Nabokonen fantaserede om at låne min mand del.5

SPAR MANGE PENGE

Er du blevet spurgt, hørte jeg ham sige… nej undskyld… vend dig om og sæt dig på alle fire med numse mod kameraet… Jeg gjorde som han sagde…

Tak for jeres søde mails og kommentar:-), Vi har haft en rigtig travl periode så denne del har ladet vente på sig. Men bedre sent end aldrig, her fortsætter vi hvor vi slap sidst.

Vi skålede, godt sagde min mand, jeg går i tænkeboks og vender tilbage, lad os komme hjem til ungerne og indtil videre har jeg magten og må bede jer om hvad som helst uden i må sige nej.

Ja selvfølgelig sagde vi i munden på hinanden…spændte og lidt nervøse på hvad han mon kunne finde på….. Vi fik udleveret vores tøj og klædte os på. Min mand kørte os hjem og vi lagde ungerne i seng.

Da børnene sov, lagde jeg mig ind til min mand helt nøgen. Jeg var træt men glad, sikke en dag og hvilken afslutning. Han havde taget den bærbare med i seng og var ved at tømme kameraet for billeder. Min hånd listede sig hen imod hans skønne ny slikkede pik.

Denne pik som min nabo lige havde slikket til udløsning på bagsædet af vores bil mens jeg kørte. Denne pik jeg havde nydt at se banke ind i min nabo kones kusse. Min hjerne blev ved med at sende billeder fra dagen forbi nethinden.

Jeg havde for 1 gang slikket en anden kvindes fisse og nydt det, mindst ligeså meget som at blive slikket af hende. Min mand havde fået al den fisse på en dag han nogensinde havde drømt om og jeg var klar på at give ham 1 gang mere og denne gang også sluge hans sæd.

Jeg hørte mig selv spørge helt underdanig, kunne jeg få lov til at slikke din skønne pik en ekstra gang? Hmmm måske sagde han, prøv lige at se her…….på computerens skærm kørte der et dias show med billeder fra dagen. Hans pik blev straks stiv i min hånd og jeg lå og kælede for den mens vi så på billeder.

Min hjerne kunne næsten ikke klare det, aldrig før har jeg været så liderlig som i dag, hvad var det med mig…………jeg lå og så min nabo blive slikket af mig, min tunge på hendes fisse, vores tunger på hans pik og min kære nabo i hundesnor nøgen i skoven, billedet hvor jeg giver hende en endefuld…………… Jeg måtte have hans pik nu…………….. en sms dukkede op, det var S der skrev, kan ikke sove er forvirret, flov og liderlig på samme tid. Kan i snakke?

Min mand skrev ja og tændte for chatten og bad hende gøre det samme. Jamen jeg har ikke noget tøj på skrev hun, du gør bare som der bliver sagt skrev han, tænd noget lys så vi kan se hvem vi taler med.

OK skrev hun og tonede frem på skærmen. Sover ungerne også hos jer ? ja svarede vi…godt svarede hun og tændte lyset. Hun sad i sin seng og skrev og vi kunne se hendes nøgne bryster. I må undskylde at jeg forstyrrer så sent, men jeg er helt rundt på gulvet, aldrig før i mit liv har jeg gjort noget lign.

Jeg ved at det er forkert og imod min tro, men samtidig kan jeg ikke få nok og tænker konstant på at skulle være sammen med jer igen. Jeg er så flov over at jeg har misbrugt dig A men er samtidig så liderlig ved tanken om hvad du vil gøre for at hævne dig. Jeg nyder tanken om at din sæd lige nu ligger inde i mig og at jeg skal være din slave…….og samtidig har jeg får lyst til at drøne ned i kirken og angre……….hun tav

Kære S sagde min mand, det er kun naturligt at du har de følelser lige nu, men du skal vide at det vi tre laver ikke vedkommer andre og slet ikke din præst….nu er du min og kun min, det vi har oplevet sammen i dag har været helt fantastisk, vi har alle tre oplevet nye og spændende sider ved os selv og ja nogle lidt mere “forbudte” end andre, men så længe det er noget vi tre er helt enige om så er det helt ok og vores hemmelighed Har du forstået sagde han…ja svarede hun….godt rejs dig så jeg kan se at du er helt nøgen…………hun rejste sig og stod nøgen foran os…kan du se os spurgte han så…ikke så godt svarede hun….tændt lyset sagde han til mig, jeg adlød straks og krøb under dynen igen…. Godt sagde min mand hent 3 ting på badeværelset bag dig som kan bruges som pik…………..du hørte mig godt ….af sted……..hun gik derud og kom tilbage med en flaske parfume, en roll on deo og en hårbørste ….flot sagde han

SEX I DAG?

