Rig forkælet millionærfisse vil have sex med en almindelig mand

SPAR MANGE PENGE

Jeg vil i seng med en mand der ikke har penge. Vis mig din verden og jeg går i seng med dig!

Det var lykkedes mig at få skrabet nok penge sammen til, at jeg kunne komme et år til England og studere. Det ville helt sikker kræve en stram økonomi og ikke for mange byture at strække pengene til et helt år, men opsat på ideen, var jeg sikker på at det nok skulle lykkedes. Med lidt held kunne jeg måske også finde et studiejob af en art, men jeg havde dog sørget for at enderne hang sammen, hvis det ikke kunne lade sig gøre.

Jeg fandt også et lille værelse hjemmefra, men eftersom den ligger ret centralt i London, ville det give noget transporttid, for at jeg havde råd til det. Men en lille etværelses over en butik, var da rigelig fint til mig. Det var jo trods alt kun for et år.

MEN alt det var selvfølgelig inden jeg kom der over med min kuffert og to rygsække med alt hvad jeg tænkte jeg kunne komme til at bruge.

Nogle gange er der et ret stort sammenhæng mellem pris og kvalitet, og det var helt sikkert tilfældet her. Jeg havde aldrig før været i England, så selvom jeg godt havde set at det ikke var Londons mest ”posh” kvarter, så var det noget værre end hvad jeg var vant til hjemme fra Danmark. Selv hvad jeg var vant til at se som et belastet område, ville jeg betegne som pænere områder end hvad jeg havde fundet her. På den anden side, efter at have taget en mindre runde i lokalområderne, så var det nemt at se det faktisk kunne blive noget værre, så allerede lige efter jeg var ankommet, måtte jeg trøste mig selv med det kun var for et år.
På den anden side, så kommer jeg fra den lavere middelklasse, så jeg var ikke vant til stor luksus, og pompt og pragt.

Jeg ankom torsdag, for at kunne nå at lande ordentligt inden skolen startede mandag morgen, så der var god tid til også at finde den bedste vej til skolen. Der kunne man til gengæld snakke om et ægte kulturchok.

Jeg viste godt at St. Martins var en finere skole for kunst og design, men igen – i forhold til dansk standart, er der bare meget mere forskel på top og bund der ovre, så jeg greb alligevel mig selv i at tænke at jeg måske alligevel passede bedre ind i miljøet hvor jeg boede, end hvor jeg skulle studere.

Mandag blev det endnu mere tydeligt med forskellen på folk, og trods den gamle skrøne om, at når man startede på et nyt kapitel i sit liv, kan man lægge sin fortid bag sig og starte på en frisk, så var det helt tydeligt at ligesindet drages af hinanden, så der kom hurtigt et ret delt studiemiljø, med os som havde kæmpet hårdt for at gå der, og dem der var født med en sølvske i hvilken ende det nu måtte være, og som levede det søde liv på forældrenes formue.

Der hvor det var mindst tydeligt var egentlig nok nede på biblioteket, hvor man blandede sig mere efter interesse, end status. Det gjaldt i hvert fald dem som havde interessen, og der blev selvfølgelig sorteret en del fra, fra den øverste overklasse.

Jeg tror allerede det var første gang jeg var der nede og lede efter lidt god inspiration at jeg lagde mærke til hende.

Hun var smuk som en gudinde og havde en glød som en sydeuropæisk prinsesse. Og det var ikke til at tage fejl af hvilken social klasse hun tilhørte. Tydeligvis var hun båret langt frem af sin families velstand, hvilket gav sig til udtryk i det altid matchende designertøj.

Hendes lange mørke hår sad pjusket på den helt rigtige måde, hvor det var tydeligt at det ikke var tilfældigt. Det omsluttede ansigtet, så det var lidt skjult, men på samme tid sørgede den markante røde løbestift for at hun ikke blev overset.

Det klædte hende godt, sammen med tøjet, som på samme tid var sofistikeret, udfordrende, men uden at være vulgært eller vise mere end blot en lille påmindelse om at nok var hun ikke storbarmet, men ingen tvivl om udstrålingen gjorde mere end hvad bar hud ville have kunne klare for hende. Som noget lidt specielt for den gruppe af forkælet tøser, som ellers alle stilede efter at lave en tøjkollektion og gå Stella McCartney i bedende, så var det altid bøger om keramisk design og bronzestatuer hun læste i. Hendes tilstedeværelse, men også tanken om den uhumske lejlighed, gjorde at jeg brugte en del tid efter lektionerne, på biblioteket for at studere både bøgerne og hende.

