Nabofruen del.7

Hvor er din natkjole? – spørger han og kigger hende i øjnene. ”Hvor er du sød….. Følte at jeg var lukket inde, så tog det af. Du har jo også kun tights på når du sover” – siger hun og smiler…

Mandag morgen, første dag på ugen – rigtig mange er trætte og vil gerne sove bare lidt længere, men for Christine er stik modsat, hun er oppe af sengen før vækkeuret ringer og glæder sig rigtig meget til at være sammen med moster. Christine selv er 27 og sygeplejerskestuderende – hun er startet med at være på hospitalet og får almindelige vagter som alle andre, men som studerende har hun fået et par dages fri nu for alt det arbejde + overarbejde hun har haft. Det er lang tid siden hun sidst har set sin moster, men begge har haft travlt og kunne dårlig planlægge noget. Nu har de endelig aftalt at hun skal komme på besøg en uge, og hun glæder sig. Michael derimod, søvnig og ville ønske at tiden kunne stå stille så han kunne sove et par timer mere inden arbejde. Han frygter ikke at tage på arbejde efter weekendens begivenheder, men tænker alligevel over det samtidig med han tænker over at Lene ikke har ladet høre fra sig siden i går.

Elevatoren er ved stueetagen og døren buzzer. Kort efter åbner elevatordøren og Michael træder ud og i samme øjeblik forsøger en kvinde at åbne døren. Michael skynder sig ud af elevatoren og hjælper hende med at komme ind. ”Tak skal du have, det var sødt af dig.” – siger hun og smiler som aldrig før. – ”Var så lidt. Godt vi har elevator” – Michael griner, og hjælper hende ind i elevatoren med tasken. – ”Du må have en god dag” – siger hun og smiler. ”Tak og i lige måde. Jeg skal passe på jeg ikke falder i søvn på arbejdet”. – ”Hård weekend?” – spørger hun og Michael nikker. Hun smiler og vinker til Michael som er på vej ud af døren. Hun trykker på knappen og elevatordøren lukker.

Foran sin computer på arbejdet sidder Michael et øjeblik før han tænder for den. Han kigger på sin liste af opgaver og der er masser til at udfylde hele dagen. Klokken nærmer sig 8 og Michaels kollegaer ankommer en efter en og flere af dem ser ud til at kunne have brug for at sove lidt længere. Michael rejser sig op for at gå ned til det lille køkken og hente en kom varm The. Lise og Sofie står og snakker. ”Godmorgen” – siger Michael og smiler. ”Godmorgen” sider de begge. ”Haft en god weekend?” – spørger han mens han finder en kop i skabet og fylder elkedlen. ”Jo tak” siger Sofie. De to står og småsnakker, men Michael får lavet sin the. De tre går mod deres plader, kvinderne først og Michael bagved. ”Er du kommet til skade?” – spørger Michael Sofie som går som hun har forstuvet begge ben. ”Nej nej, jeg vågnede søndag og havde meget ondt i mine lår og ben, men det er blevet bedre”. – siger Sofie. ”Du skal passe på du ikke gaber dig over for meget” – siger Michael og smiler bredt. Sofie vender sig og kigger på Michael et kort øjeblik med spørgende øjne. Lise kigger også og selvom det er et øjeblik, så er det et øjeblik, der varer en evighed for Michael. ”Æhh var selv til et fest lørdag, rigtig sjovt, overnattede og kom først hjem søndag. Krævende folk der var til festen, de kunne ikke få nok af mig” – han griner og går fordi dem og ned til sin plads.

Resten af dagen har Michael meget travlt, men får flere sjove blik fra både Sofie og Lise. Mon de ved at han ved? Har de en fornemmelse af noget eller tror de bare at han kom til at sige noget uden at have det i? Sofie skriver senere en mail til Michael hvor hun spørger til weekenden, men Michael har ikke rigtig mere at fortælle end det han allerede har fortalt Alligevel forsøger hun at spørge ind til flere ting omkring weekenden. Michael ved godt det omhandler det han sagde tidligere på morgenen.

