Jeg tænder på at være utro

SPAR MANGE PENGE

Jeg har muligvis verdens dejligste kone, hun gør alt hvad hun kan for at tilfredsstille mig og hun gør alt hvad hun kan for at holde mig lykkelig. Der er bare den lille ting at det jeg tænder mest på, er at være utro.

Jeg prøvede de første par år at undertrykke det, men på et tidspunkt var jeg nød til at begynde at give efter. Det bliver mere og mere spænende jo tættere jeg er på at blive opdaget. Jeg har et job der gør at jeg nogengange sover ude.

Så til at starte med var jeg bare sammen med en anden på mit hotelværelse om natten, tag ikke fejl, det var nogen fede oplevelser, men i længden var det ikke nok for at tilfredsstille min fetish.

Stille og roligt udviklede det sig. En dag da jeg var ude fortalte jeg en pige jeg havde scoret at hun skulle sutte min pik mens jeg ringede til min kone og fortalte hende hvor meget jeg elsker hende. hun indviligede hvis jeg lovede jeg ringede til hende næste gang jeg var i byen.

Da vi oppe på værelset havde fået tøjet af og var nøgne begge to, tog jeg min telefon og ringede hjem. Min date for aftenen lagde sig på knæ foran mig og gik igang med at slikke min pik. “heeej” sagde min telefon “hej min dejlige pige” svarede jeg, mens jeg kiggede ned på pigen der ihærdigt prøvede på at afsløre mig med at give et vildt godt blow. “har du haft en god dag” fortsatte Tina og jeg begyndte at fortælle hende hvad jeg havde oplevet.

Tina og jeg snakker løs som vi altid gør og pigen stopper pludselig med at slikke mig og med tegn får hun fortalt mig at jeg skal lægge mig på sengen. Hun sænker sig ned over min pik og begynder at ride mig. “du lyder lidt fjern” sagde Tina “ja” svarede jeg “jeg er lidt træt” jeg kunne mærke at jeg snart ikke kune holde mig længere heldigvis sagde Tina at hun så ville lade mig sove.

Vi fortalte hinanden at vi elsker hinanden højt og lagde på. Jeg havde kun lige fået lagt røret på, da både pigen og jeg kom samtidig og højlydt. Det tændte mig så meget at jeg med det samme kunne ta hende igen. før jeg sendte hende afsted og lagde mig til at sove.

Det var en af de oplevelser der fik mig til at blive mere og mere dristig, min kone har heldigvis ikke opdaget noget endnu, men har selvfølgelig være utrolig tæt på. Bonussen ved at jeg udlever min fetich er at jeg får endnu mere lyst til at tage min dejlig Tina når jeg kommer hjem.

Jeg kan fortælle om rigtig mange episoder hvor jeg har været Tina utro efter hånden og det bliver bare mere og mere risikabelt. Så har jeg lige været sammen med en på toilettet til en fest. Så har jeg været sammen med en på en normal dag hjemme i huset

“jeg skal lige ud på værkstedet” sagde jeg og der ude lå hendes bedste veninde klar til at få min pik.

Hende har jeg været sammen med en del gange, hun har også en kæreste så vi er begge indforstået med at ingen skal vide det. Jeg har endda fået min dejlige kone til at slikke min pik lige efter jeg havde været sammen med hendes veninde.

Men den oplevelse jeg vil fortælle om skete på Roskilde festival. Vi er nok efterhånden nogen af de ældre Roskilde gæster, men det betyder nu ikke at man ikke kan være en del af verdens største og fedeste festival.

Der er også den bonus at piger på 18 -22 er ret nemme at score og for den sags skyld få med på rigtig mange sjove ting. Det var nu ikke en ung tøs jeg havde fået mig denne gang.

Allerede i warm up dagene begyndte jeg at kneppe en pige, som jeg ved min kone hader. Hun hedder Rikke og er min kones arbejds kollega. Rikke var en rigtig flot pige der altid gjorde noget ud af sit udseende. Hun elskede at få opmærksomhed og komplimenter og hun boede i lejr med os, Rikke vidste ikke at Tina ikke kunne li hende og synes selv at Tina var supersød.

SEX I DAG?

Tina havde bedt mig om at prøve og holde Rikke lidt på afstand sådan at de to ikke behøvede at snakke alt for meget sammen.

Det var let at score Rikke. Jeg gjorde det oven i købet mens min kone var der, men hun var optaget af at hygge sig med de andre i lejren. Da jeg på et tidspunkt (for at se hvordan hun ville reagere) førte en hånd ind mellem hendes ben og rørte hendes glatte fisse gennem ved at føre hånden ind langs benet på hendes små shorts, spredte hun villigt benene.

