På hotel med en gift ven

SPAR MANGE PENGE

Plottet for denne historie er lavet i sengen imens vi havde sex, og grundlaget for den er kombinationen af to ting. Den ene er, at vi i længe har skrevet med en mand på nettet, som virkelig har forstået at skrive så min kone tænder på det. Vi ved ingenting om ham, bortset fra at han er god til at formulere sig og er gift, men vi kender ikke hans rigtige navn og har ikke engang set et billede af ham, hvilket nok er med til at gøre dette muligt. Den anden ting er vores fantasier, som vi bruger når vi har sex. Det har vist sig, at vi begge tænder på hotwife fantasien, det vil sige at konen, med mandens tilladelse, har sex med andre mænd, og bagefter bekræfter ægteskabet og kærligheden til sin mand ved at have sex med ham, eller man kan sige, at manden tager sin kone i besiddelse igen.

Det er især den sidste del af fantasien som min kone tænder voldsomt på, fantasien om de intense følelser og tanken om at blive taget i et godt brugt hul, fyldt med sperm fra den anden mand. Men selvfølgelig er tanken om flirt, dating og sex også pirrende for hende at tænke på. Jeg tænder på at min kone er uartig og meget fræk, og fantasien om “sloppy seconds”, som hun tænder voldsomt på, er også en særdeles pirrende tanke for mig.

Historien er gennemlæst og redigeret af min kone, så den giver et meget godt billede af både de fantasier vi delte i sengen den aften og nogle af de fantasier vi generelt har.
Det er ikke noget vi dyrker i virkeligheden, og det kommer vi sikkert heller ikke til. Men vi nyder at bruge fantasierne i sengen, det sætter virkelig gang i tingene.

På hotel med en ven
Vi havde skrevet med C i længe efterhånden, og selv om vi hele tiden havde været enige om at holde det på fantasi-plan, lå muligheden for at møde ham i virkeligheden på én eller anden måde alligevel lidt i luften. Det havde udviklet sig langsom over et stykke tid, hvor jeg havde kunne mærke at min kone blev mere og mere tændt på de frække kommentarer og beskeder fra C, men jeg var dog overbevist om hun ikke ville gå længere end til at fantasere om det.

En aften, da vi sad og læste en besked fra ham, udbrød min kone “For pokker, hvor kan han da gøre mig liderlig!”. Det havde jeg jo bemærket, så jeg gav hende et kram, og sagde “Det ved jeg godt, min skat – er det noget vi skal gøre noget ved?” Jeg havde jo egentlig regnet med at hun ville bede mig om at slikke hende eller noget i den stil, men det gjorde hun ikke. Hun sagde “Skal vi ikke prøve om vi kan sætte noget op med ham?”

Jeg kiggede noget overrasket på hende, og sagde “Mener du at møde ham i virkeligheden for at have sex med ham? – Du plejer da at holde hårdt på, at det kun skal være fantasi”. Hun sad et stykke tid og tænkte sig om, og så sagde hun “Ja, det er rigtigt, men jeg har altså fået en voldsom lyst til at prøve det af i virkeligheden. Jeg har overvejet det længe, og jeg tror at jeg er parat til det, men selvfølgelig kun hvis du er med på det”. Nu var det mig som tav, for det havde jeg ikke set komme – jeg mener, jeg havde jo været parat til at prøve det i længe, men jeg havde også affundet mig med, at hun ikke ville. Jeg havde pludselig en masse tanker i hovedet, men samtidig var det vildt ophidsende, så jeg sagde lidt tøvende “Jo, hvis du er sikker på at du vil, og at det ikke er noget du føler at jeg presser dig til, så kan vi godt prøve. Hvad havde du tænkt dig?”. Hun svarede “Jeg vil ikke lave noget her i huset, så jeg synes at vi skal høre ham om han vil, sætte en dato, og booke et hotelværelse i en anden by, gerne at stykke herfra”

Vi talte lidt frem og tilbage om det, og blev enige om, at gøre det på den måde. Det hun i første omgang gerne ville prøve var, at have sex med os begge samtidig, men derefter ville hun gerne prøve at have sex med mig alene efter at hun havde haft sex med ham. Det var jeg med på, så vi fik aftalen i stand med en noget overrasket C – han havde heller ikke set det komme, men efter nogen overvejelse var han med på det. Vi fandt en dato, og bookede et hotelværelse på Scandic i Kolding.

