Nabokonen fantaserede om at låne min mand del.6

SPAR MANGE PENGE

Hun sad med ryggen mod haven og fronten mod os og gjorde som jeg sagde, vis os din klitoris nu, javel sagde hun. hun kælede og grubbede og pludselig tittede den frem…

Næste morgen kom og jeg vågnede med følelsen af lykke og forventningsglæde. A var kørt og havde lagt en sød seddel til mig på badeværelset. Jeg gik i bad og fik børnene op og af sted inden jeg selv skulle på arbejde.

S ringede til mig da jeg sad i køen på motorvejen, hun ville blot ønske mig en god dag og endnu en gang takke for i går. Hun spurgte til om jeg vidste hvad min mand havde i tankerne for i dag, men nej sagde jeg hvilket også var sandt. Vi må vente og se…..ja sagde hun, jeg er gladere end jeg har været meget længe og det er skønt. Hun spurgte til hvordan jeg havde det med at hun var blevet min mands lille slave og om jeg kunne klare det. Jeg svarede hvad sandt var at jeg underligt nok ikke havde noget imod det. Jeg skulle nok sige til hvis det blev et problem men lige nu nød jeg det bare.

Du er bare en skat sagde hun jeg er så glad for at det lige var jer der købte huset. Må jeg spørge om noget meget privat sagde hun…..ja svarede jeg….hvordan er det for dig når jeg slikker dig…………..rigtig godt svarede jeg og kunne mærke den søde kløe begynde igen……jeg kan også godt lide at slikke dig svarede jeg.

Hvad med dig…hun blev stille lidt og sagde så at hun egentlig var noget rystet over sig selv, for hun var helt vild med både at slikke og blive slikket af mig. hun sagde… Jeg syntes din kusse er super flot og jeg drømte om den i nat…. men samtidig føler jeg at det er så forkert at have de følelser. Jeg er jo slet ikke sådan, jeg er en pæn kristen pige der er godt opdraget hjemmefra….

Jeg gentog hvad min mand havde sagt i går, det vi laver bliver mellem os og er helt ok så længe vi alle 3 er enige om det. Jeg fortalte hende at jeg faktisk heller ikke vidste at jeg havde bi-seksuelle tendenser, men glædede mig til vi alle 3 skulle være sammen igen snart. Jeg nærmede mig afkørslen og sagde nu må vi hellere stoppe med at tale frækt for ellers vendte jeg bilen om igen og kørte hjem til hende. Hun takkede men var selv lige ved at komme frem og havde et møde hun ikke kunne udskyde. kl. var 8.30 og der var kun en halv time tilbage til vi fik opgaven. 

Kl.. 9 præcis kom der en sms….jeg kikkede nervøst på telefonen…jo den var fra A…læs besked…….Kære S & S, læs den mail i lige har modtaget.

Jeg kikkede i min mail og der var den…emne privat…..jeg kikkede mig omkring inden jeg åbnede… 

Kære kone og slavetøs

Her er dagens opgave: 

Køb 2 stykker frugt eller grønt i nærmeste supermarked.  Tag 2 billeder med jeres mobiler på arbejdet og send dem til mig inden kl. 12.

I skal først med sprit tusch skrive mit navn henover jeres kusse.

Det ene billede skal være et nærbillede af jeres kusser med den ene grøntsag indført og mit navn skal stå tydeligt henover 

Det andet skal være hvor man tydeligt kan se jeres ansigt bare bryster og grøntsagen i kussen.

Grøntsagen skal uden at blive vasket spises i frokost stuen foran dine kollegaer i spise pausen.

Den grøntsag i ikke bruger skal tages med hjem, her skal i bytte. Så køb en i kunne tænke jer at se/bruge i hinandens kusser, i må ikke tale sammen

hverken pr. telefon, sms eller mail før vi mødes hjemme.

