Nabokonen fantaserede om at låne min mand del.3

SPAR MANGE PENGE

Jeg har jo aldrig slikket en kvinde før sagde jeg – kom i gang sagde han. Min hjerne kunne næsten ikke holde til det, den pæne pige sagde nej, mens den liderlige råbte ja…

SEX I DAG?

Vi blev hurtigt enige om at A næste gang skulle have lov til at se hvem det var der havde været den hemmelige gæst. Men hvordan skulle det gå til og hvad skulle vi lave, vi sad længe over kaffen og planlagde næste torsdags frække frokost møde. Min kære nabo S…. og jeg hyggede os enormt med at komme med forslag, det ene mere vildt end det næste, men vi måtte også erkende at 2 timer ikke var nok til det hele. Så vi måtte sortere i ideerene. Følgende er så hvad der skete torsdag den 19 marts 2009. S og jeg mødtes allerede kl 9, vi var død spændte på dagen og A´s reaktion. Vi havde aftalt at vi begge fra morgenstunden kun skulle være iført g- strenge og BH, intet andet. Vi satte os hen til computeren hvor S for første gang så billederne fra sidst. Hun er skrap på computeren og hun ville lave et slide show som A skulle få at se mens han spiste. Jeg havde måtte skjule kameraet godt for A for han ville jo frygtelig gerne vide hvem det var. Der var nogle helt fantastiske billeder af S med der barberede min mands pik og ikke mindst billederne hvor A går i munden på hende og hun sluger hver en dråbe. S sad helt stille og så dem igennem, kors hvor er de frække sagde hun, det er lige før jeg sletter dem med det samme. Hvad ville folk ikke tænke hvis nogen nogensinde så dem. Jeg lovede hende at vi selvfølgelig ikke ville dele disse billeder med andre end hende og det ville da også give min mand kæmpe problemer i lokal området hvis de kom frem.Desuden er der adgangskode på vores PC, så vi følte os rimelige sikre. OK sagde hun men…Der mangler noget, der er ingen af dig…….skal jeg udstilles skal du også. Jeg kunne ikke så godt undslå mig dette og hun gik straks  i gang med at tage billeder af mig i undertøjet, men det var langt fra nok, hun bad mig begynde at kæle for mig selv og vise hende min kusse. Jeg må indrømme at det var grænseoverskridende at ligge og posere for sin nabo mens hun tog billeder . Men det tændte mig og da hun bad mig hente en agurk og føre den op, ja så gjorde jeg det. SMF:-).Jeg stoppede hende inden jeg gik og sagde nu må du da have nogle gode. S gik stille og roligt i gang med at lave en lille film med musik der passede til og brændte derefter en dvd. Vi afprøvede den på fjernsynet og det var godt nok vildt at se det i så stort et format. Vi havde tændt op i brændeovnen og trukket gardinerne for. Nu gik vi og tændte stearin lys og gik i gang med maden. Vi havde besluttet os for at når A kom hjem skulle han mødes af en dør der var lukket ind til spisestuen. Jeg skulle tage imod ham i entreen iført g- streng og BH. Huset skulle dufte af nybagt brød og han skulle forkæles. En af vores mere tossede ideer var at vi skulle lave nogle frække kuvert brød, så vi lavede de til lejligheden op fundne “brystboller” og “vaginaboller”, de blev rigtige flotte og vi var stolte. Han har engang set en japansk film hvor en mand spiste sin frokost direkte fra en nøgen piges hud og han havde dengang sagt at det ville han godt prøve engang. Nu skulle han opleve netop det, min kære nabo skulle ny vasket lægge sig helt nøgen på vores spisebord og jeg skulle så dække op til ham på hende. Som sagt som gjort, S gik i bad og skrubede sig helt ren jeg gik i køkkenet og forbredte maden, det var vigtigt at vi fik anrettet lige til sidst da maden gerne skulle være frisk og indbydende. S kom ud af badet og stod og tørede sit hår, jeg tog kameraet og tog et billede af denne nøgne nabo i vores badeværelse. Hun måtte hverken tage parfume eller andet på da maden ikke skulle tage smag.  