Afpresning af mor del.4

Jeg har kneppet en 16 årig pige, hvis fisse ikke var så stram som din, for satan jeg elsker det!” Mor svarede, at hendes fisse ikke ville være så stram mere efter i aften…

Som ventet kunne hun ikke rumme hele min pik, det er vel ikke alle kvinder der kan skjule så meget pik på en gang. Men jeg må sige hun kunne tage meget, velsagtens de første 20-22 cm og lidt endnu og vores kønshår ville røre hinanden. På det her tidspunkt lå jeg med næsen mellem hendes ypperlige patter og kunne mærke hendes hjerteslag. Hun ømmede sig lidt. Hun nærmest hviskede at hun aldrig havde været så fyldt.

Jeg blev oppe i hende et øjeblik mere før jeg begyndte at trække mig halvt ud for dernæst at banke den i mål igen. Til at begynde med blidt og da hun hev op i sine ben og holdt om sine knæ fik jeg oparbejdet et tempo som jeg kunne holde. Ind og ud, ind og ud. Andre kvinder eller piger for den sags skyld, ville ligge og sukke mens de ømmede sig. Men ikke min mor. Hun lå bare og kiggede om ikke uinteresseret, så måske mere ligegyldig end de fleste. Jeg stirrede bare tilbage og i et stykke tid var den eneste lyd fjedrene i min seng.

“Yes mor, jeg knepper dig sgu. Jeg troede ikke du ville give mig lov.”

“Det var heller ikke planen, selv ikke da jeg tog bikinien på. Jeg troede faktisk jeg kunne nøjes med at give dig en håndtrold. Det havde været langt nok for de fleste teenage drenge. Tro mig Peter, jeg havde slet ikke til hensigt at vi skulle nå så langt.”

“Jamen se mor, min store pik elsker din vidunderlige fisse!”

Hun bad mig holde op med at snakke sådan. Mens jeg fortsatte med at kneppe hende, sagde jeg at hun da selv snakkede frækt når hun var sammen med ham den blegfede Jimmy. Det mente hun dog nok var noget andet. Desuden var det ikke pænt at kalde ham for blegfed. Det lod jeg være med at kommentere på mens jeg med vilje stødte ekstra hårdt i bund. Det reagerede hun på om hun ville det eller ej. Hun slap sine knæ og lagde sine hænder på min hofte. Stille og roligt gled de om på ryggen af mig og jeg ventede halvt om halvt at mærke hendes lange negle.

Det skete så ikke lige med det samme, men jeg lagde mærke til at hun lukkede sine øjne mere og mere og længere for hver gang. Hun så også varm ud i ansigtet og var begyndte at bide sig i underlæben mens hun prøvede at tilbageholde et lille støn. Ind og ud, ind og ud. Jeg løftede mig lidt op og kiggede ned på min skønne pik før jeg satte farten op. Man kunne ikke komme udenom at vi nu for alvor kneppede. Jeg ville have hun skulle stønne højt om så det var det sidste jeg kom til at høre.

“Det er skønt, ikke?” spurgte jeg hende. “Det her må du da nyde!”

“Jeg vil bare have du skal nyde det så du får hvad du vil have,” svarede hun med et svagt forsøg på at virke upåvirket. Men hendes hænder med de der skønne negle var begyndte at kæle lidt op og ned på min ryg. Bingo.

Jeg skiftede igen gear og begyndte for alvor at banke i bund og mit underliv klaskede mod hendes mens min pik maste sig vej op i hendes saftige fisse. Hendes fyldige patter pressede sig mod hinanden og så skønne ud i al deres herlighed. Hun var stadig stille men nu bed hun sig i underlæben hele tiden. Det var også som om hun heller ikke trak vejret men nærmest hev det indenbords.

Igen spurgte jeg om ikke hun kunne lide det, for det måtte hun da indrømme. Til gengæld måtte jeg indrømme, at jeg stønnede mere end jeg nogensinde havde gjort mens jeg havde sex. Mor kneb sine øjne i og rystede på hovedet. Jeg stoppede og det fik hendes øjne op. Med lidt besvær kiggede hun på mig og da jeg spurgte om ikke vi skulle skifte stilling gik der et stykke tid før hun forstod at jeg ville kneppe mere. Hun sukkede.

“Det er op til dig, Peter.”

“Så vil jeg tage dig fra siden af.”

Jeg trak pikken ud af hende og hun rullede om på siden og løftede det ene ben mens jeg lagde mig an. Men mine hænder var ikke fri og jeg bad hende hjælpe mig. Da hun tog om min pik var det som små stød og jeg mærkede hvordan hun gned lidt op og ned før hun satte den for hullet. Let og ubesværligt gled jeg i bund og nu var det mig der sukkede.

“For pokker, din fisse er virkelig stram!”

“Med en pik så stor som din vil alle kvinder føles stramme for dig,” svarede hun mens hun vred nakken så hun selv kunne se mine angreb dernede. “Jeg har kneppet en 16 årig pige hvis fisse ikke var så stram som din, for satan jeg elsker det!” Mor svarede ædrueligt, at hendes fisse ikke ville være så stram efter i aften.

