Pige-debut med min bonusmor

SPAR MANGE PENGE

Det bankede på min dør og jeg nåede lige at trække dynen over min underkrop, inden min nye bonusmor trådte ind på mit værelse.

Conny er ikke min rigtige bonusmor, men min fars kæreste, der flyttede ind hos os for et par måneder siden og gjort livet noget problematisk for mig.

”Tillykke med fødselsdagen, min lille skat!”

Jeg er ikke hendes ”lille skat”.Hun satte sig på sovesofaen ved siden af mig og gav mig denne gang et kys på mine læber, med sine stærkt malede rødbrune læber og ikke som sædvanligt på en kind eller panden.
Berøringen sendte stærke signaler ned til mit i forvejen kogende underliv og fik mine kinder til at rødme igen.
Conny ikke kun førte sig frem som en sexbombe, hun var en sexbombe. Det havde jeg lige fået bekræftet, da jeg kom hjem fra skole og kunne se hende ligge nøgen på sengen i soveværelset med døren stående på klem.
Gennem sprækken ved døren kunne jeg se hende med siden til mig, bruge en stor, sort dildo på sin fisse.
Det var ikke første gang jeg havde ”grebet” hende i at lege med sig selv, men den mest pikante. Det generede hende åbenbart ikke at jeg opdagede det eller havde mulighed for at overvære det. Heller ikke den dag hvor jeg kom ud på badeværelset imens hun var i gang med at barbere sin fisse. Hun fortsatte bare, imens jeg fik klaret mit ærinde.
Det jeg så i soveværelset i dag, var dog det hidtil stærkeste.
Jeg ville ellers ikke lure på hende, men en opbygget stærk kraft fra Conny holdt mig tilbage. Jeg havde svært ved at fatte hendes fisse kunne rumme noget så stort, men dildoen gled let ud og ind, selv lige efter hun havde brugt den til at gnide sin klit.
Conny havde svært ved at undertrykke sin stønnen imens den gik på hende. Dildoen var erstattet af begge hendes hænder, der både fingerkneppede og gned klitten i rasende fart. De karakteristiske trækninger i hendes krop kunne kun komme ved en orgasme, ligesom efterstødene hun fik ved at fortsætte med at kæle med fissen.
Synet sendte en intens varme fra hele min krop, ud i mine kinder og ned til min fisse.
Da Conny drejede hovedet om mod døren, lykkedes det mig at få benene til at flytte mig ind på mit værelse. Jeg måtte hurtigt have gjort noget ved den kriblen, der var opstået i min fisse.
Nu sad Conny ved siden af mig, mens jeg var dækket af dynen, men mine jeans og trusser flød afslørende på gulvet.
”Din far er stadig i Kuala Lumpur, så jeg har lovet at hjælpe med at fejre din fødselsdag. Vi kan sætte os ud i solen og snakke om hvad vi skal lave i den anledning.”
Det begyndte netop ude i solen.
Conny benyttede enhver lejlighed til at få noget sol på kroppen og lå så på en drømmeseng ude i haven med kun et par minimale bikinitrusser på. Når jeg så kom hjem fra skole, ville hun have mig til at smøre solcreme på sin ryg. Vi var først tidlig på sommeren, men Conny havde allerede fået en lækker brun farve på kroppen.
Sammenholdt med det hun også lod mig opdage, skærpede det interessen for Conny og hendes attributter på en måde jeg ikke selv kunne forstå, for hun var jo kvinde og tillige min fars kæreste. Lige så uforståelig var det at Conny med usvigelig sikkerhed forstod at holde min interesse for hende ved lige, så det var dagens højdepunkt at komme hjem fra skole og finde ud af, hvad Conny havde at byde på den dag.
”Lektierne” bestod for en stor dels vedkommende i at spille fisse med min bonusmor for mit indre blik; så jeg prøvede med en spag undskyldning om at jeg også havde lektier for.
Conny kunne ikke lade være med at grine.
”Nå! Det er det du kalder lektier. Jeg kan godt hjælpe dig med lektierne, jeg er faktisk uddannet lærer, men vi kan også godt aftale, at hvis du er hurtig færdig, kan du smøre mig ind i solcreme.”
Det ville løse mit umiddelbare dilemma og give mig et nyt.
Conny rejste sig fra min sovesofa. Hun havde bikini underdelen på under den halvgennemsigtige kimono. Nej! Der kunne ikke blive tale om at spille fisse først. Jeg ville ikke risikere at gå glip af at kunne smøre den fristende dejlige krop ind i sololie. Ryggen og lidt ned på balderne havde været en god forsmag og nu var der mulighed for både at kunne komme ned ad benene og om på forsiden af hende, med de store lidt slatne bryster som absolut toppen på ønskesedlen.
Jeg valgte bikinien, selv om jeg næppe kunne undgå der ville komme et vådt mærke på trusserne, så jeg tog en kort nederdel udenpå. Den kølige distance jeg prøvede at holde til Conny ville nok også komme under pres.
Jeg tog et par skolebøger i hånden og gik ud i haven.