S lavede et skilt til min mand som vi hang op på døren ind til spisestuen, hvor hun skrev. Kære A tusind tak for lån af din dejlige pik, kom ind og tag for dig af retterne.knus S…. din nabo. S…. åbnede døren ind til vores spisestue og gik lidt nervøst ind. Vi valgte heldigvis den store PH bordmodel med plads til mange gæster dengang vi købte huset. Hun lagde sig oven på den ny strøjne dug og fik en lille pude under nakken. Hun lå med hoved mod døren. Han skulle side i modsatte ene,for bordenden Jeg tog hendes hånd og førte det mod det ene bordben, her satte jeg det fast med et af mine mands arbejdsslips. Dette gentog jeg i den anden siden og  spredte hendes ben. De fik samme tur og nu lå hun helt blottet og fastspændt. Der var kun ca. 15 minutter til han skulle komme og jeg fik travlt. Min mand elsker rejer, røget helleflynder og laks så jeg lagde små lækre stykker af al hans ynglings mad rundt på hendes krop. Kors hvor måtte hun ligge stille og ikke grine, for så faldt det af. Jeg skyndte mig at tage et par billeder af det flot dækkede bord. Jeg mærkede lige efter, jo den var god nok, S var klar til at modtage ham, hendes fisse var allerede godt våd og havde rigeligt plads til mine fingre. Selvom vi ikke havde aftalt det tog jeg agurken fra før og førte den godt op i fissen på hende. Det gav et gisp i hende, men nu var det min tur til at have magten, lig stille sagde jeg du ødelægger maden. Hun lå straks stille….sagde undskyld men det havde vi ikke aftalt, nej sagde jeg, men vi havde jo heller ikke aftalt at du sidste gang skulle føre min mands pik lidt op i din fisse vel. Nej indrømmede hun, godt sagde jeg og denne gang er det altså mig der bestemmer. Ja sagde hun, bare du lover mig at passe på mig, det skal jeg nok svarede jeg. Hvis jeg går for langt skal du sige “sommer”, så stopper jeg straks, men kun hvis du siger sommer, ikke hvis du blot siger nej, eller det tør jeg ikke…..er det forstået? Ja sagde hun…………I det samme kunne vi høre en bil i indkørslen, jeg skyndte mig at give hende et kys på kinden og sagde, så går det i gang. Min mand kom fløjtende op mod huset og stak nøglen i døren, jeg tog imod ham iført den g- streng han havde købt til mig, høje hæle og en ny push op bh med blonder. Jeg fik et meget anerkende blik og et kæmpe knus. Han kunne ikke skjule sin glæde, pikken pressede allerede på for at komme ud. Er du alene spurgte han…………nej svarede jeg, du skulle jo i dag få at se hvem der sidst slikkede din pik, men rolig nu der er tid nok.  Jamen…mener du det, sagde han….er her virkelig en anden. Ja sagde jeg du skal få en oplevelse for livet i dag.Skat vi har snart kendt hinanden i 17 år, i alle disse år har du været mig tro, det syntes jeg skal belønnes. Jeg fandt sidst ud af at min mand trods tilbud fra andre kvinder havde kunne sige nej . Denne gang skulle han dog få lov til at gå hele vejen. Der var dog lige et par spilleregler der skulle aftales. 1    Det var mig der styrede slagets gang2    Intet måtte afsløres, ingen pral til venner, 3    Dette var for mig en gratis omgang, der blev ikke taget af mine timer .4    Vi bruger vores hemmelige kodeord Han sagde, har du skrevet om det på netet, ja sagde jeg…for vores kære nabo har opdaget vores lille historie på nettet og hun har afleveret en kopi til mig, derfor var jeg tvunget til at lade hende bruge din pik. Hvad er det du siger sagde han…Er det vores nabo S som var her…..Ja svarede jeg….han var stille længe….Er det så også hende der er her i dag?Ja svarede jeg………det må jeg nok sige sagde han….hold da op. Er du ok med det, spurgte jeg………øøøøøøøøøø ja for fanden sagde han, men overasket. Jeg førte ham hen til døren ind til stuen, her læste han skiltet og smilede, han gav mig et kys og jeg åbnede døren. Intet havde kunne forberede ham på det syn der mødte ham. S lå smilende og nøgen på bordet og sagde velkommen hjem skønne nabo. Tak fik han fremstammet..han kunne ikke andet end blot stå og nyde hver en del af hendes krop. Sæt dig for bord enden mellem hendes ben sagde jeg så. Han gik derned og satte sig, men blev helt paf da han så den agurk jeg havde ført ind i hende.Her sad han og gloede hende lige op i skridtet og kunne ikke andet. Kunne du tænke dig et stykke agurk sagde jeg? Ja tak sagde han, jeg gik ned tog agurken ud og bad