En nat på rastepladsen

Jeg nåede ikke at sutte længe på den før min mund blev fyld med hans safter. Jeg slugte hver en dråbe, mens jeg suttede smurte jeg mit stramme hul med glidecreme

SEX I DAG?

Dette foregik i sommeren 2010 på en rasteplads ved Skanderborg… Jeg er en stor kraftig fyr ikke af den type de fleste tænder på så jeg var efter hånden blevet vandt til at det kun blev ved drømmen eller bare at se på mens en anden blev gennem kneppet.

Jeg kørte ud til rastepladsen en Lørdag aften som jeg så ofte havde gjort, uden at jeg ventede noget særligt ville komme ud af det. Da jeg kom der ud. Gik jeg op mellem træerne for at se om der skete noget,  jeg mødte en ung fyr der inde. Vi faldt i snak, Og han fortalte mig at han ikke havde prøvet at være sammen med en fyr endnu, men at han blev tændt når han så billeder eller film, hvor fyre tilfredsstillede hinanden.

Vi satte os ned i græsset og snakkede sammen om, hvad han havde lyst til at prøve. Jeg bad ham læne sig tilbage og lukke øjnene og bare nyde det, jeg lynede hans bukser op. Ud faldt den største pik jeg havde set på en ung fyr nogen sinde, jeg tog den i munden og mærkede at den voksede i min mund. Jeg nåede ikke at sutte længe på den før min mund blev fyld med hans safter. Jeg slugte hver en dråbe, mens jeg suttede smurte jeg mit stramme hul med glidecreme,  jeg måtte mærke den oppe i mig. I min liderlige rus glemte jeg alt om sikker sex, jeg beholdt pikken i munden og fortsatte med at sutte efter den første ladning. Det varede heller ikke længe før den var klar igen. Jeg satte mig hen over hans pik og lod mig synke ned over den. Mærkede hvordan den udvidede mit stramme hul til bristepunktet, Gud hvor var den dejlig, mærkede den glide helt i bund… jeg red den langsomt for at nyde den så længe som jeg kunne.. Kunne høre på ham at han var ved at komme men blev ved med at ride ham. Jeg ville have hver en dråbe oppe i mig, med et mærke jeg noget dejligt varmt fylde mit stramme hul og der kom en stille støn fra fyren da han tømte sine safter oppe i mig,  jeg lod pikken blive oppe i mig til den blev slap, bagefter lå vi og talte lidt sammen. Jeg gav ham mit tlf. nummer og min adresse.
Da han var kørt lagde jeg mig ned i græsset og nød stilheden, alt i mens den unge fyrs safter stadig løb ud af mig… Må være faldt i søvn for pludselig stod der fem fyre med hver deres pik fremme. Og spurte og jeg vilde have dem op i mig også? De havde været tilskuer mens jeg red den unge fyr. Jeg havde aldrig haft så mange fyre på en gang. Men ok sagde jeg. En gang skulle jo være den første. Men gummi på når i knepper mig drenge. Ok sagde de.
Den første var allerede klar til at banke pikken op i mig. Jeg bad ham ligge sig ned i græsset så jeg kunne ride den, mens jeg red den første fik jeg på skift de andre i munden. Pludselig mærkede jeg endnu en pik der trængt op i mig. Mit hul blev igen spændt til bristepunktet. Mens de kneppede mig fik jeg ensom den første men en ladning i munden på mig, som jeg slugte nåde dårligt at sluge den første ladning før den næste kom og så den tredje. De to der kneppede mig kom også med et brøl oppe i mig…

Da de var gået kravlede jeg nærmest på elle fire hen til min bil og kørte glad hjem.. Den unge fyr mødtes jeg med nogle gange der efter. Men han fandt sig en sød kæreste og så stoppede det desværre.

porno med danske piger