Da dagen endelig oprandt, var vi meget spændte og nervøse. Vi havde i den forløbne tid fantaseret meget om hvad der skulle ske, og forventningerne var høje. Min kone havde taget det frækkeste undertøj i skuffen frem, og var i gang med at tage det på. Det frække lilla sæt med bundløse trusser og en 1/4 skåls bh giver hende lige det helt frække look – trusserne har fuldstændig fri adgang til begge huller, og bh’en lader lige hendes brystvorter kigge over kanten. Jeg kunne ikke undgå at blive tændt ved synet, og det forbigik ikke hendes opmærksomhed. Hun gik over til mig, og hviskede i mit øre “Jeg vil kneppes af dig nu, og du skal komme i min fisse”. Hold fast, hvor var det frækt, og vi lagde os på sengen imens vi kyssede heftigt. Jeg ville til at slikke hende, men hun stoppede mig med ordene “Nej, bare knep mig, hvis du slikker mig, kommer jeg øjeblikkeligt” Så det gjorde jeg, og det var nok den hurtigste gang sex vi nogensinde har haft – det tog blot et par minutter, så kom vi begge.

Da vi havde sundet os lidt, sagde hun “Jeg ville havde dig til at komme i mig fordi jeg vil se om C er villig til at slikke mig på trods af det – det tænder jeg helt vildt på, det er bare så frækt!” Jeg syntes at det var ekstremt fræk at høre, at hun tændte på det, og jeg må sige at jeg i den grad følte mig heldig at have en kone med en så fræk fantasi!

Da vi rejste os, fortsatte min kone med at klæde sig på, hun tog en fræk hofteholder og sorte strømper på, en stram halvkort nederdel sammen med en nedringet rød bluse, og sluttede af med en lille læderjakke. Hun valgte et par røde højhælede sko, og da hun stod og spejlede sig, var jeg næsten klar til at hoppe på hende igen – hun så simpelthen så godt ud, og samtidig var hun super sexet.

Jeg fandt et håndklæde, og gik ud på badeværelset, men i det samme ringede min telefon. Jeg kunne se, at det var mit arbejde, så jeg var nødt til at svare. De havde problemer med netværket på fabrikken i Odense, og jeg brugte en halv time på at prøve om jeg kunne klare problemet over telefonen. Det lykkedes desværre ikke, så der var ingen vej udenom, jeg måtte af sted. Jeg gik ind til min kone, som jo havde kunnet høre hvad vi talte om, og sagde “Pokkers også! Vi bliver nødt til at aflyse, jeg skal til Odense”. Hun så på mig og sagde “Kolding er jo på vejen – kan du ikke blot sætte mig af på hotellet, så kan jeg underholde C indtil du kommer tilbage. Jeg mener, det tager jo ikke hele natten, og værelset er betalt, og det ville jo være en skam blot at aflyse”

Jeg så længe på hende før jeg svarede “Er du sikker på at du er OK med det, jeg mener, du har jo ikke mødt ham før?” Hun svarede med det samme “Jeg har det fint med det, hvis blot du også har det. Vi skal nok få det hyggeligt” Jeg smilte til hende og sagde “Jamen OK så, er du klar til at køre, for der står en hel fabrik og venter på mig”. Vi gik ud i bilen, og snart var vi ved hotellet, hvor jeg satte hende af med et inderligt kys og ordene “God fornøjelse, min skat. Jeg sender en SMS når jeg er ved at være færdig.”

Det følgende er min kones beskrivelse af begivenhederne:
Jeg blev simpelthen så skuffet da jeg hørte min mand snakke i telefon med firmaet. Nu havde jeg sat mig op til denne dag, og så skulle det gå i vasken. Så jeg tænkte lidt frem og tilbage, og kom frem til, at jeg måske kunne møde ham alene – det kunne der jo ikke ske noget ved, min mand ville jo komme senere. Heldigvis blev vi enige om at gøre det sådan, og da jeg stod foran hotellet, var jeg meget spændt, og havde sommerfugle i maven.