ham slikke på den. Han adlød straks og tog derefter en bid.Nu lå vores nabo S fuldstændig åben og blottet for min mand, bare rolig sagde jeg. Start du blot med at nyde synet, du skal nok få lov til mere, tag for dig af retterne, så har vi en lille film du kan se imens. Men indtil du får lov af mig er hendes kusse forbudt område, er det forstået…ja sagde han Min mand tog brødkurven og roste de lækre brød. Jeg forklarede ham at al pålæg skulle spises direkte fra S ´s krop uden brug af hænder eller bestik.Den var han helt med på, men inden du nu giver dig til at spise så rejs dig og smid al tøjet for S. Hun er sikkert spændt på at se om du er tændt. Min mand fik hurtigt smidt tøjet foran S´s ansigt og hans pik kunne på ingen måde skjule hans glæde. Den stod bare flot og jeg måtte lige vise hende at det var min pik, så lige foran hende tog jeg den i munden og suttede det bedste jeg havde lært, gem noget til mig sagde hun………hov hov sagde jeg du ligger bare helt stille og holder din kæft. Ja sagde hun, undskyld. Jeg tændte for dvd`en og bad min mand gå i gang med at spise imens han så billederne fra sidst. Sammen gik vi i gang med at spise maden…det var helt vildt frækt på denne måde at udforske en fremmed krop, S havde ikke regnet med at jeg også ville spise med, men det var for fristende. Jeg lod min tunge gå på opdagelse på hendes krop mens min mand så på, jeg blev simpelt hen så liderlig, mens min mand sad for bordenden, stod jeg op og tog med tungen og munden alt hvad han bad om.Min mands blik flakkede fra det frække der skete på tv, til vores nøgne nabo og hen på mig der slikkede hendes bryst. Det var næsten for meget af det gode for ham. Han bad mig tage min g-streng af og komme ned til ham… Jeg adlød, tog dem langsomt af og rakte ham dem, han lod sin hånd gå på opdagelse og endte hurtigt ved min fisse. Den var ikke upåvirket af situationen, jeg var varm, våd og villig. Godt sagde han, sidste gang tog i 2 tøser i den grad jer nogle friheder, regnskabets time er nu kommet. Hvad tænker du på spurgte jeg…. Nu skal I høre sagde han, jeg vil have lov til at tage for mig af S´s retter som hun tilbød, mens du både deltager og ser på….kan du blive lidt mere konkret spurgte jeg… ja sagde han……..Nu skulle nogle af de fantasier han havde haft om denne middag opleves…………prøv at nævn dem sagde jeg…og han kom med nogle rigtig frække forslag….ok sagde jeg og ventede spændt på om S sagde “sommer” men hun tav… Godt sagde han, sidst var det jer der udnyttede mig, denne gang er det mig der bestemmer…er det forstået? Ja svarede vi…..mens jeg nu spiser færdig skal du sætte dig med fronten ned imod mig, lige over S´s hoved. Du skal lade hende slikke dig mens jeg ser på………..Min krop dirrede mens jeg satte mig på plads, A tog kameraet og jeg skilte mine skamlæber ad så S kunne komme til. Dette havde overhoved ikke været en del af vores plan………..men åbenbart noget S var med på. Jeg vil se hvordan du helst vil slikkes kære nabo og det skal du gøre ved at slikke min kones fisse mens jeg ser på. Hun ragte tungen ud og begyndte med lange kælne strøg at flikke min fisse, jeg blev simpelt hen så vild. Aldrig før havde nogen kvinde slikket mig, det har altid tændt mig når vi så det på film, men dette var helt vildt. Pludselig slog hun smut hen over min klitoris, små lyn af lyst for igennem min krop. Lige da jeg var ved at komme sagde han stop……Han rejste sig og lod sine hænder langsomt nærme sig vores nabo´s kusse, det gav et gisp i hende da han blidt lod sine fingre udforske hendes underliv. Han lod et par fingre glide ind og begyndte at finger kneppe hende lige foran mig, med den anden hånd nærmede han sig min fisse og også her lod han sine fingre smutte ind. Nu stod han med en hånd på hver vores fisse og fingerkneppede os begge. I er godt nok et par liderlige kællinger sagde han, i skal få så meget pik i dag, men sagde han, der var lige et regnskab der skulle gøres op først, i bliver lige hvor i er…. Han gik ind i soveværelset og hentede noget udstyr og videokameraet med stativ, det