Mødet med de to politibetjente!

Jeg havde været i København hele uge og havde egentligt planlagt at blive der i den første del af weekenden også, da jeg fik en besked fra min søster om, at hun var gået i fødsel og skulle føde min første nevø. Jeg besluttede mig derfor for at forlade København i utide og da det var midt om natten, da jeg modtog SMS-beskeden, bestemte jeg mig for, at skynde mig så hurtigt jeg kunne. Det viste sig, at det måske var lidt for hurtigt for 50 km uden for København kiggede jeg i bakspejlet og så udrykningsblinkene tændt på en patruljevogn. “Fuck”, nåede jeg lige at tænke og trak bilen over til siden på motorvejen.

Jeg kunne absolut ikke tåle flere klip i kørekortet. Betjenten viste mig til en afkørsel 100 meter fra, hvor vi fik kontakt. Et kort øjeblik tænkte jeg på at stikke af, men opgav hurtigt tanken, det ville kun gøre situationen værre. Det var en varm morgen og jeg var kun iført en top med tynde stroppe og en nederdel. Bethjenten, en ældre mand på måske 45, nærmede sig min bil og spurgte mig, om jeg havde drukket. Jeg sagde, at det havde jeg ikke og forklarede mig, hvorfor jeg kørte så stærkt. På trods af det, bad han mig om at stige ud af bilen og gå en “lige linje”, hvilket jeg bestod perfekt. Han spurgte efter mit kørekort og registreringspapirer og jeg fortalte ham, at jeg blev nødt til at tage det fra handskerummet. Jeg åbnede døren og bøjede mig ind over sædet for at åbne handskerummet. Min nederdel gled op og mine bryster kunne netop anes under toppen. Jeg kiggede hurtigt op og så endnu en betjent, der stirrede på mine bryster gennem forruden, nøjagtig samtidig med, at jeg kunne mærke en hånd på min ene balle.

Et ganske kort øjeblik var jeg fornærmet, lige indtil jeg kom i tanke om, at det her måske kunne rede mig fra et klip OG jeg kunne blive taget af to mænd. Fra da af lød det som en god idé. Hvem ville finde ud af, hvis jeg spillede luder for en halv time, her klokken 03:34 om natten på en motorvejsrast? Ingen! Tanken tændte mig. Den første betjents fingre fandt min våde revne og jeg spredte mine ben en anelse alt imens jeg blev lå på alle fire på førersædet. Hurtigt begyndte min fisse at stramme rundt om hans to eller tre fingre og jeg stønnede og min mund var vidt åben. Den anden betjent så sit snit til at liste ind ad passagersiden og stikke sig STORE pik (og jeg mener STORE pik, den måtte være mindst 30 cm lang og 7 cm tyk) ind i min mund og suttede den ivrigt af på ham. Den første betjent gav min ene balle en lussing og sagde til sin makker “lad os kneppe luderen her, som hun fortjener”. Jeg tænkte ved mig selv, “jeg er ikke en luder, men jeg trængte til at blive kneppet og havde ikke brug for et klip”.

SEX I DAG?

Den første betjent lod sine fingre glide ud af mig og jeg kunne høre, at han løsnede sit bælte og trak sin lynlås ned. Jeg kunne høre, han åbnede en pakke af en art og regnede med, at det var et kondom. Jeg suttede den stadig af på den anden betjent, eller, faktisk kneppede han min mund og jeg kunne mærke hans store pikhoved i min hals og hans boller på min hage. Pludselig kunne jeg mærke noget stort trænge sig ind i min drivende våde fisse og noget gled ind i min røv og blev skubbet hårdere og hårdere ind for hver gang, han stak sin hårde pik ind i min fisse. Noget sagde mig, at de havde prøvet det her før.

Den anden betjent skød en stor ladning ned i min hals og jeg rejste mig op for at se, hvordan den første betjent misbrugte min våde kusse. Han kneppede mig hårdt indtil han kom – og jeg var hudløs, dette må have stået på i mindst 20 minutter. En stor tyk og hård pik i min fisse og noget ubestemt i mit stramme røvhul. Jeg skreg af nydelse og han stønnede som et dyr og fortalte sin makker, hvor lækker en fisse, jeg havde. Endelig trak han sig ud og skød sin sæd ud i revnen mellem mine baller. Han flyttede sig lidt og sagde “din tur” til den anden betjent. Han sagde, “tag hende bagi”. Det var dér, jeg fandt ud af, at det jeg havde haft oppe i røven var den tynde ende af en billiardstav og det havde føltes SÅ dejligt.

Betjenten befalede mig, at læne mig ind over fronthjelmen og jeg vidste, det ville komme til at gøre ondt, så stor som han var. Jeg ville ikke have klippet, så jeg gjorde, som han befalede mig. Han var på ingen måder blid, da han satte sit pikhoved ved min åbning og gled hele vejen ind i min røv. Jeg skreg og forsøgte at slappe af. Hn pressede sin store skønne pik ind i min røv igen og igen indtil jeg kunne føle kæmpe ladning af sperm, der skød op i min røv, og min ben gav op. Det gjorde vildt ondt, men det var en god smerte. En fræk smerte. Jeg rejste mig og klædte mig på, da de sagde til mig, “ikke så hurtigt”. De ville tage mig både foran og bagi p åsamme tid. De førte mig hen til den eneste græsplet, der var i nærheden og befalede mig at lægge mig ned og spille den ene betjents pik. Så jeg gjorde som de sagde og imens lagde den anden betjent sig om bag mig og gled hårdt og ubarmhjertigt op bag i min røv. Den første betjent lagde sig mellem mine ben og kneppede mig i min fisse. Jeg førte min hånd ned til min klitoris og begyndte at onanere det bedste, jeg havde lært. Det her var, hvad jeg ofte havde drømt om, når jeg legede med mig selv.

Efter 5 minutter kom jeg med et skrig og betjentene pumpede løs for at få mig til at komme endnu mere. Betjenten bag mig misbrugte min røv til det yderste, da han sprøjtede mig fuld, endnu en gang. Jeg rejste mig, brugt og udmattet. Jeg kiggede mig omkring og så, at der stod mindst 4 mænd omkring mig og kiggede på, at jeg blev taget af to mænd.

Betjentene gik og jeg gik hen til min bil, mens disse mænd stirrede på mig som gale. Der løb sæd ud af min fisse og min røv og da jeg ikke havde noget håndklæde, tørrede jeg mig med mine trusser.

porno med danske piger