Hun var der stort set dagligt – og det samme var jeg.

Efter nogle uger, sad hun for en gangs skyld helt alene ved det store bord og læste i bøgerne, og jeg tog mig sammen til at sætte mig over for hende – og ikke på behørig afstand som jeg plejede. Der gik ikke længe før hun kiggede op, lod øjnene vandre fra hovedet og ned til bordkanten inden hun kiggede mig i øjnene.

”Min far er stinkende rig, men hvordan er du kommet ind her på skolen?”

Dialekten bar præg af hun ikke var født i landet, men havde alligevel opsnappet lidt dialekt, så jeg gættede på hun alligevel måtte have boet her en del år.

Jeg forklarede om hvordan jeg havde sparet sammen, kæmpet og havde taget chancen for at udleve min drøm, men nåede ikke langt før hun afbrød mig.

”Hvis bare jeg kunne leve som et almindeligt menneske, opleve hvad i oplever, gøre hvad i gør. Jeg vil i seng med en mand der ikke har penge. Vis mig din verden og jeg går i seng med dig.”

Jeg kiggede på hende, lidt overrasket over hendes udmelding, men svarede straks at hvis hun havde penge, så kunne hun starte med at give en rom og cola, så skulle jeg nok tage hende med ud i min virkelighed bagefter. Hun klappede bogen i foran sig og svarede ”Ok.”

Vi gik ud fra biblioteket og jeg betalte for os i bussen, uden den store plan for hvad der skulle ske. Men tæt på mit hjem stod vi af og jeg ledte vejen hen til den lokale Tesco.

SEX I DAG?

Trafikken og afstanden gav god tid til hun kunne forklare om sig selv, og vejen fra den unge barndom i Grækenland, inden hendes olierige far havde importeret familien til England, da han i god til havde forudset at der ville fremtiden være meget lysere for dem alle.

På vej hen til indgangen får hun en lille reminder om missionen. ”Så skal du bare opfører dig som om du ikke har nogle penge og generelt bare er på røven.”

Hun fniser lidt overlegent af min kommentar og jeg trækker hende til side, skubber hende op af væggen og kigger hende i øjnene mens jeg spørger hende:

”Synes du selv det er sjovt? Jeg kan ikke se andre der griner her omkring. Er du sikker på du vil leve som et almindeligt menneske? Se hvad vi ser, opleve hvad vi oplever? Vil du virkelig i seng med en som mig?”

Men hun forstod vist ikke helt hvad jeg mente. Hun smilte bare lidt nervøst og tog min hånd i hendes, og jeg trak hende med ind i butikken.

Det var tydeligvis et helt nyt univers hun oplevede. Måske ikke så meget det at hun var i et supermarked, men et supermarked i et af de mindre pæne kvarterer. Jeg trak hende med ned i tøjafsnittet, og spurgte til hendes størrelse. Hun trak usikkert på svaret, men jeg fandt hurtigt et helt sæt der passede hende. Der efter trak jeg hende med ind i et prøverum og bad hende om at prøve det på. Hun var som forstenet, og jeg hjalp hende lidt på vej ved at fortælle at hvis ikke hun snart kom i gang, så skulle jeg nok hjælpe – og så var det ikke sikkert det kunne bruges igen bagefter. Det ville hun dog ikke udsætte sit designertøj for, så langsomt knappede hun den smarte cardigan af, inden bukserne også blev åbnet.

Hun skjulte sig lidt genert ovre i hjørnet af den lille bås da hun stod tilbage, kun i sit undertøj. Jeg kastede det udvalgte tøj hen til hende, mens jeg nød at se hendes lækre krop foran mig. Langsomt skiftede hun til tøjet fra butikken og jeg spurgte om det passede. Det bekræftede hun, men sagde at det virkelig ikke sad ret lækkert. Men jeg mindede hende om at nu var hun i min verden, så var det ikke en luksus hun skulle tænke på. Hun fik lov til at skifte tilbage til sit eget tøj og derefter giv vi mod kassen.

Først blev der dog også valgt et sæt undertøj ud fra hvilken størrelse hun sagde hun var.

Vi havde allerede fået afklaret hvem der havde pengene af os to, så hun betalte tøjet, selvom hun flere gange prøvede at undgå at få det med hjem. Igen trak jeg hende lidt til side.

