Tilspermede trusser i vasketøjskurven

Sneg mig hen til vinduerne, ikke alle gardiner var trukket helt ned (haven var helt ugenert) så jeg kunne se ind. Hun var der ganske rigtigt, sammen med en anden kvinde og 3 mænd…

Jeg havde dog aldrig tænkt, at dette skulle overgå mig. Det er et par år tilbage. Vi blev gift, jeg 25 og hun 22.

Hun var en dejlig pige, brune øjne, brunt hår, almindeligt, men sødt ansigt, men en høj pragtfuld pige med lange ben, små faste bryster med store vorter.

Vi havde været gift i ca. 17 år, hun var lige så pragtfuld, jeg var meget forelsket i hende, og efter min mening havde vi et godt liv og et dejligt sexliv.

Vi havde sex ca. 2 gange om ugen, til tider (hvis tid og lejlighed var til det) yderligere et par gange om ugen.

Vi havde altid deltes om arbejdet hjemme, vask rengøring m.v., og altid hygget os i køkkenet med madlavningen.

Hun var en meget aktiv dame, gik til Fitness, mødtes med pigerne til bowling og biografture m.m. Vi boede i en større provinsby. I starten havde vi kun 1 bil, så hun ringede ofte, om jeg ville hente hende efter bowling, biograf eller hvor det nu kunne være, så det gjorde jeg gladeligt.

Jeg arvede en pæn stor arv fra mine forældre (som særeje), og vi købte ejendom på landet. Den var blevet shinet op efter alle kunstens regler. Vi havde to børn, en dreng og en pige (på daværende tidspunkt 14 og 16 år), drengen fik speedwaybane, datteren og konen fik heste, så vi havde en god tilværelse.

Da vi flyttede på landet, måtte vi købe endnu en bil for at få tilværelsen til at nå sammen, så jeg hentede herefter ikke mere min kone efter arrangementer.

En aften kom jeg hjem meget sent, havde haft en rigtig møg dag, der havde været varmt, det var blevet sent og jeg ville i bad. Konen var kommet hjem kort før mig.

Da jeg skulle tage tage tøj og ur af, røg splitten til min urkæde af, og jeg tabte splitten ned i vasketøjskurven (det var en rigtig god dag).

Jeg rodede i kurven, og pludselig fik jeg en stor fedtet klat på fingrene. Jeg trak hånden til mig, og snusede. Ingen kunne være i tvivl om, at dette var en stor klat sperm iblandet safter fra en liderlig kusse.

SEX I DAG?

Jeg var målløs. Jeg begyndte at ryste over hele kroppen. Jeg nægtede at tro på det. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Men jeg turde heller ikke sige noget, men jeg var blevet meget mistænksom.

Det havde været en bowlingtur, og når det var bowling, tog de direkte fra arbejde, og hun havde fortalt, at pigerne så shoppede i et stort

indkøbscenter, spiste, og derefter bowlede de. Hun tog ofte bad når hun kom hjem efter bowling, hvad derfor jo ikke var noget unormalt i.

Næste gang der var bowling, holdt jeg og ventede på, at hun skulle få fri fra arbejde. Jeg måtte jo holde mig langt væk, så jeg ikke blev genkendt af hende eller hendes kollegaer.

Jeg fulgte efter hende ud til en forstad. Trafikken blev meget sparsom, jeg turde ikke følge efter mere, og måtte køre hjem.

Men da hun kom hjem, gik jeg igen i vasketøjskurven, og der var godt tilspermede trusser igen. Næste gang der var bowling (det var ca. hver 14. dag i vinterhalvåret) havde jeg afleveret min bil på værksted, og fået en lånebil.

Nu kunne jeg blive ved at følge efter hende med en pæn afstand. På et tidspunkt drejede hun ned af en blind vej, jeg kørte videre, til næste vej, og parkerede bilen, Det var et af disse villakvarterer, med gangstier og cykelstier, så man kunne færdes uden at skulle ud på vejen.

Jeg fulgte en sådan sti, indtil jeg var hvor jeg mente, at hun var kørt hen, og jeg fik øje på bilen uden for et hus. Der var 2 andre biler i indkørslen.

Det var i skumringen, så der var ved at blive tændt lys i husene. Jeg var bagved det hus, som jeg mente at hun var i. Fra gangstien kunne jeg trænge gennem en høj hæk i et hjørne, og stod i en have. Der var en stor oplyst stue med store vinduer, hvor gardinerne var trukket for. Jeg sneg mig hen til vinduerne, ikke alle gardiner var trukket helt ned (haven var helt ugenert), så jeg kunne se ind. Hun var der ganske rigtigt, sammen med en anden kvinde og 3 mænd. De stod og snakkede, og var ved at drikke et glas vin. Men der gik ikke længe, før jeg rystet så, at en af mændene begyndte at kærtegne min kones bryster. Efter en tid, var 2 mænd i gang med at tage på hende, og langsomt blev de alle 3 klædt helt af. Så lagde hun sig på knæ, en af mændene stak sin pik i hende bagfra, og begyndte med rolige bevægelser at kneppe hende. Den anden mand stak pikken i munden på hende, og hun suttede den villigt. Efter en tid, kom manden, og mændene byttede plads.

Jeg kunne i baggrunden se den anden kvinde, der blev virkelig råkneppet af den 3. mand, der havde en ordentlig pik.

Efter en tid havde alle fået en omgang, der blev snakket lidt og drukket vin, så byttede parterne. Lige ud for mig var det konen, der satte sig i en sofa med benene helt spredt ud. Manden med kæmpepikken bordede hende, og pulede hende så jeg kunne se, at hun fik store orgasmer.

Til sidst kunne jeg se manden pumpede hende fuld af sperm. De lå lidt og snakkede, og så trak han sig ud. Jeg så lige ind i min kones fisse med et stort hul, der ikke havde trukket sig sammen. Der flød sperm og safter ud af hende i stride strømme (ikke noget at sige til, at jeg havde fået en ordentlig klat på fingrene).

Men jeg havde set nok. Jeg skyndte mig hjem, mens jeg rystede over det hele, det havde været en voldsom oplevelse.

Da hun kom hjem, tog hun bad som sædvanligt. Senere fandt jeg så “helt tilfældigt” de våde trusser, og konfronterede hende med det. Hun blev rigtig sur, og sagde, at hendes sexliv var hendes eget, jeg fik jo det jeg ville have, så jeg skulle ikke blande mig.

Jeg forklarede hende, at det havde vi da vist ikke snakket om, jeg ville ikke finde mig i det, og ville skilles omgående.

Skilt blev vi, men da ejendommen var min (købt af særeje) ville jeg sælge denne. Så de måtte de flytte fra den, fra speedwaybane og heste o.s.v.

Min kone blev rasende, børnene holdt med hende, så det endte med, at jeg ikke mere ser mine børn.

Jeg fandt for øvrigt ud af, at et flere af “vore” venner var klar over, hvad hun lavede, de ville blot ikke fortælle det til mig.

Godt træt af arbejde, “venner”, børn der ikke ville tale med mig og en skilsmisse besluttede jeg at flytte til et andet land, hvor jeg nu bor. Jeg var ikke meget positiv over for kvinder i tiden derefter, men nu har jeg efterhånden fået en dejlig tilværelse bygget op igen, og har endda fået en dejlig kæreste.

porno med danske piger