Sommer i København

SPAR MANGE PENGE

Du griber fat om mit hår og holder hårdt fast, tvinger min mund ned over din pik. Pludselig løfter du mig væk og hun flytter sig også. Du beder mig ligge mig på alle fire…

Vi har fundet hinanden online og mærkede straks at kemien var god mellem os. Efter at have mailet en smule frem og tilbage, beslutter vi os for at mødes en dag i København.
Vi har sat hinanden stævne på Nørreport Station og aftalt hvad vi hver især skal have på så vi kan genkende hinanden med tøj på 
Andet har vi ikke aftalt og jeg er derfor meget spændt og liderlig da jeg låser min hoveddør og sætter mig op på min cykel.
Hele min krop snurrer af forventning og sadlen under mig presser lige netop i dag ekstra skønt mod min fisse der er drivvåd af forventning og efterlader et aftryk på sadlen som man kan se hver gang jeg stiger af for at vente for rødt lys.

Jeg ser dig straks da jeg ankommer. Ved ikke hvor i landet du kommer fra, så du kan være fra København, som jeg, eller fra det mørkeste Jylland, jeg har ingen anelse og er ligeglad, for det eneste der fylder mine tanker lige nu er hvor lækker du er.
Jeg går over mod dig med et stort smil og kan mærke at jeg skyder mine E-skåls lidt ekstra frem og spænder i min mis da jeg giver dig et knus. Du dufter så forbandet godt og alle mine forventninger er til fulde indfriet. Du har et par mørkeblå jeans på og en casual t-shirt med print og v-hals så jeg lige netop kan skimte et par hår fra brystet. Du har din hættetrøje over armen for du har hurtigt måtte indse at det er alt for varmt. Kan se din brune hud og dine veltrænede overarme der hver t-shirten stopper…. Et lille diskret støn undslipper mine læber og du ser det.

Vi bliver enige om at gå over til Kongens Have og tale lidt inden vi beslutter hvad dagen skal bruges til. Du ved på forhånd at jeg tænder på at vise mig frem og tror også du er en smule stolt over at gå sammen med mig. Har bevaret min brune feriefarve og mit hår er mørkebrunt og skinnede og hænger løst ned af ryggen på mig. Mine øjne er store og grønne og mine læber fyldige. Har i dag taget en hvid sommerkjole på der strammer om mine bryster og talje og falder blødt nedover mine runde balder. Jeg har hvide g-strenge og en hvid bh på, der står i skarp kontrast til min brune hud.
Vi går ned gennem parken sammen og ved en bænk spørger du om vi ikke skal sætte os lidt ned. Du tager fast om min nakken og hiver mig ind til dig til et dybt kys, hvis intensitet forbavser mig og sender stød gennem min krop og giver mig et sug i mellemgulvet.

SEX I DAG?

Vi sætter os ned og du ligger din hånd på mit skød og vi ved begge at vi sidder et udsat sted og at hvad vi gør vil kunne ses af andre. Du lader din hånd glide op ad mit inderlår og jeg sukker endnu engang og lukker automatisk øjnene. Du læner dig ind til mit øre og hvisker at jeg skal tage mine trusser af. Jeg rødmer lidt ved din direkte-hed, men er bestemt ikke i tvivl om at jeg gerne vil. Jeg lister diskret mine g-strenge af og giver dem til dig og trækker også min kjole op bagpå så jeg sætter mine runde bare baller direkte på bænken.

Jeg nyder at mærke det kolde træ mod mine balder og jeg mærker mine safter begynde at løbe ned mod træet. Jeg vender mig mod dig med halvsløret blik og tager din hånd. “Kom” siger jeg. Vi går gennem Kongens Have, hvor der er fyldt med mennesker der nyder sommerens første lune dage. Idet vi går, taber du mine trusser ud af din fastknyttede hånd og en pige, der går bag ved os, samler dem op. ” Hov I tabte noget” siger hun – jeg mærker at jeg rødmer, da jeg rækker ud efter dem og siger “Tak”…… Du kigger på mig og smiler og vi går videre ud af parken.
Kan mærke hvordan blodet pulserer i min mis og tanken om at dem der har ligget på græsset med garanti har kunnet se min glatte fisse da jeg gik forbi, og tanken om at pigen fra før ved at jeg render rundt i indre København trusseløs får mig næsten til at komme.
Vi venter på at krydse vejen da jeg mærker mine safter rende ned af mit ben. Du ser det og tører med dine fingre fra midten af mit lår op til min mis- skubber forsigtigt en halv finger ind i varmen som min mis suger sig om. Vi går af Kronprinsessegade og jeg er snart helt ør ved tanken om din pik, der også må være påvirket af seancen.