Spred nu dine ben og lad mig se din fisse blive våd…leg med den….hans pik blev knald stiv i mine hænder…..ved du hvor min kone har sin hånd nej svarede S, på min pik og nu skal du se hende slikke mig mens du leger med din fisse……åååååååååååååjaaaaaaaaaa sagde min nabo.

Min mand drejede den så hun kunne se mig, slikke ham et bedste jeg havde lært, han kunne nu ligge og se sin nabo bruge sin parfumeflaske som hans pik, mens hun misundeligt kunne se mig slikke hans pik. Det her må være det man mener med cyber sex og det kan på det kraftigste anbefales tænkte jeg.

Jeg kunne mig selv på skærmen slikke pik og hørte mig selv sige,

kære mand må jeg have den ære at få lov til at ride din pik mens S ser på……………Det gav et ekstra ryk i hans pik, jeg var plask våd….

Er du blevet spurgt, hørte jeg ham sige…..nej undskyld……….vend dig om og sæt dig på alle fire med numse mod kameraet…….Jeg gjorde som han sagde og han spurgte S om hun kunne huske hvad der skete når man ikke gjorde som der blev sagt …man får en endefuld, svarede hun

…nemlig sagde han…….hans hånd nærmede sig min fisse og han spredte mine skamlæber……kan du se hvor liderlig min kone er spurgte han, safterne drev ned af mine ben og jeg var totalt udleveret og blottet…….han lod et par fingre glide ind i min fisse og den tog grådigt imod….

Jeg kan høre hvor våd hun er sagde min nabo…hvor er det frækt…….min mand bad hende skifte legetøj , hun tog rollon og mens hun førte den helt ind i hendes fisse . Jeg kunne ligge og følge med, jeg kunne se den bærbare imellem mine spredte ben………min fisse drev

Av for helvede sagde jeg pludselig……..jeg havde fået en røvfuld der ville noget…………..har du fået lov til at tale………..jeg fik med det samme en til….jeg tav og begge mine baller havde tydeligt håndaftryk.

Vend siden til sagde han og gik om bag mig……jeg rykkede hurtigt i position klar til at modtage hans pik, min numse strittede lokkende og min fisse åbnede sig totalt for ham. Læg dig på samme måde og tag nu din hårbørste frem, sagde han til S, nu gør du nøjagtig det samme med den som jeg gør med min pik……ja, det skal jeg nok….Han justerede lige kameraet så hun bedre kunne se og pressede så langt om længe sin pik helt i bund i min ventende fisse. Jeg nød hver en centimeter af hans store pik, hele min krop skælvede…..hun førte sin hårbørstes skaft ind og ud i samme tempo…………….må jeg gå må jeg gå, klynkede jeg og mærkede at han bankede i bund igen…..

Ja sagde han, gå så din liderlige tøs, jeg mærkede endnu et slag over ballerne og orgasmen rullede…min nabo var ikke upåvirket, hun stønnede må jeg også gode herre….nej du må vente lidt…………….først skal du se min kone modtage min sæd i hendes mund som hun så dig modtage det tidligere.

Vend dig om kone og sut…jeg tog grådigt hans pik i munden og jeg ville have hans varme sæd i min mund. Han kom i lange seje sprøjt og jeg tog imod hver en dråbe…stolt åbnede jeg munden så hun kunne se hans sæd på min tunge, så slugte jeg det hele og slikkede mig kælent om munden (som jeg havde set hende gøre tidligere) for derefter at slikke de sidste dråber af hans pik. ….

