Sommeren 71 del.1

Hun så på mig og sagde, jeg lurrede, da du stak den op i mor, det vil jeg også prøve, vil du også kneppe min fisse, jeg nikkede, meget gerne, hun smilte og gned min pik mere energisk…

Da jeg var dreng, havde vi ikke mange penge derhjemme, så familiesommerferie var en sjælden-hed. Det blev til udflugter og strandture, min far tog mig også med på fisketur, hvor vi rigtig ”mandehyggede” os.

Den sommer jeg vil fortælle om her, var da jeg lige var fyldt 15, mine forældre syntes ikke rigtig, at de havde råd til noget den sommer, så de havde ordnet det sådan, at jeg kunne komme 3 uger på ferie hos min tante Gudrun, ja hun var egentlig ikke min rigtige tante, hun var min fasters mands søster, hun var enke og boede på en gård med sin datter Signe, som var på samme alder som mig. Signe og jeg havde altid kommet godt ud af det med hinanden og leget når vi havde været sammen, og jeg havde før været på ferie hos dem. Mine forældre satte mig på et tog, jeg skulle så af igen et par stationer før Aalborg, hvor Gudrun og Signe stod og ventede på mig. Jeg fik en stor krammer af dem begge, og der gik det op for mig, at Signe ikke længere var en lille køn pige, men havde udviklet sig, som tydeligt kunne mærkes da hun tryggede sig ind til mig.

SEX I DAG?

Vi kørte hjem til gården, og dagen gik med noget mad og hygge i haven, hvor vi snakkede om gamle dage og ellers blev opdateret på, hvad der var sket siden sidst. Senere solbadede vi, tante Gudrun er hvad man kan kalde en frodig kvinde, lidt bred over bagen og nogle store bryster, som blev holdt af en blonde BH og så havde hun et par små trusser på, for som hun sagde, så havde hun ingen badedragt, og der var vel ingen der kunne se hende her i haven. Signe havde kun bikinitrusser på, så hendes ung pige bryster stod lige ud i luften. Hun smilede til mig, og kiggede direkte på mine badebukser, som havde svært ved at skjule, påvirkningen af det gode selskab. Senere hjalp vi hinanden med aftensmaden og opvasken bagefter.

Da vi var færdige, sad vi og hyggede et par timer på terrassen, til mørket begyndte at falde på, så mente Gudrun at det var badetid, og bad Signe og jeg om at hente vand fra pumpen på gårds-pladsen og hælde i det store trækar i bryggerset, hun varmede noget vand i køkkenet og hældte i, og det endte med at være dejlig lunkent. Jeg kunne godt huske fra de andre ferier, at vi fællesbadede, men jeg troede ikke at de gjorde det stadigvæk, men det gjorde de, og som det mest naturlige smed de tøjet og stod op i karet, kom nu Lasse sagde Gudrun, smid kludene og hop op. Lidt genert gjorde jeg som hun sagde, jeg stod der helt nøgen og betragtede Signe, som også lige som mig havde fået hår for neden, det begyndte at snurre i min pik, og jeg forsøgte at skjule den da den begyndte at vokse. Som da vi var børn vaskede Gudrun os med en stor svamp, først Signe, da hun var færdig bad Gudrun hende om at gå over i køkkenet og smørre et par ostemadder og lave kaffe som vi kunne få inden vi skulle i seng. Så vaskede Gudrun mig, og det havde sin effekt, min pik stod lige ud i luften, hold da helt op som du er vokset siden sidst, sagde Gudrun med et smil, hun tog fat om den og trak forhuden tilbage og vaskede min pik grundigt, hun kiggede mig ind i øjnene og spurgte, hvad plejer du at gøre når den er sådan? Sådan her? Hun knælede foran mig og gned min pik et par gange ikke mere så sprøjtede jeg ud over hendes bryster, nå-da det trængte du vidst til, nu må du så vaske mig ren efter dig, hun rakte mig svampen og jeg begyndte at vaske hendes bryster rene for mit sperm, jeg vaskede ned ad og nærmede mig hendes fisse, hun stoppede mig, der bruger du ikke svampen, den kradser, jeg kom lidt sæbe på hånden og stak en ind mellem hendes ben og vaskede hende grundigt mens hun sukkede, jeg behøver vel ikke sige at min pik strittede igen, Gudrun vente sig om og støtte med hænderne på karkanten, hvilket gjorde at mit stive pik ramte hende da jeg vaskede hendes ryg, jeg arbejdede mig ned til hendes bagdel og videre ned ad benene, så jeg på et tidspunkt havde frit udsyn til hendes fisse. Hun viskede, rejs dig op, vil du gerne prøve at kneppe, hun så på mig og jeg nikkede, kunne knap få vejret, hun stak den ene hånd ind mellem benene og trak min pik i position, og så trængte jeg i bund i hende i et stød, hvorefter jeg kneppede hende hurtigt i nogle få sekunder og sprøjtede så dybt inde i hende, hun sukkede, jeg må have dig lært at holde lidt længere, vask dig nu af og bliv tørret, så kan du gå ind til Signe, så kommer jeg om lidt.