Conny sad på drømmesengen med flasken med sololie i hånden; vinkede med flasken da hun fik øje på mig.
”Du er nu 15 år gammel Karina, så nu kan du smøre mig ind i sololie som du har lyst til.”
Jeg kunne ikke tolke smilet på Connys ansigt, da hun rakte flasken til mig. Jeg kunne heller ikke lide at spørge, hvad hun eksakt mente med sin udtalelse og måske komme til at virke dum.
Conny kunne se min usikkerhed og ledede mig; lagde sig på maven og mente det var mest praktisk at jeg sad på hendes røv og startede med skuldre og arme.

Først måtte jeg dog gøre et eller andet ved hendes lange bølgende hår, der i dag var slået ud; hvor hun ellers mest havde det flettet i en stram pariserfletning. Hun ville ikke have olie i håret.
Jeg måtte stryge håret op over hendes hoved og kom til at sidde og vippe imens. Ved at flytte vægten over på hendes ene balde, kunne jeg komme til at trykke min fisse mod balden, imens jeg sad og vippede; godt jeg havde valgt at tage bikini på.
Jeg kunne godt forsvare at sidde og vippe imens jeg smurte Connys skuldre og arme ind i sololie. Den dejlige fornemmelse i fissen tiltog imens.
Mine hænder søgte noget af det jeg kunne mærke af hendes bryster fra rygsiden.
Jeg fattede jeg meget snart ville få orgasme, siddende og vippe på Connys røv og at hun så næppe kunne undgå at mærke hvad jeg havde gang i; stoppede.
”Løft dig lige lidt!”
Conny vendte sig under mig. Hun smilede noget jeg tolkede som kærligt og forstående til mig. Tog så de hænder, jeg støttede på madrassen og trykkede dem mod sine bryster.
Jeg kunne mærke hendes skamben og varmen fra hendes skridt. Det isnede vellystigt i mig, da hun strøg sine fingerspidser ned over mine arme.
”Du trænger vist til at der er nogen der rører ved dig Karina!”
Hun blev ved med at stryge mine arme, til det kun føltes behageligt og imens holdt hun hele tiden øje med mit ansigt, så jeg havde svært ved at se hende i øjnene.
Mine hænder kunne ikke blive færdige med at føle Connys bryster, så da Conny berørte min bare mave med bagsiden af fingrene, havde jeg ikke nogen ledige hænder til at flytte hendes hånd væk. Berøringen fik det til at sitre og gibbe i mine mavemuskler, men Conny blev bare ved med at stryge mig fra brysterne ned til navlen. Tog så begge hænder i brug på min mave; kom også rundt ved kanten af min bikinitop.
Smilede lettet, da jeg endelig havde vænnet mig til berøringerne, men det var kun en kortvarig lettelse; Conny havde listet en af hænderne ind under min nederdel, så der kom et stort jag i mig, da hendes fingre rørte min lyske, lige ved trussekanten.
Conny legede med mig og jeg var kommet så godt med i legen at jeg kunne sanse at gramse hendes bryster, imens hun kradse på mine trusser med en negl lige der hvor min klit var bagved. Vellyst strålede ud fra klitten mens den hurtig tiltog. Jeg fattede ikke det grænseoverskridende i at en kvinde og oven i købet min egen bonusmor, var ved at give mig den første orgasme, jeg ikke selv havde fremkaldt; kun at jeg var kommet forbi det stadie, hvor det kunne stoppes.