Jeg rejste mig op og trak Rikke op at stå og sagde til de andre at vi lige hentede øl. Vi gik fra lejren (vi ligger på øst) langs vejen til festivalpladsen og ind i en busk.

Jeg fik lagt Rikke på ryggen, løftede hendes nederdel og begyndte at slikke hendes meget våde fisse. Rikke stønnede af nydelse, sagde ting som “fuck hvor slikker du godt”. Jeg stoppede længe inden hun kom og stak min pik op i hende i en missionær stilling.

En gang i mellem når der kom folk forbi kommenterede de ved at sige “haha se der ligger nogen og knepper”.

Jeg begyndte at hviske ting i hendes øre. Ting som “du skal være min festival luder hele festivalen”. “lover du det” svarede hun. “ja men kun hvis du gør lige hvad jeg siger.. også hvis jeg krydser dine grænser”

“jeg har ingen grænser” var hendes kommentar.

Jeg kravlede ned og slikkede hende igen til hun kom og afsluttede selv i hendes mund. Vi gik tilbage til lejren med en ramme øl og fortsatte med at snakke. Hver eneste dag var vi sammen. på toiletter, i buske også en enkelt gang i lejren da der kun var os.

En enkelt gang havde jeg også min pik langt oppe i hende inde i pitten til Iron maiden. Der stod vi nemlig meget tæt i starten.

Om lørdagen var Tina for alvor gået i fest mode. Hun var mere fuld og skæv end tidligere. Jeg vidste ikke hvor fuld hun var, men jeg sørgede for at hælde mere på hende heletiden. Hun blev mere og mere fuld og jeg kyssede helt åbentlyst Rikke mens hun så det.

Min tanke var at hun ikke ville kunne huske det imorgen og det var det jeg ville udnytte. Tina ville ikke se noget af det der kom om søndagen og havde sagt at hun ville køre hjem i seng når hun ikke kunne mere. Hun kunne snart ikke gå mere, så Rikke og jeg var nu ved at følge min kone til vores lejlighed ca. 15 minutter fra festivalen.

Ja jeg ved godt at normale mennesker var gået hjem i lejligheden hver nat, men for os er det at være med i en lejr halvdelen af festivalen. Har du været der ved du hvad jeg mener.

Da vi kom hjem klædte vi Tina af og satte hende nøgen i sengen.

Rikke kyssede hende på kinden og sagde stille ind i hendes øre “nu skal du se mig gennekneppe din Mand og imorgen kommer du slet ikke til at huske at det er sket”. Hun vendte sig mod mig og lod sit tøj falde. Jeg begyndte at kysse hendes bryster, mens jeg sagde til Tina hvor lækre Rikkes bryster var.

Jeg kan ikke huske at jeg tidligere har været så tændt. Jeg fortsatte med at kysse Rikke ned af hendes krop og ned til hendes lækre fisse. “ååouhhh din mand er god Jeg bliver nok aldrig træt af at kneppe ham, jeg har aldrig haft så god en festival med så meget dejlig pik fra din mand” sagde Rikke.

Da hun var tæt på at komme lagde jeg hende ned så hun lå med sit hoved i skødet på Tina og så pressede jeg min pik op i Rikkes fisse.

“ååååååhhhhhuuuujjaaaaaaahhhh” lød det fra Rikke og Sjældent havde jeg været så ophidset og jeg vidste at jeg ville være det ind til jeg imorgen ville finde ud af om hun kunne huske noget. Jeg elsker som sagt min kone meget. Rigtig meget, men fuck det her det var frækt. Tina sad helt forstenet og kiggede på hvad vi lavede. Hun sagde ikke noget, jeg tror slet ikke at hun registrerede hvad der skete. Bare hun ikke kan huske det i morgen, tænkte jeg og så sprøjtede jeg op i Rikke. Jeg brølede som et vildt dyr og fortalte Tina hvor godt det var.

Vi lagde Tina i seng og gik tilbage til festivalen. Min kone kunne heldigvis ikke huske noget og det vildeste er at Rikke i dag har et barn, som jeg har givet hende, som dog ikke kender sin far. Hver gang jeg har set Rikke og hendes unge får min Kone en ordentlig omgang pik hvor jeg er helt vild. Hun har heldigvis ikke fattet mistanke endnu…

 

Forfatter: Badass

porno med danske piger