Klokken nærmer sig 16 og dagens tjans er ovre. Mikkel pakker sammen, og siger tak for i dag og på gensyn til sine kollegaer der endnu ikke er gået hvor han efterfølgende tager turen hjem.

Hjemme smider han sig i sofaen og tænder for Tv’et. Han orker ikke rejse sig og lave mad og synes heller ikke at være sulten. Eftermiddag er Tv’et fuld af serier og fortsætter til midt på aftenen hver dag og det er god stener-TV for Michael. Kort efter tikker en sms ind på hans mobil. Det er Lene som skriver ”Sulten efter en travl arbejdsdag?”. Michael skriver hurtigt tilbage ”Ikke rigtig”. Kort efter tikker endnu en sms ind på telefonen ”Pjat, du kommer ned til mig om 20 minutter, så har jeg lavet aftensmad”. Michael giiider ikke, men alligevel ”Ja Frue”, skriver han tilbage.

20 minutter senere står han udenfor hendes dør. Han ringer på og kort efter åbner Lene døren. ”Dejligt du kunne komme, kom ind”. Michael går indenfor, sætter skoene og træder ind i stuen. Der sidder hende fra i morges. ”Det er Christine” – siger Lene. Michael går hen og giver hende hånden og præsentere sig. Michael vender sig om og kigger på Lene med spørgende øjne og løftede øjenbryn. ”Sæt dig, så kommer jeg med maden” – siger Lene og går ud mod køkkenet. ”Nu skal jeg hjælpe dig” – siger Christine og rejser sig. Hun smiler til Michael som hun går forbi. Han sætter sig i sofaen og venter.

De to larmer en del i køkkenet og de småsnakker imens. Hvor er hendes mand? Tænker Michael, men får tankerne på andet da han ser et ugeblad på bordet og begynder at kigge i det.

Halvvejs igennem bladet kommer de to ind med forklæde på. De har begge et par fade og stiller det på spisebordet. ”Så er maden serveret” – siger Christine og går igen ud i køkkenet. Michael kan ikke lade være med at kigge efter hende. Hun er en flot kvinde. Ser ud til at være på Michaels egen højde, og med langt sort krøllet hår, pæn krop og med et par halvstore bryster. Lene og Christine kommer tilbage med drikkevarer og alle tre sætter sig til rette. Efter en dejlig middag hvor alle tre er blevet godt mætte rejser Michael sig op og begynder at tage af bordet mens de to stadig sidder ved bordet og hyggesnakker. Efter bordet er ryddet kommer Lene ud til Michael i køkkenet ”Stoler du på mig?” spørger hun. Michael kigger et øjeblik og ændre ansigtsudtræk ”Ja det gør jeg”. – siger han. ”Min mand skulle have været i Tyskland i denne uge, men har ringet hjem i dag og måtte aflyse sit møde. Det var meningen at Christine skulle sove ved siden af mig, og jeg kan ikke forlange hun nu skal sove på sofaen. Kan jeg bede dig om en stor tjeneste? Må Christine sove hos dig i denne uge? Jeg ved at hun er fremmed, men det ville være at have mig boende. Hun har en lang frem og tilbage , og det vil betyde rigtig meget for mig. Jeg vil ikke tvinge dig til dette fordi det er at skride en meget personlig grænse, og det vil ikke skade det vi har sammen, hvis du siger nej.”. ”Må jeg tænke lidt over det” – spørger Michael. ”Ja selvfølgelig, du har 5 minutter” – siger Lene, tager hånden ned på Michael pik og griner. Hun tager hånden væk igen og går ind til Christine. Michael går efter hende.

SEX I DAG?

Kort tid efter kommer Lenes mand hjem. Han ser forpustet ud som om han har været til maraton. Han hilser på alle, får sit overtøj af og går ud på badeværelset.

