Styret af lyst og begær!!!

SPAR MANGE PENGE

Hun havde set frem til denne aften i hvad der føltes som en evighed. Lige siden hun havde set opslaget om cocktailaftenen hænge på personalekontoret på sin afdeling på Rigshospitalet, havde hun gået med en underlig følelse indeni – en kriblende fornemmelse i maven, der blev stærkere og stærkere jo nærmere datoen rykkede sig; en fornemmelse af, at denne aften kunne blive kulminationen på måneders tilnærmelser og flirten mellem hende og en af overlægerne på hendes afdeling. En uskyldig leg, der var begyndt, som den slags nu plejede… med et par velplacerede bemærkninger med et glimt i øjet, en henkastet kompliment, en rap replik henover kaffen i løbet af en pause… men som langsomt var begyndt at udvikle sig, så hun nu var nået til det punkt, hvor hun gik ind på afdelingen med sommerfugle i maven, når hun vidste, at han havde vagt, og hvor det gav et lille gip i hende, hvis hun tilfældigt fik et glimt af ham nede ad gangen.

Maria var i begyndelsen af 30’erne, satte en stolthed i at passe godt på sig selv, dyrke motion og spise rigtigt, så hun havde en sund, slank og veltrimmet krop. Hun var ca. 160 høj og glad for sin velproportionerede krop, sin smalle talje og velformede bagdel. Hun havde langt mørkt hår og brune tiltrækkende øjne… Hun så godt ud, det vidste hun, og det var bestemt ikke tilfældigt, at hun havde tiltrukket sig opmærksomhed fra indtil flere læger, portører og andre mandlige sygeplejersker. Men indtil videre havde hun ikke ladet sig henføre af nogle af dem… hun var jo lykkeligt gift på 5. år og havde den mand, hun altid havde ønsket sig. Derfor var det også kommet bag på hende, at denne uskyldige flirt pludselig havde fået overtaget på hende, og at hun nu ikke længere følte sig sikker på, hvor hendes grænser gik i forholdet mellem uskyldig leg og skyldig flirt.

Jacob, som overlægen hed, havde vækket en følelse i Maria, som hun ikke havde følt i mange år – en forelskelse, der på den ene side fik hende til at boble indeni, og på den anden side fyldte hende med tvivl og frustration. Det blev dog ret hurtigt klart for hende, at tiltrækningen ikke handlede om parforhold, børn og en fremtid sammen med Jacob – alt det havde hun lykkeligt med sin mand… næh, følelsen i hende var snarere som et varmt begær, en længsel efter at mærke følelsen af en mands hænder på sin krop for første gang… mærke den tøvende sitrende fornemmelse, når det første kys nærmede sig og smagen af hans læber og tunge, når de endelig rørte hinanden… mærke grådigheden tage over når deres tunger begyndte at lege med hinanden… hun længdes efter at mærke duften af en mand første gang de elskede med hinanden…

Maria gav et stille dybt suk fra sig, da hun rev sig løs fra disse tanker. Hun var stadig ikke sikker på, hvordan (og om) hun skulle handle på disse følelser. Men nu var aftenen altså kommet – aftenen for personalets cocktailaften og tur i byen – og hun vidste, at Jacob ville komme… det havde deres flirt også båret præg af den sidste uges tid. Hun var ved at gøre sig klar til at tage af sted, havde taget et langt varmt bad, barberet sig helt glat over det hele, sat hår og lagt makeup, og havde derefter trukket en stram sort sommerkjole ud over sit mest sexede sæt undertøj. Hun hoppede i et par høje sorte stiletter og stod nu og vendte og drejede sig foran spejlet. Maria var tilfreds og lignede bestemt en, der var ude på ballade. Det var der nu ikke noget unormalt i, for hendes mand elskede at sende hende i byen med visheden om, at hun var eftertragtet og flirtede med andre mænd – når bare hun kom hjem til ham i løbet af natten, opfyldt af begær og lyst. Men da Maria så sig i spejlet nu, vidste en del af hende, at det denne gang ikke var derfor hun havde gjort sig i stand… hendes tanker blev ved med at kredse omkring Jacob, hans store stærke hænder og fyldige læber… Hans øjne, der kunne sende hende de borende blikke, der fik hende til at miste vejret… hun gav igen et lille støn fra sig, inden hun tog sin taske og smuttede ud af døren.

