Pigesex med kendt dansk fodboldspillers kæreste

SPAR MANGE PENGE

Jeg sutter og slikker hendes spændte klitoris” Jeg er netop startet på et nyt job i en støre dansk elektronikkoncern og min sexfantasi handler om en af mine nye arbejdskammerater, en lækker kvinde i 30-års alderen, som vi kan kalde Anne Marie. Hun er godt 170 cm. høj med lyst år, blå øjne og en perfekt figur med velformede bryster og lange, slanke ben. Hun er med garanti hverken lesbisk eller bisexuel, hvilket jeg kan mærke, når jeg snakker med hende.

Hun bor også sammen med en fyr, der en meget kendt dansk fodboldspiller. Bare synet af hende er nok, til at jeg bliver godt våd mellem benene. Mine sexfantasier om hende handler om, at hun kommer hjem og besøger mig. Vi har sammen været til firmafest og deles om en taxi, hvorefter jeg inviterer hende med op, for at hun kan få nogle vigtige papirer med på arbejde om mandagen. Jeg åbner en flaske vin, 0g sammen slår vi os ned i sofaen og skåler. Jeg har ingen bagtanker – jeg ved jo, at hun er heterosexuel, men derfor kan vi to kollegaer jo godt hygge os lidt.

SEX I DAG?

Men pludselig ser hun mig dybt i øjnene og siger: – Det her er faktisk lidt pinligt.. Jeg ved knapt nok, 0m jeg tør sige det, men jeg har lyst til at elske med dig. Jeg har på fornemmelsen, at du godt kan lide mig, men, øh, det er klart at, hvis du ikke har lyst så…’? – Selvfølgelig har jeg lyst, siger jeg og lægger mine arme om hende og trækker hende ind til mig. Blidt kysser jeg hende på munden ,0g villigt lader hun sin tunge lege med min. Sammen går vi ind i soveværelset, hvor vi klæder hinanden af. Anne Maries krop er netop så skøn og velskabt, som jeg havde drømt om. Jeg kæler for de velformede bryster og lader mine ene hånd finde vej til den blonde trekant mellem hendes ben. Mine fingre finder vej til den allerede let fugtige grotte, og jeg mærker, hvor villig hun er. Vi lægger os på sengen og efter at have kysset hendes brystvorter stive, lader jeg min tunge vandre videre ned ad hendes krop og standser et øjeblik ved navlen, inden jeg fortsættere videre ned mod den velduftende kusse. Jeg spreder hendes fyldige skamlæber med min tunge og lader den forsigtigt glide ind og ud af hendes køn, og ind imellem lader jeg tungen danse på hendes spændte kilder.

Hun vrider sig som en orm og stønner højlydt af liderlighed, mens hun spænder kroppen som en flitsbue op mod min krævende tunge. Jeg nærmest drikker hendes safter, der smager som en liflige nektar. Hendes krop begynder at ryste, mens hun klynger endnu højere, og da jeg i det samme intensivere mit tungeangreb i mod hendes køn, kommer hun i brag af en orgasme. Bagefter, da vi igen ligger ansigt mod ansigt, fortsætter vi med dybe tungekys, indtil hun pludselig stopper og glider ned od mit underliv, som jeg villigt spreder. Hendes fingre og tunge gør nu det samme ved mig, som ; netop har gjort på hende, og hurtigt mærker jeg virkningen på min klitoris, der nu står spændt som en stålkugle. Hendes lange gyldne hår kilder mig på lårene, og det varer ikke længe, før jeg kommer i en altfavnende orgasme, og udmattede falder vi i søvn i hinandens arme. Når jeg fantaserer om hende og samtidigt onanerer, får jeg altid en heftig orgasme, og bagefter sover jeg som en prinsesse med en dejlig varm og tilfreds følelse i hele min unge krop.

porno med danske piger