Jeg blev forkælet i hoved og røv af ægtepar

SPAR MANGE PENGE

Det var sommer , og jeg var 27 år og havde besluttet mig for at tage på tommelfingeren ned til Paris. Midt i Tyskland blev jeg taget op at et engelsk par, der kørte i en dyr Mecedes. De var begge i slutningen af trediverne og så ikke ud til at mangle penge. Kvinden var meget smuk på en sær og dæmonisk måde. Hun havde næsten sorte øjne og et kort, sort hår, der strittede lige op i luften. Manden havde guldindfattede briller og et dyrt Armani-sæt på. Vi konverserede høfligt, og begge var meget interesserede i at høre om mit studie på Københavns universitet, hvor jeg var ved at skrive speciale i Antropologi.

Kvinden, som hed Margaret, havde drejet sig halvt om for at tale med mig. Hun smilede sødt og stillede hele tiden interesserede spørgsmål. Manden, der hed Tom, sad og lyttede med, og kiggede i bakspejlet. Det var meget behagelige mennesker at være sammen med. De boede og arbejde i Luxembourg by, og jeg valgte at køre med hele vejen, da det passede fint med, at jeg skulle videre til Paris.
Klokken var seks om aftenen, da vi ankom til byen. De inviterede mig til at spise sammen med dem, og hvis jeg manglede et sted at sove i nat, kunne jeg også sove hos dem. Jeg takkede ja tak til invitationen, da jeg synes det var rare og flinke mennesker.

De boede midt i centrum i en gammel herskabslejlighed på 260 kvadratmeter og med udgang til en stor privat og uforstyrret tagterrasse. Vi satte os ud på tagterrassen, hvor der udover et langt provence-bord også var liggestole og madrasser rundt omkring.
Tom kom ud med drikkevarer. Iskold Cola, cubansk rom og diverse andre flasker. Kort efter forsvandt han, og jeg sad alene tilbage med Margaret. Det var meget varmt på taget, og Margaret spurgte, om jeg havde noget imod, at hun smed sin bluse. Det havde jeg naturligvis ikke, og kort efter, sad hun foran mig ved bordet kun iført brystholder og en kort nederdel. Hun var meget slank, og havde store, pæne bryster.
Jeg sad og blev godt, gammeldags liderlig i varmen, men skjulte det så godt jeg kunne. Margaret var begyndt at flirte med mig lige så snart Tom var gået. Hun havde sendt mig blikke, som ikke var til at misforstå. Nu sad vi og drak, grinte og pjattede, og jeg var ikke helt upåvirket af hendes tilnærmelser.

På et tidspunkt satte hun sig over ved siden af mig og begyndte uden videre at kærtegne mine lår. Jeg protesterede lidt, men hun overbeviste mig om, at hendes mand ikke havde spor imod det. Tværtimod ville det glæde ham, hvis vi to kunne hygge os lidt sammen, påstod hun.
Hun trak min T-shirt op over hovedet på mig og roste min overkrop. Hendes ene hånd fandt ned mellem mine ben, hvor hun begyndte at kæle for min pik uden på bukserne. Så begyndte vi at kysse hinanden. Hendes kys var meget varme og liderlige, og til sidst havde hun gejlet mig så meget op, at jeg var fuldstændig ligeglad med, om hendes mand troppede op eller ej.

SEX I DAG?

Jeg rejste mig op og smed bukser og underbukser. Hun kiggede liderligt og forventningsfuldt på min strittende pik og greb fat i den. Jeg trak hendes brystholder lidt ned og fik frigjort hendes bryster og begravede mit hoved i det dejlige, bløde kød. Så lagde jeg hende op på bordet og lagde hende blidt ned. Jeg trak trusserne af hende, men lod hende beholde nederdelen på.
Hun spredte sine ben, så jeg kunne se hendes våde fisse. Jeg dykkede ned mellem de brune lår og min mund og tunge fandt ind i de saftige folder. Hun lå og vred sig som en ål og stønnede højlydt. Hendes hænder havde grebet fat om mit hår, og hun pressede mit hoved ind mod sit skød.

Da jeg synes hun havde fået nok fisseslik, rejste jeg mig op mellem hendes ben og førte pikken langsomt ind i hendes fisse. Hun gispede af fryd, da jeg nåede helt i bund. Så begyndte jeg at kneppe hende godt og grundigt.
Synet af den fremmede kvinde, som lå der på bordet foran mig med, den korte nederdel krænget op på maven, og med bryster, der hoppede vildt, for hvert stød, jeg gav hende, gik direkte i min pik. Aldrig havde jeg oplevet noget så liderligt. Hendes fisse var utrolig stram og arbejdede dygtigt med min pik.
På et tidspunkt begyndte hun at kærtegne sine egne bryster, og det blev for meget for mig.
– Jeg kommer, jeg kommer, skreg jeg.
Da hun hørte mit nødråb, gjorde hun sig straks fri af mig, greb ud efter min pik og begyndte at flå og rive i den, mens de hede sædsprøjt ramte hendes åbne mund, næsen og det korte hår. Jeg stod og svajede ryggen og nød synet af hendes grådige mund, der ti sidst malkede hver eneste dråbe ud af min stive pik. Pludselig hørte jeg en lyd og vendte mig. Der stod Tom med et rullebord, hvorpå overdådig anretninger af mad var anbragt. Han smilede til mig.
– Er i sultne, spurgte han?
Jeg forstod, at han ikke havde noget imod, at jeg lige havde sprøjtet hans kones ansigt til med sæd og åndede lette op.
Han kom hen til bordet, tog en serviet og tørrede sæd væk fra Margarets ansigt, hvorefter han kyssede hende lidenskabeligt.