Jeg gik ind i receptionen og tjekkede ind på hotellet, fik nøglen, og gik straks op på værelset med den lille smule bagage vi havde pakket. Det var et hyggeligt og flot, veludstyret dobbeltværelse, som levede fuldt op til annoncen og mine forventninger. Jeg satte tasken, og gik ned i foyeren igen, for det ville ikke vare så længe før C dukkede op. Tusinder af tanker gik igennem mit hoved undervejs derned – det var lidt en underlig situation at stå i. Jeg skulle møde en mand, og jeg anede ikke hvordan han så ud, og hvordan han ville være. Lidt skræmmende, men jeg havde jo set en flig af hans personlighed igennem vores skriverier.

Pludselig gik det op for mig, at jeg faktisk skulle på en date, og så blev jeg godt nok nervøs. Det var 27 år siden jeg sidst havde været på date, og det var med min mand. Det var en lidt skræmmende tanke, men også ret pirrende, spændende og uartigt. Jeg satte mig i en lænestol i foyeren, fandt et blad, og gav mig til at kigge idet, samtidig med at jeg holdt øje med de mennesker der befandt sig i rummet. Vi havde fortalt hvilket tøj jeg ville have på, og jeg vidste at han ville have en ternet skjorte på, men i den tid jeg sad der, kom der vel 15 mænd i ternede skjorter forbi. Pludselig kunne jeg mærke en let berøring på min skulder, og en venlig stemme sagde “Hej…?”

SEX I DAG?

Og der stod han så, en pæn almindelig mand sidst i fyrrerne med en ternet skjorte på. Jeg fik et sug i maven af nervøsitet, men vi fik hurtigt hilst på hinanden, og han satte sig ned i stolen ved siden af. Han var meget nem at snakke med, og efter kort tid forsvandt både nervøsiteten og den akavede følelse. Vi sad og talte sammen i et stykke tid, og jeg må sige at jeg faktisk hyggede mig meget. Jeg kunne mærke at min påklædning havde en vis virkning på ham, og jeg må indrømme at jeg nød det. Vi havde aftalt at spise på hotellet, og klokken var efterhånden blevet hen ad syv, så vi gik ind i restauranten. Han var meget galant, og trak stolen ud for mig, da vi satte os ved bordet.

Under middagen gik snakken let, maden var dejlig, og vi drak vin til maden. Jeg plejer ikke at drikke særlig meget, og er meget sjældent beruset, men jeg fik alligevel så meget, at jeg til sidst var en smule opstemt, i hvert fald var hæmningerne forsvundet . Han var en meget velformuleret og beleven mand, og jeg nød hans selskab meget. Jeg kunne ikke undgå at komme til at tænke på hvad der ville ske senere på aftenen, og det havde en vis effekt nede i trusserne. Jeg tænkte også på min mand, og hvad han mon ville sige til at jeg sad her og småflirtede med C – jeg mener, vi havde jo aftalt at gøre det sammen, men nu sad jeg her jo selv, og jeg nød spændingen.

Efter middagen, gik vi ind i hotellets hyggelige bar, og vi satte os ved et bord, og bestilte et par drinks. Jeg kunne mærke at jeg ikke skulle drikke alt for meget mere, så jeg sad og nippede til min drink. C sad ved siden af mig, og snakken var efterhånden blevet lidt fræk. Jeg nød flirten og spillet, og da C lagde hånden på mit lår, fløj en kraftig lystfølelse igennem mit underliv. Det var meget frækt, og det at jeg vidste at min mand var med på det, gjorde det endnu frækkere. C må have kunnet mærke min ophidselse, for han lod hånden søge længere op under nederdelen, og han fandt snart ud af at der ikke var megen bund i mine trusser. Hans fingre kærtegnede min klitoris under kjolen, og jeg var efterhånden snart så liderlig, at jeg var nødt til at gøre ét eller andet.