Flere af hendes kolleger var allerede på cocktailbaren, da Maria et kvarters tid senere ankom, men Jacob var ikke at se nogen steder. Hun mærkede et lille jag af skuffelse… havde hun gjort et for stort nummer ud af denne aften? Var flirten for ham bare en uskyldig arbejdsflirt? Ville han overhovedet dukke op? Hun skubbede tankerne til side, og besluttede sig til bare at nyde en sjov aften med sine skønne kolleger. Som tiden gik og flere og flere cocktails var gledet ned, havde hun efterhånden glemt alt om Jacob og dansede i stedet løs med sine kolleger og flirtede løst med tilfældige mænd i baren.

Maria kunne godt mærke, at hun var ved at blive småfuld, og lysten begyndte at vokse inden i hende, da hendes blik pludselig fangede Jacob komme ind af døren i den modsatte ende af baren… Det gav et sæt i hende, da hun så ham… han kiggede direkte på hende, og deres blikke mødtes i et intenst øjeblik henover dansegulvet. Hun var tiltrukket af ham, det var der slet ingen tvivl om. Han var en pæn mand, men ikke lækker i den traditionelle forstand. Alligevel var der noget over ham, som fik Maria til at smelte… Han var i begyndelsen af 50’erne, og altså ca. tyve år ældre end hende… måske var det det… tanken om en erfaren mand, der vidste hvordan han skulle tage sig af en kvinde, havde tændt hende i lang tid. Måske var det hans autoritet og selvsikre udstråling, der tændte hende… en følge af hans magtfulde position som en af landets dygtigste overlæger inden for sit felt. Ligegyldigt hvad så fyldte han hende med en følelse af længsel, og hun kunne mærke et varmt begær rulle gennem sin krop, mens han nærmede sig hende.

Maria sendte ham et lille smil og gav ham et kram, da han nåede over til hende.

”Nåh, der var du… jeg var lige ved at tro, at du havde brændt mig af”. Hendes direkte approach kom bag på hende selv… det måtte være alkoholen, men Jacob var klar til at lege med, fandt hun hurtigt ud af.

”Havde jeg vidst, at du savnede mig så meget, så var jeg da kommet langt tidligere”, svarede han tilbage med et frækt smil. Maria vidste, at han også i sine unge dage havde kunnet snurre pigerne om sin lillefinger… hans smil viste hvorfor.

”Lad os få en drink og indhente det forsømte”, fortsatte han. Han vendte sig om mod baren, lænede sig ind over disken og rakte to fingre i vejret. ”To tequila’er og…”, han sendte hende et kort blik ”… en white russian”, sagde han. Maria kiggede overrasket på ham. Det var ikke lige den drink, hun havde forventet, men kunne godt li’ at han bare bestemte, hvad hun skulle have. Drinksene kom hurtigt… Maria skulle til at skåle, men Jacob havde fokus rettet mod sin første tequila. Hun fulgte hans sikre bevægelser, mens han gjorde sit shot klar, og kunne mærke hvordan synet af hans bløde våde tunge, der langsomt gled henover håndryggen, fyldte hende med en velkendt varme i hele kroppen. Han dryssede salt på den fugtige håndryg, og lod igen sine store tunge slikke det af, inden han skød sin tequila ned i et hug. Maria glemte helt sig selv og sin egen drink, og var bare fuldt optaget af at følge Jacobs bevægelser… han satte tænderne i sin citron og sugede saften i sig. Det gav nærmest et sæt i Maria, da Jacob vendte sig om mod hende igen, og hun mødte hans borende blik. Han smilede til hende og skålede denne gang, inden han gentog scenariet med sin anden tequila.

Maria fik en sms… det var hendes mand, der nysgerrigt ville vide, hvordan hun havde det, og om hun fik flirtet lidt. Hun vidste ikke rigtigt, hvad hun skulle svare, for hun vidste, at denne aften ikke var som de plejede at være, men besluttede sig for at lege med. ”Ja, jeg hygger og flirter en del”, skrev hun. Hun vidste, at det ville gøre ham nysgerrig derhjemme – ligesom det plejede.