”Hvor vi skal hen herefter, gør du klogt i at PRØVE at passe ind, for uanset hvad vil det ikke lykkedes. Og ingen gider se en overklasse snob der leger turist i deres kvarter. De bider uden varsel når de ser en som dig, så du må hellere passe på. Dit bedste forsvar er at holde hovedet lavt og være tæt på mig. Men når du ligger i min seng i nat og måske ser kakerlakkerne kravle rundt, så er det stadig kun på lånt tid. Din far kan få dig hentet på et øjeblik.
Du kommer ikke til at opleve hvordan det er at fejle som menneske, at mærke ens liv bliver spoleret og forsvinder mellem fingrene på dig, og det eneste du kan gøre ved det er at fortsætte med at danse, drikke og knalde – for det er de eneste glæder du har.
Så møder vi nogle der griner, gør du klogt i at grine med, også selvom det er dig de griner af. Om så du flytter ind over nabobutikken, klipper dig skaldet, tager på pubben og ryger og drikker med dem mens i spiller dart og pool, så bliver du aldrig accepteret hos dem. For du har allerede gået i skole mange flere år end langt de fleste her omkring har, og det vil du aldrig kunne skjule. Slet ikke med de fine steder det har været. Så nu går vi til kassen, du køber tøjet og ude på kundetoilettet, der skifter du. Okay?”

Det var tydeligt at der var mange ting i min opsang hun ikke havde overvejet eller tænkt over, og det var et meget forsigtigt nik hun gav, inden hun fåmælt gik videre. Jeg var ikke ude på at skræmme hende og jeg havde smurt tykt på, men på den anden side virkede det som om det var på tide hun blev mindet om virkelighedernes nuancer i livet. Det havde da også den effekt at hun ikke sagde en lyd hele vejen op til kassen, og hun betalte med sit kort, selvom jeg så der lå nogle store sedler i pungen.

Ude ved toiletterne åbnede jeg døren ind til handikaptoilettet og fulgte efter hende der ind, før jeg låste efter os. Hun havde forstået budskabet, så langsomt trak hun af tøjet igen.
Hun gik i stå ved undertøjet, og jeg bad hende dreje lidt rundt for mig, så jeg kunne få det hele med inden jeg knappede Bh´en op for hende. Den faldt til jorden, men hænderne skjulte brysterne, da hun drejede rundt med fronten mod mig. Jeg gik over og satte mig på toilettet, og klappede det ene handikaphåndtag ned ved min side. Så tog jeg fat i trusserne og trak også dem af hende. De fineste små blondetrusser der sad så lækkert på hendes småbrune baller. Igen dækkede hun sig til for mig og jeg snuste ind. Hun var så tæt på jeg kunne dufte hendes skød, og jeg sagde at jeg vist aldrig havde smagt en millionærfisse. Hun sagde at så mange penge havde hun overhovedet ikke, men for mig var det tæt nok på. Så hun blev bedt om at træde helt tæt på og placere en fod på håndtaget ved min side.

Jeg spredte hendes hænder, og det var ikke helt uden modstand i hendes arme, på den anden side talte underlivet sig eget tydelige sprog, da jeg så hvor glinsende de frække læber var. Hvert et hår var fjernet.
Hun rystede en smule mens bagsiden af mine fingre følte efter, ikke et eneste hår kradsede mig. Jeg lænede mig en smule frem, mens jeg faldt sammen i ryggen og næsen rørte det nederste af maven. Jeg trak vejret tungt og en let skælven løb gennem hendes krop, mens hun mærkede den varme luft over sit skød. Lige ledes da jeg trak vejret ind og den kølige luft hvirvlede den modsatte vej.
Prøvende stak jeg tungen ud og smagte for første gang siden jeg var flyttet der over, den vidunderlige smag af en fræk ventende fisse. Jeg kunne nok ikke helt undsige mig en stille glæde ved magtforholdet i hun stod helt nøgen, mens jeg stadig var fuldt påklædt.

Hun stod stadig med hænderne for brysterne, som ikke var større end hun kunne skjule dem. Langsomt gled det vist mere over til en god undskyldning for at kæle for dem, men jeg var så optaget af at ælte hendes baller med hænderne, mens tungen legede med hendes fisse, så jeg gav det ikke meget opmærksomhed. Huden føltes silkeblød i mine håndflader, og hendes skød smagte vidunderligt. Der var næppe overladt noget til tilfældighederne, heller ikke med hvordan kroppen blev passet med både træning og plejeprodukter.
Men til trods for den lækre smag og en lyst til at slikke hende, som kun blev større, jo mere jeg smagte på hende. Så var det trods alt ikke meningen at hun skulle have det hele foræret.
Og slet ikke så let.

