Sex med kunden

Vi går ind i et møderum, du læner dig ind over bordet med røven mod mig. Fuck en god stram røv, tænker jeg og lader min hånd glide hen over de stramme baller…

Hej til alle jeg er flyttemand i kbh og det er vad der kan ske på en flytning. Det er lørdag morgen og vi er 4 flyttefolk der er kommet til en kontor bygning hvor der er nogle kontor der skal rykkes rundt på.

SEX I DAG?

Hun åbner døren for os så vi kan komme ind hun har nogle stramme bukser på og en sort top. vi siger godmorgen og hun visser os vad der skal rykkes og vi går igang hver gang vi holder pause står hun sammen med os og sluder hun kigger på mig og smiler lige som jeg smiler tilbage. et tidspunkt kommer jeg forbi hende og har lidt svært med at få en ting op på en hylde hvor jeg straks træder til og hjælper hende vi står meget tæt. whau en duft hun har mumms tænker jeg hende gad jeg godt lege med tænker jeg. lidt efter spør hun mig om jeg har tid til at hjælpe hende med noget og jeg siger ja og vi går ind på et kopi rum hvor der er et skab hun gerne vil have rukket over til døren og jeg tager fat men så mærke jeg hendes hånd på min røv. tænker staks det gjorde hun ik vel el gjorde hun. vender hovede og kigger på hende vores øjne mødes of hun smiler og siger undskyld jeg svare det skal du ik undskylde for men så har jeg jo en tilgode på dig. og smiler tilbag til hende hun smiler tilbag og siger ja det har du vel. vi får sat skabet på plads og så arb jeg vider.kl er ved at bliver 3 og vi er ved at blive færdig med det vi skal. da det er mig der står som formand på opgaven så er det mig der skal udfylde vores papir som hun skal skrive under på og da jeg tager min tlf frem for at se tiden er der en bedsked fra hende for hun have mit nr da jeg havede ringet til hende om morgen så hun kun lukke os ind. på bedskeden stod der: håber du kan komme tilbage når dine kolgaer er kørt for der er jo noget jeg skylder dig.  jeg skriver tilbage ja det er der jo og ja jeg kommer tilbage når de er kørt.

Vi får undskrift på vores sedel og siger farvel og du smille nok lig så meget som mig da vi siger farvel. jeg går ud og siger til mine folk at vi ses på mandag og vi sætter os ind i billerne. jeg sidder i min bil og lader som om jeg snakker tlf da de ander køre. går ud af bilen og over mod døren og går ind kommer ind på kontoret hvor hun sidder hun kigger på mig og smiler og rejser sig op og siger kom vi går ind i et møderum hvor du læner dig ind over bordet med røven mod mig. fuck hun har en god stram røv i de bukser tænker jeg og la min hånd glide hen over de stramme baller.

Hun rejser sig op og vender sig mod mig og siger nu står vi jo lige ja næsten siger jeg, vad siger hun jo for der er jo kommet renter på så du skylder noget inu, ååå siger hun og smiler hun skulde lige til at vende sig om igen da jeg tager fat i hendes arm og hiver hende over til mig og kysser hendes mund hun gengælder det straks mens mine hænder finder hendes gode røv og presser hende mod mig så hun kan mærke min voksne bulle i bukserne.

Vi kysser og så mærke jeg hendes hænder knappe mine bukser op og hive min t-shirt af mig og jeg får heve hendes top af og får også hendes bukser af så hun kun har en sort g-streng på jeg begynder at kysse og slikke mig ned af hendes krop og da jeg når til g-streng hiver jeg den langsomt ned mens jeg la min tunge følge med ned og når den er af slikker jeg op igen til jeg når hendes klit som jeg begynder at slikke og sutte på og la 2 finger glide mellem hendes skamlæber og mærker hendes saft næsten løbe ud af hende. hun tager fat i mit hovede og hiver mig op og vi kysser igen inden hun vender sig om og bukker sig ned over mødebordet og siger tag mig. smider mine bukser og bokser og stiller mig lig bag hende min pik stå lige ud foran hendes lækker baller det er lige før den selv finder vej ind i hendes varme skød. tager fat om min pik og føre den ind mellem hendes skamlæber og la hovede glide lidt op og ned mellem dem inden jeg langsomt presser den ind og helt op i hende. hun stønner og støder bagenden bagud mod mig så jeg kommer helt i bund og så begynder jeg at kneppe hende bagfra mens jeg finder hendes klit med min en hånd mens den anden hånde har fat e den ene balle.

Vi knepper sådan her lidt og så kommer du og jeg kan mærke hvordan fissen begynder at klemme og næsten mæke min pik og så der går ik mange stød før jeg også kommer. jeg hiver hende op til mig og vi kysser og hun siger nu er det vist dig der skylder mig noget men det kan vi tage der hjemme hos mig. vi tager tøj på og låser af og går ned til min bil og køre hjem til hende hvor vi forsætter men den får i en anden gang.  

porno med danske piger