig ville jeg ikke prøve at tage den af eller blive liderlig, det kan komme til at gøre ondt”. Hun lukker døren bag sig og der står Michael tilbage.

Der står Michael liderlig og kan intet gøre, men han skal lige prøve at spille den af på sig selv, men så snart pikken bliver større, kan han mærke smerten. Smerten kommer fordi bæltet er fastspændt så det passer til Michael og hullet til hans pik presser.

Selvom bæltet ser underlig ud, men faktisk meget behageligt erfarer Michael. I starten kan bæltet mærkes, men hurtig mærkes det ikke længere og lidt svært at tisse.

”Tag et billede af bæltet og send til mig – MED DET SAMME, ellers må jeg komme op og så vil du komme til at mærke”. – Lene har lige sendt denne sms og Michael tager hurtigt et billede for at sende tilbage. Hurtigt kommer der en sms tilbage – ”Skriver igen når jeg vil have et nyt billede – næste gang skal der være bevis for billedet lige er taget.”.

Michael går ind i soveværelset og tager et nyt billede med klokradioen ved siden af og sender det nye billede. Ingen sms kommer tilbage fra Lene.

Lige før Michael er på vej i seng skriver Lene endnu en gang – ”NU” står der blot, hvilket Michael forstår, tager et nyt billede og sender.

SEX I DAG?

Et par minutter senere vælger Michael at sende sende en almindelig sms hvori han beskriver at den kvinde, som var ved døren nok naboen da hende og hendes kæreste tidligere var på besøg og at hun faldt for den Wii spillemaskine som Michael har.

Michael undlader at skrive noget om han nærmest blev voldtaget af Lisa og venter blot på et svar.

Efter lang tid kommer der en sms ”Du stiller hernede foran min dør klokken 6.00. Du skal være nøgen, nede på alle fire, bede om tilgivelse når jeg åbner døren og bede om tilladelse til at kravle ind. Er det forstået – du gør det bedst sådan hvis du vil dig godt – godnat”.

Klokken 5.55 lukker Michael døren og bevæger sig nøgen af trappen og håber ingen skal møde så tidligt. Et par minutter i 6 ringer Michael på døren, men ingen åbner. Der er han på alle fire foran Lenes dør. Der går et par minutter og pludselig åbner døren. Der står Lene og læner med den ene arm på karmen til døren. ”Ja?” siger Lene med et ligeglad ansigt.

Michael tøver nogle sekunder men ”Jeg undskylder for min opførsel og det jeg har gjort og vil gerne bede om tilladelse til at komme indenfor”. Lene står stille et øjeblik som for Michael føles som en evighed inden hun bøjer sig ned til Michael. Hun tager fat i Michaels hage og løfter lidt op så han sidder på alle fire med bagoverbøjet hoved og kigger på Lene. ”Du skal lære at du er min og fornøjelser sker kun når jeg ønsker det. Krav ind din utro lude,r og du skal ikke kigge på mig med mindre jeg ønsker det. Kan ikke tåle synet af dig” Lene står med spredte ben i døråbningen og Michael kan kun kravle igennem hendes ben med nedbøjet hoved.

Døren lukkes, Lene vender sig om og ser Michael kravle rundt om hjørnet ind mod stuen. ”Stop” og Michael stopper. Lene kan nu kun se Michaels røv, lidt ryg og naturligvis benene, da resten er på vej rundt om hjørnet. Hun bliver meget varm i kroppen af synet og hun kan mærke hvordan det begynder at kilde i kroppen som bevæger sig ned til hendes underliv som begynder at dunke. Hun går hen til hjørnet og kører sine negle op af Michaels ryg indtil hun når hans hoved. Hårdt tager hun fat i hans hår, men hiver ikke, men rykker det frem ”Kom så”. Han begynder at kravle og følger efter Lene der går rundt i stuen, trækker Michael rundt.

Lene stopper og Michael rejser sit hoved lidt, men Lene skubber det hårdt ned igen. ”Sagde jeg ikke jeg ikke vil kigge på dig? Du virkede ellers som en sød fyr i starten, men du er ligesom alle de andre”.

Hun tager ridepisken som hun liggende på sofabordet, går et par gange rundt om Michael.

