Nabofruen del.6

SPAR MANGE PENGE

Nå det er nok, ned på knæ, sut min pik dreng”. Michael sætter sig på knæ og tager dildoen i munden og begynder at sutte. ”Det kan du gøre bedre din uartige knægt”…. Michael har aldrig suttet…

Dagen efter vågner de to til solen, som stråler ind af vinduet til rummet de sover i. Masken kom af om aftenen lige inden de gik i seng, De kigger på hinanden og begynder at kysse. ”Du må snart besøge mig igen” – siger hun og tager hånden ned til Michael pik.

Michael smiler ”Det må du snakke med Lene om. Hun ejer mig – har givet mig selv til hende, og det er jeg glad for”.

Hanne nikker ”Ja jeg ved det – og ville ønske det var mig”. ”Dig?” – siger han forundrende. ”Ja, og hvis jeg får muligheden for at ”købe” dig, så gør jeg det” –

– ”hvordan købe?” – spørger Michael. – ”Så du bliver min – den pik du har, ville jeg bruge HVER dag, massage når jeg vil have det, havearbejde, rengøring og andre ting, når JEG vil!. Ulydighed straffes hårdt, men du er Lenes. Jeg kender godt til Lene og dig – hvordan tror jeg fik dig anbefalet? Fik også prøvet dig inden du fik tilbuddet om at komme”…

Michael ligger og kigger lidt ”Det var dig der var den morgen – vidste kun at det var en anden, men har ikke tænkt på hvem det kunne være, men det er ulovligt med menneskehandel.” – siger han og er lidt skuffet.

”Du er alt for sød af dig min dreng, det kan jeg godt lide. At sælge eller købe en slave foregår på andre måder end penge. Det er ulovligt og bare uetisk – Man ejer jo ikke hinandens liv, men er en del af spillet og hver part kan til en hver tid stoppe. En pris kan f. eks være en pose slik. Nå vi må hellere komme op.” – hun rejser sig fra sengen.

”jaa, det må vi nok hellere” – siger Michael irriterende. ”Var du min så ville du sige ja Frue eller ja madamme” – siger hun med en hævet stemme.

”Så må du købe mig” – Michael griner.

”Smæk skulle du have min dreng”..

”Hvis det er det Fruen vil” – siger Michael.

”Stop” – siger Hanne. ”Kom, lad os se hvor slemt det står til. Nøgen går de rundt i lejligheden. Michael nyder hendes figur og store bryster. Sikke en røv hun har – han håber at chancen kommer for at stå bag den inden han skal hjem. Alt er vist som det skal være, det eneste som skal ordnes er en støvsugning og en kæmpe opvask.

”Jeg har ansat to som kommer og ordner disse ting – de har gjort det i lang tid og det er deres arbejde”. – siger Hanne.

Hun bukker sig ned foran Michael – ”slik mig” kommanderer hun. Michael modsiger hende ikke og sætter sig på hug og begraver ansigtet mellem hendes ben og stikker sin tunge ud. ”Åhh ja, dejliiiigt” – fremstønner hun. ”Leg med dig selv, så du er klar til mig” – kommandere hun og han gør som hun siger, men Michaels pik er allerede klar og har været det i lang tid

”Lig dig mellem mine ben” – hun er meget liderlig og Michaels pik er det eneste hun tænker på. Hun kan se at Michael ligger sig ind mellem hendes ben og hun kan blot sænke sig ned.

Hun sætter sig ned over Michaels pik, med begge ben på jorden og holder fast omkring hans knæ/lår. Han ser nu Hanne begynde at ride ham med ryggen til og kan desværre ikke se de store dejlige bryster hoppe, svinge og danse. Hanne svinger med hoved og håret svinger i alle retninger mens hun ridder hans pik. ”Det er sååååå dejligt, og jeg er vist ikke den eneste der synes det”.. Hendes øjne ruller rundt og med spids mund er hun blevet så salig at hun har svært ved at holde balancen. Michael vælger derfor at trække hende bagover og kneppe hende mens han holder fast. Kort efter skubber han hende til den ene side, og stadig med pikken oppe i hende knepper han videre. Han holder fast i hendes skulder som de ligger og knepper hende i hårde tag som hun ikke kan holde til så hun kommer i en kæmpe orgasme. Hendes fisse strammes og det kan Michael mærke – det gør ikke ondt, men strammer blot.

Michael trækker sig ud af hende og hun selv ligger helt stille og puster og stønner som efter en lang løbetur. Michael rejser sig op og henter et tæppe som ligger ovre ved sofaen, folder det ud og ligger det og hende og kravler selv under.