SEX I DAG?

Jeg sneg en arm under hende og fandt det store bryst og nu var hendes brystvorte stiv og hård. Jeg nulrede og trak i den og mor lukkede sine øjne og igen stoppede hun med at trække vejret. Jeg hviskede i hendes øre, at hun skulle slippe det ud mens jeg med lange, seje stød kneppede hende. “Hvis du synes det er godt så giv mig lidt at arbejde med.”

Igen rystede hun på hovedet. Jeg smilede for jeg kunne se hun kæmpede. Det var okay hun ikke sagde noget men jeg bad hende nikke hvis hun kunne lide det. Straks nikkede hun og jeg smilede endnu mere. Jeg satte munden på hendes hals og begyndte at bide i hende og nu kunne hun ikke holde det tilbage. Hun overgav sig. Som en menneskelig ballon var hun nu fyldt til bristepunktet og måtte opgive sin tilbageholdenhed.

“I guder,” eksploderede hun. “Åh åh, for pokker da også Peter, så knep mig skat, ja ja, det er så godt! Så forbandet godt!”

“Endelig,” sagde jeg. “Hvorfor holdt du dig tilbage?”

Med sin frie hånd rakte hun op og trak mit ansigt ned mod hendes. Så skete der noget jeg ikke havde forventet. Vi kyssede. Men ikke et rigtigt kys som sådan men alligevel. Vores tunger fandt hinanden som to små joller på åbent hav. Hun smagte vidunderlig af tandpasta. Dernæst skubbede hun sin våde tunge i øret på mig før hun hviskede, at jeg skulle gennemkneppe hende og ikke måtte stoppe for noget som helst.

Hun vred halsen og kiggede ned mellem sine ben. At hun kunne kigge forbi de store patter undrede mig. “Så knep mig din store dreng. For satan din pik er sgu stor. Havde jeg bare vidst det Peter, havde vi aldrig skændtes.” Jeg fortsatte med lange, seje stød og hun nærmest nynnede imens. Igen forsøgte vi at kysse og hun smilede ærligt for første gang den aften.

Jeg hev fat om det andet bryst og begyndte at bide i den hårde vorte. Mor sukkede af fryd og bad mig kramme hendes bryst så hårdt jeg kunne. Men før jeg for alvor kunne ville hun skifte stilling. “Jeg vil ride på din pik!”

Den var jeg med på og hev pikken ud og smed mig på sengen. Jeg satte en tommeltot op mod roden af pikken og kunne mærke dens hårdhed. Mor kiggede med store øjne og smilede skævt. For at få min massive flagstang op i sig lænede hun sig så langt frem at begge hendes ypperlige patter klaskede mig i hovedet. Jeg greb fat om dem begge og kyssede og slikkede og mor kom med små frække opmuntringer. Hendes våde fisse ramte mig på låret og jeg gøs ved tanken om det vi gjorde. Hun fik fat om pikken og løftede op i sin bagdel og dirigerede pikken indenfor og lod sig kneppe.

“I guder Peter, nu håber jeg ikke din pik bliver større!”

“Jeg vil bare gøre den så stor at du vil elske den hver nat!” Det smilede hun af selvom jeg havde ventet hun ville protestere. Hun lagde sine hænder på mit bryst ganske som jeg set hun gjorde på den famøse optagelse. Hendes negle var vidunderligt lange og hendes fingre så stærke ud. Op og ned gik hendes underliv og de enorme patter svingede frem og tilbage. Mor stønnede uden at bekymre sig om noget og nærmest råbte, at min pik fyldte hendes fisse så meget, at det føltes hun skulle føde en skide baby.

Jeg greb fat om brysterne og elskede deres fylde. Jeg fik for alvor set dem i fri dressur og elskede hvert et gram af dem. Mor havde for alvor sat farten op og jeg stødte op i hende så meget jeg kunne. Hun red mig som var jeg en vild hest fra den mongolske slette. Jeg kiggede ned og så hvordan hendes fisse nærmest slugte min pik.

Mens hun borede sine negle ned i brystet på mig stønnede hun, at hun aldrig var blevet så godt og grundigt kneppet, men at hun elskede hvert et sekund af det. Mens hendes bryster nærmest kvalte mig, spurgte jeg om hun var glad for det vi gjorde. Hun stønnede og vred sig mens hun takkede mig for det. Hun indrømmede, at hun havde haft en anelse om at jeg havde en stor pik. Det havde hun fornemmet de gange hun havde grebet mig i at stirre på hendes fyldige patter. Men at jeg havde så stor en pik var skide fantastisk.

Så skete det hun så længe havde kæmpet imod. Hun var nået til kanten og var trådt helt frem før hun kom. Hun lagde nakken tilbage, slog med håret og imens klemte jeg hendes patter så godt jeg kunne. Det føltes som et vakuum omkring min pik mens hun stønnede at hun kom, og hun hev efter vejret før hun stønnede og stønnede og red min pik. Til sidst sad hun stille ovenpå mig mens jeg bankede pikken fuld af blod og jeg kunne mærke det dunke.

