Sedler med opgaver der skulle udføres til festen

Den her historie er ét hundrede procent sand, og den er fuldstændig vild. Vildere end noget, jeg har læst i de mange år, jeg har læst historierne på g6n.dk.

Det hele foregik i Josephines forældres enorme hus. Huset ligger lige ned til Kattegat, og det er lavet på en måde, som er meget prangende og blæret. Det udstråler en slags ”anderledeshed”, som ikke er faldet i god jord her på egnen.

Men da Josephines far er den person, der tjener mest og dermed lægger flest skattekroner i kommunekassen, slikker alle ham selvfølgelig i røven.

Josephine er lidt lige som huset! Hun er noget for sig selv! Hun er prangende og blæret, og hun opfører sig, som om hun er universets centrum. Men når hun møder modgang, griner hun sig bare ud af affæren. Der er intet, der kan slå hende ud. Hun har en fantastisk viljestyrke og en formidabel charme, der gør, at hun kan slippe fra hvad som helst. Og så har hun jordens smukkeste smil.

Glemte jeg at nævne, at hun også er køn? Det gjorde jeg vist. Alle fyre i en omkreds af tyve kilometer forgudede hende. Men ville de indrømme det? Nej! Josephine er ”snobbe-tøsen”, ”hende den mærkelige” eller endnu mere ondskabsfulde ting. Når hun hørte det, lo hun bare og sagde, at det var Janteloven.

Det har slet ikke noget med mig at gøre, plejede hun at sige.

– De kender mig jo ikke. Det er bare fars millioner.

Hun havde nok ret et stykke af vejen. Men der var desværre nogen, som Josephine regnede for at være sine venner, der gik og bagtalte hende i det skjulte. Blandt andet nogle tidligere kærester.

Andre kærester – for Josephine havde mange, sommetider flere på én gang – fortalte, at hun var fantastisk i sengen. En vulkan i udbrud! En tiger! En buldrende tsunami, der fejede al modstand bort. Pudsigt nok var der en anden, der påstod, at hun var den mest føjelige og lydige elskerinde, han nogensinde havde kendt. Han ville ikke nærmere ind på, hvad det betød.

Men lad mig hellere komme i gang med historien. Josephines forældre var på krydstogt, og hun havde benyttet lejligheden til at invitere nogen af sine gamle venner til fest. Vi ville blive omkring 20.

Da hun ringede til mig og spurgte, om jeg ville hjælpe med at rydde op bagefter, tog jeg det næsten som en ære. For sådan var Josephine. Hendes kvidrende, glade stemme og hendes smittende glæde over selv de små ting i livet, smittede af på den, der talte med hende. Så jeg sagde selvfølgelig ja.

Hvordan havde jeg det så med Josephine? Det skylder jeg nok lige at fortælle. Sandheden er, at jeg forgudede hende; jeg begærede hendes krop såvel som hendes sjæl! Jeg kunne spise hende, jeg ville lystre hendes mindste vink, bare for et enkelt kys. Jeg var kort sagt fuldstændig besat af hende. Hun regnede til gengæld bare mig for en god ven. Engang, da vi fulgtes ad strandstien ned mod vores hjem, tog hun pludselig min hånd. Vi gik lidt i tavshed. Kun mågernes skrig forstyrrede idyllen. Josephine havde ingen anelse om, at mit blodtryk steg og min puls nåede uanede højder. Sveden brød frem på min pande, og jeg var nærmest i chok.

Pludselig stoppede hun, vendte sig om mod mig og stirrede mig dybt ind i øjnene, mens hun holdt endnu hårdere fast i min hånd. Nu kysser hun mig, tænkte jeg, vild af forventning. Men sådan gik det slet ikke.

– Jeg er så glad for, at du ikke prøver på at komme i bukserne på mig, sagde hun. Du er en rigtig ven!

Skammen overvældede mig. Hun skulle bare vide. Men jeg holdt masken og gav hendes hånd et lille tryk, mens jeg prøvede at smile broderligt til hende.