Jeg lænede mig over, og gav ham et let kys på kinden, lagde hånden på hans skød, og så hviskede jeg i hans øre “Jeg synes at vi skal gå et smut op på værelset. Min mand har kneppet mig lige inden vi tog hjemmefra, og jeg vil have at du skal slikke mig”. Jeg kunne mærke at hans pik var stiv, og jeg kunne se at han blev helt rød i hovedet over mine ord. Han kiggede på mig, og sagde hurtigt “Lad os gå, du viser vejen op til værelset”. Vi rejste os, og gik ud af restauranten. C holdt om mig, men da han forsøgte at kysse mig, vendte jeg hovedet væk, og sagde “Vi kan ikke kysse på munden, det er kun min mand der må det. Jeg véd at han ikke ville bryde sig om det, for ham er kys det mest intime der findes, og han har ønsket at det forbliver forbeholdt ham. Jeg vil gerne overholde de aftaler vi havde lavet, og jeg er faktisk enig med ham. Men vent lige her et øjeblik, jeg skal lige et smut ud på toilettet inden vi går op”.

Da jeg kom ud. gik vi direkte op på værelset, og vi nåede kun lige inden for døren, så var vi i fuld gang med at klæde hinanden af. Det var en meget speciel oplevelse, i de sidste 25 år har jeg kun været sammen med min mand, og her stod jeg og var ved at klæde en fremmed mand af. C var ret fiks på fingrene, og inden længe havde han fjernet både nederdel og bluse, og han fik lejlighed til at se det frække undertøj han havde nydt på billederne i virkeligheden. Jeg kunne se at han kunne lide hvad han så, og jeg må sige at jeg heller ikke var skuffet. Hans pik var meget stiv, og jeg tog fat om den, og begyndte at kæle med den. C benyttede lejligheden til at kæle for mine brystvorter med munden, samtidig med at han med en finger fik mærket hvor våd min fisse var. Det var en utrolig fræk oplevelse, og følelsen af at være meget uartig var stærk.

C skubbede mig blidt hen til sengen, og jeg lagde mig ned på ryggen. Han søgte ned imod mit skød imens han med små kys kælede for min krop, og da han nåede ned til min fisse, var jeg lige ved at komme med det samme – tanken om at min mand havde kneppet mig, og var kommet der nogle få timer forinden var meget intens. C lod sig ikke mærke med noget, han kælede for min klitoris med tungen, og tanken om, at det var en fremmed mand, gjorde de ekstremt pirrende. Han var ikke så god til det som min mand – efter så mange års samliv, kender man jo hinanden rigtig godt, men han gjorde det nu ret godt trods alt.

Han slikkede mig i længe, og jeg nød det i fulde drag. Efter et stykke tid, skiftede vi stilling til 69, så han også kunne få lidt fornøjelse ud af det, og det var en underlig, men fræk følelse at tage hans pik i munden. Han fik hele turen, og jeg kunne mærke at han nød det. Pludselig kunne jeg høre at der kom en SMS ind på telefonen, og vi afbrød seancen. Det var fra min mand, som skrev, at han nu var færdig, og var kørt fra Odense. Han ville være på hotellet ca. 45 minutter senere. Jeg sendte en SMS tilbage med ordene “Jeg har været uartig…”

Der kom hurtigt en SMS tilbage med ordene “Nåh – hvad da?”
Jeg svarede “C har lige slikket mig…”
Min mand “Uha, du er slem, har I lavet andet?”
Mig “Jeg har også slikket ham…”
Min mand “Nå da, I hygger jer nok, hvad ellers?”
Mig “Ikke mere, bortset fra at jeg er klar til at kneppe ham nu – må jeg?”
Min mand “Ja, det må du, men bliv nu ikke helt færdige inden jeg kommer – vil jo gerne være med ;-)”
Min mand “Lige en anden ting, han må ikke komme i din fisse…”
Mig “Det får han heller ikke lov til, du ved jo hvad jeg vil have ;-)”
Min mand “Ja, det ved jeg, god fornøjelse. Jeg elsker dig, vi ses om lidt”
Mig “Tak, jeg elsker også dig, og jeg glæder mig til at du kommer”

Jeg lagde telefonen væk, og C, som havde siddet bag mig og kærtegnet mine bryster, gik hurtig i aktion igen. Han puffede mig blidt ned på ryggen, og lagde sig ovenpå. Det var en helt utrolig følelse – jeg havde jo ikke været sammen med andre end min mand i mere end et kvart århundrede, og da han trængte ind i min fisse, var jeg lige ved at komme øjeblikkeligt. Han begyndte at kneppe mig lidt forsigtigt til at starte med, men tingene tog hurtigt fart, især da jeg krydsede benene bag hans ryg. Det var utrolig dejligt, og jeg kunne mærke på C at han også syntes at det var godt.

