Affære med nabokonen i det pæne villakvarter

SPAR MANGE PENGE

Det jeg skriver om stod på i en del år imellem mig og nabokonen. Min kone og jeg boede i en gade hvor der var gadefest,ved en af de fester sad jeg ved siden af min nabokone, hun var noget ældre end mig så jeg har aldrig trængt på noget seksuelt med hende. Den aften da vi var godt i gang med feste mærkede jeg hendes hånd på mine lår, jeg satte en hånd ned på hendes lår, hun spredte benene så jeg kunne komme til at føle på hendes allerede våde kusse, lidt efter spurgte hun om vi skulle danse og det sagde jeg ja til, imens vi dansede viskede hun i mit øre du får ingen fisse i aften men vi må finde en anden måde at mødes på.

Ca. 2 mdr. senere skulle vi til 30 års fødselsdagen en af de andre i gaden, der var ta selv bord og rigelig med våde varer, da vi var mange forholdsvis unge blev der drukket mange øl så ved et-tiden var der var der ikke flere øl. Min kone spurgte om jeg havde flere af de tyske øl i garagen, jo det har jeg og jeg gik hjem for at hente et par kasser. Da jeg kom over i indkørslen stod nabokonen over i deres have og kaldte på mig at jeg skulle komme over til hende, vi gik over bag ved så ingen kunne se os fra gaden, hvorefter jeg kneppede hende op ad husmuren det var vildt lækker, til sidst kom vi i en samlet orgasme, jeg rettede på tøjet og gik over med øllet, hun gik ind for at vaske sig og kom lidt senere så der ikke var nogen der faldt mistanke troede vi, efter et stykke tid kom en af de andre damer og bød op til dans vi dansede ude på terrassen og der var kun os to derude, så sagde hun pludselig var det noget godt fisse du fik, jeg sagde hvorfor tror du det jo for jeg stod i din indkørsel og så du kneppede Bente, jeg gik nemlig efter dig fordi jeg ville have pik af dig men der var en der kom mig i forkøbet, vi dansede færdig inden vi skiltes gav hun mig et ordentlig kys og satte hånden ned og gav mig et klem på pikken.

Efter jeg havde kneppet Bente var det som om hun undgik mig, når jeg mødte hende var det flygtig hej sådan gik det nogen mdr. så jeg tænkte at det var nok det fisse, jeg får nok ikke mere fisse på hende. Så en dag min kone skulle til noget sport og jeg kom lidt sent hjem fra arbejde havde konen aftalt med Bente at vores børn kunne være hos dem til jeg kom hjem, jeg gik over for at hente børnene, da jeg kom der over blev jeg budt på øl og det sagde jeg ja tak til, manden sad med en øl i hånden og var godt beruset, konen kom med 3 øl en til hver, der var ikke så meget plads så hun satte sig helt tæt op af mig så hun kunne få en hånd ned og køre på min pik et par gange, manden rejste sig og gik på wc straks han var ude af syne satte hun igen hånden på min pik, bed mig blidt i øret og hviskede jeg er liderlig i dag men vi må finde en anden dag, manden kom tilbage og vi drak ud hvorefter jeg rejste mig for at gå hjem, hun rejste sig også fulgte mig ud gav mig et kys og sagde farvel.

Først kommende lørdag var der dilettant på kroen hvor vi drak tæt, nabomanden blev godt fuld og sad og sov, Bente skubbede til ham og sagde han skulle tage hjem i stedet for at sidde og sove, da han rejste sig var han ved at falde, min kone og en anden dame sagde de skulle nok støtte ham for de vil også hjem nu og så gik de tre, resten ved bordet tog en omgang øl mere, til slut var der kun Bente og jeg tilbage, hun begyndte igen at køre på min pik hvorefter vi blev enig om at gå hjem, men da vi kom ud på gaden gik vi over bag kroen der kunne ingen se os, vi begyndte at kysse og kramme på hinanden til vi hver i sær stod med bar røv, jeg bollede hende op ad muren til vi begge to fik orgasme.

SEX I DAG?

Vi ordnede vores tøj og gik hjemad, halvvejs kom vi fobi den lokale pop som stadig havde åben vi gik ind og fik en øl inden vi fortsatte hjem, da vi kom hjem gik vi over til den mur vi brugte sidst og der bollede jeg hende godt og grundig til vi kom i en fælles udløsning vi gav hinanden et køs sagde godnat og jeg gik hjem.

Efter den aften på kroen skete der ikke så meget de næste år kun lidt kinddans når vi var til selskab i midten af 90erne fik Bente en depression og trak sig helt ud af vores samvær det stod på i ca 3år hvorefter hun igen så småt begyndte at deltage i vores fælles samvær, men stadig lidt reserveret. Da vi var nogle af de yngste i vennekredsen havde vi været med til de andres fødselsdage, da jeg sidst i 90erne blev 50år blev min kone ramt af en kræftsygdom så der blev ingen fest, hun døde ca efter et års sygdom, så tiden gik med at vinde sig til at være alene, så da jeg havde fødselsdag anden gang efter jeg blev alene inviterede jeg vennekredsen over til spisning mm.

Bente tilbød at komme og hjælpe med maden og det sagde jeg ja tak til, da hun kom over var jeg stort set færdig med al forberedelsen for jeg havde en bagtanke men det havde hun også, hun var kun lige kommet inden for min dør før hun gav mig et kæmpe knus og mega kys samtidig med hun kørte på min pik, samtidig med hun sagde hvis du ikke har fået fisse siden din kone blev syg må du være godt trængende, det har jeg ikke og jeg er stang liderlig og det bliver ikke mindre af at være tæt på dig, der gik ikke mange sek. før vi stod helt nøgler begge to midt på ganggulvet hvor hun kørte på min stangstive pik og jeg havde 4 fingre oppe i hendes smaskvåde kusse, efterret stykke tid fortsatte vi inde i sengen, til jeg fik udløsning og hun havde fået 4-5 orgasmer, vi ordnede tøjet ordnede det sidste mad hvorefter jeg fik et kæmpekys.

Hun gik hjem for at skifte tøj, ca en halv time efterkom hun tilbage sammen med manden og de andre gæster, maden blev spist og drukket tæt som sædvanlig faldt nabomanden i søvn på grund af for meget spiritus. Bente fulgte ham hjem og fik ham i seng hvorefter hun kom tilbage til festen, et par timer senere var alle gået hjem inklusiv Bente men hun hviskede jeg kommer tilbage jeg skal lige se on han stadig sover, 10 min. efter var hun tilbage, da hun smed frakken kunne jeg se hun havde skiftet til en meget tynd joggingdragt jeg gik derefter hen til hende stak min hånd ned i hendes bukser og søgte derefter til hendes kusse som jeg stak 4fingre op i der gik ikke mange sek. før hun fik orgasme så trak hun mine bukser ned og gav mig en god gang piksutning, pludselig kunne jeg ikke holde mig mere så jeg sprøjtede det hele ind i hendes mund hun slugte det og slikkede min pik ren, vi gik ind i sengen hvor jeg slikkede hende til 3 orgasmer

Efter vi havde vasket os drak vi en øl og talte om hvor god en aften vi havde haft, hun tog sin frakke på gav mig et kæmpe knus og et kys sagde godnat og gik hjem, en fed fed aften.

porno med danske piger