”Tak, tak, tak” – siger hun og vender sig.

De bliver liggende under tæppet nogle minutter, men beslutter sig for at rejse sig. ”Nå, kan også være at jeg skal til og hjem” – siger Michael og prøver at lede efter hans tøj.

Michael er kommet i det tøj han ankom i og pakker skjorte og bukser sammen og er ved at være klar til at tage hjem.

”Jeg må spørge, hvordan har du råd til alt den fine mad, dyre vine og betale os andre for at komme og servere? Har alle sex? – det er ikke for at være respektløs, og hvis du ikke vil svare forstår jeg”. – Michael kigger på hende og ved ikke hvad han kan forvente. ”Ingen af de andre har tidligere spurgt, men blot kommet og serveret, masseret, spillet spil, hentet forfriskninger, håndklæder osv. når der har været brug for det. Ja der har været sex andre gange, men er ikke forpligtet og det sagde jeg også da jeg fortalte om aftenen. Mad, drikkelse mv. betales af gæsterne selv, så…..”.

– ”Er også kun nysgerrig” – forklarer Michael.

– ”Det skal man også være” – svarer Hanne og smiler. ”Hils Lene, sig tak for anbefalingen og kom snart igen”.

Michael går ud af hoveddøren og vinker til Hanne, som står i døren og vinker farvel.

På vejen hjem kigger Michael på sin mobil og har modtaget et par sms’er fra Lene. Hun er taget i sommerhus med sin mand og kommer først hjem søndag. Hun vil høre alt og er meget interesseret i hvordan det er gået. Michael selv er nervøs, sex kunne have været undgået og hvad vil Hanne fortælle Lene.

En ny sms tikker ind ”Dette er den sidste sms – i morgen klokken 19, nøgen på knæ ved døren når jeg åbner”…

…….

Klokken er et par minutter i 7 om aftenen og Michael sidder nøgen på knæ som beordret. Lene åbner døren og ind træder hun ”Dejligt at se dig min dreng. Har du savnet mig?” – spørger hun og kigger bestemt i hans øjne.

”Har savnet min Frue rigtig meget” – svarer Michael og kigger ned i gulvet. ”Kom med ind i stuen og fortæl mig hvordan aftenen har været”. Kravlende følger Michael med ind i stuen og sætter sig ved sin Frues fødder og fortæller. Intet bliver udeladt. Lene smiler – ”Så hun vil gerne købe dig?” – Lene griner. ”Er der noget du ikke har fortalt mig?” – spørger hun bestemt.

SEX I DAG?

Michael ryster på hovedet. ”Jeg har snakket med Hanne og hun var tilfreds med dig og har fået detaljer aftenen – og jeg er glad for du har fortalt mig det”.

”Har savnet min dreng i weekenden. Rejs dig og lad mig se dig lege med dig selv”. Michael rejser sig og tager godt fat på sin pik og begynder at lege med sig selv. ”Var det dejligt at kneppe andre kvinder?” spørger hun. Michael svarer hurtigt ”Jeg gjorde hvad der blev sagt” – ”Godt min dreng”.

”Over knæet!!” kommandere hun og Michael ser uforstående ud ”Er du døv? Bad jeg dig ikke om noget dreng?”.

”Undskyld Frue” – han ligger sig over knæet og inden han får lagt sig helt ned kommer der første klask fra Lenes faste hånd. ”Kan mærke du trænger min dreng!!. Godt jeg er her!!”. Hendes faste hånd rammer hårdt de nøgne baller og de bliver hurtigt røde, så det begynder at svie for hver gang hun rammer.

Efter et stykke tid stopper hun stønnende ”Uuhmm ja, det var godt min dreng. Du trænger meget og godt jeg kom forbi, og skal vist ned i lejligheden.”. hun rejser sig ”Jeg kommer tilbage om 2 minutter, imens kan du sætte dig i sofaen og vente på mig”… hun går rask ud til døren og lukker den bag sig.

Hun er hurtigt tilbage og har taget to dildoer og sin pisk med tilbage. Hun giver Michael en lille blå dildo ”Lad mig se dig bruge denne.”. – siger hun med en smilende stemme.

– ”Ja Frue”. Han tager dildoen som er på tykkelse med en tommelfinger og begynder at kneppe sig selv siddende. Lene sætter sig i sofaen og tænder Tv’et.

Michael ømmer sig i starten, men vender sig hurtigt til dildoen som Lene opdager da hun nyder at kigge på ham mens han knepper sig selv.