Vi satte os ned for at spise. Der var østers, kyllingekød og diverse spændende salater. Tom begyndte at made Margaret med små stykker mad. Det meget erotisk at se på. Hun åbnede munden og slikkede og nappede til maden. Hans hænder kærtegnede hendes bryster og indimellem dykkede han ned og tog en brystvorte i munden og suttede lystigt på den. Jeg sad igen og blev godt liderlig, hvilket åbenbart også var meningen.
Nu begyndte Margaret også at tage på Tom. Hun hjælp ham af med tøjet og snart sad han helt nøgen ved siden af hende. Mens jeg sad og gnavede i et kyllingelår. Dykkede hun så ned og begyndte at gnave i sin mands pik. Mad og sex blev pludseligt kædet sammen på en naturlig måde. Hun slap pikken og slikkede sig om munden, som havde det været en dejlig østers. Tom lagde nu Margaret op på bordet igen, spredte hendes ben og begyndte at slikke hendes fisse. Han løftede hovedet og kiggede på mig.
– Jeg tror at hun trænger til at smage din pik igen, sagde han så. Det skulle han ikke sige mere ned en gang. Jeg rejste mig og stak pikken ind i hendes mund og begyndte at føre den langsomt ind og ud mellem hendes læber, der var godt fedtet til af kylling og østers. Snart var der et lydorgie af slikkende munde, grynt og liderlige støn. Margaret vred sin krop i nydelse, mens både mine og Toms hænder æltede hendes store bryster.

Efterhånden var Margaret ved at miste besindelsen og Tom rejste sig op. Nu førte han sin pik ind imellem hendes ben og begyndte at kneppe hende. Han var slank og stærk, og det var ret liderligt at se, hvordan han huggede løs i sin egen kone, mens jeg havde min pik inde i hendes mund.
Til sidst kunne jeg ikke holde mig mere. Jeg trak pikken ud og med et halvkvalt brøl sprøjtede jeg min varme sæd udover hendes bryster. Margaret begyndte straks at smøre den hede væske ud over sine bryster og mave.
– Knep mig! Knep mig! Tryglede hun til Tom.
– Giv mig din stive pik!
Tom bøjede sig lidt fremover, hans hænder tog fat i hendes hofter og løftede hende lidt op fra bordet, og så begyndte han af alle kræfter at hamre sin pik ind i hendes stramme fisse. Pludselig var han nået dertil, hvor der ingen vej er tilbage, og i et kraftigt brøl slap ud af hans mund. I de næste 20 sekunder pumpede han al sin sæd ind i den kogende fisse med et ansigt forvreden af den største nydelse. Så trak han pikke ud. Han stod lidt og så på mig, mens sæddråberne dryppede fra hans pik.
– Margaret nåede ikke at komme, så gider du ikke lige at slikke hendes lille mis?
Her var det uhøfligt at sige nej, fornemmende jeg, og lagde mig indover Margaret og begyndte at slikke hendes svulmende og ophovne fisse. Hun smagte sød og slat på samme tid, som gjorde mig liderlig igen. Margarets tunge havde fundet om til mit røvhul og var begyndt at slikke løs. Det var en varm og underlig fornemmelse, som øjeblikkeligt fik min pik op at stå igen.

Pludselig mærkede jeg en hånd, der begyndte at onanere min pik, som befandt sig over Margarets hoved.
Det var Margaret. Et par minutter efter havde Margaret nået de højeste højder og hendes krop og fisse gik i krampetrækninger. En langvarig og voldsom orgasme tog fat i hendes krop, og der blev skreget ud med vilde hyl, der gav genlyd lang ud over tagteressen. Krampetrækningerne gjorde at Margaret rykkede ekstra kraftigt og hurtigt på min pik, og få sekunder efter kom jeg med nogle hidsige og sønderrivende sprøjt, som næsten sønderdelte min hjerne. En fremmedartet og vildt ophidsende fornemmelse strømmede igennem min hjerne og min pik og fik min udløsning til at føles som en regnbue, der eksploderede. Sæden var havnet i og omkring Margarets mund, og da jeg rejste mig op, så jeg hvordan hun lå og gispede, mens hun fangede sæden ind imellem sine læber med tungen.

Tom smilte til mig. Et smil, som egentlig fortalte en del om, hvad det vil sige at være frigjort. Resten af aftenen lærte jeg en hel del mere om den sag. Og Margaret forkælede mig i hoved og røv, både hvad angår drikkevare og mad, men også hvad angår sex. Næste dag var jeg så mæt og tilfredsstillet, som jeg nogensinde havde været, og det var med en vemodig følelse i kroppen, at jeg sagde farvel til dem. Det eneste der trøstede mig, var den adresse på en lejlighed i Luxembourg, der lå i baglommen på mine jeans.

porno med danske piger