Jeg kunne skrive bøger om Josephine. Men det var festen, jeg kom fra. Jeg havde én gang før været til fest i Josephines hjem, og kors i skuret hvor var det vildt. Slagsmål, gruppesex i haven og pudekamp på første salen. Jeg var involveret i en vandkamp, der endte med, at fire eller fem af os røg i poolen med alt tøjet på. Den gang var vi over halvtreds gæster. Nu var vi kun tyve. Så det ville nok blive mere stille og fredeligt denne gang. Vi var jo også blevet ældre!

Da alle var kommet og havde spist og drukket godt, steg Josephine op på en stol og slog på sit glas med en gaffel. Da det ikke var alle, der straks adlød, udstødte hun et pift, som ville gøre enhver svajer grøn som en Tuborg af misundelse. Så tav de omsider.

– Her har jeg, som I kan se, en høj hat, råbte hun. Nede i den ligger der nogen opgaver, som I skal udføre i aften. Der er både rent praktiske ting, og der er også sjovere ting. Jeg vil nu bede jer hver især tage en seddel, folde den ud og læse højt, hvad der står. I må gerne bytte opgaver indbyrdes, hvis I vil, sluttede hun og satte sig ned igen.

Helle var den første, der trak en seddel. ”Tag tallerkner af bordet og sæt dem i opvaskemaskinen”, læste hun. Det skulle hun jo nok kunne klare. John var den næste. ”Saml champagneglassene og vask dem op I HÅNDEN!” Det sidste var skrevet med stort, for det var vist nogle meget gamle og fine glas.

Nu var det Johannes tur, og nu blev det interessant. Rigtig interessant. ”Kys Josephine i mindst 30 sekunder på munden”, læste hun. Hun så helt forvirret op.

– Det mener du da ikke, sagde hun mod Josephine med et udtryk af munterhed og forbavselse.

SEX I DAG?

– Vel gør jeg da så. Byt den, hvis du ikke vil!, svarede Josephine.

Jeg tænkte på, hvilken enorm selvtillid, der skulle til, for at gøre, som Josephine gjorde. Hun kunne jo risikere, at gæsterne rejste sig og gik hjem, og hun blev til grin blandt os alle sammen.

Terkel tog den næste seddel. Han skulle give Josephine fodmassage i fem minutter. Den var OK, syntes han.

Så kom Irene. Hun skulle vaske gulvet i køkkenet, når alle tingene var sat ned i de to opvaskemaskiner, der fandtes i det enorme køkken. Hun åndede lettet op.

Nu blev det min tur. ”Du får lov til at røre ved Josephines bryster i 30 sekunder” læste jeg højt. Der lød skrål og pift fra bordet, og én skreg: Vil du bytte. Det ville jeg ikke. Ikke for alt i Verden. Men jeg havde jo heller ikke hørt resten af sedlerne.

Lad mig gøre en lang historie kort. De sedler, der var interessante, indeholdt opgaver som ”At massere Josephines endebalder i fem minutter” og en der lød…og jeg citerer ordret: ”Du må se Josephine helt nøgen, hvis du vel at mærke selv er nøgen. Josephine bestemmer, om du må røre.”

Det kunne jo lige så godt blive en pige, der fik de spændende opgaver, og det var det da også. Pauline fik den med at massere hendes røv. Hun var nu lidt af en snerpe, så det undrede mig ikke, at hun valgte at vaske desserttallerknerne op i stedet for. Det havde ellers været Axels job.

Da alle havde fået en opgave, rejste Josephine sig.

– Jeg har flere sedler, hvis der bliver brug for det senere på aftenen, smilede hun med det smil, der kunne få is til at smelte.

Vi havde danset, drukket kaffe og cognac i næsten en times tid, inden det sjove begyndte.

Johanne var den første. Det foregik på dansegulvet. De to piger kyssede og snavede, mens vi andre klappede og talte sekunderne. De blev ved i fyrre sekunder. Vi råbte og skreg. Det var en fed leg, det her! Josephine forsvandt kort efter, men hun kom tilbage ret hurtigt. Hun fortalte, at hun havde fået masseret endeballerne. Det var Inger, der havde byttet med Pauline til den tjans. De var gået i enrum, så jeg ved ikke, om de virkelig gjorde det.