Michael kigger på Lene og nikker med hovedet, som hun godt kender betydningen af. ”Chrstine, hvis du har lyst vil Michael gerne huse dig mens du er på besøg. Ved jeg ikke hvad du siger til? Han bor øverst, så der er kun et par etager imellem”. Christine kigger på Michael og tilbage på Lene ”Kan jeg sagtens, hvis det ikke er til besvær”. Hun kigger på Michael. ”Nej bestemt ikke, Lene har sagt søde ting om dig, så vi finder ud af det”. ”Det er også min mands skyld alt sammen” – siger Lene med en høj stemme. Lenes mand kommer ind i stuen ”Det er altid min skyld” – siger han. Lene, Christine og Michael griner.

Det bliver hurtigt mørkt og klokken flyver af sted. De har det alle rigtig sjovt, men på et tidspunkt må Michael afbryde og minde om han skal op på arbejde i morgen. ”Du kan gå med op, så kan jeg finde en kopi af min nøgle til døren, så kan du gå ned igen.” – siger Michael til Christine. ”Kan være jeg selv skal sove” – siger Christine. ”Ja min mand vil sikkert også gerne sætte pris på noget søvn. Den lille dreng skal op igen i morgen tidlig.” – Lene og griner.

Michael hjælper Christine med hendes store taske ud i elevatoren hvor de to siger godnat til Lene. Døren bliver låst op til lejligheden og ind i lejligheden træder de to. ”Velkommen til” – siger Michael. Christine kigger omkring ”Dejlig stor lejlighed” – siger hun og kigger omkring. Michael viser rundt og viser hvor håndklæder osv. findes og sidste stop på rundturen ender i soveværelset ”Jeg vil finde en madras og ligge den i stuen, så jeg kan komme i seng og sove” – siger han og åbner skabet for at finde tøj til i morgen. ”Nej nej, jeg er gæsten, men vi kan vel begge sove i dobbeltsengen?”. ”Kan vi godt”. Michael tager sit tøj ind i stuen. ”Jeg står tidligt op, men du kan bare sove videre og i morgen vil jeg ligge reservenøglen på stuebordet”.