Jeg hiver dig med ind i en port og ser at gården er tom for mennesker. Jeg vil bare smage din pik- elsker den let saltede smag og husker billederne vi har udvekslet.
Kører mine lange negle drillende ned over din mave og ned mod bukselinningen og videre over dine jeans for at blive bekræftet i at du er lige så liderlig som mig. Din pik dunker mod stoffet i dine bukser og jeg begynder at knappe op…… Fuck hvor jeg elsker synet af din pik!!! Jeg går ned på mit ene knæ lader mine fingre glide op i min fisse for at gøre de lækre og våde – jeg griber fat om din pik, samler en masse mundvand inden jeg åbner min mund og lader mine læber glide ned over dit pikhoved mens jeg lader mine hænder køre op og ned af dit skaft i ujævne kærtegn mens jeg sutter din pik og leger med dine nosser, suger dem blidt for derefter igen at lade mine tunge vandre og dykke helt ned over din pik- helt ned i halsen og jeg elsker det.
Kigger op på dig med mit slørede blik mens jeg sutter og jeg kan se du nyder det..

Kan pludselig høre skridt og vejrtræk- uden vi har opdaget det har nogen kigget på os- helt tæt på. Det er pigen fra parken. Hun kommer hen imod os, spørger om hun må være med. Min nederdel er kravlet op over mine balder, så jeg føler mig meget blottet. Vi nikker begge to. Hun kommer over til os og går ned på knæ ved siden af mig, kysser mig krævende og begynder samtidig at lege med din pik. Mens vores tunger leger med hinanden nærmer vi og din pik og vi begynder begge to at sutte og slikke dig. Hun slikker dine nosser mens jeg fortsætter min leg fra før. Du stønner højt og jeg kan mærke du klemmer dine balder sammen…. åååååh…. mmmm

Du griber fat om mit hår og holder hårdt fast og tvinger min mund ned over din pik.
Pludselig løfter du mig væk og hun flytter sig også. Du beder mig ligge mig ned på alle fire så du kan kneppe mig og jeg adlyder – tager den anden pige i hånden og ligger din hættetrøje ned på jorden foran mig og beder hende ligge sig ned. Med let tøven sætter hun sig ned og jeg spreder hendes ben. Er glad for hun også kun har nederdel på og en lille g- steng der hurtigt kan hives til side.
Hun ligger sig ned og støtter på sine albuer så hun stadig har frit udsyn til hvad der sker. Mens jeg langsomt begynder at slikke indersiden af hendes lår, trænger du med stor kraft op i mig og jeg må beherske mig for ikke at skrige min lyst og liderlighed udover hele København. Med lange seje ryk knepper du mig helt i bund- holder mig hårdt om hofterne og giver mig et blidt klask i røven..

Jeg er så tæt på at komme nu og synet af den vådglinsende fisse foran mig er så sindsygt frækt.
Jeg trækker hende tættere til mig og stikker en finger indenfor hende trusser og trækker dem til side og en helt glat og stram fisse åbenbarer sig for mig. Jeg begraver hovedet i den og begynder at slikke. Lader min tunge cirkle rundt om hendes clitoris mens jeg bruger to fingre til at kneppe hende… Hun stønner højlydt… Kan mærke at du er ved at komme på dine støds intensitet… og er selv på randen af orgasme. ” Knep mig for fanden” skriger jeg og hun mumler “fuck hvor I tænder mig” Det eneste jeg kan fremstamme er et “mmmmmmmmmmm”
Din sved drypper på min ryg og duften og smagen af hendes fisse får min krop til at slå krumspring ….. ” ååååååååh” ” mmmmmmmmm” – orgamsen ruller ind over mig i tunge bølger. I sidste øjeblik trækker du dig ud og kommer udover min ryk og sprøjter helt hen på hendes mave og ned til hendes fisse, hvor jeg stadig er indsmurt i hendes safter. Hele mit ansigt er indsmurt. Jeg tager fat om hendes balder og trækker hende endnu længere op til mig – kører en af mine fingre op mellem hendes balder og presser med små stød på indtil jeg kan stikke hele fingeren op og kneppe hende i røven. Kan mærke på hendes strammen om mine finger og hendes intensiverede vejrtrækning at hun kommer.. Jeg må holde hende godt fast mens hendes krop slår ud i en bue og hun stønner og skriger og stikker en finger i sin mund… ” Ja ja ja ja” siger hun…. og så er alt stille bortset fra vores vejrtrækning. Vi kigger rundt og smiler, stadig svedige alle tre.

“Puha” siger jeg. ” Det var sgu dejligt og særdeles overraskende”. I smiler begge til mig og hun rækker hånden frem og siger at hun i øvrigt hedder Marlene og jeg præsenterer mig også. Vi udveksler telefonnumre og aftaler at mødes en anden dag til mere fræk hygge. Vi siger farvel og du og jeg begiver os over mod ” Det Elektriske Hjørne”, hvor vi beslutter os for at få en øl og finde ud af hvad vi ellers skal bruge dagen til.

porno med danske piger