I aften skal børnene tidligt i seng 

Er opgaven ikke løst inden 12 vil I blive afstraffet som aftalt…..løser man den ikke opgaven får man en dobbelt opgave ekstra /eller muligheden for at stille op og modtage sin straf som en fysisk straf. 

Knus fra A

Jeg klikkede på slet og tømte skraldespanden med det samme, tog mobilen og skrev ok tilbage. Han var ikke rigtig klog…………tage nøgen billeder på jobbet med en grøntsag oppe i kussen…………det kunne jeg da ikke. Kunne min nabo? jeg havde sådan lyst til at ringe, men turde ikke.

Jeg åbnede skuffen, jo der var godt nok en sprit tusch…….jeg rejste mig og tog min frakke på og lagde tuschen i lommen, er der nogen der skal have noget med fra købmanden til frokost…nej det var der ikke, jeg er tilbage lige om lidt sagde jeg og smuttede over gaden og ind i lokal brugsen. Jeg stod nu i frugt og grønt og så mig omkring.

Det var oplagt at tage en agurk til frokosten, men hvad skulle jeg tage til hende min frække nabo og hvad tog hun mon til mig. Jeg gør det sku, tænkte jeg og gik på jagt.

Jeg tog en god økologisk dansk agurk til mig og ja en flot mango til hende, ikke lige det mest oplagte valg, men da jeg havde set synet for mit indre blik var jeg ikke i tvivl. Op til kassen for at betale, hun skulle bare vide hvad de vare skulle bruges til…….Min fisse var allerede godt fugtig kunne jeg mærke mens jeg gik over gaden og mine brystvorter blev stive og strittede som om de ønskede at alle skulle se på dem.

Med tuschen i lommen strøg jeg ud på toilettet. Knappede mine bukser op og tog dem og trusserne af. Frem med tuschen og skrev A….. henover…

fandt mobilen frem og tog et prøve billede, man kunne tydeligt se navnet så jeg slettede billedet og fandt agurken frem fra posen med varer, tog plastikken af og skyllede den i vand. Jeg skilte min skamlæber ad og opdagede at jeg var sjask våd, førte agurken op og tog 3 billeder. Det føltes så frækt og forbudt at jeg blev ved lidt endnu, førte den ind og ud og drømte om at det var min mands pik. Min ene hånd knappede blusen op og fandt brysterne frem. Jeg rag-te armen så langt ud fra kroppen jeg kunne og tog et billede, fuck man kunne ikke se agurken. Jeg stillede mobilen på vasken og satte selv udløseren. Den stod i sports mode, der tager den 10 billeder lige efter hinanden, jeg satsede på at bare en blev god.

Derefter satte mig hurtigt med spredte ben på toilettet, brysterne fremme, agurken i fissen og med 1 gik jeg, orgasmen rullede igennem min krop

Jeg måtte bide mig i læben for ikke at skrige højt. 

jeg tog telefonen og så på billederne, de var perfekte. Bund perverse og afslørende, man kunne simpelthen se at jeg gik på det sidste. Jeg tøvede lidt, turde jeg sende dem over mobilen, jo jeg valgte de 2 bedste, tjekkede en ekstra gang at nummeret var rigtigt og trykkede send.

Jeg slettede dem alle igen, lagde agurken ned i posen med varer og tog tøjet på. 

Jeg gik ud i køkkenet kl. var kun 9.50 og jeg havde lige gjort noget helt igennem forkert og meget privat i arbejdstiden. Sådan noget gør man altså bare ikke tænkte jeg. Jeg lagde mine vare i køleskabet, følte at agurken lugtede så kraftig af mine safter så alle der åbnede køleskabet ville kunne lugte det. Jeg bad til at det var indbildning og at kulden ville lægge en dæmper på lugten. 

Tilbage på min pind havde jeg meget svært ved at udføre dagens gode gerning. Bare det dog snart var frokost så jeg kunne spise beviset.

