Pigedebut med veninde fra Silkeborg

SPAR MANGE PENGE

Veninde bytur blev skiftet ud på drinks og pigesex

Forrige weekend havde jeg en meget overraskende oplevelse… Jeg havde en god veninde fra Silkeborg på besøg fra torsdag til søndag, og heldigvis tog mine forældre og min lillebror op til vores sommerhus allerede fredag eftermiddag. Så Anne og jeg hentede pizza og linede op til drinks, mens vi kom i stemning til weekendens første bytur. Efter maden og de første tre-fire glas begyndte vi at danse rundt inde i stuen, og vi havde det smadderskægt.

Så besluttede vi, at vi nok hellere måtte komme i bad og lægge makeup, inden vi blev alt for fulde, og rykkede festen op på badeværelset. Anne smed hurtigt tøjet og stillede sig op i badekarret for at bruse sig. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på hendes bryster, og inden jeg nåede at spørge, sagde hun selv, at hun havde fået dem lavet for en måned siden. Jeg spurgte, hvorfor hun ikke havde sagt noget, men hunsvarede bare, at hun hellere ville vente til, folk selv opdagede det. Så sagde hun, at jeg godt måtte mærke dem, og nysgerrig som jeg var, satte jeg mig på kanten og tog forsigtigt på dem. Så grinede hun og sagde, at de jo ikke var lavet af glas, og at jeg bare kunne klemme til.

SEX I DAG?

Så skyllede hun shampooen ud af sit hår, og imens hun lukkede øjnene, tog jeg lidt hårdere fat om hendes bryster. Til min store overraskelse kom hun med et mindre suk, som om hun godt kunne lide det, og tog fat om mine hænder og holdt dem fast på hendes bryster. Egentlig var jeg ret forvirret, men kunne mærke, at jeg også syntes, det var lidt frækt at røre ved dem. Så spurgte hun, om jeg ikke kom op i badet til hende, og kort efter stod jeg nøgen overfor hende. Så hældte hun sæbe ud i håndfladerne og begyndte at sæbe mig ind… Det var underligt til at starte med, men jeg blev hurtigt ophidset af at røre ved hende og lod mig rive med. Så kyssede vi, og pludselig kunne jeg også mærke hendes fingre imellem mine ben…

Vi nåede aldrig i byen dén aften, og selv om vi undskyldte os med at have fået for meget at drikke om fredagen, endte det alligevel med, at vi var sammen igen lørdag aften!

Pernille, Odense

porno med danske piger