Ude på toilettet står Michael og børster tænder. Christine kommer ud og står i døråbningen ”Hvorfor lader du mig sove her?”. Hun kigger med meget spørgende øjne ”Hvad får du for det?”. Michael kigger på hende ”Ingenting, gør din moster en tjeneste, ikke andet”. Christine lavet et ”ja, selvfølgelig blik” og går ind i soveværelset. Efter Michael er færdig går han også ind i soveværelset hvor Christine har åbnet sin taske og taget bl.a. tandbørste frem. Det er nu hende, som går ud på toilettet, hvor hun lukker døren. Michael slukker lyset og ligger sig i sengen til venstre, som altid. Han tænder for Tvet og der går et stykke tid før døren til toilettet åbnes. Ind kommer Christine, det er meget mørkt og det er først da hun går forbi Tvet at Michael rigtigt kan se hende. Hun har skiftet til en lyseblå natkjole som svagt kan anes i det mørke. Hun ligger sit tøj oven på sin taske hvor hun kort efter løfter dynen og ligger sig under. ”Tak fordi jeg må sove her Michael – det er virkelig sødt af dig”. – siger hun og trækker dynen godt op til hovedet. ”Det var så lidt. Din moster er meget glad for dit besøg, så det vil være synd du skulle tage hjem igen. Vi kender hinanden godt hende og jeg, og det er at prøve noget anderledes, gøre en tjeneste for en anden og ellers bare være menneskelig, så…”. ”Ikke alle er som dig” – siger hun og tager fjernbetjeningen fra Michael. Hun begynder at zappe. ”Husk at slukke for Tv’et når du skal sove.” – siger Michael og lukker sine øjne. Michael falder hurtigt i søvn, og vågner først når mobilen ringer. Christine ligger stadig og sover, så han er meget stille når han rejser sig. Stille lukker han døren til soveværelset og går ud på toilettet for komme på toilettet inden han skal barbere sig og i bad. Mens han sidder der går døren op til soveværelset, og det eneste lys som er tændt er på toilettet. ”godmorgen” – siger Christine, som han ikke kan se og kun høres. ”godmorgen. Du er tidligt oppe.” – siger Michael. Christine træder frem i døråbningen til toilettet, helt nøgen. Michael åbner sine øjne helt op. ”Wow, æhh.. du har ingen tøj på. Hvor er din natkjole?” – spørger han og kigger hende i øjnene. ”Hvor er du sød….. Følte at jeg var lukket inde, så tog det af. Du har jo også kun tights på når du sover” – siger hun og smiler. ”Genert er du hvert fald ikke. Hvad tror du at din moster siger hvis hun hører om dette?”. – ”Ikke noget”. Hun stiller sig foran Michael. ”men hvis du ikke kan lide at se på mig, så kan jeg godt tage tøj på. ”. Hun bukker sig forover og kommer ned i øjenhøjde med Michael. Deres ansigter er ikke mere end 20 centimeter fra hinanden og de kigger hinanden i øjnene. Michael kan ikke undgå at kigge ned for at kigge på hendes store faste bryster. Hun rejser sig op igen, løfter øjenbrynene og drejer langsomt rundt om sig selv. ”Kan du ikke lide min krop” – spørger hun. ”Meget, men det er forkert. Du bør tage tøj på”. – svarer han. ”Og du kommer for sent på arbejde, hvis du bliver siddende”. Michael kigger på klokken ”Shit” – siger han. Heldigvis skulle han kun lave bimelim og ikke bumelum som han siger det en gang imellem, så et par hurtige ryst og op med sine tights. ”Nu skal jeg i bad, så ud med dig.. tju tju”. Christine griner og går ud af badeværelset, mens Michael lukker døren. Han smider sine tights, og smutter i bad.

Efter badet kommer han hurtigt i tøjet, får mad og finder reservenøglen til Christine. Han åbner døren til soveværelset og der ligger Christine, stadig nøgen, mod døren og med spredte ben. ”Kan du have en god dag på arbejde” – siger hun og griner.

Michael står et kort øjeblik i chok. ”Nøglen ligger på bordet som aftalt. Vi ses senere”. Han lukker døren og er stadig i chok over morgenens hændelser – Han bliver nød til at skrive til Lene. Hele vejen til arbejde tænker han over hvordan han skal skrive det til Lene. Han skriver en meget lang sms, som han læser flere gange så den ikke kan misforstås. Han trykker på send og venter, og venter, og venter, og venter, men flere timer går uden besked fra Lene. Han tjecker flere gange om beskeden er sendt, hvilket den er. Arbejdet den dag går langsomt fordi han har morgenens hændelser i hovedet og Lene endnu ikke har skrevet tilbage. Igen i dag skuler Sofie og Lise igen til Michael, men med den store arbejdsbyrde og private ting i hovedet tænker han ikke videre over det.