Så er der kaffe og ostemadder smilte Signe, da jeg kom ind i køkkenet, vi satte os og hyggesnakkede, og lidt efter kom Gudrun ind, hun satte sig sammen med os, jeg tænkte, sikke en start på ferien og der er 3 uger endnu. Da vi havde siddet og hygget en times tid, mente Gudrun, at det var sengetid. Vi har redt op inde hos Signe, men lad nu være med at snakke hele natten.

Vi lå og småsludrede og grinte, og lidt efter kunne vi høre Gudrun gik i seng, der gik ikke lang tid så kunne vi også høre, at hun sov. Lidt efter så Signe mig lige ind i øjnene, sikke en stor flot pik du har fået Lasse, må jeg se den igen? Mener du det, spurgte jeg nok lidt forbavset, ja sagde hun, må jeg? Okay, jeg slog dynen til side og stillede mig på gulvet ved hendes seng og trak underbukserne ned, det pirrede mig, at stå der og blotte mig for Signe, så min pik begyndte at vokse igen, den begyndte at pege lige mod hendes ansigt, og hun sad med store øjne da den havde rejst sig i fuld styrke. Må jeg prøve at røre ved den, ja sagde jeg, men du skal tage ordentlig fat om den, og gnide lidt frem og tilbage, det gjorde hun, hendes lille hånd kunne ikke nå rundt om min pik, så hun tog fat med begge hænder, hvor var det dejligt, hun så på mig og sagde, jeg lurrede, da du stak den op i mor, det vil jeg også prøve, vil du også kneppe min fisse, jeg nikkede, meget gerne, hun smilte og gned min pik mere energisk, men du skal sutte den først, hun kiggede vantro på mig, men åbnede så munden og lænede sig frem mod pikken, det blev for meget for mig, og jeg sendt en tyk stråle sperm lige ned i svælget på hende, jeg stak pikken ind i munden på hende og sprøjtede færdig. Det må du undskylde, men nu kan jeg altså ikke kneppe dig i aften, det må vente til i morgen. Hun sukkede lidt skuffet, det gør ikke noget.

Jeg vil altså gerne se din fisse inden vi sover, må jeg det? Ja svarede hun stille, så tænd lyset igen og tag trusserne af, og læg dig her på sengen. Det gjorde hun og jeg tog plads ved siden af sengen nede på gulvet og Signe placerede sig så hendes bagdel lå lige på kanten af sengen ud mod mig. Løft benene op og hold om dine ankler, hun adlød villigt, hvilket bevirkede, at hun nu lå helt åben lige ud for mit ansigt. Hold da op Signe din fisse er jo helt våd, og jeg lyver ikke, hendes safter løb fra hendes fisse, undskyld, men jeg er altså så liderlig sagde hun lidt forlegen. Det skal du ikke undskylde, og uden yderligere snak borede jeg min tunge op i hendes våde fisse, det gav et sæt i hende efterfulgt af et dybt suk, åhhh Lasse det er dejligt, jeg trak tungen lidt ud og begyndte at slikke hendes clitoris, så hun begyndte at ryste og arbejde med hele hendes underliv, og det tog ikke mange sekunder før hun fik en orgasme som gav sammentrækninger, og hun stønnede højt og tog fat i mit hår og pressede mit ansigt ind mod hendes fisse, igen åhhh Lasse slik mig igen, og det gjorde jeg selvfølgelig, jeg slikkede hendes clitoris og hun begyndte igen, at stønne højlydt, og det blev ikke mindre da jeg stak en finger op i hendes fisse og begyndte at køre frem og tilbage, jeg kunne mærke hvordan hendes safter løb ned mellem hendes baller og at hun var ved at være tæt på igen, så trak jeg fingeren ud og satte den mod hendes numsehul og trykkede den i bund, og så kom hun i en kæmpe orgasme, hvor hendes ringmuskel lavede sammentrækninger om min finger, hun var helt væk, lå bare og stønnede højt. Jeg trak fingeren forsigtigt ud igen og begyndte igen at slikke hende, hun prøvede at skubbe mig væk, men opgav hurtigt og lod stå til. Lasse, hviskede hun, må jeg ikke prøve at sutte din pik igen, mens du slikker min fisse, jo sagde jeg og gled ned på gulvet og lagde mig på ryggen, sådan, så sæt dig over mit ansigt og læn dig frem, Lasse den er helt stiv igen, vil du ikke hellere kneppe mig, okay så læg dig op på sengen og spred benene, det gjorde hun og jeg fulgte efter og placerede mig mellem hendes ben og pressede min stive pik i bund i hendes fisse, så hun gav et hvin fra sig, og så kneppede jeg hende dybt og hårdt, men igen ikke ret længe, jeg kunne simpelthen ikke holde mig, så da jeg kunne mærke, at nu kom jeg skyndte jeg mig at trække den ud, og vendte Signe om og stak min pik ind i hendes mund og sprøjtede min sperm ned i halsen på hende. Da hun havde sunket og suttet min pik ren kiggede hun op på mig, jeg tror at det bliver en fantastisk sommer, det tror jeg også svarede jeg, så slukkede hun lyset og kom over i min seng og puttede ind til mig, og så faldt vi hurtigt i søvn.

porno med danske piger