Kones første gang med en sort pik del.1

SPAR MANGE PENGE

Hej, nu vil jeg fortælle om en historie der sket for 3 år siden. Min kone og jeg har været gift i 32 år. Min kone er 52 år og jeg er 56, min kone er ca 170 cm. Høj og lidt tynd bygget, med bryster 70 C.

Vi kan kalde hende for Randi, hun har altid drømt om at blivet kneppet af 2 sorte mænd med store pikke. Så en gang for 3 år siden på Gran Canaria, sad vi på en engelsk bar, med høje bar stole, Bende havde taget sine perle trusser på, og en kort nederdel, så man kunne kigge lige op i revnen og se at perlerne glinset af hendes kusse saft, så kom der en af disse gade sælger hen til os og ville sælge ure og nogle smykker til os, så min kone kigge på nogle smykker og tabte så disse på gulvet, så han skulle bukke sig ned for at samle den op, og min kone gjorde så han kunne kigge op i revnen og se perlerne glinset af hendes kusse saft, jeg kunne se at han blev lidt forbavset over hvad han så.

Så spurgte min kone ham om han ville med ud på toilette og kneppe hende, så skulle han nok få 25 euro,

Så gik de ud på toilette, og efter 10-15 min. Kom min kone smilede ud og satte sig op på sin stol, og sagde at det var en god omgang ud havde fået, hun sagde at det var en god stor pik han havde, hun havde både sutte pik og nosser på ham og bagefter havde han kneppet hende bagfra og havde slikket pikken ren for både sperm og kusse saft.

Mens vi sad og talte, tog min kone sig på låret, det var sperm der var løbet ud af kussen og ned af låret, hun tørrede det af med hånden og slikket det af hånden. Og fortalte så at hun havde aftalt med ham at han skulle komme hjem til vores lejlighed i morgen med en ven.

Næste dag, gik min kone og glæde sig til at de skulle komme, gik i bad og barberede kussen så den var fin og klar, tog bundløse trusser på, så hun ikke behøvede at tage den af, en BH med halv skåle så bryster var klar til at blevet lege med og bidt i, en kort nederdel og en gennemsigtig hvid bluse på.

SEX I DAG?

Dengang de kom blev de tilbudt en øl hver, og jeg for talte at jeg bare ville kigge på mens de kneppede min kone.  de satte sig på sengen med min kone i midten, så begyndte min kone at tage dem mellem benene for at mærke deres pikke, så begyndte hun at lyne deres bukser op og finde deres pikke frem, hun kunne mærke deres hænder over alt både på brysterne og i kussen, så bad hun dem om at smide deres tøj, så så hun at vennen der var med havde en kæmpe sort pik, hun fik helt jule lys i øjnene, så sagde hun til dem at de måtte bruge hende som de ville, men hun skulle have en sandwich med dem.

Så begyndte hun at slikke deres pikke og bide i deres nosser det var noget de kunne lide. Så var de klar til at kneppe min kone, ham med kæmpe pikken ville tage min kone bagfra mens hun suttede den anden, så kom ham med kæmpe pikken i min kone og den anden sprøjtede sin sperm lagt ned i halsen på hende, og hun kom i en kæmpe orgasme.

Så måtte min kone lige slikke deres pikke ren og stive igen, for nu ville hun have en sandwich med dem, ham med kæmpe pikken i kussen og den anden i røven, det var noget hun kunne lide, hun var så liderlig at hun fik den ene orgasme efter den anden, til sidt sprøjtede de  deres sperm i hendes kusse og røv. Min kone var helt brugt nu, og lå på sengen med sperm løbende ud af kussen, røv og munden.

Så sagde de tak for lån af konen, og jeg gav dem 25 euro hver, og sagde at de gerne måtte komme en anden dag, de var glade for at have tømt deres nosser for sperm og lidt penge på lommen.

5. min efter de var gået bankede det på døren, det var rengøring, hun sagde vi nok trængte til et nyt lagen, så kiggede hun på min kone og spurgte om hun måtte slikke hende ren for sperm, og det måtte hun gerne for min kone, så kravlede op til min kone og begyndte at slikke hendes mund og kysse hende og videre ned til hendes bryster, det var første gang min kone var sammen med en anden kvinde, og hun forsatte ned til kussen, og kone begyndte at stønne, og nu ville min kone lege med hendes bryster og begyndte at få  dem fri af BH, hun havde kæmpe stor bryster som min kone begyndte at klemme og sætte neglene i, så tog min kone hånden ned til hendes kusse, mærkede hun en kæmpe pikke, så hun blev lidt forskrækket, men begyndte så at lege med pikke, nu var min kone så liderlig at hun sagde nu ville hun kneppes, og det ville ham/hun gerne, men sagde at så skulle jeg kneppe ham/hende i røven, og det ville jeg gerne, jeg have allerede stiv pik men sagde at hun lige skulle sutte på min pik så den bedre kunne glide ind i hendes røv, der lå vi så og kneppede alle tre, min konen kom først i en kæmpe orgasme og så kom jeg oppe i ham/hendes røv og ham sprøjtede så oppe i min kones kusse,

Så da vi var færdig gik min kone ud i bade karet hun var helt brugt kunne dårlig nok stå på benene, så sagde stue pigen at gartneren havde en kæmpe pik som hun syndes at min kone skulle prøve, så hun ville sende ham hen til os.  Så gjorde stue pigen sig færdig og min kone sad i bade karet og slappe af, så bankede det på døren, det var så gartneren, jeg lukke ham ind og sagde at han bare kunne smide tøjet og gå til min kone, og det var ikke løgn han havde virkelig en kæmpe pik der gik helt ned til knæet, han gik ud til min kone og hun kiggede op og så den kæmpe pik og fik et helt chok og tænkte at det var godt at hun havde fået så meget pik, så hun tog straks fat i pikken og begyndte at slikke og sutte den og den voksede hurtig sig stiv. Og hun rejste sig op i bade karet og vendte sig med røven bagud og førte pikke ind i kussen og så gik han ellers i gang med at pumpe løs, der gik ikke lang til før min kone kom i en kæmpe orgasme og ham sprøjte sin sperm op i min kones kusse, vi så tak for besøget til ham. Min kone var så brugt at hun gik smilene i seng og sagde at det havde været en god dag med alle de pikke oppe i sig.

Vi fik en masse besøg resten af ferien, og min kones kusse var godt brugt i den ferie, og hun havde mange brugte frække trusser med sperm på, og nogle af de sorte fyre ville gerne have et par frække trusser som et mide om den hvide kusse de have kneppet og gartneren ville også have et par som et mide om en fræk kusse der kunne klare hans store pik. og hun har fået mange sorte pikke op i sig siden både på Gran Canaria og Spanien.

Forfatter: jyden med den frække kone

porno med danske piger

One thought on “Kones første gang med en sort pik del.1

  1. Skrald historie. Ingen fornemmelse for at lade den udvikle sig selv henad vejen.

Comments are closed.