Conny gjorde det bedre for mig, ved at få fingrene ind bag trussestoffet og gnide direkte på min klit.
Jeg var noget forbavset over at Conny kunne gøre det bedre for mig, end jeg selv kunne og at det virkede så naturligt for hende at få mig til at komme.
Var det så bare det? Jeg havde kun lige været igennem indledningen med at smøre Conny ind i sololie og var blevet så liderlig at jeg var nødt til at have udløsning. Nu var det Conny der sørgede for udløsningen, men den ville være kommet under alle omstændigheder og Conny ville have bemærket det. Det ville bare ikke være fair, hvis det sluttede nu, hvor jeg om muligt havde endnu mere lyst til at mærke Conny og et nyt mål sat. Ville Conny lade mig få hende til at komme, i lighed med den måde hun fik mig til at komme?
Bare tanken var nok til at sende lystbølger ud i kroppen og få den våde plet på mine trusser til at vokse. Jeg havde end ikke turdet drive det så vidt som at tænke den tanke tidligere.
Conny trak mit hoved ned til sit; trykkede prøvende sine læber mod mine. Jeg havde endnu ikke rigtigt prøvet at kysse med en anden person, så jeg forholdt mig afventende imens Conny brugte sine læber til at nappe i mine. Jeg havde set på film og andre steder, at kys også var mere og forholdt mig stadig afventende, uden at trække mig væk.
”Hvad siger du til vi flytter ind i soveværelset Karina?”
”Vil det sige du ikke vil smøres mere ind i sololie?”
”Vi kan jo i stedet sige, at du lader som om du smører mig ind.”
”Så er det fint med mig!”

Dildoen var heldigvis gemt væk.
”Ude i haven fornemmede jeg, der er noget du gerne vil med mig Karina! I dag hvor det er din fødselsdag, kan vi passende aftale at en del af din gave kan være at du får mulighed for at prøve det du gerne vil med mig, uden jeg blander mig og på en måde, så du også kan få mig til at gøre noget for dig.
Du er endnu så uerfaren, så jeg kraftig vil råde dig til at tage dig rigtig god tid; vi bruger bare al den tid du synes, så der er ikke noget der haster.
Hvis der kommer noget du gerne vil have noget at vide om, skal du bare spørge og jeg vil så svare så godt jeg kan; ligesom der kan komme noget jeg synes du skal have forklaret.”
Jeg kunne ikke tænke mig en bedre fødselsdagsgave og kunne ikke skjule forventningen.
”Så vil jeg have at du først lærer mig at kysse.”
”Det lyder fornuftigt Karina, men det kan ikke helt læres; meget afhænger af de to der kysser hinanden og hvad de vil med hinanden.

SEX I DAG?

Vi kan starte med det grundlæggende og så kan du prøve at udtrykke noget af det du gerne vil med mig.”
”Kan vi så ikke fortsætte fra der vi kom til ude i haven?”
I stedet for at svare, dirigerede Conny mig over at sidde på sit underliv og trykkede mine hænder mod sine bryster, så vi sad og lå som ude i haven.
Hun kiggede lidt på mit ansigt imens hun holdt om mine kinder.
”Du er en dejlig ung kvinde Karina og jeg er glad for du vil være med til det her; vi kan forhåbentlig få en masse fornøjelse af hinanden.”
”Tror du så også jeg kan få dig til at komme med fingrene?”
”Det vil jeg bestemt ikke udelukke, men vend dig først til at tage dig god tid og ikke forsømme andet. Du skal først give mig lyster, inden du kan få mig til at komme.”
Vi fortsatte det kys, der startede ude i haven. Conny blev ved med at holde om mine kinder, så vi ikke kom til at støde hovederne sammen.

Hun førte mig først igennem læbekyssene, hvor jeg skulle gøre det samme med hende, som hun gjorde med mig. Læberne var især interessante fordi vi begge havde et sæt læber mere og jeg sad og fik lyst til også at kysse med Connys skamlæber; det kunne så komme senere.
Jeg blev for alvor grebet af at kysse, da også tungerne kom med. Jeg havde ellers forestillet mig at det med at kysse, bare var noget der skulle overstås, men Conny lærte mig noget andet.
Da det var kommet så vidt at det var mig der skulle være den styrende, var det også mig der holdt om hendes hoved og jeg kunne næsten ikke få nok af at kysse med Conny.
Hun vænnede mig stille og rolig til at blive strøget på ryggen, så det ikke kom til at føles kildrende. Sammen med kysset, var det med til at give mig nye lyster.
Hun havde hægtet min bikini overdel op, så stroppen ikke sad i vejen når hun strøg mig på ryggen. Hendes hænder var begyndt at komme helt ned på mine balder og så gav hun mig et lille tryk.
Der var jo tid nok til det hele og jeg ville gerne kunne mærke Conny noget bedre, så jeg rullede ud på sengen og tog hurtigt alt mit tøj af. Conny tog spørgende i stropperne til sine bikinitrusser. Jeg kravlede hen og trak trusserne af hende.