Hun skruer op for Tvet og rejser sig. Påspænder noget der ligner et bælte. ”Kom, giv mig den der” som Michael gør.

Lene placere den blå dildo på bordet og tager den noget tykkere beigefarvet dildo, som også er på bordet og påspænder den på hendes bælte og rejser sig op. Hun stiller sig foran Michael og presser dildoen mod Michaels mund og bevæger den rundt om hans mund.

Michael kigger op på hende og hun smiler bare. ”Åbn munden”. Michael tøver og holder munden lukket. Hun tager hårdt fat i hans hår og hiver hovedet tilbage. ”ÅBN MUNDEN!!”. Michael åbner munden og hun presser dildoen ind i munden på ham og tager med begge hænder fat bag om hovedet på ham. Langsomt knepper hun ham i munden med sin påspændingsdildo, men sætter hastigheden op gradvist. Michael selv er ved at få den galt i halsen flere gange, men Lene er ligeglad og fortsætter.

Hun stopper langsomt igen, men presser stadig Michael hoved ind for han selv sutter dildoen og gravist lader hun ham selv sutte og fjerner sine hænder. ”Uhmm ja, gør den våd, tag den ned til roden – smager den godt min dreng?” – siger hun stønnende. ”Uhmm” – fremstønner Michael mens han sutter dildoen. ”Det er godt min dreng, vis mig hvor meget du elsker den – kig på mig imens”. Michael kigger på hende mens han sutter dildoen som gør hende mere liderlig ”Du vil gerne have den sprøjter sperm ud, ikke sandt min dreng?”. Michael selv er meget tavs, og sutter videre på dildoen. ”Uhmm, din slemme dreng”.. Lene sætter sig på sofaen ”Kom! Over knæet dreng!”. Michael ligger sig over knæet og igen rammer Lenes fast hånd på hans baller. Hans ømmer sig flere gange, men Lene fortsætter.

-” Du har forsømt mine bryster min dreng. Rejs dig og slik mine brystvorter!!” – beordre hun og Michael rejser sig lidt og Lene viser sine bryster frem og Michael tager den ene brystvorte i munden. Imens tager hun godt fat på hans pik og begynder at lege med den.

”Uhmm, glem nu ikke den anden dreng!” – fremstønner hun. Michael tager den anden i munden og bruger sin tunge som hun bestemt elsker. ”Du kan vist lide det min dreng” – ”Ja Frue” – får han fremstønnet mens han bruger tungen på hendes brystvorte.

– ”Nå det er nok, ned på knæ, sut min pik dreng”. Michael sætter sig på knæ og tager dildoen i munden og begynder at sutte. ”Det kan du gøre bedre din uartige knægt”…. Michael har aldrig suttet noget der minder om en pik, men gør naturligvis sit bedste.

”Rejs dig op” – råber hun og tager fat i hans pik. ”Nu skal du se og mærke efter hvordan man gør”. Hun tager godt fat og begynder at lege med hans pik. ”Først skal du have føling med det du laver. Et godt tag omkring”. Hun nærmer sin mund og presser pikken opad mod hans mave og begynder at slikke hans testikler. ”Kuglerne skal have en blid, men fast mund og tunge. Ikke for hårdt og ikke for blødt… Hører du efter????” – hun stopper og kigger op på ham. ”Ja Frue” – får han sagt og hun fortsætter. ”Hele pikken kan også have brug for kys, læber og tunge og først når den er god, så kan du tage i munden som jeg gør. Kys hovedet og leg med det, pir det og tag den så i munden”. Hun demonstrer hvordan, men får også svært ved at stoppe, men Michael nyder hvert sekund.

”Vis mig så hvad du lige har lært” beordre hun og læner sig tilbage i sofaen. Michael går ned på knæ og viser hende som han lige har lært. ”Uhmm, du er lærenem min dreng. Du har vist lyst til min pik”.. Lene smiler meget bredt.

– ”OP!, stil dig ved armlænet”. Michael kigger med store øjne og rejser sig og stiller sig ved armlænet.

-”Spred benene” beordre hun og sparker med sin fod til hans fødder og han spreder dem. Langsomt trænger hun sig mellem hans ben og op i hans røvhul og han ømmer sig en del.

”Shhhh…” Siger hun med en blid stemme og hun knepper ham hurtigere og hårdere. Med begge hænder på hans hofter tager hun Michael hårdt og begynder at stønne højt. ”Hvor er du god min dreng, dejlig stram”. – Hun tager pisken fra bordet, og med den begynder at piske hans røvballer som hun trækker dildoen ud af. Røde mærker ses hurtigt på hans røvballer og han kan virkelig mærke det.

