Presset til sex

SPAR MANGE PENGE

Vis mig din fisse! kommanderede jeg sagte. Det gav et gib i hende, hun kiggede på mig med et jaget udtryk og sank et par gange, ”Her? Er du gal?” hviskede hun…

Nede i baggården bandede jeg da jeg så den overfyldte affaldscontainer. Det så ud som om nogen havde tømt deres lejlighed og smidt det meste ud. Jeg prøvede at presse skraldet sammen, så min relativt lille pose med køkkenaffald kunne klemmes ind. En af poserne i containeren revnede og papirer væltede ud.
”Satans!”
Jeg samlede papirerne op, og bemærkede på et af dem navnet på et ægtepar i naboopgangen. Aha, de havde stoppet det hele til; jeg skulle nok sige et par ord ved lejlighed.
Jeg skulle lige til at stoppe de sidste papirer tilbage, da jeg opdagede en farvet fotokuvert imellem dem. Jeg kiggede hurtigt i den, den var tilsyneladende fyldt med pornografiske billeder. Jeg stak den i lommen for se dem igennem senere, og rodede rundt i resten af papirerne for at se om der var flere fotos, men nej. Endelig fik jeg mast min affaldspose ned og lukket låget så godt som muligt.

Oppe i lejligheden igen tog jeg billederne frem og begyndte at se dem nøjere igennem, der var omkring 20 i høj kvalitet.
Det første billede var af en cirka 35-årig lysblond kvinde, der sad i en sofa med pænt samlede ben og hænderne foldet i skødet. Hun lignede nærmest en sekretær med mørkegrå jakke, mørkegrå nederdel, hvid skjorte og sorte højhælede pumps med ankelrem.

Men så gik det løs: Hun sad på samme måde som før, men havde åbnet jakken og knappet skjorten op man så hendes bryster, der blev løftet let af en hvid kvartskåls-BH. Hendes pege- og tommelfingre kneb om de nøgne brystvorter, der lignede blyantsviskelædere.

Jeg kunne mærke min pik blive stiv, ikke kun fra billederne, men fordi jeg genkendte hende: det var nabokonen med affaldet.

På det næste billede havde hun lænet sig tilbage i hjørnet af sofaen, trukket nederdelen op til livet og spredt benene. En hvid hofteholder holdt et par hudfarvede strømper oppe, fissen var helt glatbarberet og skamlæberne gabte let.

Jeg tog min pik frem og begyndte langsomt at gnide den, den var stenhård.

Nok et billede, hun sad ret op med spredte ben og lukkede øjne, foran hende stod en nøgen mand mellem hendes ben, hun havde hans pik i munden

De følgende billeder viste parret i forskellige samlejestillinger, samt nærbilleder af hendes fisse med pikken oppe, den glinsede helt vildt hun var åbenbart godt liderlig.

På de sidste to billeder sad hun igen ret i sofaen med at saligt udtryk i ansigtet og mandens pik, der endnu glinsede af hendes saft, i munden, De to billeder lignede hinanden, bortset fra at der på det sidste hang en dråbe perlemorsfarvet sæd i hendes mundvig. Han var åbenbart kommet i munden på hende.
Jeg kunne mærke det spændte i min pik, så kom spermen som jeg lige nåede at fange i en serviet.

Jeg havde som sagt mødt hende et par gange på gaden, hun havde faktisk et kønt ansigt, bagdel, ben og bryster var også OK, som man nogle gange kunne se når hun havde stramme jeans og t-shirt på. Den beklædning hun bar på billederne havde jeg aldrig set, hun var mest i jeans.
Hvad der også interesserede mig var, hvem fyren var, hendes mand var det ikke, ham kendte jeg af udseende.
Billederne måtte være nogle år gamle, jeg havde skønnet hende til at være omkring 40 når jeg så hende foran ejendommen.

Næste dag faldt jeg i snak med viceværten og brokkede mig over den overfyldte container. Han fortalte, at naboægteparret var blevet separeret og at hun havde smidt manden ud. Tingene i containeren var nok mandens, gættede viceværten på.

Den næste uges tid drømte jeg om hende, Jeg fik rejsning når jeg så eller tænkte på billederne og prøvede at udtænke hvordan jeg kunne komme til at kneppe hende.