Nu må du gå sagde han og min kære nabo gik øjeblikkeligt… Vi lå lidt og pustede ud før vi sagde noget…. Det var min mand der tog ordet, så mine tøser nu skal i lægge jer til at sove for i har et par hårde dage foran jer…

I vil imorgen modtage en sms hvor dagens opgave står, opgaven skal løses samme dag, løser man den ikke får man en dobbelt opgave ekstra /eller muligheden for at stille op og modtage sin straf som en fysisk straf. Der vil være lette og svære opgaver iblandt…har i forstået…ja sagde vi…godt så sov godt, I lige måde sagde S og sendte os et kys, jeg elsker jer. Det kan godt være at jeg ikke er så pæn en pige som jeg troede, men jeg er vildt glad og lykkelig for det her. Det er godt at høre slave sagde han, nu sender jeg dig lige et par billeder fra i dag, dem skal du printe ud og gemme i din dagbog…..hvor ved du fra jeg har en dagbog sagde hun….det gjorde jeg heller ikke …..find den frem…..ja sagde hun og gik over og åbnede sit skab, fandt dagbogen og kom tilbage med den.

Er det kun dig der har adgang til din gmail….? ja sagde hun godt så se her, vi valgte 6 billeder fra dagen og lavede en collage og sendte dem til hende.

1 hvor hun ligger på bordet og A spiser maden direkte fra hendes krop
1 hvor hun slikker hans stive pik
1 hvor hun slikker mig
1 hvor hun står nøgen i skoven med halsbånd på
1 hvor hans pik glider ind i hendes fisse
1 hvor hun og jeg slikker hans pik

Har du printeren i nærheden……. hun tog en morgenkåbe på og hentede den. Hun komtilbagee og smed morgenkåben, satte printeren til og udskrev billedet. Hun stirrede på det da det var printet, har vi virkeligt gjort al det…..ja sagde min mand og du har meget til gode. Hun tog en knald rød læbestift frem og kørte den rundt som var det en pik på sine læber. Derefter Kyssede hun billedet af min mands pik og sagde tak. Et meget tydeligt aftrykt blev efterladt på hans pik og hun foldede det sammen og lagde det i dag bogen.

Jeg skal tidligtafstedd i morgen, jeg regner med I får ungerne i skole til tiden, i får en sms med dagens opgave inden 9. Sov godt, vi fik endnu etfingerkyss og han loggede af .

Skat sagde han derefter til mig, jeg lagde godt mærke til at du slugte det hele, det er jeg glad for og det skal nok komme dig til gode at du er begyndt at lytte efter. Jeg ved også godt at du har, måtte modtage endefuld og har, måtte dele mig med S.

Ting som du altid har sagt klart nej til og ikke ville være med til. Hvis du bliver ved med at være så dygtig vil jeg købe dig den ring du så brændende ønsker dig og opfylde et seksuelt ønske efter eget ønske.

Jeg takkede ham, gav ham et kæmpe knus og lagde mig tryg og glad i hans favn. Jeg vidste at vi havde krydset en grænse som vi aldrig ville kunne gå tilbage over igen. Vi havde startet noget der lå langt fra alt vi nogensinde havde gjort og der var ingen vej tilbage til hr. og fru danmarks måde at være på.

Men jeg var glad, rigtig glad. Jeg havde oplevet så meget det sidste døgn og prøvet ting jeg knap har, turde indrømme at jeg fantaserede om. Vores magtbalance seksuelt havde rykket sig helt vildt og jeg måtte indrømme at jeg nød denne nye fordeling.

Den gjorde mig på en eller anden måde mere fri og modig selvom jeg ville have troet det modsatte. Det tændte mig at han havde kontrollen og magten, han var en rigtig mand nu, ikke hæmmet af andres normer og kvindekamp. Han strålede i denne nye rolle og blev seksuelt helt vildt attraktiv. Han magtede i denne nye rolle at tilfredsstille ikke blot mig men også vores nabo på samme tid. Det havde tændt en side af ham jeg slet ikke kendte til, der var noget forbudt og mystisk ved dette men samtidig utroligt dragende og tillokkende. Hvorfor var det ikke “forkert” for mig at dele ham med S, hvad var det der gjorde at hun kunne glide ind imellem os og deltage i noget så privat og intimt. Hun var selvfølgelig til fælles glæde, men alligevel, hvordan skulle det gå fremover…. kunne vi holde til det som par og som naboer…………tankerne fløj rundt i mit hoved og jeg lagde mig træt til at sove.

porno med danske piger