Sådan holder i gang i gnisten i parforholdet med nye ideer

SPAR MANGE PENGE

 

Bryd rutinen

Lagde du mærke til det? Nok ikke, men selvom det måske er gået ubemærket hen kan dagligdagens rutiner ha’ haft en lidt kedelig indvirkning på jeres sexliv – særligt hvis I bor sammen. Par, der bor sammen, kommer nemlig tit ubevidst at skemalægge deres sexliv, hvilket resulterer i forudsigelig og rutinepræget sex. Det er der heldigvis råd for: Bandlys rutinesex og find alternative tidspunkter hvor I kan nyde hinanden. Udskift f.eks. hygge inden sengetid eller om morgenen inden I står op, med hygge leg på sofaen mens jeres yndlingsprogram er på, lad jeres hænder vandre når I er ude at spise eller noget helt tredje. Hvis I ligger op til sex på nye tidspunkter og på nye steder, kan I bedre holde gnisten ved lige – særligt hvis I begge to er engagerede og med på det.

Klæd dig på til at klæde dig af

Slidte boxershorts eller undertøj der sjældent matcher – lyder det bekendt?
Når vi først har fået fat i vores partner kan vi godt nogle gange blive lidt for afslappede omkring vores udseende. Har vi først været igennem influenza eller forkølelse et par gange, har vi vænnet os til tanken om at vores partner ser os på vores mindre smukke dage.

Det er fantastisk at føle sig tilpas sammen med sin partner men du gør dig
selv en bjørnetjeneste hvis du helt stopper med at gøre en indsats. Ved at klæde dig ud i frækt undertøj kan du hurtigt føle dig mere sexet og deved får du større lyst til sex. Vi er mest udadvendte og seksuelt eksplicitte når vi føler os tiltrækkende og smukke, så det kan sagtens betale sig at vælge undertøj med omhu, for at sætte blus under passionen igen.

Skift f.eks. din almindelige T-shirt BH ud med en lækker corsage og et par matchende trusser, og prøv et par frække net- eller nylonstrømper i stedet for de tykke, uldne strømpebukser. Du behøver selvfølgelig ikke gøre et stort nummer ud af det hver dag – faktisk virker den sexede påklædning bedst hvis du er spontan og veksler lidt imellem det almindelige undertøj og det frække.

Gør du lidt ekstra for at gøre dig lækker, en gang eller to om ugen, vil du både føle dig mere sexet og din partner vil synes du er mere sexet.  Hvis din partner insisterer på at holde sig til almindeligt undertøj så skift de slidte boxershorts eller hullede trusser ud med et mere lækkert alternativ. Virkningen af det sexede undertøj går jo, trods alt, begge veje.

Varier dine forførelsesteknikker

SEX I DAG?

Det kan være meget lækkert at blive nusset blidt rundt omkring på kroppen i lidt tid, inden den mere intime berøring starter, men det sjove kan godt gå lidt af, når man har prøvet det tilpas mange gange. Ved at variere dine forførelsesteknikker lidt holder I gang i spændingen imellem jer og I undgår at jeres forkælelse af hinanden bliver forudsigelig.

Frække beskeder, flirtende e-mails eller saftige telefonopkald er blot nogle af måderne I kan plante frække tanker hos hinanden på, inden I kommer hjem fra arbejde. Hed sex så snart I er inde over dørtærsklen er bestemt heller ikke forbeholdt nye forhold.

I kan også give jer i kast med erotisk massage, invitere hinanden med i bad, smide tøjet for hinanden på en pirrende måde eller bare lade et simpelt kys være starten på mere. Det er alt sammen med til at vise, at I vil hinanden lidenskabeligt. Husk hvor stor indsats I gjorde for at forføre hinanden i starten af jeres forhold og gør lige så meget ud af det nu.

Udvid jeres horisont med spil

Tager du dig selv I at gøre det samme i soveværelset gang på gang? Så er det måske værd at prøve et sexet spil, der kan give inspiration og ideer til nye og frække ting, I kan prøve sammen. Vores mest populære spil er Erotic 4 Real, Sansernes Rud og Monogamy, som du kan læse mere om her:

Erotic 4 Real er et sjovt, udfordrende, lærerigt og spændende spil, I kan bruge til at komme tættere på hinanden. Spillet giver jer spørgsmål i kategorierne “lyst”, “moral” og “følelser” og det handler om at lære hinanden bedre at kende og om at åbne op lyster, tanker og følelser. Erotic 4 Real indeholder også opgavekort med frække opgaver I kan lave sammen.

Sansernes Rus er et sansepligt parspil, der giver jer små dueller og opgaver I skal løse mod hinanden og der igennem kommer I til at mærke lidenskab, forståelse, ømhed og ophidselsen til hinanden.Den af jer, der får samlet flest mulige sexgavekort, vinder og kan få sexgavekortene indløst.

Monogamy er et brætspil, der gør jer kærlige, smilende og opstemte igennem spændende, sexede og morsomme udfordringer. Som prikken over i’et skal vinderen skal gøre en affantasierne fra spillet til virkelighed. Uanset om I har kendt hinanden længe eller er i et nyt forhold, kan I lære hinanden bedre at kende med Monogamy. Vær opmærksom på, at Monogamy er på engelsk.

Prøv forskelligt sexlegetøj til par

Mange pars natbordsskuffer indeholder efterhånden vibratorer og/eller dildoer til kvinder men hvorfor ikke prøve sexlegetøj, som I begge kan nyde sammen.

Hvis I vil nyde hinanden sammen kan I med fordel prøve par vibratorer somden anmelderroste We-Vibe 3 – efterfølgeren til verdens mest populære sexlegetøj til par, der både har 40 % kraftigere vibrationer og fjernbetjening, der gør legen endnu sjovere

Med We-Vibe han penetrere hende, samtidig med at hendes g-punkt og klitoris bliver stimuleret – det giver mere intens stimulation til jer begge.

I kan selvfølgelig også tage jeres leg med ud i offentligheden og pirre hinanden med en fjernbetjent vibrator med trådløs fjernbetjening. Gør en tur på restaurant, en tur i biografen eller en koncert endnu bedre ved at bruge vibratoren imens. Trådløse vibratorer findes i mange forskellige former og farver, og endda med SenseMotion-fjernbetjening, der kan styres med små vip med hånden. Hvis I er i tvivl om hvilket sexlegetøj der passer bedst kan I evt. starte med at finde det sexlegetøj I godt kan lide hver for sig og tage udgangspunkt i det.

 

porno med danske piger