Hun smider pisken fra sig og tager igen fat med begge hænder og presser dildoen langsomt op i ham til hun ikke kan presse mere. Hun forbliver sådan oppe i ham et par minutter og trækker sig langsomt ud af ham. Han får et stød og gisp i kroppen da hun er helt ude og ligger stadig op af armlænet på sofaen. ”På plads” – siger en sur stemme og Michael kravler ned på gulvet, sætter sig på sine knæ ved Lene og kigger ned i gulvet. ”Det var godt min dreng. Du er så dejlig at man ikke kan lade være med at elske dig” – siger Lene og tager fjernbetjeningen. ”Hvad skal du så bruge pengene på som du fik for at være tjener hos Hanne?”.

Morten kigger stadig ned i gulvet ”tænkte på at invitere Fruen ud og spise”.

Lene smiler rigtig meget og bliver blød indeni. ”Hvor er du sød” Lene smiler stadig rigtig meget. ”Hvor skal vi så hen?” spørger hun.

”Der hvor Fruen ønsker” – siger Michael.

-” Jeg har en bedre ide” – siger hun og rejser sig. Hun går ud mod entreen og uforstående sidder Michael på sin plads.

– ”Morgenmad i morgen klokken 6.30, kaffe og rundstykker. Og fra i morgen så skal der være barberet omkring den tingest du har mellem benene – hver gang. Og så forventer jeg fremover at du er nede på alle fire når jeg kommer på besøg. Med numsen mod døren og venter på mig.”. Lene kigger Michael direkte i øjnene.

– ”Ja Frue” – siger Michael med stolthed i stemmen. ”Det var godt min dreng” – siger hun og går.

….. Klokken er 5 om morgenen og Michael springer op af sengen og ud i badet. Forsigtigt barbere han sig i ansigtet og rundt om pikken, men han nyder det. Han glæder sig rigtig meget til Lene kommer på besøg. Han ved at den lokale bager åbner klokken 6 og han vil naturligvis stå klar ved åbningstid, da der med sikkerhed er mange kunder.

Efter et bad efter at have barberet sig grundigt skynder han sig i tøjet og ned til sin cykel. Med lynets hast er han hurtigt nede ved bageren, som snart åbner. Kun et par kunder og ved hurtig overblik får han en blandet pose med rundstykker, hvilket giver et valg af flere rundstykker.

Hjemme får han sat tallerkner klar, marmelade og ost, brygger kaffe og sætter det på bordet i en fart da der kun er et par minutter til hun ankommer. Hurtigt smider han tøjet og placere sig på alle fire med numsen mod døren som hun forlangte.

Tiden føles som en evighed for Michael. Selv et par minutter går langsomt når man venter og Michael venter med længsel og forsøger at høre hendes komme. Pludselig åbner døren.. Det trækker lidt på Michael, som naturligvis sidder nøgen.

Lene stiller sig bag Michael og bøjer sig ind over ham og fastspænder et blindfold og senere et halsbånd med tilhørende snor. Nu kan han mistet sansen at se og dermed er resten af hans sanser blevet bedre og specielt hørelsen. Han kan høre Lene gå rundt og det lyder som høje hæle der går rundt på gulvet. Langsomt hiver hun i snoren og dermed hiver i Michael og trækker ham over gulvet ud mod køkkenet. Michael følger med og stolt går hun med Michael ud i køkkenet og ser kaffe, rundstykker, smør, ost og marmelade stå på bordet.

Lene smiler, som Michael ikke kan se og begynder at smøre et rundstykke, hælder kaffe op. I den ene hånd har hun tallerknen med rundstykket, og i den anden Michael i snor. Igen bliver han trukket i, lidt hårdere end tidligere hen mod sofabordet hvor Lene stiller tallerkenen, men mangler kaffen, så retur efter kaffen og igen tilbage til sofaen. Michael hurtigt kravlende efter hvilket kan mærkes i knæ og arme.

I sofaen sætter hun sig ”På plads!!” – beordre hun og trækker Michael hen til sine fødder. Han sætter sig ned på knæ foran hende, kan intet se og kan blot høre. Ved sofakanten ligger hun snorenden, tager fjernbetjeningen og tænder for fjernsynet. Med morgen tv, kaffe og rundstykker stråler Lene og føler sig hjemme. At have Michael ved sine fødder er en bonus, og hun nyder at kigge på ham, se og føle hvor meget hans hjerne snurre nu hvor han ikke kan se hvad der sker. Hun har taget den ene sans fra ham og hun ved, at på hvilket som helst tidspunkt kan han finde på at sige fra uden varsel, og er derfor varsom med grænserne. At flytte hans grænser er noget hun nyder og han er virkelig behagelig, og man kan ikke lade være med at elske ham. Tidligere har hun flyttet hans grænser hurtigt, men hun ved at hvis han ikke kunne lide det den gang, så ville hun have fanget signalerne.

