Den forsømt mor – Datteren del.2

SPAR MANGE PENGE

Resume: Kamilla havde set hendes mor og chaufføren fra skolebussen sammen. Nu stillede hun krav til ham om at han skulle tage hendes mødom…..men hun havde et problem han skulle løse først. Han går i gang med projektet med den største og stiveste nydelse.

Der var gået 2 uger siden jeg havde været hos Jytte, og hun holdt sin del af aftalen. Jeg havde ikke set hende, men nu stod hendes datter Kamilla der…… “Må jeg kører med ud til moster”? spurgte hun, hendes moster bor på samme plads hvor bussen holder om natten, “Ja” svarede jeg. Vi kørte turen, og da det blev fyraften satte jeg kursen hjemad.

“Vil du godt kører ind i skoven?, der er noget jeg vil spørge dig om”. Kamilla stod nu ved siden af mig

Vi holdt ind der hvor jeg havde holdt med hendes moder.

“Jeg så dig sammen med mor da du besøgte hende for fjorten dage siden, jeg havde fået min menses, og havde lånt en cykel for at kører hjem efter bind, og som mor skreg, kunne jeg ikke gå, jeg skulle se hvorfor, og da så jeg jer sammen, men i havde for travlt til at se mig, så jeg kørte igen”.

“Nu vil jeg have at du skal indvie mig, ellers sladrer jeg til din kone, for hende og moster er gode veninder sååååå”.

“Sådan en pige som dig ,17år og du kan da få hvad du peger på” sagde jeg.

“Jeg har prøvet at være i seng med tre af mine venner, men jeg ved ikke hvad der sker… vi kan kæle og have det rart, men når det kommer til der hvor de skal ind i mig går det hele i baglås, og så flygter vennerne, og nu kalder de mig for hende uden huller”.

“Hvorfor søger i altid til mig, jeg er en ren gammel olding i forhold til jer unge, gå dog til din læge i stedet” “Nej” svarede hun, “så skal min mor med, og det rager ikke hende”. “Ja ,så lad os se hvad vi kan gøre, det vi nu gør må du love, at det aldrig kommer videre da jeg ikke vil hænges ud i skolen” det lovede hun.

Vi gik ned til bagsædet, hun tog bukserne af og satte sig på bagsædet med benene oppe på sædet foran, så hun var helt åben, jeg slikkede hende rundt i hele fissen til hun blev meget urolig, så satte jeg en finger i hendes skede åbning, og den trak sig sammen så jeg ikke kunne få fingeren længere ind. “Det er ikke noget jeg umiddelbart kan klare, jeg bliver nød til at tale med en jeg kender, du skal nok få besked, for du lider af noget krampe i skeden oplyste jeg”.

SEX I DAG?

Torsdagen efter talte jeg med en kammerat i klubben som er farmaceut, og han mente at han havde noget jeg kunne bruge.

Fjorten dage efter fik jeg en pose i hånden med ordne: “Her er alt hvad du har brug for, samt vejledning i brug”. Posen indeholdt et par gummihandsker, en lille engangssprøjte uden kanyle med en geleagtig væske, og en lille krukke salve, et hygiejnebind, samt en pakke kondomer.

Næste morgen kom Kamilla med et brev fra hendes moder om, at jeg ville sørge for at Kamilla kom til og fra skole, hun skulle bo hos mosteren, for moderen ville rejse til Norge til sin mand i en fjorten dages tid, det lovede jeg og Kamilla var lykkelig, vi aftalte at førstkommende torsdag aften skulle vi mødes i hendes hjem, så skulle jeg skulke fra klubben.

Torsdagen kom og jeg kørte ud til Kamilla, hun kom og åbnede for mig kun iført en bade kåbe, og sprang mig straks om halsen med ordne: “ih hvor jeg har glædet mig… kom”. vi låste yderdøren og gik ind på hendes værelse.

Badekåben faldt på gulvet, og for første gang så jeg hende nøgen, en pige uden overflødig fedt, med de rigtige mål på de rigtige steder, bryster på størrelse med en stor knytnæve, med en sparsom hårvækst på trekanten, idet de næsten var helt hvide da hun var meget lys.