Jeg fik 1 mail, opgave del 1 er løst tilfreds stillende…..du kom først

Jeg kunne mærke en stolthed brede sig i kroppen. 

Kl blev 12 og det var tid til at spise…det var fredag og vi er 4 tøser der altid spiser sammen. Stemningen var rigtig høj og alle glædede sig til weekenden. “Frække” Lone skulle til dildo party med hendes nye kvindelige kæreste. Det

lagde ligesom et meget lavt niveau for samtalen med det samme. Hun havde sparet sammen og nu skulle de delme have noget godt udstyr. Vi andre lyttede og ønskede nok at vi selv turde være så åbne. Jeg tog maden frem og begyndte at spise min agurk, jeg kunne smage mig selv……….her sad jeg lige foran mine arbejds kollegaer og spiste en agurk fyldt med mine safter….jeg var langt væk og blev pludselig hevet tilbage da jeg hørte Lone sige tror i ikke A får en fantastisk weekend sådan som S spiser den agurk skulle man tro hun var trængende, de andre skreg af grin og mine kinder rødmede helt vildt. Lone skulle lige træde i det, du ligner altså en der er i gang med at give et blowjob…hvor er du dum Lone sagde jeg.

Jeg kan jo ikke gøre for at du tænder på at jeg spiser agurk. Nu lod jeg tungen køre rundt om den og smilede til hende….de andre morede sig. Jeg den mest sippede pige af os alle havde lukket munden på frække Lone.

Jeg tog agurken ud af munden med et svup og lagde den på spækbrættet.

Jeg så hende lige i øjnene og sagde så , du kan da bare bede om et stykke, hvis du kunne tænke dig det………….

Jeg fortrød i samme sekund jeg havde sagt det……jeg begyndte at skære nogle pæne skiver og spiste dem ordentligt……Lone svarede ikke og jeg troede det var forbi……..men pludselig tog hun resten af agurken og sagde tak…..inden jeg kunne nå at gøre spor havde hun åbnet sin mund og tog en bid………….

Jeg kunne have krøbet i et musehul……..ummmm det er da en god agurk, er den økologisk……….hun kikkede på mig…..øøøø ja svarede jeg….

hun tog endnu en bid……kikkede så igen på mig…..jeg kikkede væk, min lesbiske kollega igennem 4 år sad nu og spiste min agurk med mine safter på…..vidste hun det, kunne hun også smage det….Det er den bedste agurk jeg har fået længe, det kan da godt være du har mere ret i al det øko vrøvl du strøer om dig med, hun sendte mig et smil og et blink med øjet.

Jeg smilede tilbage… 

Endelig fri, ud på motorvejen og hjemad, solen skinnede og jeg trængte sådan til weekend…..musikken op, knappede 2 kapper op i blusen og af sted det gå. Jeg svingede ind på vores vej og så at S.´s ex-mand var ved at hente børnene.

Det havde jeg helt glemt, S vinkede og jeg smilede og vinkede tilbage. Det måtte vi vel godt. A var kommet hjem og jeg fik det største kys jeg længe har fået. Jeg har inviteret S over til mad i aften, jeg syntes det var synd hun skulle side alene…Helt ok sagde jeg hvad tid kommer hun. Hun kommer om lidt når de er kørt. Han havde købt ind, åbnet en flaske vin og ungerne var i haven. 

Det ringede på døren og jeg lukkede op. Det var S, hun havde været hjemme og skifte, hun havde taget en stram hvid sommerkjole på og høje hæle.

Hun havde 2 flasker god vin med og en pose med noget i. Gad vide hvad hun havde købt til mig….Jeg lukkede hende ind og hun fik et kæmpe knus og et kys. Ingen af os turde sige noget før vi havde fået lov så vi gik sammen ind til A. 

SEX I DAG?

