Salgsbesøg med smugkig til bryst og fisse

Jeg kører som sælger, og forleden var jeg på besøg hos en landmand. Da jeg ankom, fortalte han mig at hans kone sov, da hun arbejdede som natsygeplejerske, så vi kunne sidde i køkkenet, der kunne hun ikke høre os.

Vi sad så og diskuterede leasingaftaler da hans kone pludselig kom gående gennem køkkenet, med en kommentar om at hun lige skulle på toilet.

SEX I DAG?

Hun havde en kort silkekimono på, men jeg nåede kun lige at se ryggen af hende. Dog lod jeg mærke til at kimonoen kun nåede ned midt på hendes nøgne baller, og jeg konstaterede dermed at hun nok havde g-streng på.

Der skal lige tilføjes at dette landmandspar begge er først i 30’erne. Der gik et par minutter, så kom hun tilbage fra toilettet. Denne gang fik jeg hende at se forfra. Hendes kimono stod åben, og hun var nøgen under den. Hun gjorde intet for at dække sig til, så jeg fik lov at se hele hendes figur. Hendes bryster var flotte og faste, lidt store, måske C-skål. I den ene brystvorte sad en sølvring. Hendes fisse var helt glat, og jeg kunne tydeligt se hendes ret store skamlæber hænge neden ud.

Hun kritiserede sin mand for ikke at have fundet kaffe til os, og satte hurtigt 2 kopper og en termokande frem, inden hun igen forsvandt. Jeg var helt mundlam, og havde meget svært ved at koncentrere mig om leasinger.

Da jeg kørte fra gården holdte jeg ind på den første rasteplads jeg kom til, og tog en spiller. Der gik ikke mange sekunder før min sæd blev sprøjtet ud i græsset.

porno med danske piger