Så en lørdag middag tog jeg mig sammen og gik over og ringede på hos hende. Hun var hjemme og lukkede op.
”Ja?”
”Hej, jeg hedder Jørn og bor inde ved siden af.”
”Ja, det ved jeg, hvad drejer det sig om?”
”Jeg har tilfældigvis fundet disse her,” sagde jeg og gav hende billederne i hånden.
Hun kiggede, bladrede lidt i dem, stivnede og blegnede. Et par små sveddråber dukkede op på hendes pande.
”Du må hellere komme indenfor.”
Jeg fulgte hende ind i stuen og satte mig i sofaen og kiggede rundt, billederne var åbenbart ikke taget her. Hun satte sig i en lænestol over for mig.
”Shit! Hvor har du dem fra?” spurgte hun.
”Containeren sidste uge,” svarede jeg. Hun var stærkt anspændt, kunne jeg se, mens hun kiggede billederne igennem.
”Er der andre der har set dem?”
”Nej.”
Hun tøvede et øjeblik, så tog hun sig sammen.
”Tak fordi du gav mig dem tilbage. Jeg tænkte ikke på nogen kunne finde dem i skraldet. Kan vi glemme at det her er sket?”

SEX I DAG?

Jeg lod tavsheden ligge mellem os et minuts tid, indtil hendes øjne, som havde fanget mine, begyndte at flakke frem og tilbage. Så sagde jeg:
”Jeg har aldrig oplevet billeder så erotiske som de der. Og jeg har lyst til at nyde dig på samme måde som på billederne.”
Hun fnøs.
”Glem det! Jeg har lige sagt farvel til én mand, jeg behøver ikke en ny lige nu. Og slet ikke et flødeskæg på 25!”
”26,” korrigerede jeg, stod op og gik hen mod døren, vendte mig og sagde:
”Må jeg invitere dig ud på en drink næste lørdag?”
”Nix!”
”Ærgeligt. I øvrigt har jeg stadig negativerne, de var også i konvolutten. Jeg har scannet dem og de vil være et superhit på en internetamatørside.”
Hun sad som ramt af lynet, da jeg lukkede mig ud.

Samme aften ringede hun på hos mig.
”Hvad vil du egentlig? Hvordan får jeg de billeder ud af verden?” spurgte hun.
”Det har jeg jo sagt. Lad os gå ud og få en drink lørdag, så kan vi tale om det.”
”OK, du vinder.”
”Med én betingelse: at du er klædt på præcis som på billederne!”
Hun kiggede ned, jeg kunne se hun rødmede og fik tårer i øjnene af skam.
”Det kan du bare ikke forlange! Billederne var taget privat, jeg er aldrig gået offentligt på den måde!”
”Men det gør du på lørdag, ikke? Klokken 16 henter jeg dig,” sagde jeg smilende og lukkede døren.

Lørdag eftermiddag ringede jeg på hos hende som aftalt. Hun lukkede op, og jeg kiggede grundigt på hende: sorte højhælede pumps, mørkeblå, glat nederdel til lige under knæene, lyseblå skjorte og jakke passende til nederdelen, tynde hudfarvede nylonstrømper.
”Er du tilfreds?” spurgte hun.
”Ja, du ser dejlig ud. Skal vi gå?”
Hun låste døren og begyndte at gå ned ad trappen. Jeg fulgte efter, og bemærkede hvordan nederdelen lå over hendes baller. Enten havde hun virkelig ikke trusser på eller en g-streng, men det skulle jeg nok finde ud af. Min pik var halvstiv, men jeg vidste at det kunne man ikke se i de bukser jeg havde på.

