Hotel mødet

SPAR MANGE PENGE

Det var så dejligt at mærke ham køre sin pik ind og ud af min røv, blive taget og nydt. Imens han tog min mødom, nulrede jeg mine stive brystvorter og var nærmest i himlen…

Det havde været længe undervejs.. vi havde skrevet en del mails sammen og fundet ud af at vi nok havde den samme fantasi. I starten var det bare lidt frække mails frem og tilbage, men min lyst var blusset gevaldigt op, jeg var blevet så liderlig til sidst, at jeg bare måtte mødes. Han havde sendt billeder af sin pik, som skulle stemple min jomfru røv i et pirreligt tempo, og jeg havde sendt ham frække billeder af den røv han skulle kneppe. Han kunne lide hvad han så, og havde detaljeret beskrevet hvad han ville gøre ved min bløde mandekusse. Vi var begge to bisexuelle og var i forhold, så det var lidt besværligt at finde tid og sted uden at blive opdaget, det var ren sexuel tiltrækning og intet andet, vi skulle bare kneppe. Ingen kys og kram havde vi aftalt. Det ville vi heller ikke få tid til havde han sagt, for min røv skulle have en grundig tur!! Og med den bemærkning var mit jomfru hul blevet helt lun og kneppe klar.

SEX I DAG?

Han havde lejet et hotel værelse i en lille by midtvejs, da vi boede i hver sin lands del. Konen havde fået at vide at jeg skulle til fødselsdag med overnatning. Så nu var der ingen vej tilbage. Jeg var meget spændt på at prøve, at få mit hul fyldt ud med skøn stiv varm pik. Endelig var jeg fremme død nervøs, for hvem var han nu, var det bare for sjov, ville nogen opdage det osv, tankerne fløj afsted.

Hotellet var et ganske almindeligt hotel, med det der nu høre til det og det var nemt at gå ind ubemærket, jeg havde fået værelses nr, så det var bare lige at orientere sig lidt og der var døren… Jeg bankede svagt på, og han råbte selvsikkert, kom ind.. Jeg åbnede og der sad han ved et lille bord og drak en øl i en hvid badekåbe med hotellets logo. Ja jeg har lige taget et bad, sagde han, sæt dig her og tag en øl i minibaren. Nu gjorde jeg bare hvad der blev sagt, jeg var i hans magt. Er du spændt spurgte han og jeg nikkede bare. Jeg skal nok være sød ved dig, sagde han og rejste sig og gik hen og fandt en pakke kondomer frem, og jeg er forberedt smilede han. Jeg fik øje på hans halv stive pik i åbningen af badekåben, og kunne mærke at jeg blev drøn liderlig ved tanken om at jeg snart skulle bolles af hans dunkende pik. Jeg blev helt fribrilsk og kom til at skubbe en kuglepen på gulvet som havde ligget på bordet, og da jeg bukkede mig ned, stod der en pik lige ud for mit ansigt. Han åbnede badekåben og pikken hvilede kort på mine læber, til jeg frivilligt åbnede min mund og lod den glide ind. Jeg suttede den helt stiv i min mund og han kunne tydligvis godt lide det for han stønnede vild frækt. Tag tøjet af sagde han og lig dig på maven i sengen. Jeg gjorde som han sagde og det var nu også rart at få lidt luft til min pik for der var ikke mere plads i mine bukser. Der lå jeg helt blottet og kneppe klar. Han kravlede op mellem mine ben, bukkede sig ned og spredte mine baller. En varm tunge mødte min røv og det gav et sæt i mig. Det var fantastisk at mærke en tunge lege med mit hul. Han stak en finger op og lyttede efter min stønnen og stak så to finger op. Jeg var helt klar og åben til ham og jeg skød numsen lidt op for at signalere at jeg var klar til ham..

Han knitrede med kondom papiret og sagde, jeg vil kneppe din lækre røv, må jeg det, ja stønnede jeg. Han smurte mit ellers våde røvhul til med glidecremen og satte pikke mellem mine baller og kørte op og ned for at pirre mig, og så satte han pikken til, og uden problemer gled den stille ind. Min varme røv omsluttede han stive pik og det gjorde mig vild liderlig at høre ham stønne mens han listede den helt i bund. Han kneppede mig rytmisk i langsomme stød og han ramte mig lige der hvor det var alder bedst. Det var så dejligt at mærke ham køre ind og ud af min røv, blive taget og nydt. Imens han tog min mødom, nulrede jeg mine brystvorter og var nærmest i himlen og ønskede ikke at han skulle stoppe. Han trak pikke helt ud for at føre den bestemt ind igen, det var skønt og han gentog det et par gange og jeg gengælte ved at stramme min røv om hans liderlige stive pik som bare ville have min bløde numse at at svøbe sig i. Jeg blev beordret om på siden og han lagde sig bagved og svup.. Pikke gled ind uden problemer… Det var frækt og jeg kunne snart ikke holde mig mere og det bemærkede han. Rid mig sagde han, og lagde sig om på ryggen. Jeg hoppede op over ham og satten pikken mod hullet og gled langsomt ned over den, han stønnede behageligt. Jeg gled halvvejs ned over den, så han selv kunne banke den i bund, han kneppede mig hurtigt og da jeg kunne mærke han var ved at komme gled jeg helt ned over pikken og red ham til orgasme… Han stønnede en kæmpe orgasme ud i min udnyttede røv. Jeg red ham langsomt til jeg kunne mærke at han var helt færdig med at nyde min numsefisse, og til sidst gled hans pik ud, helt glad og ud kneppet. Tak sagde han.. Det var vild dejligt.. Og det måtte jeg jo også sige.. Endelig var min røv blevet kneppet, en fantasi var endelig blevet udlevet…

Forfatters mail: [email protected]

porno med danske piger