Jacob stod tæt op af hende. Han lod sin hånd glide ned langs Marias ryg og lod den hvile på det nederste af hendes lænd og halvt nede på hendes røv… Hun kunne heller ikke holde fingrene fra ham og kørte en hånd ned over hans brystkasse uden på hans stramme skjorte, inden hun spurgte, om du ikke skulle en tur ud på dansegulvet.

Jacob svarede ikke, men smilede bare tilbage og trak hende efter sig ud i mørket på dansegulvet, hvor det kun i glimt fra diskolyset blev brudt og afslørede de hemmeligheder, der måtte foregå derude. De havde ikke danset længe, før de stod tæt sammen… Det var som om de begge vidste, hvor dette ville føre hen, men stadig ikke helt var klar til at tage springet endnu. Maria stillede sig et par skridt fra Jacob og begyndte at bevæge sin krop frækt til rytmerne i musikken… de spillede et nummer med Medina, som Maria nød at danse til… Det blinkende lys fik det til at se ud som om hendes krop bevægede sig i ryk og i glimt så de hinanden direkte ind i øjnene, mens Maria dansede, inden lyset igen skiftede. Jacob stod nærmest helt stille nu… fuldstændig optaget af Marias frække krop. Han havde drømt om hende i lang tid og trængte til det inspirerende pust i sit liv, som Maria ville kunne give ham. Efter mange år med sin kone længtes han efter at blive pirret af en anden kvindes krop, mærke et ungt fast bryst i sine store hænder, mærke den unge spændstige og glatte hud mod sin… Han sank en gang, mens han mærkede den begyndende liderlighed boble i sig. Han gjorde tegn til hende om, at hun skulle komme over til ham, og han trak hende ind til sig og hviskede hende i øret… ”Jeg er fuldstændig vild med dig, Maria…”, hviskede han, mens han igen lod en hånd glide ned langs hendes krop. Han følte sig frem ned langs hendes talje og hofter… lod hånden glide fladt ned mod hendes lår.

Maria kunne mærke en nærmest elektrisk sitren fare gennem sin krop, mens han rørte ved hende… Hun lagde hovedet lidt tilbage og lod langsomt sine læber glide fra hinanden, mens hun besvarede hans berøring med et dybt støn. Hun kunne ikke fatte, hvad hun var ved at gøre. Alle hidtidige grænser var visket ud.

Han satte sig i en sofa ved siden af dansegulvet og trak Maria ned til sig… hun nåede lige at ænse, at der vist sad et par af hendes kolleger i den lange runde sofa også, inden Jacobs hånd gled op langs hendes hals og om bag nakken på hende. Han holdt hende med et fast greb og hans blik borede sig ind i hende. Hun havde aldrig før oplevet et blik så intenst og fuld af begær… begær efter hende.”Jeg vil ha’ dig, Maria… jeg tænker på dig hele tiden… og kan ikke få dig ud af mine tanker”, sagde han – stadig med blikket fastlåst i hendes øjne. ”Jeg er ligeglad med, at du er gift… og at jeg er gift… jeg vil ha’ dig nu… i nat…”. Ordene fyldte Maria helt ud… hun havde haft de samme tanker i månedsvis nu… Inden hun kunne nå at reagere, trak han hende ned til sig, og gav hende et dybt varm kys. Hans store bløde læber nærmest brændte, og hun gengældte uden tøven hans kys. Hun åbnede let sin mund, og hendes tunge mødte hans… hun fik endelig lov til at smage på ham. Langsomt lod hun sin tungespids glide henover hans læber… følte sig frem… slikkede ham nysgerrigt og undersøgende henover læberne… inden hun igen pressede sin tunge mod hans… stadigt mere grådigt. Endelig kunne hun give efter for sin længsel, og hun lagde en arm om hans nakke og lod sin hånd glide op i håret på ham, mens hun pressede ham tættere ind til sig. Maria havde det som om, hun kunne sluge ham og kyssede ham vådt og intenst. Hun nød hans små støn, der fortalte hende, hvor meget han også nød hende.

SEX I DAG?