Vi gik ind på et lille værtshus jeg kendte, jeg tog hendes jakke og vi satte os ved baren i den fjerne ende. Jeg kendte stedet og var glad for at netop de pladser var fri, for der var kun overkroppen synlig for bartenderen og de andre gæster. Vi bestilte, begge et glas hvidvin.
”Skål,” sagde jeg og kiggede hende i øjnene.
”Skål.”
Jeg lod blikket glide ned til hendes bryster, så ned over hendes skød og ned til knæene som lige netop var dækkede af nederdelen. Jeg lagde en hånd på hendes knæ, hun skubbede den brysk væk.
”Så, så, ikke så knibsk,” sagde jeg lavmælt og lagde hånden på hendes knæ igen, denne gang fik den lov til at blive. Jeg trak lidt op i nederdelen så jeg kunne lægge hånden direkte på knæet og nød følelsen af det kølige nylon mod min håndflade. Jeg lod hånden glide lidt opad, så nederdelen også gled lidt op. Hun klemte lårene sammen så min hånd ikke kunne komme længere. Jeg trak hånden til mig og lagde den på hendes lår, hun trak hurtigt nederdelen ned over knæene igen. I min håndflade kunne jeg mærke en lille knop på hendes lår: knappen til strømpeholderen. Min pik var godt stiv nu.

Jeg kiggede på hendes bryster og kunne ane hendes brystvorter gennem den tynde skjorte.
”Skål,” sagde jeg klinkede til hendes glas, ”viceværten sagde at du har smidt din mand ud.”
”Ja,” kom det lidt tvært.
”Men ham på billederne var jo ikke din mand, vel?”
”Og hvad så?” kom det trodsigt fra hende.
”Så, så, må vi lige få en ordentlig tone! Mon ikke han ville være interesseret, det kunne måske ændre noget ved skilsmissen, ikke?”

Hun sad tavs et øjeblik, jeg kunne se et par små tårer i hendes øjenkroge.
”Du er en skid!” brast det ud af hende.
”Hov, hov, jeg vil bare være sikker på at vi forstår hinanden. Det er noget tid siden jeg har fået fisse og du er løsningen på det problem. Vær dog glad for at jeg synes du er lækker!”

Hun klemte øjnene sammen, blinkede et par gange og tog så en dyb indånding, jeg kunne se at hun havde taget en beslutning.
”Hvis jeg går med til det, får jeg så billederne igen?”
”Måske, hvis du gør det rigtig godt. Men hvis ikke du siger ja, får din mand 100% sikkert et sæt kopier. Krone jeg vinder, plat du taber,” lo jeg. Hun tøvede et øjeblik.
”OK, du bestemmer,” sagde hun så.
”Skål,” sagde jeg, vi klinkede igen.

Jeg kiggede rundt i lokalet, vi var alene i vores ende og som sagt sad vi i et hjørne hvor man kun så vores overkroppe bag baren.

”Vis mig din fisse!” kommanderede jeg sagte. Det gav et gib i hende, hun kiggede på mig med et jaget udtryk og sank et par gange, rødmen bredte sig på hendes kinder.
”Her? Er du gal?” hviskede hun.
”Ja, kom nu! Ingen ser noget.”
Hun rykkede lidt frem på barstolen og førte hænderne ned til knæene, hænderne dirrede let da de tog fat i kanten på nederdelen og begyndte at trække den op over lårene.
”Langsomt, jeg vil nyde det!” brummede jeg.
Nederdelen gled stille opad, strømpekanterne og strømpeholderne kom til syne, hvide, bløde lår ovenfor, et helt glat venusbjerg.
”Spred benene!”
Hun adlød og spredte benene let, jeg så begyndelsen af spalten, folden over hendes kilder og der øverste af hendes indre skamlæber.
Jeg lagde en hånd på hendes lår og lod den glide opad, hen over strømpen, så hen over den glatte hud på hendes inderlår, blød som en babynumse, så en finger forsigtigt ligesom tilfældigt hen over skamlæberne.
Hun gispede svagt.
”Du ser dejlig ud,” sagde jeg, ”jeg glæder mig til at se resten. Træk bare ned igen.”
Hun trak nederdelen ned over knæene og rykkede tilbage på barstolen igen. Vore glas var tomme.
”Vil du have hvidvin igen?”
”Ja tak.”
Jeg bestilte, og mens tjeneren var ved at skænke op tog jeg en pakke op af min jakkelomme og gav hende den.
”Hvad er det?” spurgte hun.
”Vaginakugler. Gå ud på toilettet og sæt dem op.”
“Op? Hvor?”
“I fissen, selvfølgelig,” svarede jeg.
Hun bed sig i underlæben, så tog hun pakken og gik. Jeg kiggede efter hende, jeg havde sjældent set så velformede lægge. Min pik var stiv som aldrig før, jeg vidste at når jeg endelig fik min udløsning ville det være en ordentlig portion.

