Pludselig var luften i rummet ladet med sex til fødselsdagesfesten

Vi skulle til fødselsdag, Jill og jeg. Det var en af vores fælles venner, der fyldte 25. Desværre var det sådan, at fødselaren, Torben, også var ven med Joans tidligere forlovede, Kasper. Ham var vi ikke meget for at være i stue med, for han havde aldrig rigtig tilgivet Joan, at hun havde droppet ham. Og hver gang han fik chancen, kom han med spidse bemærkninger. Han bagtalte hende også blandt vores fælles bekendte.

Vi sagde til os selv, at idioten ikke skulle få lov til at ødelægge festen for os! Torben havde lovet, at han ville snakke med Kasper forinden og sige til han, at han ikke skulle bryde sig om at genere Joan.

Det gik fint næsten hele aftenen. Men ved tretiden, da vi kun var fem tilbage, gik det galt. Vi var mig og Jill, Torben og hans kæreste, Ditte, og så Kasper.

– Nå, men vi må nok hellere se at komme hjem, sagde jeg og rejste mig, da jeg kunne mærke, at jeg var ved at længes efter min dyne.

Jill rejste sig også. Idet hun sagde farvel til Torben og Ditte, kunne Kasper ikke styre sig længere.

– Har du så lært at slikke pik? Eller er det stadig noget, du ikke kan finde ud af? spurgte han.

Man kunne høre et indre raseri i hans ord.

Jeg skulle lige til at pande ham én, men heldigvis kom Jill mig i forkøbet. Ikke med at slå ham, men med at skære ham ned til sokkeholderne. Hun vendte sig langsomt om mod ham.

– Jeg har nu aldrig haft problemer med at slikke pik, sagde hun faretruende langsomt og tydeligt. Men med din asparges-tynde mini-pik, er det ikke særligt fedt, tilføjede hun.

Avs, tænkte jeg. Det var én, der sved.

Pludselig tog hun mig på pikken. Ganske vist uden på bukserne, men sådan at man tydeligt kunne ane konturerne af den.

– Næh, du! Det her, det er en pik, sagde Jill.

Jeg kunne ikke lade være med at føle mig lidt smigret, men jeg var samtidig en anelse nervøs for, hvad der nu ville ske. Nu vendte Kasper sig mod mig.

– Kan hun stadig li’ det i røven? spurgte han.

– Hun kan bedre kan lide det med mig, hvor hun bliver ordentlig fyldt ud, svarede jeg.

Ydmygelsen af Kasper var total. Han havde ikke flere skud i bøssen. Han rejste sig, vaklede hen mod døren og nåede lige at sige godnat. Så åbnede han lige døren igen.

– Hun har vel barberet alle hårene af din pik, hende frøken fornem, har hun ikke? Sådan at du ligner en lille dreng? snøvlede han.

Så smækkede han med døren uden at vente på svar, og vi så ham heldigvis ikke mere.

Jeg rødmede, kunne jeg mærke. Jill havde faktisk barberet mig helt glat. Hun hader kropshår. Også mine få hår på brystet havde hun barberet af. Jeg havde altid ladet hende lege, for jeg vidste, at så længe, hun interesserede sig for, hvordan jeg så ud, elskede hun mig også. Det var straks værre, hvis hun var ligeglad.

– Hold da op, sagde Ditte. Jeg var helt bange for, at vi skulle til at have slagsmål.

Jill beroligede hende med, at Kasper trods alt ikke var nogen slagsbror.

– Hvad var det for resten for noget, det dér med barbering? spurgte Ditte pludselig.

SEX I DAG?

Nu rødmede Jill også.

Så gav hun sig til at forklare.

– Kan I huske, at vi var i Frankrig for to år siden? spurgte hun.

Det kunne de godt. Det havde på et tidspunkt været på tale, at de skulle med. Jill fortsatte.

– Det år var vi i naturistlejr i verdens største naturistområde! Vi turde bare ikke rigtig fortælle det til nogen, sagde hun.

Ditte og Torben var lutter ører. De ventede spændt på, at hun kom til det med barberingen.

– Nå, men der nede så vi en masse mennesker, både mænd og kvinder, der havde barberet alle hårene af, fortalte hun. Så det gjorde vi også. Sådan bare for sjov! sagde hun og begyndte igen at rødme.

– Og det har vi gjort lige siden, afsluttede jeg beretningen.

Jeg følte, at nu måtte jeg komme Jill til undsætning.

– Aj, hvor fedt. Men det er da besværligt? Er det ikke? mente Ditte.

– Det er umagen værd, svarede jeg. Det giver bedre sex! Det er mere behageligt! Og det er mere hygiejnisk.

Jeg holdt en lille pause

– Og vi synes faktisk også, det ser pænere ud! sagde vi begge to i munden på hinanden.