Et par af hendes kolleger sendte dem et nysgerrigt blik, men den slags scenarier var bestemt ikke unormale ved festerne på deres afdeling, og de fortsatte med deres egen flirt. En af Marias mere nære kolleger gav dog Maria et lille skub, da hun kunne se, at det lyste op fra Marias taske, der stod ved siden af hende. Maria snappede ud af sin trancelignende tilstand og stak hånden ned i tasken, og op trak hun sin ringende mobiltelefon.

”Hejsa, kæreste”, lød hendes mands stemme i røret. Maria fik fremstammet et stille ”Hej”.

”Var bare nysgerrig efter at høre hvordan du har det… Får du flirtet lidt?”. Maria sad stadig halvt inde over Jacob med hans arm om sig og en hånd der stadig gik på opdagelse på hendes krop. Han var tilsyneladende uberørt af, at Maria sad der med sin mand i røret. Maria følte et kort stik af dårlig samvittighed, men hun var beruset af såvel alkohol og længsel efter Jacob, og svarede kort tilbage. ”Hej skat… Ja, der er godt gang i den herinde… og jeg hygger mig rigtigt meget”. Det var jo sådan set ikke forkert…

”Lækkert, skulle bare lige vide om jeg skal vente oppe på dig?”. Maria følte, at hun stod ved en skillevej… hun havde endnu ikke besluttet sig endeligt for, om hun ville gå hele vejen med Jacob og dermed risikere at sætte sit liv og sin tilværelse over styr, eller om hun ville give efter for sin trang og sine lyster og få én dejlig nat sammen med Jacob.

”Gå bare i seng, søde… tror vi fortsætter natten igennem”, svarede hun. Så havde hun i hvert fald købt sig lidt tid og ikke lukket nogle døre for sig selv. ”OK, så hopper jeg i seng nu…. Pas godt på dig selv”. Han lagde røret på, og Maria sad et øjeblik i sin egen verden og stirrede på mobilen, inden hun slukkede den og lagde den tilbage i tasken.

”Nåh… var du savnet?”, sagde Jacob med et undersøgende blik. Maria smilede til ham… ”Bekymrer du dig om det?”. Hun fik ikke noget svar, men rejste sig op og vendte sig om mod Jacob. ”Bestil et par drinks til os… jeg er tilbage om et øjeblik”, sagde hun med et glimt i øjet, inden hun gik ud mod toiletterne. Jacob nød synet af hendes faste velformede røv, mens hun forsvandt ind i mørket.

Maria så sig selv i spejlet… makeup og håret sad stadig perfekt… Hun så sig selv i øjnene, som for at fortælle sig selv hvad hun skulle gøre. Hun elskede sin mand og var lykkelig… ingen tvivl om det, men alligevel mærkede hun en lyst, som hun måtte give efter for… hun mærkede hvordan Jacob havde tændt hende, og efter deres kys var hendes lyst og begær gledet over i en liderlighed og en trang efter at mærke hans krop, hans hænder, hans tunge… hans pik. Hun mærkede varmen sprede sig i sin krop ved tanken om at have ham liggende tungt ovenpå sig, mens han med sin krop spredte hendes ben og langsomt trængte ind i hende.

Hun kastede et sidste blik i spejlet, og blikket hun mødte fortalte hende, at hun havde taget sin beslutning. Hun gik tilbage mod baren og Jacob i den ventende sofa, men udenfor stod han og lænede sig kækt op af dørkarmen. Maria kiggede overrasket på ham, men han sendte hende bare endnu et af sine intense indtrængende blikke, og Maria mærkede igen virkningen gennem sin krop.

”Jeg droppede drinksene og har bestilt noget andet i stedet for”, sagde han med et frækt glimt i øjet. Han lagde armen om hende – igen nede ved lænden hvor Maria elskede at blive holdt fast – og førte hende ud af baren og ud i den varme sommernat. Udenfor holdt en taxa og ventede… ”Jeg ville ikke vente på at høre udfaldet af dine overvejelser”, smilede han, mens han åbnede døren for hende. Maria gav endelig slip på den sidste rest af tvivl og satte sig ind på bagsædet. Hun ville ha’ Jacob i nat!

Taxaen begyndte at køre… Jacob måtte på forhånd have fortalt chaufføren, hvor de skulle hen. Han lænede sig igen ind over hende, og denne gang kom hun kysset i møde og lod igen sin mund møde hans… mærkede hans læber og tunge føle sig frem… først forsigtigt glidende over hendes læber… men hurtigt grådigt og fyldt med begær… de var opslugt af hinanden og Maria kunne mærke en vildskab fylde sin krop ud. Hun gav villigt efter, da Jacob lod en hånd glide op langs hendes inderlår og nød måden han blidt rørte ved hende på.