Hun gav ham flaskerne og han gav hende et kæmpe kram og et kys. Giv mig dine trusser sagde han til hende, hun tog dem straks af, han lagde dem i lommen. Gå over og skræl kartoflerne og du kære kone gå ind og skift til kjole også. Det skal jeg nok sagde jeg og S gik i gang med kartoflerne. 

A gik hen og strøg hende over ballerne uden på stoffet, hun skubbede enden bagud så han rigtig kunne komme til. Han løftede op i kjolen og gav hver balle et lille klem.

Jeg gik ind i soveværelset.

Jeg kunne høre ham fløjte glad og stod og kikkede i skabet, frem med pushup bh-en og den hvide blomstrede halvgennemsigtige sommerkjole, han holder så meget af og på med et par G-streng og et par høje hæle. 

Jeg stod og så på mig selv i spejlet, drejede rundt og gik glad tilbage. A smilede anerkendende til mig og vi gik ud i haven med chips, hvidvin og saftevand til ungerne.

Børnene kigge på os og spurgte skal vi have fest? ja det kan man godt sige sagde min mand, vi skal fejre at vi har den første rigtige sommeraften i aften. Jeg har købt en masse fredags slik, fedt sagde de og løb videre hov hov sagde han, vi skal lige have en aftale, hvis i får slik og chips og cola så skal i børste jeres tænder rigtigt godt efter Disney sjov og gå lige i seng. Okay det er en aftale sagde de og løb videre. 

Vi satte os på terrassen og nød den kolde vin og solens stråler.

Sæt dig overfor mig og spred dine ben slave sagde A pludselig. Min nabo rejste sig og gjorde som der blev sagt…… træk op i kjolen og lad solen skinne på din kusse, du må kun trække ned når ungerne er i nærheden. 

Hun trak op i kjolen og min mand og jeg kunne nu side sammen og se solen skinne på hendes kusse. Vi kunne også se hvor flot hun havde skrevet min mands navn hen over hendes kusse. 

Kone sagde han vi skal lige tale sammen, for vores slave har nok prøvet at løse opgaven og gjorde det godt, men

hun afleverede den for sent. Derfor kan det fremsendte ikke godkendes. Jeg kunne se min nabo´s  kusse trak sig sammen da han sagde disse ord….

Det var hun 10 minutter for sent men for sent er for sent…derfor skal S nu overveje hvad hun har lyst til, 2 ekstra opgaver eller en straf.  

Hvis ikke S vælger straffen, vil du ikke kunne fuldføre din opgave heller da du så ikke kan bytte indholdet af din pose med hende. 

Hvis S vælger straffen slipper du, for ekstra opgave eller straf og kan nøjes med at fuldføre dagens opgave. I får lige 1 minut til at afgøre det.. 

Han gik ind og jeg bad hende inderligt tage imod sin straf, det var jo hende der ikke havde klaret det og det skulle jeg vel ikke straffes for. Jamen jeg er lidt bange for hvad han finder på…..det skulle du have tænkt over noget før……. 

A kom ud og satte kødet i grillen og satte sig igen, min nabo sagde så undskyld A, det skal ikke ske igen at jeg kommer for sent, jeg vil modtage min straf som fortjent.

Hendes kusse lukkede sig op som hun sad der og undskyldte, vi kunne se at den blev våd. Godt sagde min mand så er det en aftale. 

En af børnene kom drønende rundt om hjørnet og kjolen fløj ned. 

Må vi godt få lidt flere chips, ja tag i bare skålen med ned til gyngerne i baghaven. Tak sagde hun og løb af sted… 

Op med kjolen igen, sagde jeg……min mand smilede, vis mig din fisse, spred dine skamlæber med dine fingre…

Hun sad med ryggen mod haven og fronten mod os og gjorde som jeg sagde, vis os din klitoris nu, javel sagde hun. hun kælede og grubbede og pludselig tittede den frem. Jeg nød at kommander rundt med hende og glemte helt hun var min mands slave…. 

Byt plads med hende hørte jeg pludselig min mand sige….min nabo fik et triumferende blik i øjet og vi byttede plads. 

