Prøv et Vibrator Æg – det er sjovt! 🤩

Prøv et Vibrator Æg – det er sjovt! 🤩

Svakom Ella Genopladeligt og vandtæt vibroægEr du klar på noget sjov med din partner?

Vil du eksperimentere med, at udleve en fantasi om kontrol, offentlig lir? Eller bare prøve noget nyt? Så er Så er et Vibrator Æg et godt sted at starte 🥚

Dejlig Diskret

Vibrator ægget er blandt de mest lydsvage vibratorer på markedet, hertil gør den lille størrelse det muligt at have den med overalt. Perfekt til feriehygge.

Med et Vibrator Æg kan du roligt pakke alle dine bekymringer væk – dette lille Æg er så diskret i alle aspekter, at ingen vil opdage din frække hemmelighed.

Hvordan kan du lide dine æg? 🍳

Et Vibrator Æg er enormt alsidigt! Der findes mange muligheder uanset om du skal bruge det til et pirrende forspil eller en uforglemmelig sexoplevelse.

Vi har samlet 4 forslag til, hvordan du kan bruge Ægget 👇

Erogene zone
Vibrator Ægget er fantastisk at bruge på ALLE dine følsomme områder. Kør det langs din hals, dit bryst og dine inderlår, det vil føles kærtegnede og ophidsende.

SEX I DAG?

Solo 😇
Det alsidige Vibrator Æg kan bruges til klitoris- vaginal- og anal stimulering. Når du er blevet komfortabel med dit æg, kan du begynde at eksperimentere med stillinger og teknikker. Det er kun din egen fantasi der sætter grænsen.

Sammen med din partner
Hvis dig og din partner vil eksperimentere med sexlegetøj, er et Vibrator Æg et godt sted at begynde. Kør det vibrerende æg mod din partner erogene zoner og få dem til at længes efter det summende strejf.

Jopen Amour Vibrator ÆgHold ægget mod din klitoris under penetrerende eller oralsex, det vil helt sikkert øge dine chancer for at opnå en orgasme.
Hvis din partner har en penis, kan du med fordel placere ægget ved deres mellemkød eller testikler, mens du udfører oralsex på dem. Hvis dit æg kan bruges til analsex, kan ægget indsættes og du vil opleve en dobbelt penetrering som aldrig før.

Sjovt hele dagen 😈
Det diskrete og støjsvage æg skal blot indsættes eller placeres i dine trusser, giv fjernbetjeningen til din partner og nyd oplevelsen.

Se alle vibrator æg her og køb et til weekenden

Har du en fantasi om offentlig sex, kontrol eller frækt forspil? Så er et Vibrator Æg en klar favorit.

God fornøjelse

 

porno med danske piger