Skovvndreren del.2

SPAR MANGE PENGE

Nu lå jeg udspændt mellem sengestolperne med måsen højt i vejret. Mens mit ansigt blev vådere og vådere af at køre rundt i konens ansigt, kunne jeg mærke manden stille sig…

Forhistorien: Jeg er en frimodig pige på 21 der er nøgenskovvandrer. Under en vandretur er jeg blevet fanget og tvunget til sex af en mand. På dagen var jeg i en reb bikini med en lille vibrator i fissen. Efter misbruget slap han mig løs på en skovsti bagbundet og oversprøjtet med sperm.

Henne om hjørnet kunne jeg høre en mand og en dame komme gående. Jeg så mig om efter et sted, hvor jeg kunne slippe over en af grøfterne, for med mine sammenbundne ben havde jeg ikke en chance for, at stikke af ved at løbe ad skovstien. Men der var ingen nemme overgange at se, så jeg måtte bare se om jeg kunne få dem til at løsne mig.

Endelig kom de rundt om hjørnet og kunne se mig. Jeg kunne mærke at spermen fra fissen og måsen begyndte at løbe ned mellem mine lår.

SEX I DAG?

Jeg forsøgte mig: “Hej, kan I ikke løsne mig – der var en sexgal fyr der fangede mig og tvang mig til sex?”

De begyndte at løsne mine reb, men desværre for mig blev manden og konen hurtigt enige om, at når jeg havde en vibrator i fissen, så havde jeg nok selv været medvirkende til misbruget. “Så kan vi vel også få fornøjelse af dig, før vi slipper dig løs !” sagde manden.

De løsnede stroppen om mine ben, så jeg kunne gå hurtigere, men det var kun for at jeg hurtigere kunne komme op til deres varebil, der holdt på en lille rasteplads i udkanten af skoven. Da vi kom ind i den, opdagede jeg, at den var indrettet som en lækker camper. Det der lignede plader udefra, var faktisk rødlakeret folie, der var sat på vinduerne. Man kunne ikke kigge ind, men vi kunne sagtens kigge ud. Bagerst i varevognen var der en stor dobbeltseng, og den blev jeg bundet til liggende på maven.

Konen satte sig foran mig og spurgte, om jeg nogensinde havde smagt fisse.Da jeg rystede på hovedet fik jeg straks at vide, at det ville jeg så hurtigt komme til. Hun løftede i mit lange brune hår, mens hun krabbede underlivet ind under mit ansigt. Hun løftede og samlede lårene om mit hoved så jeg ikke kunne dreje det og slap så mit hår. Min næse og mund landede lige midt i hendes fisse. “Slik så det gør godt for mig !” bjæffede hun. Jeg stak tungen ud og forsøgte at finde hendes klit og kort efter virkede det som om hun fik det særdeles behageligt.

Imens var manden i gang bag mig. Han løftede mig og skubbede en stor pude ind under min mave. Nu lå jeg udspændt mellem sengestolperne med måsen højt i vejret. Mens mit ansigt blev vådere og vådere af at køre rundt i konens ansigt, kunne jeg mærke manden stille sig mellem mine lår. Pludselig gik der et jag af smerte gennem min krop, da han bankede den største pik helt i bund, jeg nogensinde har mærket oppe i mig. Han bukkede sig frem og krammede min bryster hårdt mens hans pik kørte ind og ud af mig som en damphammer.

Jeg kunne mærke at konen efterhånden nærmede sig en orgasme, for hun holdt hårdt fat i mit hår, og lod mig kun trække luft med lange mellemrum. Hele hendes underlig bølgede under mit ansigt, som hun nærmest brugte som en svamp mellem skamlæberne. Pludselig lægger hun begge hænder om nakken på mig, og presser mit ansigt hårdt ned i fissen, mens hun kommer i en kæmpe orgasme.

I det samme trækker manden sig ud af mig – satans nu var jeg omsider ved at være ophidset. Øjeblikket efter presser han sig dybt ind i min mås uden tanke for at den ikke er blevet viddet ud. Smerten er næsten uudholdelig men alligevel er resultatet, at jeg kommer i den vildeste orgasme nogensinde. Jeg prøver at skrige min orgasme ud, men den forsvinder ind i konens våde skød. Manden pumper hårdt et par minutter, og så bliver min stramme røv for meget for ham. Han tømmer hele sin ladning i min lille uskyldige (?) mås.

Jeg er ikke kommet helt ud af orgasmens tåger, da de løsner mig og skubber mig ud på rastepladsen og smider reb og vibrator ved siden af mig. Straks efter kører de ud fra rastepladsen…

porno med danske piger