Hun kom tilbage, og satte sig lidt akavet på barstolen igen. Jeg vidste, at ved hver bevægelse hun gjorde, bevægede kuglerne sig i hendes fisse, der er ingen kvinder der ikke bliver påvirket af dette og derfor var hun lidt ved siden af sig selv.
”Sidder de?” spurgte jeg.
”Ja,” kom det stille og lidt hæst.
”Skål! Skal vi gå efter vi har drukket den her?” spurgte jeg.
”Ja,” næsten hviskede hun.
”OK, Skål!”
Vi drak ud og rejste os. Hun vendte sig og jeg hjalp hende jakken på, mit gled blik ned til hendes bagdel, der var en lille fugtig plet bag på nederdelen. ”Wow, hun er godt varm allerede,” tænkte jeg.

”Vi går hjem til mig,” sagde jeg.
”OK,” sagde hun hæst og tog min arm. Vi slentrede de få hundrede meter. Undervejs spurgte jeg:
”Hvad synes du om kuglerne?”
”De er bare for meget! Jørn, hvad gør du med mig? Jeg troede det her ville blive ledt på en eller anden måde, men nu er jeg bare helt tændt!”
”Jeg ved det, du har en våd plet bag på nederdelen,” lo jeg.
”Din skid, det kunne du godt have sagt!”
”Bare rolig, vi er hjemme nu. Det er der ingen der har set, kun mig fordi jeg kiggede efter. Gå nu først op ad trappen, jeg vil nyde synet af dine ben og din bagdel.”
Hun begyndte at gå op ad trappen, jeg nød synet af de skønne lægge og hendes bagdel.

Inde i lejligheden stod hun og så lidt vildrådig ud, jeg tog hendes jakke og hængte den op.

”Knap din skjorte op!” kommanderede jeg. Hun begyndte med rystende hænder at åbne skjorten, øverste knap først, så de følgende. Da alle knapperne var åbne, trådte jeg hen til hende, skubbede skorten til side, kiggede på hendes patter der blev presset let op af kvartskålene og nappede hende let i de nøgne brystvorter. Hun stønnede svagt og rødmede let.
”Læg dig ned på alle fire!”
 Hun adlød og stillede sig på alle fire på gulvtæppet.
”Skuldrene ned på gulvet, hænderne om på dine baller og stik røven opad!” hun gjorde som jeg sagde.
”Træk din nederdel op og spred benene!”
Hun trak nederdelen op og lå nu med sin nøgne røv strittende i vejret og en hånd på hver balle.
”Svaj i ryggen og spred dine baller!”
Ballerne blev trukket til side og blottede en fin lille roset, helt uden hår ligesom fissen.

Mens jeg havde kommanderet hende i position havde jeg smurt en 1,5 cm tyk buttplug med glidecreme og bukkede mig nu over hendes røv og førte spidsen hen til røvhullet og trykkede den lidt ind.
Det gav et sæt i hende.
”Hvad gør du? Det vil jeg ikke!”
”Ikke? Har vi ikke en aftale?” jeg pressede pluggen endnu en centimeter ind.
”Det gør ondt,” klynkede hun.
”Slap af i røven og pres lidt som om du skal lave,” svarede jeg. Hun gjorde som jeg sagde og jeg pressede pluggen op mens hun klynkede og vred sig. Jeg lod den sidde et øjeblik så den tykkeste del spilede rosetten ud, så pressede jeg den i bund så hendes ringmuskel lukkede sig om det lidt smallere sted ved roden af pluggen.
”Det klarer du jo fint, næste nummer,” sagde jeg og trak pluggen ud igen. I stedet smurte jeg en 2,5 cm plug ind og begyndte at presse den ind i hendes røvhul.
”Åååh, det gør ondt!” stønnede hun.
”Pjat, slap nu af og gør som før.”
Jeg pressede videre, det tykkeste sted var nu lige udenfor rosetten, så smuttede den ind på plads.
”Puh,” snøftede hun, ”den er for stor, tag den ud igen!”
Jeg svarede ikke, men tog en rem og begyndte at snøre hendes håndled sammen på ryggen.
”Hvad gør du?” spurgte hun med bævende stemme og skævede bagud, men hendes stilling gjorde, at hun ikke kunne se hvad jeg havde gang i. Jeg var ved at forberede 3,5 cm pluggen til brug.
Jeg trak den siddende plug lidt tilbage så det tykkeste sted spilede ringmusklen ud og lod den sidde et øjeblik. Så trak jeg den ud med et snuptag og masede med det samme den tykkeste plug ind, den spilede kort hendes røvhul helt ud, så smuttede den på plads.
”Aaaaahhr,” hylede hun, ”hold op, det gør ondt!”
”Klem lidt omkring den, så vænner du dig hurtigt til den,” svarede jeg og så på hvordan hun rytmisk klemte til omkring pluggen, så slappede hun lidt af igen.
”Den er stadigvæk for stor,” sagde hun.
”Pjat, det er standardstørrelse, de to første er kun til at øve med.”
”Jamen jeg har heller ingen øvelse,” stønnede hun.