Giv mig dine trusser kone….nu….. jeg adlød og blev nu bedt om at fortsætte hvor S havde sluppet. Nu var det mig der var til skue og jeg kunne se at S nød det. Min mand lod sin hånd glide ind under min nabo´s kjole og lod et par fingre smutte ind. Vi måtte stoppe for bulen i hans bukser kunne ikke skjules. 

Gå ind og hent jeres poser sagde han, vi trippede ind og kom ud med hver vores. 

Vi kom tilbage og byttede, jeg åbnede først min og nede i posen lå der en stor rød snack peber og hun tog den flotte mango frem. Læg dem på bordet sagde min mand noget overrasket over vores valg, jeg havde egentlig tænkt mig at I skulle have haft spist dem til maden med hinandens safter på, men havde ikke regnet med at i havde valgt så fantasifuld. Jeg må lige overveje hvad vi gør. 

Jeg fortalte om min frokost oplevelse og min mand og nabo blev enige om at jeg da vist havde bestået opgaven allerede. Spiste frække Lone virkelig augurken, ja svarede jeg, så slipper du. 

Men slave nu går du og min kone over til dig i køkkenet, her bruger du mangoen som dildo både med skræl og uden. Du må ikke komme og i skal så lave en dessert til os voksne efter den har været brugt . Du husker lige at tage billeder imens til mig sagde han, i har 15 minutter, så holder jeg øje med maden og ungerne imens. 

Vi listede fnisende som teenager unger af sted, så det op på disken skat sagde jeg. Hun sprang op og spredte viligt sine ben, tog mangoen og førte den ind. Kors hvor så det godt ud. 

Jeg måtte lige give hende et kys på kusse….er du rigtig klog det har vi ikke fået lov til og hvis du gør det igen så går jeg lige på stedet. 

Jeg har drømt om din tunge på min kusse lige siden vi talte sammen i morges. Det samme her sagde jeg og fiskede mangoen ud og begyndte at skrælle den. 

Hvad fik du til frokost, spurgte jeg…hun fiskede sin mobil frem og viste mig et billede fra deres mødelokale hvor hun stod med den klassiske agurk dybt begravet i kussen. Mødet havde trukket ud og hun havde måtte nærmest kaste kunderne ud for at nå det, desv. for hende ikke tidligt nok, hun havde stået i Kiwi 10 minutter i 12 og styrtet tilbage….. toilettet havde været optaget og derfor så hun ingen anden udvej en mødelokalet. 

Hun var blevet smæk liderlig og næsten ligeglad med om nogen kom ind. Men det gjorde der ikke og nu ville hun aldrig kunne holde et møde igen uden at tænke på denne oplevelse.

Hun havde derefter listet ud i kantinen til de andre og  fået lov til at spise sin helt selv. 

Jeg førte nu den skrællede mango op, det så rigtig frækt ud med det gule frugtkød omkranset af hendes fine lyserøde fisse.10 billeder senere og ja en enkelt lille smagsprøve af mango indsmurt fisse. Drønede vi tilbage. 

Vi mødte min mand i køkkenet, der var gået 17 minutter og vi måtte bukke forover og modtage 2 endefuld hver. Lærte vi dog ikke snart at høre efter? Han bad mig tage fat i bordkanten, gik om bag mig og løftede kjolen op, hans hånd nussede mine baller lidt, før han hævede hånden og lod slagene falde. Min numse blev rød og varm, men jeg undskyldte at vi havde glemt tiden og sagde tak for straffen. 

Må jeg straffe din slave for dig…ja gør du bare det….jeg bad hende bukke sig ned tage min mands pik frem og kyssede den. 

