Nyt legetøj

Det var en fuldstændig overvældende fornemmelse. Mit røvhul var totalt fyldt ud og det føltes som om jeg virkelig skulle skide. Jeg kunne ikke holde den i mig ret længe…

Min kæreste Peter og jeg kan godt lide at lege med legetøj. Vi har efterhånden en ganske stor samling i alle mulige størrelser. Vi har brugt dem et par år og har efterhånden prøvet lidt af hvert med dem. Det jeg vil indvie Jer i er den indtil nu mest fantastiske oplevelse vi har haft.

Jeg skylder måske lige at fortælle at jeg hedder Marianne. Jeg er af naturen rødhåret over hele kroppen. Jeg er forholdsvis slank og har et par pænt store naturlige bryster.

En aften hvor der hele dagen havde været lagt op til hygge, sagde Peter at han havde en overraskelse til mig. Det har han gjort nogle gange før og for det meste er det fordi han har købt et nyt dejligt legetøj til mig. Jeg glædede mig allerede og fulgte forventningsfuldt med ham op i soveværelset. Peter sagde at jeg skulle lægge mig på ryggen på sengen og han tog nogle stykker reb frem, som vi tidligere har leget lidt med. Han tænder meget på at se mig bundet og jeg synes også det er vildt frækt at være overladt fuldstændig til Peter.

Denne gang bad han mig om at lægge mig på ryggen og derefter trække benene op over hovedet. Det gjorde jeg og han trak dem det sidste stykke ned, så min fødder var helt oppe ved mine hænder og jeg lå med røven lige i vejret. Han tog rebene og bandt mine hænder og fødder sammen og bandt derefter rebet fast til hovedgærdet på sengen. Jeg lå nu med mit skød og min røv til frit udsyn. Sådan havde han ikke bundet mig før, men jeg kunne mærke at jeg var begyndt at blive våd mellem benene ved tanken om at ligge udstillet sådan.

I skuffen i kommoden tog han en pose med vores dildoer, samt en pose som jeg ikke havde set før. Han tog en pænt stor dildo og begyndte at køre den frem og tilbage i mit skød. Jeg er som sagt rødhåret over det hele, men trimmer mit skød, så der kun er en lille tot tilbage. Jeg havde derfor frit udsyn til mit nu ret våde skød. Da den var blevet godt våd, stak han den ind imellem skamlæberne og stødte den så ind i min kusse. Jeg kunne ikke lade være med at stønne af fryd ved fornemmelsen af at føle dildoen i mig.

SEX I DAG?

Han begyndte at kneppe mig med den og jeg kunne ligge og følge med i at den gled ind og ud af min kusse. Efter at have kneppet mig lidt med den trak han den ud og kørte den i stedet ned mod mit røvhul. Det skal siges at jeg elsker at blive kneppet i røven. Det er en skøn fornemmelse at føle at jeg bliver fyldt. Vi har gjort det en del gange før og det virker lidt som om mit røvhul efterhånden har udvidet sig. I starten følte jeg at Peters pik fyldte mig ud, men nu skal der efterhånden større og større dildoer til, før jeg føler mig fyldt.

Peter stak langsom dildoen op i min røv og der gik ikke mange øjeblikke før den gled helt op og han begyndte at kneppe mig i røven. Det var rigtig dejlig, men det var ikke en af de største dildoer og jeg følte mig ikke helt fyldt. Efter et øjeblik trak Peter da også dildoen ud og tog nu den pose jeg ikke havdet set før og ud tog han 2 bagekartofler i forskellige størrelser !

Jeg måbede ved synet af dem. Peter havde skrællet dem og jeg kunne næsten gætte hvad han havde tænkt sig at gøre med dem. Den mindste havde vel samme tykkelse som en af de store dildoer vi har, mens den største var kæmpestor. Jeg begyndte at blive lidt nervøs for mit røvhul, men blev også enormt liderlig ved synet.

