Trenden at pynte brysterne til julebal… Fotogalleri!

Trenden at pynte brysterne til julebal… Fotogalleri!

PYNT BRYSTERNE MED JULEPYNT

Kvinder der tager julesweatere til et helt nyt niveau!

Er du typer der går all-in på julen, så er du nød til at komme med på denne trend… Du burde virkelig tjekke #reindeerboob ud på Instagram, der er nemlig masser af inspiration at hente. Men lad os først lige forklare dig, hvad det egentlig går ud på, når vi snakker om pynt til bryster.

Du skal nemlig ikke bare udsmykke dine bryster, du skal klæde dit bryst ud som rensdyr og vise det frem. Jep, ud i det åbne med din boob. Tror du os ikke? Så se selv billederne nedenfor.

Billeder fra Instagram med hashtag reindeerboob

Hvis du gik rundt og troede, at strikkede sweatere med julemotiv var noget af det mest smagløse, du kom i tanker om, så er det fordi du endnu ikke har hørt om den nyeste trend på det sociale medie Instagram.

SEX I DAG?

Under hashtagget #reindeerboob – nemmest oversat som ’rensdyrbabs’ – er kvinder, og også nogle mænd, begyndt at dele billeder af, ja, deres bryster klædt ud som rensdyr.

Og selvom det måske ikke ligefrem er kønt, så er der point for kreativiteten blandt flere af de kvinder, som er hoppet med på den bizare trend, der tager de ofte så usmagelige sweatere til et helt nyt niveau.

GALLERI FRA #REINDEERBOOB

GLÆDELIG JUL

porno med danske piger