Så jeg trak mig væk fra hende og kommanderede hende på knæ foran mig.
Det var helt tydeligt at hun ikke nød at skulle sidde sådan på et halvklamt gulv på et offentligt toilet. Men det var som sagt ikke et valg hun fik. Hurtigt fik jeg knappet bukserne op og trukket langt nok ned til pikken var så blottet, at hun uhindret kunne tage den i munden.
Desværre gjorde hun sig ikke så umage, så for lige at markere mig, klappede jeg hende en gang på kinden og gjorde opmærksom på at hun skulle tage sig sammen. Lige lidt hjalp det dog, så jeg rejste mig op, stadig med pikken i munden på hende og holdt hovedet fast i mine hænder. Jeg begyndte at kneppe hendes mund fastere og dybere end hun havde klaret selv, inden jeg til sidst trak mig ud og fortalte at hvis ikke hun ville gøre det ordentligt, så måtte jeg jo klare det for hende.

Jeg greb om pikken spillede den hurtigt af lige foran snuden på hende og hun forsøgte at rejse sig, men det var ikke sådan hun skulle have forstået det. Så med min anden hånd greb jeg fat i håret og holdte hende nede, lige foran min pik. Hun lystrede og blev siddende, og hun kunne ikke være i tvivl om mine intentioner mens jeg gjorde arbejdet for hende. Der gik heller ikke længe inden det virkede, og jeg trak hendes mund ind over pikken igen og jeg prustede tungt mens jeg fyldte hendes mund med min sperm. Det var kun en smule der dryppede ned over brystet på hende, resten fik hun fanget med munden og sank det uden at brokke sig.

Langsomt faldt pikken til ro og begyndte at krybe i mellem læberne på hende og jeg trak mig ud og fik lukket bukserne. Der efter samlede jeg alt hendes smarte tøj sammen og pressede ned i rygsækket, inden hun fik udleveret posen med det nyindkøbte tøj. Det var lige før hun hellere ville gå uden undertøj, end at trække i det hvide bomulds-helvede som hun mente jeg havde valgt til hende. Men da valget blev til alt eller intet, så var hun alligevel ikke så svær at overtale. Slet ikke da jeg låste døren op samtidig med hun fik ultimatummet.

Det betød at hun snart var i tøjet og klar til at gå det sidste stykke hjem til mig. Sådan som hun hele tiden gik og rettede på tøjet og vred sig hvert øjeblik, var det nemt at se at hun ikke fandt sig ret godt tilrette i tøjet. Men lige lidt hjalp det. Hun havde godt at mærke det ikke var alle mærker der var lige behagelige at have på.

På samme måde som ved butikken, stod hendes skepsis skrevet dybt i øjnene da jeg pegede op på et vindue over en halvskummel butik og sagde at det var der oppe jeg boede. Men klog af skade, holdte hun alligevel en anstændig tone da hun sagde at det ikke helt var hvor hun havde forestillet sig. Jeg foreslog at vi gik lidt længere, så hun kunne se nogle endnu værre områder hvis det var. Men det var rigelig fint til hende. I hvert fald til én dag. Så vi gik op af den smalle trappe til lejligheden.

På den ene side ville jeg nok gerne have haft et øjeblik til at rydde op inden jeg fik besøg, men på den anden side passede det mig også fint at hun fik det virkelige billede af hvordan jeg boede.

I den lille entré sagde jeg at jeg havde snart fået nok af at se hende rette på tøjet og være utilpas, så hvis hun ville måtte hun gerne smide det igen. Det skulle jeg naturligvis ikke sige to gange, og staks stod hun med alt det ubehagelige stof nede om anklerne, kun undertøjet havde hun ikke trukket af, da hun bad om sit eget tøj igen. Jeg kiggede på hende og mindede hende om det var noget med alt eller intet – og det lignede stadig hun manglede lidt.