”Løft røven”. Han adlyder og hun kører pisken mens han løfter. ”Højere” kommanderer Lene og han forsøger så godt han kan. Lene stiller sig bag ham og pisker ham blødt i røven med samme styrke som hvis man giver en venligt klap. ”hold den stilling” – siger Lene der sætter sig i sofaen og begynder at læse i et blad. Men hun læser bladet kigger hun flere gange på Michael, som stadig ligger som beordret.

”Fryser du” – spørger Lene mens hun skubber til ham med den ene fod. ”Tal!!” siger hun med en højere og bestemt stemme. ”Ja, lidt” for Michael fremstønnet. ”Det hedder ja Frue, husk det hver gang du tiltaler mig”. Lene rejser sig op og går bag om Michael. ”Så må jeg hellere varme dig, så du ikke bliver forkølet. Hun tager igen pisken i hånden og begynder at piske Michael i røven.

Michael ømmer sig og efter en del pisk spørger Lene ”Er du begyndt at få varmen slave?”. ”ja Frue, er meget varm” siger Michael med en pivende stemme. Lene stønner en smule og hun trækker vejret heftigere. ”har slaven fået nok?” – spørger Lene. ”. Han er nu hurtig og siger ”Ja Frue”. ”NEJ, der tager du fejl, jeg bestemmer når du har fået nok” – siger Lene og giver ham 5 hurtige og hårde slag.

”Kravl ud og lav noget kaffe til mig”. Michael sænker sig og kravler stille ud i køkkenet og begynder at lave kaffe. Imens smider Lene tøjet inde i stuen og rumstere rundt.

Michael bliver endelig færdig med kaffen og kommer ind til Lene som han finder siddende i sofaen med sin mobil og skriver. ”Sæt kaffen der og så ned på alle fire foran mig og kig ned i gulvet”. ”ja Frue” siger Michael, som er begyndt at blive meget liderlig ved synet af Lene. Hun har virkelig en dejlig krop og bare synet af hende da han kom ind med kaffen, får Michael lyst til at springe på hende.

Hun begynder at hælde kaffe op i koppen, mens Michael blot får lov til at sidde.

”kom slave, slik mig.” – siger Lene mens hun spreder sine ben. Michael gør som hun siger og sætter mellem hendes ben og sofabordet hvor efter han begynder at slikke. ”Uhmm, det er godt slave, endelig noget du kan finde ud af”. Michael nyder at være mellem hendes ben og slikker det bedste han kan for det er virkelig noget han nyder.

Det er både godt og dårligt for Michael, som bliver endnu mere liderlig, men snart må sande smerten for hans pik bliver større. Michael stopper da smerten bliver for stor. ”Nåå så han kan ikke mere, men det var okey” – siger Lene og skubber hans hoved væk, løfter benet og rejser sig fra sofaen. ”Kom med”… De går begge ind i soveværelset, hvor Lene åbner døren til et skab, hvori der står en stol, mellem en masse tøj.

Bagefter går hun hen til Michael, hiver han i armen over mod sengen. Hun sætter sig på sengen og hiver ham ned over knæet ”Jeg er virkelig skuffet min dreng og du fortjener virkelig denne røvfuld” – Lene har en sur adfærd, men man kan også se på hende at hun nyder det. Hun nyder at komme af med det som hun har gemt i sig. ”Tæl” kommanderer hun og slag efter slag bliver hver balle mere rød og Michael tæller blot ”1..2..3..4..5..6”. og da han når til 50 stopper hun. ”Rejs dig og sæt dig ind i skabet på stolen. Michael gør som hun siger hvorefter hun lukker skabsdøren og alt bliver mørkt.

Tiden går, men så hører han to stemmer komme nærmere. Lene og en fyr er nu i soveværelset, men Michael kan intet se. Lene er fortsat nøgen, og det samme er fyren som hun har trukket med ind i soveværelset. Hurtigt sætter hun sig på sengen og tager hans pik i munden og sutter løs mens hun stønner mere og mere. ”Uhmm, dejlig pik du har skat” får hun fremstønnet med pikken i munden og savl omkring munden. ”Du kan få den hver dag hvis du har lyst” siger fyren og tager fat i Lenes hoved og begynder at knepper hendes mund hurtigere og hurtigere. Et kæmpestøn kommer fra fyren og ind i Lenes mund har han fyret alt sin sperm.