Hun satte sig på sengen lagde hovedet lidt på skrå og sagde, “må jeg godt se dig nøgen også”?, og det kunne jeg jo ikke fortænke hende i, nu hun var nøgen. Så jeg smed tøjet, det første hun sagde var, “så stor!” og den var ikke engang stiv. Jeg bad hende om at lægge sig på sengen med spredte ben, og ikke samle dem før jeg gav lov, jeg tog gummihandskerne på og tømte halvdelen af sprøjten ind i hendes skede, så væsken var mellem mødommen og skede indgangen, resten gned jeg ind i området ved indgangen, der efter tog jeg hygiejnebindet og lagde i hendes fisse og dynen hen over. Nu var der bare at vente til det virkede, der skulle gå en halv time, da der var gået et kvarter begyndte hun at blive urolig, “det klør noget så frygteligt!” jeg fortalte at hun ikke måtte samle benene for geleen måtte ikke komme ud i selve fissen, det var derfor at hygiejnebindet var med.

Hun holdt ud, da den halve time var gået, fjernede jeg dynen og bindet, tog noget af salven på en finger og stoppede den ind i skeden, for salven skulle neutralisere geleen, jeg smurte hullet godt ind, og lidt ud i fissen, hun vred sig som en orm samtidig med hendes åndedræt var blevet meget tungt.

Med en finger trykkede jeg igennem hendes mødom uden hun reagerede.

“Nu bytter vi plads, for du skal selv have lov at spidde dig første gang”, sagde jeg, og tog et kondom på og lagde mig på ryggen med pikken lige i vejret, den havde aldrig været større og stivere.

Hun tog om den, “tror du”?, jeg nikkede “du skal bare tage det helt roligt og lade fissen udvide sig lidt af gangen” sagde jeg, hun steg på, sænkede sig ned over pikken…. den gled ind til jeg kunne mærke resten af hinden, hun løftede sig lidt, og lod den glide et par gange ud og ind, i det første stykke og pludselig lagde hun al sin vægt ned over, og det var som om at der var noget der brast og jeg gled fire fem cm ind, igen løftede hun sig et par gange som om hun tog tilløb, og lagde al sin vægt bag og jeg gled det sidste stykke i bund, samtidig med at hun udstødte et hyl og hun sank helt sammen.

Hun tog mig om halsen og lagde hovedet på mit bryst og gennemrystedes af gråd, jeg troede at jeg havde gjort hende ondt, hun lå bare helt stille, tårerne bare løb. Lidt efter lidt faldt hun til ro. Jeg spurgte om det havde gjort ondt siden hun græd, “neeej men det var så stærkt, dette har jeg ventet på i to år, jeg var begyndt at tro at det var mig der ikke var normalt skabt, og samtidig med at den vist nok gik på mig, samtidig med at du kom helt ind, det var den samme følelse som når jeg gør det med mig selv, bare meget stærkere”.

Jeg havde ligget og rykket den lidt ud og ind for at holde mig stiv, så nu vendte jeg os begge to om så hun kom nederst, trak mig næsten helt ud og så helt ind, der undslap hende en stønnen, “bare skrig og støn og gisp lige så meget du lyster, det skal du ikke skamme dig over” sagde jeg, og så gav jeg hende en tur med lange seje stød hvor jeg prøvede at stimulere hendes kilder så meget som muligt, jeg holdt mig lidt i ro for ikke at komme for tidligt, hun huggede op i mod mig, for hun var ikke tilfreds med at holde pause, så jeg måtte i gang igen og med seje stød hvor jeg var helt ude på spidsen, og helt i bund, varede det ikke ret længe inden jeg tømte mig hel i bund og med de lyde der kom fra hende kom hun også.

Vi lå lidt og sunde os, og hun spurgte om nogen ting, hvorefter vi gik i bad. Da jeg havde fået tøj på kyssede hun mig på kinden med et “tak skal du sørme have. Vil du ikke nok give mig en tur mere sådan en som du gav mor”? det lovede jeg, “men der skal gå mindst en uge” sagde jeg “både for din og min skyld, du skal hele, og jeg skal samle energi”.

Fortsættelse følger…

Forfatter: Busse

porno med danske piger