De var hurtigt fremme… Taxaen holdt foran et stort hus på Frederiksberg – egentlig ikke langt fra hendes egen lejlighed. Maria kiggede på Jacob, mens taxaen kørte væk bag dem. ”Familien er i sommerhus”, sagde han uden antydningen af samvittighedskvaler… han var tydeligvis afklaret og bare fyldt op af sin lyst til hende. Maria fulgte efter ham op af trapperne til entréen og videre ind i huset. Hun følte sin krop summe af forventning, og følte at alle celler i hendes krop var rettet mod det, der ventede forude. Han trak hende efter sig ind i soveværelset, hvor der stod en stor seng opredt med lækkert nyt sengetøj. Man skulle næste tro, at han havde planlagt at tage hende med hjem.

Han vendte sig om mod hende, og hun gav et langt nydelsens suk fra sig, da han lagde hænderne om hendes smalle talje og trak hende ind til sig. Hun fornemmede styrken i hans arme og hænder… præcist som hun havde forestillet sig dem… og hun kyssede ham igen grådigt. Hun var nået til det punkt nu, hvor hun bare ikke kunne få nok af ham eller få ham tæt nok på sig. Jacob lod sine hænder glide om til hendes røv, og lyden af hans tilfredse forventningsfulde støn fyldte Maria med selvsikkerhed og en følelse af at være fuldstændig begæret og eftertragtet af denne erfarne, selvsikre mand.

Han lod hænderne glide ned langs hendes krop, og tog fat i hendes stramme sorte sommerkjole, som han trak over hoved på hende. Hun stod blottet foran ham kun iført sit nye frække sorte undertøj (joh, hun havde også gjort sig sine forberedelser til denne aften…) og sine stiletter. Jacob lod sit blik glide op og ned af hendes krop, inden det mødte hendes øjne. De smilede til hinanden og han hoppede også hurtigt ud af tøjet. Maria var imponeret over hans veltrimmede krop… det var ikke til at se, at han var 20 år ældre end hende. Kun hans gråstænkte tilbagestrøjede hår og erfarne udtryk afslørede hans modne alder. Hans tonede overkrop gav hende en lyst til at udforske hans krop, smage på ham… mærke hans varme nøgne hud mod sin egen. Hun gik hen til ham og trak forsigtigt hans boksershorts ned… hans allerede tykke og halvstive pik slog ind mod hende, og hun kunne ikke holde sig tilbage for at gribe ned om den og give den et blidt klem, hvilket blot fik den til at vokse endnu mere. Hun åbnede sin bh og trak den af, trådte ud af stiletterne og vendte sig med ryggen til ham og bøjede sig let forover, mens hun langsomt trak trusserne af… Han var fuldstændig opslugt af hende.

De lagde sig på sengen, og begyndte at kysse hinanden… deres kroppe omsluttede hinanden, og hun kunne mærke, at han var brandvarm. Hun nød hans hænder på sin krop og gav sig helt hen til ham. Hun følte sig fuldstændig åben og uden hæmninger, og en følelse der mest af alt mindede om forelskelse skyllede igennem hende… hun vidste godt, at hun ikke var forelsket i Jacob… det hun ville ha’ var noget andet, men lige i dette øjeblik ønskede hun sig intet andet end ham og hans krop… op af sig, ovenpå sig, indeni sig…