Den barberede fisse var afgjort cen

rum for mine hede drømme, men den skulle vente lidt endnu; jeg flyttede hendes ben lidt ud til siderne. Kunne så ikke lade være med at trykke mine læber mod hendes skamlæber, inden jeg smøg mig op over hende igen og genoptog kysset.
Conny slikkede på mine læber for at få noget af smagen fra sin fisse.
Jeg lå ovenpå Conny, så jeg kunne mærke hende fra fødderne op til brysterne og da hun så også søgte smagen fra sin fisse skyllede en bølge af ophidselse ind over mig. Alt virkede så nyt og dejligt sammen med Conny, havde ikke meget til fælles med de forestillinger jeg gjorde mig ved at se elskov på film.
”Du Conny! Har jeg opbrugt min fødselsdagsgave, hvis du får mig til at komme nu?”
”Du kan få mig til at give dig alle de orgasmer du har lyst til, men så kan det til gengæld være jeg også gerne vil have dig til at få mig til at komme.”
Fair nok; bortset fra at det var blandt mine hedeste ønsker at kunne give Conny orgasme og opleve orgasmen på nærmeste hold.
Conny holdt mig fast på balderne og bevægede sig under mig til hun kunne trykke sin fisse mod min fisse og gnide ganske lidt. Det var så dejligt at de gik på mig næsten med det samme.
Conny holdt mig på røven med et fast greb, roterede mere blidt sit underliv mod mit, til orgasmen var helt ovre. Hun holdt mig stadig fast, men bevægede sig ikke mere. Hun havde ført mig og sørget for min orgasme blev meget bedre. Så prøvede jeg at trykke og bevæge mig lidt mod hende og kunne mærke en lille reaktion fra hendes fisse, så Conny var ikke upåvirket af at have hjulpet mig; noget der fik min selvfølelse til at mene jeg ikke var en håbløs amatør.

Jeg fulgte en umiddelbar indskydelse, trykkede et hurtigt kys mod hendes læber, inden jeg lod mig glide ned over Conny. Hendes fisse var noget til klistret og det stammede nok mest fra mig, men det afholdt mig ikke fra at trykke munden mod hendes fisse, smage på den, få en fornemmelse af en voksen kvindes fisse.
Måtte også lige føle den med fingrene, strøg op ad de indre flapper, mærkede deres fasthed.
Det var i sagens natur første gang jeg slikkede fisse; brugte min intuition indtil Conny styrede mit hoved med hænderne og brugte blide ord og meget ros.
”Du har ikke så travlt Karina, du skal nok få mig til at komme, men først vil jeg gerne nyde noget mere at du vil slikke mig. Du kan også prøve at stikke to fingre op i fissen og kneppe mig med dem.”
Imens jeg slikkede Connys fisse, begyndte jeg at fatte hensigten med at tage sig god tid og give og modtage uden det nødvendigvis blev optalt i orgasmer.
Jeg begyndte at lægge mærke til reaktioner inde i Conny i stedet for bare at slikke løs og prøvede at finde ud af hvad der både gav reaktion og ros fra Conny.
Jeg kunne virkelig misunde Conny hendes evne til at trække nydelsen i langdrag; hun sørgede konsekvent for at jeg ikke blev for ivrig, fik mig så til at blive søgende i stedet.
Det var ved at blive for meget af det gode, da Conny ville have mig til at få hende til at komme. Hun instruerede mig så i hvad jeg skulle gøre ved hende klit og hvordan jeg skulle bruge fingrene oppe i hendes fisse. Det var ikke specielt svært, men spænding drillede i starten min koordinering, men da jeg først havde rytmen, var Conny hurtig med, hvor jeg meget bedre kunne føle lysterne boltre sig i hende mens hun stønnede. Jeg fornemmede klart at jeg var ved at få Conny til at komme; da det også begyndte at sitrede i hendes ben, blev jeg helt varm og svedig.