Lidt efter smed hun sig på sengen ved siden af mig og hev efter vejret. Hendes krop var dækket af sved og hun føltes varm. Hun løftede sig op og denne gang kyssede vi rigtigt. Det føltes vidunderlig at mærke hendes fyldige læber mod mine mens vores tunger for alvor fik smagt på mandlerne. Hendes hånd lagde sig om min pik imens vi kyssede. Hun gned op og ned og jeg hev efter vejret.

“Kommer du aldrig?”

Jeg indrømmede jeg var tæt på nu. Igen kyssede hun mig og smilede til mig at jeg skulle kneppe hendes patter som jeg havde lovet. Der var ikke noget jeg hellere ville og vi lagde os an. Mor hev min hovedpude ind under sit hoved. Jeg satte mig over hende og så frem til endelig at kneppe de fantastiske patter hun havde. Mor smilede at jeg bare skulle komme i gang og pressede dem vidunderligt sammen om min pik. Min pik havde lige været i paradis og var nu på vej i himmelen. Jeg sukkede helt nedefra nu hvor jeg endelig skulle mærke de patter omkring min pik.

Hun løftede sit hoved en smule og så nu min pik kneppe hendes bryster. “For satan, den er sgu også stor når man ligger her.” Hun lod sin tunge møde pikhovedet næste gang det kom forbi og hun kyssede det næste gang med et lydeligt smask. Jeg holdt nu selv de store patter mens mors hænder lavede noget andet. Den ene hånd fandt mine nosser og begyndte at massere dem blidt. De trak sig sammen og jeg vidste jeg ikke havde langt igen.

“Jeg er ved at komme. Jeg spermer dine patter helt til mor!” Jeg borede mine knæ ned i madrassen og klemte røvhullet sammen for nu ville jeg komme. Mor kom med frække opmuntringer og det lød vidunderligt for jeg kunne mærke hun elskede at sige dem. Igen advarede jeg hende om at jeg havde meget sperm og hun måtte ikke blive bange. Men hun smilede bare og ville have jeg smaskede hende til så godt jeg kunne.

Hvis hun havde håbet på 10-12 dråber kunne hun godt tro om. Jeg slap hendes patter og greb fat om roden på min store pik og begyndte at gnide for alvor. Mor rejste sit hoved for bedre at kigge og jeg mærkede en gysen ned ad ryggen. Hun skulle fandeme se min sperm, hun skulle dækkes af min sperm skulle hun den satans kælling. En satans kælling med enorme patter, min egen mor sgu. For satan og helvede jeg var så liderlig. Men så skete der noget.

Mor skubbede min hånd væk og ville selv gøre det. Det føltes helt rigtigt men flyttede også fikspunktet for min sperm fra hendes store patter til hendes ansigt. Det var totalt for lækkert.

Det første skud ramte hende direkte på tværs af næseryggen og lidt i panden. Det næste var knap kommet ud før hun åbnede munden og det plaskede direkte på hendes tænder i overmunden før det væltede ned på underlæben. Hun blev ved at gnide pikken og igen kom jeg i en total fed stråle direkte ind på hendes våde tunge og det næste sprøjt ramte op i næsen før det også gled ned i munden. Aldrig var jeg kommet så hårdt.

“For satan Peter, jeg elsker din sperm. Giv mig alt du har din skønne dreng. Jeg elsker din store pik mens den sprøjter mig til. Den lækre sperm smager skønt!” Så skete der noget jeg ikke i min vildeste fantasi havde turdet håbe på. Mor åbnede munden og lod pikken danse på tungen mens jeg for alvor fik tømt mig. Jeg var helt svimmel mens jeg gjorde mig færdig.

“Ja mor for fanden. Smag på min sperm, slug det!” Og det gjorde hun, hver en dråbe. Men jeg kom stadig i munden på hende og så begyndte hun at slikke og sutte på pikhovedet og jeg ømmede mig ad helvede til men lod hende gøre det. Jeg kunne mærke tomheden i nosserne og var glad. Mor smilede til mig og gned pikken et par gange før hun slap mig.

Jeg satte mig ved hendes side og hun rejste sig op. Hendes ansigt var smurt ind i sperm og hun begyndte at fange det med sine fingre. Da hun stoppede dem i munden kunne jeg ikke lade være med at spørge om hun virkelig kunne lide smage af sperm. Hun smilede bare og jeg blev glad. Hun havde aldrig været sammen med nogen der havde så meget sperm. Jeg rakte ud og begyndte at gnide sperm ind i hendes store patter og hun nynnede. Min pik var begyndt at tabe pusten men fik nyt liv da hun smilede til mig på en særlig måde. Jeg blev meget overrasket da hun spurgte om jeg var klar til runde to.

“Runde to?”

“Jeg tænkte om du skal tisse?”

Slut. Håber man kunne lide den.

porno med danske piger