Trods jeg allerede havde både set og smagt hende, trak hun igen genert ud af undertøjet og lod det falde ned i bunken med det andet. Igen spurgte efter sit eget tøj. Så jeg måtte minde hende om hvad jeg havde sagt – og det var ikke et tilbud om hun kunne få det andet sæt tilbage… Endnu. Men nu hun havde trådt ud af sit ”simple” tøj, måtte hun hellere bare lade det ligge.
”Er du altid så ond ved dine gæster?” spurgte hun, og det kunne jeg naturligvis afkræfte, men som jeg også fortalte, så skulle hun ikke kun opleve de gode sider, for så ville det ikke være nogen udfordring for hende. Der ud over havde aldrig før haft så lækker en kvinde med hjemme, så det gjaldt også om at få det maksimale ud af det, nu jeg havde muligheden. Og ret besat vidste vi jo nok også begge to at når hun kørte hjem, var det sikkert slut.
Svaret beroligede hende vist en smule, om end hun stadig gerne ville have haft lov til at tage noget tøj på af den ene eller anden slags. Til gengæld skruede jeg lidt ekstra op for varmen, så hun ikke skulle fryse.

I min lille lejlighed ved der ikke rigtig plads til en sofa, da jeg havde prioriteret en seng, så den måtte gøre det ud for begge dele. Jeg bød både på the og kaffe og hun takkede ja til det sidste. For mig var der også gemt en skjult tanke om at få hende til at slappe lidt af i armene som hun ellers flittigt brugte til at dække for de private områder. Jeg kunne ikke bebrejde hende det, men som sagt ville jeg jo gerne have noget lækkert at se på, og med den krop hun havde, så var det svært at få nok. Jeg tror faktisk først det var da jeg rakte koppen frem mod hende, at hun kom til at tænke over hvad det betød. Jeg gjorde det selvfølgelig heller ikke bedre, da jeg holdte den, så hun var nød til at strække sig efter den.

Selvom der var rigelig med plads til os begge to i sengen, valgte jeg alligevel at sætte mig på kanten af sofabordet og hun spurgte lidt forsigtigt til hvad jeg havde tænkt mig her fra. Uden at lyve kunne jeg fortælle at jeg ikke rigtig havde overvejet det – det var trods alt kommet ret meget bag på mig at hun var kommet med det tilbud hun gjorde tilbage på biblioteket. Men et eller andet sted, så var det vel et spørgsmål om at hun fik prøvet hvad hun kom efter og så kunne vi tage lidt ned af gaden bagefter, for jeg havde stadig ikke fået min rom og cola.

Hun nikkede og svarede at det lød som en plan. Forsigtigt spredte hun benene, måske lidt ubevist, mens hun drejede lidt rundt om sig selv. Spurgte ind til min sparsomme pynt på væggene, som begrænsede sig til et par små plakatkopier af nogle værker af Salvador Dali og Erik Steffensen. Ikke så fantasifuldt, men alligevel inspirerende. Billederne af Dali kendte hun selvfølgelig ret indgående, men interessen var stor for hvem der havde lavet de andre og historierne bag dem. Jo mere hun snakkede om dem, jo mindre tænkte hun også på at skjule sig, det var også som om det hjalp at det var blevet defineret hvad der skulle ske. Jeg bad hende om at dreje rundt og række ned bag sengen og se om hun kunne finde en ramme dernede. Hun satte kaffen på bordet og gjorde som jeg bad om, men var hurtig til at afskrive at der var noget. Jeg bad hende søge lidt grundigere, mens mit blik var fæstnet til den vidunderlige bagdel foran mig, med den frække revne nede under. Jeg bad hende om at prøve at komme lidt længere ind under sengen, hvilket gjorde hun spredte benene lidt ekstra for at blive lavere.

Bedst som hun var fanget i den ubehjælpelige situation, bøjede jeg mig frem og satte igen tungen mod hende uimodståelige fisse. Overrasket gav hun et hvin fra sig, men knap havde min tunge ramt hendes revne, før safterne igen flød i rigelige mængder. Stønnende fortalte hun med et lille grin at det ikke var til at finde noget, når jeg distraherede hende på den måde, og igen måtte jeg minde hende om at høre hvad jeg sagde og ikke antage hvad jeg mente. For jeg havde blot spurgt om hun kunne finde et billede, ikke sagt at det ville være der. Hun trak armen op fra dybet bag sengen og sagde at hvis bare jeg ikke stoppede, så skulle hun nok lade være med at ordkløve. Så straks fandt min tunge igen son plads i den frække åbning.