Peter tog den mindste og smurte den ind i noget creme. Han begyndte derefter at presse den mod mit røvhul. Det var blevet lidt udvidet af dildoen, men kartoflen var noget tykkere. Men Peter pressede forsigtigt på og efter at have lirket lidt frem og tilbage, kunne jeg mærke at den var nået til det tykkeste sted. Peter tog et spejl jeg har stående og holdt det sådan at jeg kunne se kartoflen stikke ud af mit røvhul. Han tog en finger og begyndte nu at presse den længere ind. Den gled nu lidt nemmere, da den ikke var så tyk, men den fyldte til gengæld mit røvhul godt ud. Da den var helt inde lukkede mit røvhul sig sammen igen, men det var blevet udvidet og jeg kunne se at kartoflen var lige indenfor. Da jeg havde nydt fornemmelsen lidt pressede jeg som om jeg skulle skide og kunne se i spejlet at den begyndte at glide ud. Da den var nået forbi det tykkeste punkt hoppede den pludselig ud af mit røvhul. Det var en fantastisk dejlig fornemmelse. Jeg kunne se på Peters stive pik at han også syntes om synet 🙂

Da den var poppet ud, rakte Peter hurtigt ud efter den næste kartoffel og jeg var klar over at han ville udnytte at mit røvhul var udspilet af den første. Han smurte også den ind i creme og begyndte at presse den mod mit røvhul. Den var noget tykkere og lidt længere end den første og det gik ikke så nemt, selvom hullet nu var godt smurt og udvidet. Peter pressede forsigtigt på kartoflen, men da den nærmede sig det tykkeste punkt skreg jeg lidt fordi det gjorde ondt. Peter trak den lidt ud igen og begyndte at køre den frem og tilbage. Hver gang den nærmede sig det tykkeste punkt trak han den tilbage igen, men den kom et lille stykke længere hver gang. Efter nogle gange kunne jeg se at den var ved at nå det kritiske punkt, og denne gang fortsatte han forsigtigt med at presse på. Det gik meget langsomt, men jeg kunne mærke at røvhullet nu var ved at give efter. Han fortsatte og den gled nu ind.

Peter pressede på men kunne ikke helt få det sidste stykke af den ret lange kartoffel ind. Det var en fuldstændig overvældende fornemmelse. Mit røvhul var totalt fyldt ud og det føltes som om jeg virkelig skulle skide. Jeg kunne ikke holde den i mig ret længe og var simpethen nødt til at presse. Det var en fantastisk fornemmelse. Da den gled ud af mig føltes det ligesom den fornemmelse som man har når man virkelig skal skide og endelig kan komme af med lorten. Da den var halvvejs holdt Peter igen på den med en finger. Jeg skreg af desperation efter at få den ud af min røv, og da han lidt efter gav slip pressede jeg til og den smuttede endelig ud af mig.

Peter tog fat i den igen og begyndte igen at presse den imod mit røvhul. Det gik lidt nemmere denne gang og han kunne forsigtigt presse den helt til bunds. Fornemmelsen af at være fyldt var stadig lige overvældende, men det gik lidt bedre med at beholde den deroppe. Han bad mig nu om at holde igen på kartoflen, så den ikke gled ud. Det gjorde jeg og Peter lagde sig nu meget akrobatisk over mig, så han dunkende pik havde kurs lige mod min kusse. Jeg kunne slet ikke forstille mig at den kunne være der samtidig med at kartoflen fyldte mit røvhul ud, men han førte hurtigt pikken ind mellem mine skamlæber og stødte den stille og roligt længere og længere ind i min kusse. Da kartoflen fyldte min røv helt ud, var der ikke meget plads til hans pik, men han begyndte at kneppe mig, mens jeg desperat forsøgte at holde kartoflen oppe i røven med et par fingre. Sikken en følelse det var ! hele mit underliv var fyldt og hvergang han stødte til var fonemmelsen helt overvældende.

Jeg kunne ikke længere holde kartoflen oppe i mig og da den gled ud  af mig kom jeg med et lille skrig. Peter trak pikken ud af mig og efter at have nydt synet af mit nu meget åbne røvhul, stødte han den i stedet der op og begyndte at kneppe mig og jeg kunne se at han var vildt tændt og der gik da heller ikke mange øjeblikke før han sprøjtede hele sin ladning op i mit bagerste hul..

Vi lå begge udmattede tilbage. Jeg stadig bundet med røven i vejret, mens jeg tænkte at det da ikke var sidste gang jeg havde prøvet dette “legetøj”.

 

porno med danske piger