I den indledende fase havde jeg slikket Connys fisse og kneppet hende med to fingre. Nu skulle det gøres som jeg set hende selv gøre det, altså munden var erstattet med den anden hånds fingre til klitten, så jeg nu på nærmeste hold kunne følge med i hvordan orgasmen byggede sig op inde i Conny og fik hendes ben til at sitre.
Hvis jeg ikke havde overværet hendes orgasme tidligere, havde jeg nok ikke turdet fortsætte med at kneppe og gnide under den voldsomme orgasme, men hun ville ikke have mig til at give sig efterstød, som jeg også havde set hende give sig selv. I stedet trak hun mig op over sig og gav mig et liderligt tungekys, inden hun begyndte at slikke sine safter af mine kinder og hage.

Jeg løftede mig, da jeg mærkede Connys hånd søge ind under min mave; hun strøg mig så ubehaget blev minimalt, jeg kunne nu mærke hvor liderlig jeg var blevet af at slikke og kæle med Conny og tilsvarende følsom for hendes berøring nu. Hun vidste hvad hun gjorde, gled fingrene i den væde, der havde samlet sig udenfor fissen og lod forsigtigt langfingeren glide op i den sølede fisse. Min fisse pulsede om fremmedlegemet, der nu trængte op i mig, var tilpas forsigtig og alligevel konsekvent nok til at skeden hurtig vænnede sig til indtrængningen.

Mine fornemmelser var koncentreret om g-punktet; det gav derfor et sæt i mig, da Conny strøg sin tommelfinger hen over min klit, men hun fastholdt berøringen af klitten med blide strøg og det første ubehag blev umiddelbart til en ubeskrivelig vellyst, der også forplantede sig udad i kroppen.
Det var knap begyndt, da en pulsende orgasme fik min fisse til at klemme om den indtrængende finger.
Jeg klaskede ned på Connys mave; søgte hendes mund og gav noget, der skulle være et ”tak kys”. Hendes finger var stadig oppe i min fisse.

Et eller andet i min underbevidsthed sagde at så længe kysset fortsatte, ville fingeren også blive oppe i fissen; den føltes umådelig dejlig deroppe og jeg kunne mærke mine safter løbe ud langs fingeren.
Det startede og udviklede sig: Først små sporadiske tryk mod hånden under mig. Det var så ikke nok, mere ville have mere. Jeg lå og kneppede fingeren; den nye fornemmelse af at nogen levende bevægede sig inde i mig, fik nogle muskler til at sitre og klemme om fingeren på en dejlig, men ukendt måde, der var værd at gøre noget mere ud af.

Min klit blev gnedet mod Conny håndflade, når jeg trykkede mig. Det var godt nok med hjælp fra Connys hånd og finger, men det var mig selv der skabte fornemmelserne; vel de nærmeste indtryk jeg kunne få af det at kneppe, uden at kneppe rigtigt.
”Rolig Karina! Du behøver ikke have så travlt; prøv også at variere stødene lidt!”
Jeg var ved at oparbejde en umådelig respekt og hengivenhed for Conny; hun var tilsyneladende hele tiden på forkant af mig og kunne sørge for jeg fik de rigtige oplevelser. Hun ville ikke trække fingeren ud af min fisse, inden denne oplevelse også var helt udlevet.
Selv om jeg ikke brød med så meget om hendes læbestift, søgte jeg ved enhver lejlighed at komme til at kysse med Conny og hun tog altid gladelig imod. Jeg syntes selv jeg var kommet godt efter det, så kyssene sendte lystsignaler ud til kroppen og var med til at forstærke de mange nye oplevelser og indtryk. Conny lod mig også styre, hvordan jeg gerne ville kysse og jeg kunne især godt lide at have hendes tunge inde i min mund og bruge den som en slags slikkepind.
Conny fandt min røv med sin anden hånd; klemte og trykkede på balderne, fandt ind i min rytme, forstærkede min oplevelse og førte mig mod afslutningen, sådan jeg ikke forivrede mig.
”Når du ikke synes du kan holde dig mere, skal du bare kneppe min hånd alt det du kan!”
Jeg skulle nok bruge noget mere øvelse i at nyde nydelsen, men jeg havde dog fattet det Conny ville med at lade mig opleve det. Trangen til at opnå den eftertragtede orgasme var blevet for stor.
Jeg var nødt at bevæge underlivet på en anden måde, for at kunne få rigtig fart på; der opstod noget famlen, inden jeg rigtig kunne få fart på.
Okay! Det havde været det værd, at følge Connys anvisninger. Jeg fik mit livs hidtil bedste orgasme og noget sagde mig den kunne blive endnu bedre.

porno med danske piger