Jeg gik hen foran hende, bøjede mig ned og tog fat i hendes skuldre.
”Kom, op og stå.”
Hjulpet af mig, kom hun lidt vaklende på benene og jeg førte hende over til sofaen.
”Sæt dig ned sagde jeg,” hun satte sig lidt usikkert og våndede sig da pluggen derved blev presset lidt længere op. Jeg begyndte at trække mit tøj af, hun kiggede interesseret og spilede øjnene op da hun så min stive pik stå skråt op i luften. Den er af normal længde, vel en 18 cm lang, men tykkere end de fleste, og da jeg er omskåret var særlig mit tykke pikhoved synligt.
”Wow,” sukkede hun.
Jeg satte mig på knæ foran hende og begyndte at trække nederdelen, der var gledet på plads på vej hen til sofaen, op igen.
”Læn dig tilbage og spred benene godt ud til siderne,” sagde jeg.

Hun lagde sig tilbage og trak benene op og ud til siderne, jeg kunne nu rigtig nyde synet af hendes fisse. Den eneste gang jeg havde set nogle så lækre skamlæber var i en gammel udgave af ”New Cunts”, et blad jeg stadig havde og nød at kigge i. Huden på de ydre skamlæber var bleg og glat, derfor trådte de indre så meget stærkere frem; de var nærmest mørkerøde, blanke af hendes safter og gabte let, det var tydeligt at hvis jeg spredte hendes ben endnu mere ville de åbne sig helt.
Jeg tog fat om undersiden af hendes lår lige oven for knæene og pressede hendes ben længere opad og ud til siderne. Skamlæberne åbnede sig yderligere, snoren fra fissekuglerne hang ud af åbningen nederst mellem dem, mellemkødet glinsede af hendes safter.

Jeg bøjede mig frem og nød hendes duft, så lod jeg min tungespids glide fra fisseåbningen, videre op mellem skamlæberne og til sidst hen over kilderen. Hendes underliv gav et spjæt, hun stønnede tungt.
Så begyndte jeg rigtig at slikke, tungen op og ned mellem læberne, men med særlig opmærksomhed på hendes klitoris, hendes underliv bevægede sig rytmisk i kneppetempo, hendes stønnen blev dybere og dybere og gik over i små hulk. Min tungespids spillede koncentreret omkring kilderen, så kom hun med hulkende skrig i en vild orgasme, hendes fisse trak sig så krampagtigt sammen at den nederste af fissekuglerne blev presset ud og hang mellem de nu endnu vådere skamlæber, indsmurt i mælket fissesaft.

Jeg lod hende sunde sig et øjeblik, så tog jeg fat i snoren til kuglerne og trak. Den anden kugle dukkede op i åbningen, så smuttede den ud, det gav et gib i hende.
”Ååååååh!” hun vred sig.
Jeg tog fat om hendes ankler og løftede hendes ben endnu længere op og ud til siderne, hun var nu så spredt som det overhovedet var muligt, og lod mit underliv dirigere min stenhårde pik hen til fisseåbningen. Så pressede jeg langsomt, men uden at holde tilbage mit lem op i hende, mens jeg nød synet af hendes røde skamlæber der omsluttede det. Hun var ikke stram som en teenager, men heller ikke slap, fornemmelsen var præcis rigtig og nydelsen var fantastisk.
”Ååååååhh!” stønnede hun og jeg begyndte at køre frem og tilbage i hende med lange seje tag, min pik glinsede af hendes safter som var den lakeret, det slubrede for hvert stød.
For hvert stød stønnede hun, det gik gradvis over i små skrig.