4 timer efter Michael skrev til Lene skriver hun tilbage. ”ok” er det eneste der står i smsen og Michael går lidt i panik. Hurtigt skriver han tilbage til hende og forklare ”Jeg måtte sige det til dig, ingen hemmeligheder. Hvad skal jeg gøre?”. Igen går der flere timer inden hun svarer, men ”ok” kommer 2 timer efter den sendte sms. Det er ikke min skyld, jeg har ikke gjort noget forkert Tænker Michael og skriver en ny besked ”Fruen må ikke være sur på mig”. Kort tid efter tikker en ny sms ind på hans mobil ”Jeg skriver senere, men nej du har ikke gjort noget forkert min dreng”. Michael falder igen til jorden og kan fortsætte med sit arbejde. Nu er han dog bagud og må speede og for at nå at indhente det forsømte. Han låser døren op til hans lejlighed og der er helt stille. Han går ind i stuen og finder en besked fra Christine. ”Vi er i zoo. Mit mobilnummer er ”xxxxxxxx”, så du kan få fat i mig.”. Michael gemmer nummeret på hans mobil og ligger den fra sig på sofabordet. Efter at have fundet noget at drikke tænder han sin computer for at surfe lidt, men når ikke meget før døren går op. Christine træder ind ”Hejsa. Haft en god dag på arbejde?” – siger hun mens hun ligger sin taske. ”Jo tak. Var det sjovt at være i Zoo?” – spørger Michael og logger ind på sin email. ”Har ikke været der i lang tid, så det var rigtig hyggeligt” – siger hun og går ud på toilettet. ”Jeg skal hilse fra min moster og sige at hun skriver til dig” – siger hun ude fra toilettet. Michael går over til sofabordet for at tage sin mobil og i samme øjeblik tikker en sms ind – ret spooky. ”Hun er en fri sjæl og jeg kan sige dig at hun er rigtig glad for hun må sove hos dig og det samme er jeg. Det betyder rigtig meget for os begge. Har ikke set hende i lang tid og vi har altid haft et godt forhold. Jeg ved du kan lide hendes krop og det har jeg det fint med. Savner min dreng.” – Michael smiler bredt og sætter sig tilbage sin computer. Christine kommer ud fra toilettet. ”Hvad siger du til at jeg laver mad til aften? Min moster og onkel ville invitere ud og spise, men tænkte at vi to måske kunne…” – siger hun og sætter sig i sofaen.

”Det lyder dejligt, men bliver din moster og onkel ikke kede af det?” – spørger Michael. ”Nej min moster sagde at så ville de bare spise ude, det var også lang tid siden. Men det er en aftale så.”. Christine rejser sig og går ud i køkkenet og åbner fryser og køleskab. ”Hvad siger du til lasagne” – råber hun mildt ind til Michael. Michael kommer ud i køkkenet ”Det lyder dejligt”. Christine går straks i gang og efter en time kommer hun ind i stuen og sætter to tallerkner med lasagne. ”Så er der mad”. Hun og går ud i køkkenet og kommer tilbage med drikkelse og glas. De sætter sig begge og tænder for Tvet og nyder den dejlige og luftige lasagne som Christine har lavet. ”Der er mere, hvis du er sulten” – siger Christine. ”Nej tak, det smager rigtig godt og er virkelig mæt” – svarer Michael. Michael mobil bipper og en sms er kommet. Han tager mobil og kigger hvem der har skrevet. ”Min moster?” – spørger Christine. ”Nej, hun skrev tidligere” – svarer Michael. ”Kæresten så?” – spørger hun. ”Nej, har ingen.” – svarer Michael. ”Så ingen sex” – Christine griner ”Jeg har et forhold til en kvinde, men vi er ikke kærester. Vi hygger bare” – svarer Michael. ”Er hun god i sengen” – spørger Christine. ”Ja det er hun” – svarer Michael. Christine tager noget at drikke mens hun kigger på Michael der læser sin sms. Det er Sofie fra arbejdet som skriver ”Tak for at gøre mig øm i weekenden, det er din skyld”. Michael gisper – han ved godt hvad dette betyder. Hun ved det. Men hvorfra? Han skriver tilbage ”Tror den sms var sendt forkert”. ”Tak for mad, det smagte virkelig godt” – siger han smilende til Christine. ”Dejligt” – svare Christine. ”Jeg vil vaske op. Du har lavet dejlig mad, så nu kan du sidde og slappe af, mens jeg vasker op”. – siger Michael og tager tallerknerne, bestik og glas ud. Christine smiler.