her sagde han det ville han have på film, S sagde nej det kunne der ikke være tale om. Men det bestemte sådan en liderlig nabo slet ikke sagde han, han kikkede på mig og jeg nikkede, hun havde ikke brugt kodeordet så vi fortsatte. Han satte udstyret op og bad så vores nabo om at slikke mig igen, hun gik straks i gang,: Han kikkede på mig og sagde så, det er jo ikke kun S der skal slikke, kære kone, slik s´s kusse som var det din. Jeg har jo aldrig slikket en kvinde før sagde jeg……. kom i gang sagde han. Min hjerne kunne næsten ikke holde til det, den pæne pige sagde nej, mens den liderlige råbte ja mens den nød hendes tunge, jeg lod forsigtigt min tunge ramme hendes skam læber, hun smagte godt og kors hvor gjorde hun det godt for mig, det ville jeg gengælde. Mens vi lå i en højlydt 69 gik min mand rund og filmede os, det var mere end jeg kunne klare og jeg gik i en kæmpe orgasme…da jeg kom til mig selv, stillede han sig foran mig. Havde du fået lov til at gå spurgte han……nej svarede jeg…kom ned fra bordet…undskyld sagde jeg, det er ikke nok svarede han. Stil dig for bordenden med ansigtet mod S og spredte ben, jeg gjorde som han befalede men havde ikke regnet med det næste der skete. Han gav mig min dildo, den skal du bruge i S´s fisse, hun skal have din dildo i hendes fisse, men du må sørge for at stoppe lige inden hun går. Jeg skilte hendes skamlæber ad og førte min dildo ind i hende. Aldrig havde jeg troet jeg skulle opleve noget så frækt. Hun gav et støn fra sig og vred sig for at komme fri. Pludselig og uden varsel gav A mig en endefuld, av for satan udbrød jeg, det må du sku ikke….Hold din kæft sagde han og endnu en røvfuld……i 17 år havde han ønsket at prøve dette og jeg havde altid sagt nej…jeg drejede mig om og kikkede på ham, jeg kunne se at han nød det og til min meget store forundringkunne jeg mærke at den varme der spredte sig ud i mine balle rent faktisk føltes godt, klask og så fik jeg en tredje røvfuld. Det kan måske lære dig ikke at låne mit værktøj ud uden at have fået lov først………….ja herrer sagde jeg….godt sagde han. Løsne min slaves bånd….der gik lige et øjeblik inden jeg forstod hvad det var han sagde. Hans slave….? Så forstod jeg…jeg løsnede S…. og han bad hende overtage min plads. Vi byttede plads og hun sagde du slår mig ikke……du holder bare din kæft og gør som der bliver sagt sagde han……. Spred benene og hænderne på bordet. Så du lister ind i folks haver og krænker deres privatliv…tror du man slipper ustraffet fra det…. Han hævede armen og hans hånd ramte hendes ene balle hårdt……………. hun råbte hvad fanden har du gang i……………… med det samme slog han hende igen på den anden balle……undskyld sagde hun….jeg skal nok være sød….jeg er i din magt…brug mig som du lyster tag mig…din fantastiske mand…jeg ønsker du skal bruge mig…giv mig din dejlige pik…min kusse vil have den..undskyld, jeg kunne bare ikke lade være, det var så frækt at se på jer. Man kunne tydeligt se aftegningen fra hans hånd på hendes baller og jeg stod der og var dybt rystet. Jeg kendte slet ikke denne side hos min mand og jeg tændte på den, det gør pæne piger da ikke. Hvorfor kunne min nabo sige lige de rigtige ting…jeg kunne se at det tændte ham . Læg dig op på bordet kone og vis S hvordan du onanere…..NU…jeg turde ikke andet, lagde mig lige foran dem og gik i gang. A stillede sig bag ved vores nabo og skilte hendes skam læber ad, han lod spidsen af pikken køre ind og ud uden at gå i bund, hun skød underliver mod ham og prøvede at lokke ham helt ind, men han nød at drille hende lidt. Han stødte pludselig i bund og S tog imod hver en centimeter  højlydt. Han pressede sig op og helt i bund, nu stod han med sin pik helt oppe i vores nabo´s kusse, han stod stille og kikkede på mig. S kikkede også på mig, tak sagde hun………… tak fordi jeg må låne din mands pik…………du er bare den bedste nabo i verden………..hans pik er fantastisk….  