Hvis vi ikke havde været halvfulde, var det næste selvfølgelig aldrig sket. Så ville Ditte aldrig have haft modet til at spørge, om hun måtte se. Og vi ville aldrig have stået og strippet foran hende og Torben, sådan som vi gjorde. Men hun bad simpelthen ligeud om at se min glatte pik og Jills perfekte, totalt glatte kusse. Jill får hårene fjernet med voks på en klinik. Jeg nøjes med barberskraberen.

Vi kiggede overrumplet på hinanden. Det var ærlig talt noget grænseoverskridende.

– Vi kan da ikke stå her og strippe foran jer, sagde Jill overrasket.

– Jamen vi ta’r da osse bare tøjet af, gør vi ikke, sagde Ditte og kiggede på Torben.

– Øhhh, sagde han. Øhhhh, bøøhhh!

Pludselig var luften i rummet ladet med elektricitet. Med sex! Ditte gik over til Torben og begyndte at rive tøjet af ham. Hun fik foreløbig hans skjorte af. Hun tog også sin egen bluse af. Så sagde hun, at nu var det vores tur. Jeg sendte Jill et usikkert grin. Jeg anede ikke, om hun var med på den slags, for Dittes opførsel kunne ikke forstås på anden måde, end at hun inviterede til sex, til en firkant!

Men Jill var på! Hun smed blusen og de stramme bukser, så hun kun stod i bh og trusser,

– Jeres tur, sagde hun.

– Næ, næ, også dig! protesterede Ditte og så anklagende på mig.

Jeg skyndte mig at tage blusen af. Der gik naturligvis ikke ret mange minutter, før vi alle sammen var nøgne. Der bredte sig en underlig, lidt akavet stemning i rummet, indtil Ditte sagde ’Hvad nu?’

Det var som talt ud af min mund! Hvad Fanden skulle der ske nu? Men min pik ville også have noget at skulle have sagt Den begyndte Fanden gale mig at blive stiv. Det undgik ikke Dittes opmærksomhed. Hendes øjne var klistret til den.

Nu vendte hun sig om mod Torben og kyssede ham dybt, samtidig med at hun tog et solidt tag i hans pik. Hun gjorde ham stiv med hånden på ingen tid. Jeg fulgte deres bevægelser ud af øjenkrogen, mens jeg gik hen til Jill og tog om hende. Jeg nåede lige at mærke efter, om hun var våd. Det var hun. Drivende våd. Hun var liderlig ud over alle grænser.

– Hvis du ikke vil det her, så er det nu, du skal sige til, hviskede jeg ind i øret på hende.

– Hvad siger du? Har du lyst? hviskede hun tilbage.

Jeg sagde, at hun skulle bestemme. Hun sagde, at jeg skulle afgøre det! Sådan kunne vi være blevet ved, hvis ikke Ditte pludselig kom over til os. Hun greb fat i min pik med et snuptag, men hun slap den lige så hurtigt igen. Så tog hun om Jill og kiggede hende dybt ind i øjnene.

Få sekunder efter stod de to tøser og snavede. Torben og jeg hujede, sådan som vi altid gør, når vi er på diskotek, og piger snaver. Men tøserne gik noget længere, end man gør på diskotekerne. Og det varede ikke længe, førend vi blot så til i tavs begejstring. Ditte havde nemlig fået Jill ned at ligge på sofaen ved rummets endevæg, og nu kyssede og slikkede hun hendes bryster med vild begejstring. Hun nappede i vorterne med læberne, og samtidig var hendes hænder overalt på Jills krop. Jeg havde aldrig set Jill i aktion med en pige før. Jeg vidste ikke engang, om hun havde lavet andet end at kysse piger. Men hun kunne lide det; det var der ingen tvivl om.

Da Ditte varsomt spredte Jills ben og ikke mødte nogen modstand, var sagen klar. Ditte slikkede Jill meget forsigtigt i starten, mens hun lå på knæ med sin dejlige røv bagud. Torben kunne – lige som jeg – ikke stå for synet, så han gik hen bag hende, lagde sig på knæ, og gned pikken mod hendes revne for at mærke efter, om hun var klar. Det var hun. Hans store, behårede pik forsvandt op i Ditte.

Jeg kravlede op i sofaen og stillede mig sådan, at Jill kunne nå min pik med munden. Hun suttede villigt på den, men hun måtte dreje hovedet så meget, at det hurtigt blev anstrengende for hende. Nu kom Ditte til hjælp. Hun havde nemlig lyst til at smage min glatte pik. Hun kravlede op i sofaen og begyndte nu at kysse og slikke den overalt, fra nosserne til pikhovedet og tilbage igen. Det varede ikke længe, inden min pik var drivvåd.

Nu havde Jill lagt sig på knæ i sofaen ved siden af Ditte, og Ditte lod solidarisk Jill få lov til at slikke mig engang imellem. De to tøser lå på knæ med røven lige i vejret. Torben hoppede nu op i sofaen og stak sin pik ind i Ditte. Men efter at han havde pumpet løs nogle gange, trak han pikken ud og masede den i stedet op i Jills kusse.

porno med danske piger