Resten af aftenen sidder de to og snakker og ser tv og inden de ser sig om er klokken blevet mange og tid til at komme i seng. Han har ikke hørt mere til Sofie, men ved hun på arbejdet i morgen. ”Jeg vil gå i seng, skal tidligt op igen i morgen. Men hvis du slukker for tvet inden du går i seng, så vil det være super”. – siger Michael og går ind i soveværelset for at finde tøj til næste dag. Christine går lige efter ham ind i soveværelset. ”Tror også jeg vil gå i seng, vi skal på bytur i morgen, så vil være frisk”. – siger hun og finder tandbørsten frem. Michael går ud for at børste tænder, men pludselig står Christine med sin tandbørste – nøgen. Michael kigger på hende. Hun har en super dejlig krop og selvom Michael ikke føler sig påvirket så bliver han. ”Der er vist en der kan lide hvad den ser” – siger hun og griner. Michael har fået en bule i bukserne, men skynder sig at børste færdig og skynder sig at skylde munden. ”Smider du ikke dit tøj, nu hvor du har set mig?” – spørger hun. ”Naah, tror jeg ikke er en god ide” – svarer han og går ind i soveværelset og hopper under dynen.

Kort tid efter kommer Christine selv ind i soveværelset og hopper under dynen. ”Du er kedelig” – siger hun og smiler. ”Det er mit mellemnavn” – svarer Michael som tænker på Lene der forhåbentligt vis ikke synes han er kedelig.

Midt om natten vågner Christine. Hun rejser sig op og går langsomt over til Michaels mobil. Hun tager den ind under noget tøj for ikke at vække Michael med det lys fra mobilen. Kort efter ligger hun mobilen tilbage……