Min mand kikkede på mig og gik han ind i stuen og så ud i haven for at se hvad ungerne lavede, de sad i gyngerne længst nede i haven. Han kom hurtigt tilbage til os med en meget tydelig bule i bukserne. Han stillede sig foran S som lynede ned og fiskede min mands pik frem……Hun trak forhuden tilbage og lød sin tunge køre rundt om hans pik hoved, gav den kys og lod den glide så langt ind i munden som hun turde…….. 

Jeg løftede op i kjolen og må indrømme at jeg nød at give hende 2 slag, en på hver balle. Mens hun kyssede og slikkede min mand lod jeg et par fingre nærme sig og hun skød sin numse mod mig. 

Jeg spredte hendes varme våde skamlæber og lod tre fingre glide ind. Hendes fisse var meget modtagelig og hun krammede sin fisse om mine fingre. Saften fra Mangoen havde gjort hende lidt klistret, jeg fik lyst til at slikke hende ren, men….

Stege termometret bippede, jeg slukkede det og bad min mand skynde sig at komme og overtage mine fingres plads i hendes fisse. 

Giv hende din pik i hendes hungrende skede ellers bliver der ingen mad ro…..hvad med børnene…spurgte han…..jeg holder øje…det skulle jeg ikke sige 2 gange. 

Han trak sig ud af hendes mund og stillede sig bag hende. 

Jeg havde gjort hende klar og han kunne med det samme trænge helt i bund. Kære Herre, din ydmyge slavetøs  vil frygtelig gerne have lov til at se dig gå i hendes nabo´s mund sagde jeg fra min plads i døren ind mod stuen…….han stødte i bund og kneppede hende hårdt og uden hæmninger. 

Nå så det kunne du din liderlige tøs……ja herre ….be om…..Han tog hende og brugte hendes fisse, uden at bekymre sig om det var godt for hende, da han var ved at komme trak han sig ud, tog piskeriset fra bordet og stoppede den op i hendes fisse, det så fantastisk ud…… 

vi kunne se hendes fisse rigtigt, den åbnede den flot op. Så se her tøs sagde han til mig…..han vendte hende om og proppede sin store stive pikken i munden på hende, 2 strøg og en lang slikke tur med tungen så kom han.

Jeg stod og nød at se hans pik eksplodere i hendes mund, det så vildt godt ud. Hun fangede det hele og slugte.

Jeg fangede det på billeder, pikken der skød sin ladning af i hendes mund og metal piskeriset i hendes fisse, min mand førte det ind og ud et par gange til før han tilfreds tog det ud og sagde nu skal vi have mad. 

Da det værste tryk var taget kunne vi side i ro og mag i haven og nyde maden. Ungerne fik en isvaffel hver til dessert og vi voksne fik is med mango pyntet med mynte, krydret med fissesafter….. Mums 

Kl blev 19 og ungerne løb ind i stuen fik nattøjet på og en slik skål hver. Vi voksne blev ude på terrassen.  

Hvad er planerne spurgte jeg forsigtigt…. Jo sagde min mand, nu tager i af bordet mens jeg lægger mig i hængekøjen med avisen. Når i er færdige putter du ungerne, imens du får dem til at sove skal S give mig et fodbad og ordne mine fødder så de er lækre og klar til sommeren. Jeg smilede, jeg er ikke meget for fødder og jeg ved han elsker at få dem ordnet og nusset. Dette selvfølgelig iført halsbånd, hundesnoren et lille forklæde og intet andet…………..sagde han. 

Når du går ind for at putte dem, er det vigtigt at de ikke kommer ud igen…….gå i bare i gang sagde han. 

A lagde sig ud i hængekøjen med avisen og S og jeg tog af bordet og gjorde klar til fodbadet. Jeg fandt hundesnoren, halsbåndet og det lille forklæde frem og lagde det klar. Hvor er det godt i har så lukket en have sagde S…ja sagde jeg og smilede tilbage, det skal i hvert fald være en meget nysgerrig nabo hvis der er nogen der skal opdage noget. Hun smilede og sagde at hun stadig kunne huske hvor frækt hun havde syntes det havde været den gang hun 1 gang have luret på os og hvor meget hun dengang ønskede at kunne være med. 