Mens hun lå med ansigtet i madrassen, fandt hendes ene hånd ind under hende og var ikke længe om at begynde at nulre og kæle for klitten. Tanken om at snyde hende igen, strejfede ikke en gang mit hoved, jeg kunne ikke få nok af hendes fisse og jeg slikkede den grådigt og så dybt min tunge kunne nå, til hun skreg orgasmen ned i underlaget. Heller ikke det fik mig til at stoppe, det var først da hun selv trak sig væk og vendte sig om på knæ at tungen kom ud i det fri igen. Hun trak mig op og smagte intenst på sit skød, mens hun kyssede mig frækt og længe. Hænderne behøvede ikke hjælp til at knappe bukserne op og snart var jeg lige så bar som hende, da hun trak mig ned og lægge i sengen. Hun skrævede ind over mig og kørte pikhovedet rundt i hendes skød, og blandede min presperm med hendes safter, mens hun kiggede mig i øjnene. Jeg holdte om hendes hofter og sørgede for hun ikke gled ned over pikken, før jeg bestemte mig for det.

Som vi lå der helt nøgne, dristede jeg mig til at spørge hvad der havde gjort at hun var kommet på at tage med hjem til en som mig, og jeg mindes hendes svar som var det i går.  Tænker det er min dårlige samvittighed der har holdt fast i det, som et evigt minde om ikke at synke så dybt igen.

Hånden stoppede med at cirkulere mellem os, og pikken stoppede lige ud for fissen.
”Hvorfor jeg er her? I det miljø jeg er vokset op i, betyder rigdom at man ikke behøver spørge. Fyrene knepper hvem de vil, og vi piger må bare tage imod. Jeg havde håbet at det var anderledes når man ikke har nogen penge, men få det bare overstået.”
Jeg så stadig i hendes øjne og svarede;
”Kommer du på besøg igen, så skal jeg vise dig hvor meget omsorg og nærhed der kan være i ikke at have andet end hinanden at klamre sig til. Bare husk at komme i dit nye sæt tøj, så jeg kan se du mener at du virkelig vil opleve hvad det drejer sig om.”
Hun nikkede forstående og hendes stemme startede ret sagte, men for hver gang hun sagde sit ”mantra”, kom der mere lyd på.
”Jeg vil i seng med almindelige mennesker som dig,
jeg vil i seng med almindelige mennesker som dig,
jeg vil i seng med almindelige mennesker som dig,
jeg vil i seng med almindelige mennesker som DIG!”
Ved det sidste ord trængte jeg hård og dybt op i hende, i ét langt stød i den ventende fisse, og hun kastede hovedet bag over og stønnede tungt mens det gav ekstra lyd på det sidste ord.
Det var på ingen måde nogen magtdemonstration i hvor længe jeg kunne holde, eller hvor godt jeg kunne kneppe. Jeg holdte fast i hendes hofter og kneppede hende alt hvad jeg kunne. Hårdt og hurtigt, og de faste bryster gyngede frækt i takt til mine stød.

Om der gik 5 eller 10 minutter, det skal jeg ikke kunne svarer på, men efter hvad der føltes som alt for hurtigt, kunne jeg mærke hendes stramme indre, og at det var længe siden jeg havde været i kontakt med det modsatte køn, gjorde at jeg brøllede voldsomt mens jeg tømte mine nosser dybt op i hendes fisse, hvilket også fik hende til at få endnu en lille orgasme.

Hun blev siddende på mig og det lange sorte hår klistrede en smule til hendes svedige krop, mens hun langsomt og smilende sad og vuggede frem og tilbage over min pik.
Uden et eneste ord, rejste hun sig op, gik ud i gangen, og da hun kom tilbage lidt senere var hun fuldt påklædt i sin discount-tøj. Jeg selv var kun nået at trække i et par boxershorts, da hun sagde at nu var det vist hende der skyldte, så måske jeg kendte et godt sted til en rom og cola?

Snart stod vi for foden af trappen og var på vej ud i den tidlige aften, men inden jeg åbnede døren kiggede jeg på hende, holdte forsigtigt fat om nakken på hende. Kiggede dybt i de brune øjne og sagde at hun havde klaret første del flot, nu var det tid til hun også fik den anden side at se. Jeg kyssede hende så følsomt jeg kunne, inden mine fingre flettede sig sammen med hendes og hånd i hånd gik vi tæt mod den nærmeste pub…

porno med danske piger