Nu er missionærstillingen ikke min favorit, nogle gange gør det ondt når pikken går helt i bund, men det var ikke tilfældet her – C’s pik er nok en smule kortere end min mands, og i denne stilling er det en fordel. Men jeg fik alligevel hurtigt lyst til at skifte til en mere bekvem stilling. Min favorit er ske-stillingen, og jeg fik os hurtigt i manøvreret rundt, og han trængte ind i mig bagfra, og bevægelserne tog hurtigt fart. Men jeg havde noget helt andet i tankerne, jeg ville have ham bagi. Jeg havde taget en lille bøtte kokosolie med, og havde allerede smurt godt da jeg var på toilettet, så jeg var helt klar. Så da vi havde kneppet i et lille minut, trak jeg hans pik ud, og satte den om til mit bagerste hul, og sagde “Pres stille og roligt, ikke noget med at bevæge dig. Jeg skal nok lade dig mærke når jeg er klar”

C gjorde som jeg bad ham om, og han smuttede nemt ind. Efter et par minutter, begyndte jeg at bevæge mig, og inden længe kneppede han mig hårdt i det bagerste hul. Hold fast hvor jeg nød det – jeg er helt vild med analsex, og det føltes ekstremt dejligt. Jeg kunne mærke at C var ved at have problemer med at holde sig, så jeg lod ham smutte ud, og bad ham om at slikke mig lidt igen. Han var ikke sen til at gøre som jeg bad om, og nu var det mig som måtte holde igen. Da han havde slikket mig i nogle minutter, trængte han ind i mig igen, stadig i det bagerste hul. Vi var lige kommet i gang, da min mand kom ind i værelset.

Så fortsætter jeg min egen fortælling:
Da jeg kørte fra hotellet, var det med noget blandede følelser. Jeg var meget ærgerlig over at være blevet kaldt på arbejde netop den dag, for jeg havde virkelig glædet mig til det. Samtidig var jeg også meget nervøs, og havde en underlig følelse i maven, for hvad pokker mon de lavede imens jeg var væk. Jeg havde lagt mærke til at min kone var ret ivrig, da hun foreslog at hun selv skulle tage ind på hotellet, og jeg havde jo givet hende lov til at gå hele vejen hvis hun ville. Men nu da det lige pludselig kunne blive til virkelighed, føltes det helt anderledes – det var stadig meget pirrende at tænke på, men der var kommet en nervøsitet eller angst ind over, som jeg ikke havde regnet med.

Det gik dog nogenlunde med at holde følelsen i ave da jeg først kom i gang med arbejdet. Det var et noget vanskeligt problem, men det lykkedes til sidst at få tingene til at virke igen, og så skyndte jeg mig ud i bilen, sendte en SMS til min kone, og kørte imod Kolding.

Da jeg modtog SMS’en fra min kone, hvori hun skrev at hun havde været uartig, blev jeg ekstremt tændt. Det var simpelthen så frækt at tænke på, og jeg havde alle mulige billeder i hovedet, men samtidig fik jeg også rigtig ondt i maven af nervøsitet – min kone var i seng med en anden mand, puha! Jeg kunne simpelthen ikke komme hurtigt nok til Kolding.

Da jeg nåede hotellet, var det med nogen nervøsitet jeg gik op på værelset – jeg kendte jo ikke manden, og hvordan ville jeg reagere når jeg så at han var i gang med at have sex med min kone. Det var jo ukendt farvand for os, ingen af os havde været sammen med andre siden sidst i firserne, og slet ikke på denne måde. Da jeg stod med hånden på dørhåndtaget, krævede det nogen overvindelse at trykke det ned og gå ind i rummet.