Michael kan høre hun begynder at spise og med tv’et i baggrunden ved han ikke hvad der ellers sker mens hun sidder meget behageligt i sofaen og virkelig nyder morgenen. Hun er ved den sidste bid af rundstykket, holder det med et par fingre nogle minutter mens hun kan se Michael sidde der på knæ, helt stille. ”Åbn munden” – beordre hun med en fast og hævet stemme. Michael åbner munden og hun placere det sidste lille stykke rundstykke, i hans mund. ”Værsgo” – siger hun med en kærlig stemme. Michael lukker munden og begynder at tygge. Lene nyder at se sin Michael spise og lever sig mere ind i en anden verden.

”Kys min fod” – beordre hun og Michael bøjer sig hurtigt ned og med hjælp fra hans hænder finder han hurtigt hendes fod og han havde ret. Det er højhælet sko og de mærkes dejligt. Forsigtigt begynder han at kysse hendes fod, mens hun selv sidder og ser tv. ”Uhmm, det er dejligt min dreng, bliv ved” – siger hun med en stemme af nydelse…

Efter et stykke tid trækker hun sin fod tilbage ”Så er det nok” og rejser sig. Michael sætter sig op igen på knæ. Lene tager fat i snoren til halsbåndet og går forbi Michael. Hun trækker lidt i ham og han går ned på alle fire og kravler efter…..

Hun tager snoren og binder den fast til en skabslåge tæt på entreen. ”Hvor er din mobil” – spørger hun med fast stemme. Michael forklarer hvor den er at finde og hun går hen for at hente den. ”Jeg ringer til dig. Bliv siddende, er det for stået?”. ”Ja Frue” – siger Michael.

Det næste han høre er hans telefon ringer og hun tager selv røret og sætter højtaler på, ligger den på gulvet for an Michael. ”Du ligger IKKE på”… Døren åbnes og lukkes kort efter. Michael kan nu høre hvordan hun kører ned med elevatoren, låser sig ind i sin lejlighed.

Hun placere telefonen et sted og for en kort stund er der helt stille. En gang imellem kan der høres fodtrin og pludselig er der mere end en person.

Strip slave” bliver der sagt og man kan høre en puslen. ”Lad mig se din krop”. Michael begynder at fantasere om hvad der sker, da han stadig er blindfoldet, men det sker også et andet sted end hvor han selv er. Han har ingen fornemmelse af hvem den anden person er, er hun nøgen… hvad sker der? Michael har tusinde tanker, og hans høresans skærpes endnu mere. ”Drej rundt, uuuuhh ja. Kom her hen”….. skridt kan høres og en puslen. ”Uhmmm, den smager dejligt. Slik mig og hold den pik stiv”. Hun råber lidt af ham og ganske kort tid efter bliver den høje stemme til en stønnen. Hun stønner meget højt med lange støn…. En kort pause hvor alt bliver stille ”Knep mig og lad mig ikke fortryde du er her. Der er mange andre end dig og du er her kun for at tilfredsstille mig. Nå! Lad mig så mærke den lille dillermand”…

”Åhh ja, knep mig så…”. Nu kan fyren også høres, men kun med hans stønnen. De begge stønner rigtig meget og højere.

Efter et stykke tid kommer et brøl fra fyren og det lyder til han sprøjter sin sperm ud. ”Ja, det var okay. Har prøvet bedre, men det var okay. Nå du må hellere få dit tøj på, så du kan tage af sted, jeg har andre ting at lave.”.

Kort efter bliver telefonen løftet og Lenes stemme blive meget tydelig. ”Hej min dreng” – siger hun og Michael bliver glad for at høre hendes stemme. ”Ja Frue” – siger Michael. ”Vend numsen mod døren og kig ned i gulvet, kommer om lidt”. Telefonen bliver lagt på og ca. fem minutter senere står hun igen i Michaels lejlighed. Hun løsner båndet fra skabet, tager halsbåndet af samt blindfoldet af ham.. ”kan du have en rigtig god dag min dreng”…. Hun går igen og lukker døren bag sig…..

Skriv gerne en kommentar.

Forfatter: Caelesits
Email: caelestis@live.dk

porno med danske piger