Mobilen ringer senere og Michael vågner, men kan ikke slå mobilen fra. Han er bundet fast med arme of fødder. Christine vågner også. ”Godmorgen!!” hun kravler over Michael for at tage mobilen og slår den fra. Hendes bryster er nede i Michaels ansigt, men han forsøger at slå hovedet væk. Hun rejser sig op for at tænde lyset i værelset. *knips* – *knips* – *knips*. Christine tager flere billeder på sin mobil, hvorefter hun sætter sig ved siden af Michael på sengen. ”vil du være sød at løsne mig fra det her” – spørger han og kigger på Christine. Christine svarer ikke, men tager i stedet fat i han tights og trækker dem ned, så han pik bliver synlig. Hun tager fat i pikken og begynder at spille den af på Michael. Den bliver hurtigt hård, tyk og stiv ”Så stor og tyk” – hun åbner sin mund og tager den i munden for en kort stund, men tager den ud igen. ”Jeg vil ride dig nu, og jeg vil have pik, masser af pik og du vover ikke på at sprøjte, er det forstået?”. – hendes øjne er ikke længere de søde øjne hun har haft indtil videre, men minder mere om et har djævleøjne. ”Ja” – svarer Michael. ”ja, mistress hedder det når du snakker til mig. Hun tager fat i hans venstre brystvorte og klemmer det med sine negle. ”Ja, mistress” – svarer Michael og ømmer sig meget. Hun sætter sig over Michael og mellem to fingre holder hun hans stive pik og fører den op mellem hendes skamlæber og skænker sig langsomt ned over den ”Uhmmm ja”. Hun begynder straks at stønne som hun begynder at ride ham i langsomt tempo. Hun presser ned og holder fat i hans brystkasse og sidder nu med pikken helt oppe i hende. Hun bevæger nu kun underlivet frem og tilbage, så pikken er i varmen det meste af tiden, men massere hendes klitoris bedst muligt. Hendes stønnen bliver heftigere og højere som hun rider ham hurtigere. Håret svinger og hopper rundt og Michael bliver mere og mere liderlig. Han vil virkelig gerne skyde sin sperm ud, men blev faktisk bange for Christine og tør ikke gøre andet end hun siger. Han forsøger at bevæge sit underliv og kneppe hende – hans pik kan ikke blive mere hård og stiv nu og han er virkelig liderlig. ”kneep mig” – stønner hun. ”Åhhh ja”. Pludselig stopper hun ”STOP!” – kommanderer hun. Hun rejser sig op igen og sætter sig på Michaels hoved. ”Slik mig” – beordre hun. Hun tager igen fat i hans brystvorte og klemmer med sine negle. Michael ømmer sig… ”Så slik mig når jeg siger det” – siger hun med en bestemt stemme. Han tager sin tunge ud og begynder at slikke hende. ”Kan du så gøre det ordentligt”. Michael gør sit bedste og prøver en anden metode. ”Uhmm ja, sådan. Min lille sexslave”. Michael slikker sit bedste hvilket Christine virkelig nyder, hvilket kan tydes ud fra hendes stønnen. *knips* – endnu et billede tages, hvor efter hun ligger mobilen fra sig. Hun rejser sig en smule og kigger ned på ham. ”Om 10 minutter plejer din mobil at ringe normalt, så du har lidt travlt fordi jeg er ikke tilfreds. Nu vil jeg have du slikker mig ordentligt, okey?”. Michael nikker med hovedet og hun sænker sig langsomt ned samtidig med han har taget sin tunge ud. ”Uhmm ja, meget bedre” – hun begynder at bevæge sit underlig frem og tilbage og holder godt fat på vægen så hun ikke falder. ”Åhhh ja slave, slik mig… uhmmm ”. Kort efter bøjer hun sig forover og forsvinder ind i en anden verden og har svært ved at holde balancen. Michael ville gerne holde hende, men har desværre lidt svært ved det, men bruger i stedet sin tunge grundt i hendes barberede fisse. Hendes krop begynder at ryste og sitre og meget kort efter udbryder hun et kæmpestøn og en masse væske kommer ud af hendes fisse. Væsken er nu meget af Michaels ansigt, men er dalet ned på hans brystkasse og det kilder når det løber. ”Åhhhh, det har jeg ikke prøvet før” – stønner hun. Hun lægger sig ned ved siden af Michael og puster og stønner. Hun tager sin mobil og bruger den et øjeblik, hvorefter hun ligger den væk. Hun kigger på klokken og bagefter på Michael. ”Hvor var det fantastisk…… I aften, samme tur, og du skal være parat til mig når jeg kommer ind ad døren. Dvs. at du er nøgen fra du kommer hjem fra arbejde til du skal på arbejde næste dag!!!! Er det forstået?”. Michael siger ingenting. Hun giver ham et kæmpe kys ”Er det forstået slave?” – hvisker hun. ”Ja mistress” – svarer han. ”Nu kommer du fri, så du kan blive klar til arbejde” – Hun løsner manchetterne så han kommer fri. Han kigger meget bestemt på hende, men ved ikke hvad han skal sige eller gøre. ”Jeg så dem i går, da jeg tabte noget på gulvet” – siger hun og smiler. ”Og du er god, men kan blive bedre og det skal jeg nok sørge for du bliver”. Michael skynder sig ud på toilettet og går direkte i bad. Efterfølgende hopper han i tøjet, tager sko på og er ude af døren. Hvad gør han nu? Har han været utro? Han er faktisk blevet voldtaget, men han kan intet sige til Lene. Han har også Sofie på arbejde, som sikkert vil snakke.

På vejen til arbejde tager han sit headset i ørene og tænder for musikken i håb om at komme på andre tanker, men det virker desværre ikke. Arbejdet får heller ikke Michael på andre tanker, men han forsøger at holde fokus, og ønsker at tiden skal stå stille, da han heller ikke vil hjem igen. Heldigvis er Sofie der ikke, ved ikke hvor hun er, men kan han undgå hende vil det hjælpe en del.

Da klokken endelig bliver 16 og det er tid til at komme hjem, skynder han sig ud af døren, men går langsomt ned af trapperne og hjernen kører på fuld tryk. Hvordan skal han takle det hele? Nogen mennesker er søde af sind og gemmer det onde – nogen lader endda det onde komme ud og det skal han nu hjem og møde…

Skriv gerne en kommentar…

Forfatter: Caelestis
Email: caelestis@live.dk

porno med danske piger