Da jeg åbnede døren, kunne jeg med det samme se at de var i fuld gang. De lå på siden, og jeg opdagede hurtigt at de havde analsex. Det var lidt af et chok for mig at se min elskede kone i den situation, og min mave snørede sig sammen. Det var dog også ekstremt pirrende, hvilket havde en øjeblikkelig virkning nede i mine bukser. Det var en meget akavet situation, men det lykkedes mig dog at få et “Hej” over læberne. De stoppede øjeblikkeligt op, og min kone skyndte sig over til mig og kyssede mig inderligt. C sad på sengen og så noget betænkelig ud, men jeg gik over til ham og gav ham hånden, og sagde “Hej, rart endelig at mødes i virkeligheden”. Han hilste igen, men jeg kunne se at han stadig var betænkelig, så jeg sagde “I var da vist i gang med noget, hvorfor fortsætter I ikke bare”

Min kone tog hurtig initiativ til at få gang i tingene igen, hun tog ham i munden, og det havde en øjeblikkelig virkning. Efter kort tid, puffede hun ham ned på ryggen, og satte sig overskrævs på ham, og førte hans pik ind i det bagerste hul, og gav sig til at kneppe ham heftigt. Jeg gik hen til dem, og hun trak min pik ud af bukserne og gav sig til at bearbejde den med munden. Min mave havde løst sig lidt op, og jeg var nu i stand til at nyde situationen. Jeg kunne se på dem begge at de snart ikke kunne holde sig mere – nu havde de jo været i gang et stykke tid i forvejen, og efter små fem minutter på den måde, kom C i min kones røv, hvilket fik hende til også at komme. Jeg var slet ikke så langt på det tidspunkt, så jeg kom slet ikke med, men det gjorde ikke så meget – jeg havde noget andet i tankerne.

Efter de begge var kommet, sad vi og snakkede på sengen, og jeg må sige at jeg kom til at synes godt om C, han var en flink fyr, og virkede meget reel. Jeg tror at han havde haft en dejlig oplevelse, og da vi en halv time senere tog afsked med ham, var det med en aftale om at prøve det igen på et tidspunkt. Min kone kunne rigtig godt lide ham, og hun havde med sikkerhed nydt det i fulde drag. Jeg kunne se at hun stadig var meget tændt.

Da C var gået, kom min kone hen til mig og sagde “Nu kommer det jeg har glædet mig allermest til, nemlig at være sammen med dig”. Hun kyssede mig, og trak mig hen til sengen med ordene “Kom, du skal kneppe mig i mit godt brugte og fyldte hul”. Hun vendte sig om, bøjede sig ned og trak ud i ballerne, så jeg kunne se hendes godt gennemkneppede røv, og jeg kunne se en smule sperm løbe ud. Hold fast hvor var det frækt, det var nøjagtig det vi i længe havde fantaseret om. Min pik var stiv som et bræt, og jeg stak den ind i hendes røv og begyndte at kneppe hende. Det var en meget velsmurt følelse, og det var ekstremt frækt at tænke på, at hun kort tid forinden var blevet kneppet af en anden mand.

Jeg kneppede hende hårdt, og min kone, som ellers ikke er så højlydt når vi har sex, stønnede meget heftigt, og sagde åndeløst “Knep mig hårdt, jeg har ventet på det hele aftenen”. Det var mere end jeg kunne klare, og jeg kom næsten øjeblikkeligt i hendes røv, samtidig med at hun kom i nok den voldsomste orgasme jeg nogensinde har set hende have. Det var et meget intenst øjeblik.

Da vi bagefter lå på sengen og snakkede, fortalte hun mig om hvordan aftenen havde været, og hvordan hun havde følt det. Hun sagde at hun havde haft en meget fin oplevelse, og at det havde været meget pirrende sådan at skulle date efter alle de år. Da jeg spurgte hende om det var noget hun ville gøre igen, svarede hun “Ja, hvis du er med på det, så vil jeg gerne prøve det en gang imellem. Det er lidt ligesom at være ung igen, og spændingen ved at date på den måde er meget pirrende. Den seksuelle del er også god, det giver jo nogle helt nye muligheder. Men jeg vil slå helt fast, at den allerbedste del af det er at være sammen med dig bagefter – det er meget intenst, og tænder mig helt vildt”. Jeg så kærligt på hende og sagde “Jeg har det på samme måde, så lad os bare prøve det en gang imellem. Du er godt klar over at du er en ægte hotwife nu, ikke?” Hun smilte til mig, og sagde “Ja, det er en pirrende tanke, men jeg er DIN hotwife, husk det”

Forfatter: Jyderne

porno med danske piger