Hun fik et kram og jeg bad ungerne gå ud og give deres far et godnat kys, de kom glade tilbage fra haven og sagde også godnat til S. Nu putter mor jer, mens S laver kaffe. 

Da jeg kom ud fra værelset listede jeg ud mod haven, der mødte jeg et skønt syn. Min mand sad i havestolen og fik ordnet sine fødder af vores næsten nøgne nabo kun iført hundehalsbånd og snor. Hun sad nøgen på knæ foran ham og masserede hans fødder . Han havde skænket sig en kop kaffe og nød det kunne jeg se.  

Han havde været inde og hente et tæppe han havde lagt på terrassen, vores datters ride pisk, noget reb, oliven olien, 2 sæt håndjern og 2 fakler. 

Hun kikkede på mig og bad mig kontrollere om hun havde gjort sit arbejde godt nok. Jeg  tror aldrig at jeg har set min mands fødder så lækre og jeg godkendte dem. Gå over og læg dig sagde min mand til hende som om hun var en hund, ja herre sagde hun og gik på alle fire hen til tæppet og lagde sig ned. Hun blev i rollen og lå og kikkede og lyttede med som enhver anden hund ville have gjort.

Nu sidder jeg i samme stol som 1 gang S belurede os, det tænder hende åbenbart så nu skal du kære kone tage din kjole af og som belønning for at du løste opgaven vil jeg nu slikke dig mens hun ser på, jeg lagde mig straks tilrette. 

Han lagde sig ned imellem mine ben og begyndte at slikke mig, han er virkelig god til at slikke fisse, man kan mærke at han nyder både smagen og den reaktion han opnår hos mig. Jeg kommer desv. ofte alt for hurtigt og denne gang var ingen undtagelse. Jeg klemte mine ben sammen om hans hoved og låste ham fast så tungen ikke gik nogen steder, han lod tungen drillende køre rundt om klitoris og da han 1 gang slikkede den direkte gik jeg lige på stedet, min nabo var kommet listende på alle 4 og fulgte med på nært hold, det var så frækt at jeg kom i en sprøjte orgasme og en klar væske sprøjtede ud fra min kusse. Det er ikke sket så tit før og de første gange var jeg flov da jeg troede det var tis. Det havde hun aldrig set før, hun var helt paf og min mand forklarede det mens jeg kom til mig selv. Hun sagde stille at hvis det var belønningen for at aflevere opgaven til tiden så var hun klar på næsten hvad som helst. 

Min mand førte hende ind imellem mine ben og bad hende slikke mig ren igen. Hun lå nu på alle 4 imellem mine ben og slikkede mine lår rene, jeg var solgt.

Da hun var færdig sagde hun at hun skulle tisse, hunde og slaver tisser i haven sagde min mand……mener du det spurgte hun, det kan jeg da ikke…han trak blot af sted med hende og hun gik på alle fire ned i græsset, han trak hende ned til en busk og sagde tis så…. hun adlød og det var ikke nemt for hende, hun spredte sine ben og tissede, det fossede ud af hende og ramte ikke kun græsset men også hende ben og lød ned af hende.

Du er da ikke særligt renlig sagde min mand, sæt dig på knæ foran mig og tag min pik frem for jeg skal også tisse. Jeg stod som lammet og så på, hvor kom den ide fra…..hun stod med min mands pik i hænderne og fik besked på at lade hans urin sprøjte hen over hendes krop og hun gjorde det sku. 

Han ladede sit vand ud over hende, hun underkastede sig fuldstændigt og førte hans pik rundt så hans stråle ramte hende over det hele. Hun fik tis i håret, i ansigtet på brysterne og da han var færdig åbnede hun af sig selv sin mund og slikkede ham ren. 