Men nu ville jeg havde indfriet min lodseddel; ”klaret min opgave”. Jeg gik hen til Josephine og viste hende sedlen, hvis hun skulle have glemt, at det var mig, der trak den.

Hun lavede en super elegant bevægelse, hvor hun trak mig med ind på dansegulvet, samtidig med at hun fik sin bluse knappet op. Så krøb hun ind til mig, så jeg dansede lige bag hende med hendes krop presset ind mod min krop! Og mod min pik. Vi dansede til en langsom melodi, og efter det første omkvæd tog jeg hendes bh af og smed den over i et hjørne. Min pik var stiv. Den prikkede hende lige i røven. Hun skulle være iført en panserplade for at undgå at mærke det.

Jeg kælede for hendes bryster under hele sangen! Hendes vorter var stive, hun skubbede sin røv mod min pik, og et par gange havde hun hånden bag ryggen og nede og klemme pikken. Johanne havde også smidt blusen, så jeg. Det tegnede til at blive en rigtig interessant fest.

Og så fik jeg det! Smilet! Det der smil, som kunne få køer til at kælve og vulkaner til at sprutte ild og aske. Da hun forsvandt fra mine arme, var jeg i vildrede. Men så fik jeg en idé. Den, der havde trukket opgaven med at se hende nøgen og kun røre, hvis Josephine sagde OK, var Trine. En lidt grå mus, der hutlede sig gennem tilværelsen på en SU. Jeg gik hen og spurgte, om jeg lige måtte tale med hende under fire øjne.

Da vi var alene, spurgte jeg, hvad hun ville gøre ved sin opgave.

– Jeg ta’r det som en spøg. Jeg gør ikke noget ved den, svarede hun.

Jeg tøvede et øjeblik.

– Jeg giver dig tusind kroner for den, sagde jeg.

Hun stirrede på mig, som om jeg var blevet vanvittig. Så sagde hun OK, og jeg fiskede en tusse frem og fik opgaven.

Jeg ventede til festen var på sit højeste. Så gik jeg hen til Josephine med sedlen. Hun læste den.

– Du har da haft din tur, smilede hun. Hvor meget har du givet for den her.

– En million, sagde jeg. Det var billigt, svarede Josephine. Nå, men så må du jo få din opgave klaret!

Vi gik op til hendes værelse, et kæmpe rum på langt over 30 kvadratmeter. Der var altan nede for enden. Jeg gik først ind. Kort efter hørte jeg det lille klik, da Josephine låste døren.

Vi faldt hinanden om halsen. Vi kyssede, vi rev i hinandens tøj, vi rørte og klemte hinanden, som var vi blevet vanvittige.

Det tog os ikke lang tid at blive nøgne. Da hun stod foran mig i al sin nøgne, guddommelige pragt, faldt jeg på knæ. Og ved I hvad? Jeg begyndte saft suse mig at tude. Dette var jo opfyldelsen af to års drømme! Hun kom hen imod mig og lagde sine hænder beskyttende på mit baghoved. Hendes fisse var ud for mit ansigt, så tæt på, at jeg kunne nå den med tungen. Det var lige hvad der manglede. Med tårerne løbende ned ad kinderne bar jeg hende over til sengen.

– Hvis du vidste, hvor længe jeg har drømt om det her, sagde jeg.

Hun sagde, at det vidste hun godt.

Jeg gjorde alt med Josephine. Vi var væk i tre kvarter, og i den tid kom hun tre gange og jeg fik to udløsninger. Hun fik min pik i røven, hun fik sperm i munden og hun fik det i fissen. Jeg fik slikket hendes vidunderlig stramme kusse og poleret pikken i samtlige hendes huller.

Da vi lå udmattede ved siden af hinanden og kunne høre musikken nede fra stuen, sagde jeg, at jeg nok skulle hjælpe hende med oprydningen.

– Fint, sagde hun. Så kan du blive og sove. Og så fik jeg det igen. Smilet. Et smil som så endnu bedre ud, nu hvor hun var nøgen og sårbar. Åh, Josephine.

porno med danske piger