”Nu kommer jeg snart,” hviskede jeg, mens jeg pumpede i hende, ”Så trækker jeg min pik ud og giver dig den i munden.”
”Ååååh, ja, sprøjt mig i munden, lad mig smage din sæd,” stønnede hun, ”Jeg vil have masser af sperm.”
”Ja, jeg har sparet op hele ugen,” stønnede jeg og mærkede udløsningen bane sig vej.
Så var den der næsten, jeg slap hendes ankler og lod dem falde, trådte op på sofaen og stod skrævede foran hende og tog fat om hendes hoved med begge hænder og pressede pikken ind i hendes mund. Mit underliv foretog stadig kneppebevægelser, nu var det bare hendes læber i stedet for skamlæberne der omsluttede pikken, samtidig kunne jeg mærke hendes tunge stimulere undersiden af lemmet.
Otte-ti stød rakte, så kom det første strint sperm.
”Mmmmh!” hun sank, kunne jeg mærke.
For hver følgende stråle sank hun, mens hun stønnede, jeg tror der kom syv-otte kraftige sprøjt, min opsparede sæd kunne vel have fyldt en halv espressokop.

Endelig ebbede det ud, men hun blev ved med af suge for at få de sidste dråber med. Så trak jeg lemmet ud af hendes mund med et svup, det var nu kun halvstift.
Hun kiggede op på mig.
”Ærgeligt at du har bundet mine hænder, ellers kunne jeg gøre din pik helt ren,” sagde hun med et frækt glimt i øjet. Jeg bøjede mig frem, løste hendes håndled og stillede mig foran hende, hendes hænder kom fri bag ryggen og tog fat om min pik og løftede den op mod min mave. Så bøjede hun sig frem og begyndte at slikke pikroden fri for den fissesaft der havde samlet sig der. Til sidst slikkede hun pungen ren for al den saft der var løbet ned på den. Så lænede hun sig tilbage med et tilfreds lille smil om munden.

“Mums! Det var godt nok en ordentlig portion, din sperm smager dejligt. Får jeg billederne nu?” spurgte hun.
“Om lidt, jeg kan mærke at der er mere,” svarede jeg.
“Virkelig?” fnisede hun og tog fat om min pik og begyndte langsomt spille den, den var endnu halvstiv og blev langsomt stivere til den stod helt igen. Hun bøjede sig frem og lod tungen spille hen over spidsen af pikhovedet, så sugede hun pikken halvt ind i munden og begyndte at mundkneppe den. Hun æltede mine nosser med begge hænder mens hendes læber rytmisk kørte op og ned om pikken. Når hun trak hovedet tillbage var læberne lige præcis bag pikhovedet, når hun stødte frem var pikken halvt inde i munden. Følelsen var fantastisk, ikke bedre end at kneppe, men anderledes intensivt, især da hendes tunge stimulerede undersiden af pikhovedet.

Jeg kunne mærke det begyndte at spænde i underlivet, så væltede sæden ud af pikken og fyldte hendes mund mens hun sugede intensivt for at tømme den helt. Denne gang sank hun ikke, men beholdt spermen i munden. Hun trak sig tilbage så pikken smuttede ud og åbnede munden så jeg kunne se sæden, hendes tunge legede med den tykke sperm så hun rigtig kunne smage på den, så lukkede hun munden igen og sank to-tre gange.

Jeg gik over til skrivebordet og tog negativerne frem fra skuffen, hun havde i mellemtiden rejst sig, knappet skjorten og ladet nederdelen falde på plads igen så hun nu så helt ærbar ud. Jeg gav hende konvolutten og vi så kort hinanden i øjnene, så vendte hun sig og gik ud til døren.
“Hov, vent,” sagde jeg, “kan vi mødes igen?”
“Måske,” svarede hun med et lille smil, så var hun væk…

porno med danske piger