A smilede til mig og begynde og kneppe hende, jeg glemte helt min opgave lå bare og nød synet, pludselig stoppede han op igen, bad mig komme ned og smører hendes baller ind mens hans pik var inde i hende. Han stod stille og så på hvordan jeg for delte den glinsende olie på hendes baller. Godt sagde han og trak sig næsten ud…………nej sagde hun Med det samme fik jeg ordre på at give hende en endefuld……en rigtig hvis du snyder så får du 3 selv…et eller andet sted syntes jeg hun fortjente at få en ordentlig røvfuld, sådan  komme og forlange at få min mands pik, jeg gav hende en og mærkede at det gjorde godt. Min mand tog sin pik ud af hende og roste mig, han førte sine fingre ned til min kusse og begyndte langsomt at smører mine safter omkring hendes anus. Det mener du ikke sagde hun, trængte du ikke en finger op i mig sidst sagde han……….jo svarede hun godt så, nu er det din tur.Hans pik trængte op i hendes kusse og en finger op i hendes røv, den gled relativt ubesværet op og han trak den ud igen. Fugt 3 fingre i din kusse skat sagde han til mig og finger knep hende i røven. Jeg kunne ikke tænke, adlød blot…. jeg nåede knap at få 2 fingre ind før min nabo kom i en dejlig lang orgasme. A var ikke færdig endnu, han havde holdt sin udløsning tilbage og bad os lægge os op på bordet med røven helt ud til kanten af bordet med spredte ben og hænderne om anklerne.Vi lagde os op og A kunne nu styrer sin pik op i lige den kusse han ønskede. Han forbarmede sig over mig og bankede sin pik op i mig. Du er verdens bedste kone sagde han, jeg elsker dig…så trak han sig ud og stillede sig foran vores nabo igen, endnu engang bankede han sin pik op i hende men denne gang så han hende lige i øjnene Du er den bedste nabo jeg nogensinde har haft, jeg skal nok få lært dig op til at blive en god slave….tak sagde hun tak . Han skiftede igen og bad nu vores nabo kæle for min klitoris, mens han stod stille inde i mig.Det var mere end jeg kunne klare, jeg kunne ikke holde mig længere…orgasmen kom rullende, min kusse klemte om hans pik , ville ikke give slip. A trak sig ud af mig og bad S og jeg slikke ham til han kom foran det rullende kamera. Han ville mærke begge tunger på sin pik på en gang.Vi satte os på knæ foran kameraet og han stillede sig imellem os. Vi slikkede ham det bedste vi havde lært, S  og jeg krammede hans nosser.Han kom næsten øjeblikkeligt, lange sprøjt af sæd ramte vores ansigter, S åbnede straks munden og lod ham komme sprøjte sin sæd i den. Da han var kommet til sig selv viste hun ham hvor meget sæd hun havde på tungen og slugte derefter det hele. Hun gjorde det, jeg ikke gør, hun slugte og slikkede sig frækt om munden. Det kunne han li, han gik over og slukkede for kameraet. Tak skønne kvinder for denne fantastiske frokost, i aften må ungerne altså have babysittere på for vi skal ud og spise en god middag på munkebjerg hotel. Det er bare en aftale sagde jeg og tak selv. Hvis det er ok med jer så vil jeg godt have at A igen næste gang bestemmer hvad der skal ske og i hvilke rammer det skal foregå sagde vores nabo stille. Det har været den vildeste oplevelse nogensinde. Jeg er bare så glad for at vi har kastet os ud i dette. Det er ok med mig sagde jeg hvad siger du, spurgte jeg min mand. Det er da bare en aftale, han gik over og gav S et knus, du er nu min sex slave jeg skal nok opdrage dig godt.Men lads os tale mere om det i aften sagde han. Vi så på klokken, shit tiden var fløjet fra os, min mand havde et møde i vejle om 25 minutter, han sprang i tøjet vaskede sine hænder og med safterne fra 2 kusser på sin pik drønede han til møde. Vi 2 tøser skyndte os at rydde op, gå i bad, tage tøj på og lufte ud inden ungerne fik fri fra skole. Vi satte os med hver sin vagina bolle og 1 glas kold hvidvin i sofaen. Sikke en frokost, det var gået langt over forventning og langt ud over nogen som helst planer vi havde lagt.Hvad var det der skete for os 2 pæne forstadsfruer?Hvorfor fandt vi os i at A bestemte og hvorfor havde vi begge nydt det sådan. Det havde tændt os at han havde kontrollen og kunne bruge os som han lystede, nu glædede vi os blot til det blev aften og vi skulle samles igen

porno med danske piger