Sex på kontoret med mekanikeren

SPAR MANGE PENGE

Øv, øv og atter øv nu er det mandag morgen igen, jeg havde lige den dejligste drøm om dig!

Vi står og flirter ude i værkstedet, der er kun os. Du smiler frækt og dine øjne siger en del, jeg kender efterhånden dine tanker godt. Du er den frækkeste mand, man kunne ønske sig at kende. Jeg gengælder dit smil velvidende om hvilken fantasi jeg snart vil have opfyldt med dig, du skulle bare vide. Du spørger drillende” om jeg ikke lige tager lidt af dit kontorarbejde”, ”selvfølgelig” svarer jeg. Jeg går smilende ind på dit kontor med et glas vand fyldt med isterninger velvidende, at min fantasi nok snart skal ske og går i gang.

Der går ikke ret længe før du er derinde, bare lige for at tjekke. Jeg beder dig om at sætte dig på din kontorstol, jeg har en overraskelse, en fantasi, der skal udleves, du smiler lidt overrasket men du er som altid med på en frisk. Jeg finder smilende et blødt reb, og binder dig fast til stolen.

Jeg sætter mig henover dig, kysser dine dejlige læber, ned ad din hals, små bidende. Min hånd har fundet vej ind i din kedeldragt, jeg tager et godt greb om din dejlige pik og leger lidt med den imens jeg kysser med dig… Dine kys gør mig liderlig, kan mærke at jeg selv bliver våd imellem benene. Jeg får krænget din kedeldragt af kysser, bider og slikker din overkrop imens jeg bevæger mig ned imod din dejlige efterhånden godt hårde pik.

SEX I DAG?

Du sukker da jeg tager den i munden, jeg lader min tunge lege omkring dens hoved imens jeg bevæger min mund op og ned, jeg leger med dine glatbarberede nosser med min ene hånd, lige nu er du godt tændt, dine nosser får lige en tur med min varme mund. Jeg nyder at det for en gang skyld er mig der har magten bare lidt af tiden, du er jo bundet godt fast, så nu skal du have show for alle pengene.

Jeg tænder for musikken og begynder at strippe for dig stille og roligt, lader dig få udsyn til alle herlighederne imens jeg leger lidt med mig selv. Jeg tager en isterning lader den køre ned over min krop, mine brystvorter bliver hårde, jeg står lige foran dig langt nok væk så din mund ikke kan nå dem, du brokker dig lidt. Jeg tager isterningen ind i munden og lader min mund endnu engang glide ned over din overkrop, ned over din pik for et lille øjeblik, masserer dig mellem nosserne tæt på din anus. Jeg stopper til din store ærgrelse og ligger mig op på dit skrivebord spreder mine ben, du har udsyn til min fisse, jeg begynder at lege med mig selv, du stadig kun kigge på, jeg er så tændt lige nu at det eneste jeg tænker på er hvor meget jeg har lyst til din pik i min mund og inde i mig, jeg tager min dildo frem, jeg havde heldigvis fået den smuglet med ud da jeg var inde for at hente mit vand, jeg lader den glide op imellem mine opsvulmede læber og lader den glide frem og tilbage hurtigere og hurtigere.

Vi er begge to meget tændte, du tigger om jeg ikke godt vil binde op, så du kan få lov til at være med. Jeg giver mig og slipper dig fri, du tager hårdt fat i mig med dine store stærke hænder og smider mig op på skrivebordet, du kysser mig grådigt samtidig med at du river hårdt fat i mit hår, dine hænder bevæger sig overalt på min krop.

Din pik glider ind i min fisse, den er dejlig hård, du tager hårdt fat om mit liv og knepper mig hårdt, vildt, hurtigt ind og ud, igen og igen. Vores kys bliver vildere, mere intense lige indtil vi begge to eksplodere, jeg kan mærke dig sprøjte oppe i mig, vildt dejligt.. Du trækker dig ud smilende og spørger ”Skal du aldrig lave noget” jeg svarer smilende tilbage ”Måske kun hvis du ligger det af” Jeg kravler ned fra skrivebordet, tager mit tøj på, for samlet alle tingene sammen og får det lagt væk inden kunden kommer kl.11. Jeg glæder mig allerede til senere når vi skal mødes under dynen, du har nemlig også en fantasi du vil have afprøvet i dag.

Jeg er vildt spændt, bare tanken får mit underliv til at gippe ved tanken om den store stærke mekaniker knepper mig igen.

porno med danske piger