Det havde vi aldrig prøvet og jeg kunne se at han havde nydt det. Nu sad hun overtisset og våd i vores have, A bandt hende til træet ved hængekøjen. Den tog han ned og gik op til mig. Nu skal vores slave modtage sin straf, han tog håndjern, pisken, olien og faklerne med sig, kom kone….

Jeg gav hende håndjern på den ene hånd og han satte den fast i den ene krog hvor hængekøjen før havde siddet og vi gjorde det samme med den næste. Nu stod hun spændt ud imellem de 2 træer han tog rebet og et par gamle kraftige telt pløkke , han spredte hendes ben og satte dem fast med teltpløkkerne og rebet.

Nu satte han de 2 fakler i jorden foran hende og tændte dem, flammerne lyste natten op og vi kunne rigtig se det flotte syn, Det var en kølig aften og hendes brystvorter stod stive.

Kone vores slave lugter ikke så godt, gå ud i garagen og hent haveslangen og min bilvaske spand og svamp. Gå ud og fyld spanden med sæbevand og kom tilbage og sæb hende ind mens jeg får mig en kop kaffe. Jeg gjorde selvfølgelig som der blev sagt og forbarmede mig så meget over min nabo at jeg fyldte spanden med varmt vand. 

Mens min mand så på og drak kaffe sæbede jeg min skønne nabo´s krop ind fra top til tå. A kom ned til os og godkendte mit arbejde, derefter tog han haveslangen og tændte for det kolde vand, justerede strålen og spulede al sæben bort. Hun stod ren, kold og dryppende foran os i haven. 

Kære slave næste gang jeg beder dig om noget så gør du det…er du med……ja sagde hun……han tog pisken i hånden…….hun gøs….kone smør min slave ind i olien, jeg nød at mærke hver en centimeter af hendes nøgne krop i mellem mine fingre. 2 nøgne kvinder i natten forført af deres herre og egen liderlighed. Godt sagde han, stil dig på alle fire foran os sagde han henvendt til mig, han tog håndjernene af krogene. Hun kom også ned på alle 4 og han satte hendes hænder fast til mine ankler, med håndjern…..hvad nu…….her lå jeg og min nabo på alle fire og hun havde sit ansigt lige ud for mit skridt. 

Det pirrede mig og ja jeg blev liderlig igen. Modtag nu din straf sagde han til S, du kom 10 minutter for sent og får derfor 10 slag i dine baller som straf….han talte mens han slog, hårdt men ikke for hårdt……hun fik en flot rød stribe for hvert slag…….hun takkede og han lagde pisken, Kone nu skal du få slikket din fisse mens jeg knepper S. 

Min nabo adlød straks og lod sit ansigt begrave i mit underliv, jeg vendte mit ansigt og om og så min mand gøre klar til at tage hende bagfra mens han så på hende slikke mig. Han stødte ind og hun skød sin tunge ind i min fisse som var det hans pik i samme rytme. 

S var ikke længe om at miste kontrollen, det her var så frækt og grænse overskridende på alle måder at hun opgav og lod sin krop få frit slag. Hun kom i en kæmpe langtrukken orgasme, hvilket var mere end A kunne holde til, jeg kunne høre ham komme dybt inde i hendes fisse. Han trak sig ud og hun faldt sammen på græsset. A kom op og løsnede hende fra mine ankler, så trak han pløkkerne op. Hun rullede rundt og lå og pustede ud mens jeg slikkede ham ren for de sidste dråber sæd og hendes safter i faklernes skær. 

Vi listede ind i huset og gik alle tre i bad, denne aften var bedre end en drøm, vi lagde os som det naturligste i verden ind i dobbelt sengen og puttede nøgne under dynen. A i midten med en kvinde på hver side, vores hænder mødtes på midten og s og jeg lagde begge en hånd på hans pik og kyssede ham. Næste morgen måtte vi liste S ud inden børnene vågnede, men kors hvor vi sov godt.

porno med danske piger