Hans hænder gik på opdagelse på Marias krop, men han undgik behændigt de mest intime steder, hvilket pirrede hende helt vildt og fik hende til at gispe længselsfuldt, når han kort strejfede hendes bryst, hendes røv, inderlårene… og til sidst hendes glatte ventende fisse. Han legede med hende, og hun nød det… lukkede sine øjne og forsvandt ind i en tilstand af fantasi, lyst og liderlighed… hun trængte til at mærke ham, og udstødte et dybt indtrængende støn da han langsomt spredte hendes ben og lagde sig ned mellem dem. Hun åbnede sig fuldstændig for ham og lod ham tage sig… stødte imod ham, da han langsomt trængte op i hende. Følelsen da han stille og forsigtigt bevægede sig dybere ind i hende fik det til at bølge gennem hendes krop. Hun kunne mærke, at han fyldte hende ud, og hun nød følelsen af hans store hårde pik inden i sig. Langsomt begyndte de at bevæge sig i takt med hinanden… hun omklamrede ham med sine arme og holdt ham tæt ind til sig, mens hans røv begyndte at bevæge sig frem og tilbage. Hun kunne se hans krop arbejde… se musklerne spændes for derefter at slappe af igen, når han pressede sig ind og trak sig tilbage… igen og igen. Hun holdt om ham og lod neglene køre ned langs hans ryg… ned til hans røv, som han bevægede stødvis.

De elskede med hinanden sådan i lang tid… hele tiden tæt omsluttet… hun ville ikke give slip på ham… han var bestemt ikke stille, når han tog hende, men gav højlydt udtryk for sin nydelse, og hun nød hans veltilfredse støn. Stillingerne skiftede flere gange, men hele tiden ville hun mærke ham tæt på sig… hun lagde sig ned over han og red ham langsomt, mens hans hænder gled ned langs hendes ryg. Han pik lå perfekt nu, og hun blev stimuleret det helt rigtige sted… hun ville komme nu… hun kunne ikke vente længere, men måtte bare give slip… Hun red ham lidt hårdere og gispede efter vejret, da hun kunne mærke orgasmen starte dybt inde i sig… varmen rullede igennem hende og orgasmens sitren begyndte at stråle ud i hendes krop… Hun skubbede kroppen lidt op og så Jacob direkte ind i øjnene, mens hun red ham tungt og dybt. Han åbnede lydløst sin mund, og hun kunne se på hans fjerne slørede blik, at han var tæt på at komme. Synet fik hendes krop til endeligt at give efter for orgasmen. Han holdt hende i et jerngreb og bollede hende nedefra… Hun skreg sin nydelse ud og da hun pludselig kunne mærke hvordan han kom oppe i hende, mens han brølede af nydelse, blev hun skubbet ud over en ny grænse for orgasmens omfang.

Hun faldt slapt ind over ham… tilfreds… lykkelig… og kyssede ham… Maria havde givet efter for sine lyster og sit begær… sin fantasi… og havde fået en uforglemmelig nat ud af det. Jacob så kærligt på hende… de sagde ikke noget, men lå bare op af hinanden og nød den snurrende følelse i kroppen.

Maria så på sit ur. Den var snart 5 om morgenen. Hun hoppede ud af sengen, og Jacob nød synet af hendes runde velformede røv, mens hun forsvandt ud i bad. Hun skyllede sveden og duften af sex af sig, tørrede sig og tog derefter sit tøj på igen. Jacob stod nøgen op af dørkarmen og betragtede hende, mens hun gled den sidste strop fra stiletten op om hælen. ”Du var fuldstændig skøn”, sagde han med et tilfreds smil. Hun smilede tilbage, bøjede sig ned og gav hans nu slappe, brugte pik et kys… Rejste sig op og så ham direkte ind i øjnene. ”I lige måde, Jacob… det trængte jeg til. Vi ses på afdelingen på mandag”. Hun gav ham et kram og gik så ud i den lyse sommermorgen… Det ville blive en varm, solrig og skøn dag, tænkte hun.

Kort tid efter hørte Morten lyden af hendes stiletter ude i opgangen og derefter nøglen i døren. Hun havde skrevet, at hun var på vej hjem. Han sagde ikke noget, da hun trådte ind i lejligheden, men var glad for at hun var hjemme. Han havde savnet hende og haft lyst til hende hele natten… nu glædede han sig til, at hun skulle krybe ned under dynen til ham.

Hun var nøgen, da hun krøb ned til ham… glad for at se ham og glædede sig til at mærke ham. Hun elskede ham SÅ højt! ”Velkommen hjem, kæreste”, hviskede han ”… håber du har haft en fed nat”.

”Mmm… fantastisk”, svarede hun, inden hun lagde sig ind over ham og kyssede ham varmt og dybt. Han var klar til hende, kunne hun mærke… ”skønt!!!”

Forfatter: Spitz

porno med danske piger