Stadig stiv forsvinder pikken ud af hendes mund og hun er virkelig vild og varm i kroppen nu og det lyder ud af hendes øjne. ”kom slik mig, nu”. Hun ligger sig ned og spreder sin ben. Fyren tager fat i begge hendes lår, spreder dem en smule mere og begynder at slikke hende. ”Åhhh ja skat, hvor er det skønt” – hun stønner endnu mere, heftigere, hurtigere og vrider sig som han bruger sin tunge. ”Tag mig skat, stik din pik op i mig og split min kusse i to”.

Han rejser sig op, tager med begge hænder fat i hendes lår og trækker hende ud til sengekanten. Han spytter på to af sine fingre og placere spytklatten på pikhovedet som han nu fører ind mellem hendes skamlæber. Langsomt trænger han op i hende og da han når bunden i hende trækker han den langsomt ud igen. Hurtigt sætter han farten op og det bliver hurtigere. Hun får virkelig banket hans pik op i hendes med al hans kraft. ”Uuuuuuuuuuu”…”åååååååååå” – mange forskellige lyder kommer fra Lene som hun gennemkneppet. Han selv stønner højt og begynder at svede, men holder fast og banker hans pik op i hende.

Langsomt stopper han og går ned i et langsommere tempo, men stadig knepper hende hårdt. Lene kommer lidt mere til sig selv. ”kom skat, lig dig”. Han trækker sig ud af hende og ligger sig på ryggen.

Inde i skabet kan Michael ikke andet end høre hvad der foregår og han bliver meget liderlig bare ved tanken om det som foregår, men forsøger virkelig ikke at blive liderlig pga. det som han har spændt om sin pik. Han kan allerede mærke nu hvordan det spænder og der kommer små stik hvilke ikke er rare og kan gøre virkelig ondt.

Udenfor skabet er Lene ved at gøre klar til at ride den fyr som hun har fået på besøg, tænker ikke på Michael, men kun på den pik som hun snart skal have op i hendes våde, varme og masserende fisse.

Langsomt glider hun ned over hans pik og kommer med heftige støn. Siddende oven på ham begynder hun langsomt at ride ham og de begynder igen at stønne heftigt – hun højest. ”Åhhh i guder hvor er du dejlig. Tag mig på min store bryster skat”. Han forsøger ihærdigt, men hendes hænder er for store og derfor har han svært ved at holde fast samtidig med at Lene rider ham som vanvittig.

Brat stopper hun – ”tag mig, lad mig mærke hvor meget du har lyst til mig” siger Lene som nu har taget position på alle fire og vrikker med røven.

Hurtig er han på sine ben og stiller sig bag hende og jager sin pik op i hende – tager fat i hendes hofter og som tidligere banker han hårdt og hurtigt han op i hende.

”Åhhh ja skat.. Kan du ikke flytte så du kan bo her i bygningen, så jeg kan blive kneppet så tit jeg har lyst”… Lene stønner heftig og ind imellem kommer flere piv og skrig.

”Sprøjt for mig nu skat, knep mig hårdt, så jeg kan få din sperm i munden” – siger Lene og selv er begyndt at kneppe hans pik da hun ikke kan få nok.

Fyren stønner hårdt og trækker sig efterfølgende ud af hende, Lene vender sig og sætter sig stønnede ned. Spermen sprøjter direkte ind i hendes mund. Derefter sutter hun hans pik eller rettere malker hans pik for resten af spermen.

Der bliver stille og Michael sidder stadig i skabet og håber ikke at han er glemt derinde. Han tør ikke gå ud – tænk hvis ham fyren stadig er der, hvad ville der mon ske? Flere tanker går gennem Michael som han sidder i mørket.

Stille bliver der åbnet for skabsdøren og der står Lene i badekåbe med armene over kors. ”Havde helt glemt du stadig var her”. Ud trækker hun Michael i det ene øre. ”Jeg vil i bad efter det dejlige knald. Du kan gå ud og lave en kop varm kaffe til mig, stille det på sofabordet og så kan du gå op til dig selv igen”.

Michael smiler ”Ja Frue”, går ud i køkkenet og laver en ny kande kaffe som han stiller ind i stuen som han har fået besked på, hvorefter han går op til sig selv, stadig med kyskhedsbæltet og heldigvis har ingen set ham…..

Forfatter: Caelestis
Email: caelestis@live.dk

porno med danske piger