En skøn kvinde og hendes bror

SPAR MANGE PENGE

Kort tænkte jeg at jeg ville have svært ved at få den i munden og at det ville være helt umuligt at få den ind i mit liderlige hul. Nu stod han og kiggede på mig. Jeg kyssede ham…

Det startede egentligt med at jeg lærte skønne skønne Sussie at kende. Først hjalp jeg hende med nogle praktiske ting, men blev dybt fascineret i hende allerede første gang vi mødtes. Faktisk sad jeg og fantaserede om at have sex med hende mens vi kørte i den varevogn jeg havde lånt for at hjælpe hende. Det var nu først efter et par gange vi endte med at have sex sammen. En historie jeg allerede har fortalt. Jeg mødte hendes bror som var på min alder, men så utroligt godt ud … Sussie fortalte mig at hendes bror var til mænd og at hun ikke håbede at det skræmte mig. Hun kunne jo ikke vide at jeg længe havde drømt om at mærke og være sammen med en anden mand. Brormand var utrolig sød og så brand godt ud.

Nåh men jeg havde aftalt at jeg skulle mødes med Sussie og vi gjorde som aftalt … mødtes, spiste noget god mad og hyggede os. Vi løb ind i hendes bror og blev enige om at gå hjem til ham og få et glas rødvin og snakke lidt. Som sag så gjort. Vi kom hjem til ham og blev budt indenfor. Han boede super tjekket og jeg roste hans hjem og smag. Han sagde at de fleste synes de fleste synes det var lidt for feminint. Jeg lagde min hånd på hans skulder og sag, jeg synes hans hjem var lige så perfekt som ham selv. Han blev lidt rød i hovedet, men lagde sin hånd på min og sagde tak. Han sagde at det var længe siden nogen havde givet ham en kompliment. Sussie så lidt forvirret ud men smilede til mig. Vi gik ind i stuen og han sagde at han ville g ud efter en flaske. Han spurgte om der var en bestemt jeg foretrak og fortsatte uden at jeg fik svaret, at jeg jo kunne komme med ud se. Han gik og jeg kiggede spørgende på Sussie. Hun svarede at hvis jeg havde lyst var hun frisk på at være sammen med os begge. Jeg måbede og stod med åben mund .. hun grinede og sagde at jeg skulle gabe lidt mere, hvis jeg skulle have have hans pik i munden. Hun gav mig et klap bagi og sagde at jeg skulle gå ud til ham og gøre noget ved det. Hun sagde at jeg bare skulle gå direkte til den.

SEX I DAG?

Det gjorde jeg så. Jeg gik ud i køkkenet hvor han stor med ryggen til og kiggede på forskellige flasker rødvin og spurgte om hvordan jeg kunne li’ den … Jeg trak vejret dybt og sagde: stor og stiv. Jeg gik resolut hen til ham og lagde armene om ham og bed ham forsigtigt i øret. Jeg førte nu den ene hånd med i hans bukser og tog om hans pik med et fast greb. Han gispede og satte flasken han havde i hånden på bordet. Han sukkede dybt og lænede sig let ind over bordet og sukkede dybt. Med min anden hånd, løsnede jeg hans bukser så jeg bedre kunne få fat på hans pik. Jeg vendte ham om ved at trække i hans store flotte pik .. kort tænkte jeg at jeg ville have svært ved at få den i munden og at det ville være helt umuligt at få den ind i mit liderlige hul. Nu stod han og kiggede på mig. Jeg kyssede ham hurtigt og gik ned på knæ og tog hans pik i munden og forsøgte at tage så meget af den i munden som muligt. Det var ikke muligt at få hele pikken ind. Jeg gav ham et blowjob og lige før ham kom tog jeg fat i begge hans baller og klemte til. Det var for meget og han kom i en kæmpe orgasme og sprøjtede sin sæd i min mund. Jeg slugte det hele og slikkede ham helt ren før jeg gav slip. Nu kom Sussie ud i køkkenet og sagde at hun også ville være med. Jeg kiggede på hendes bror og spurgte om han havde lyst til at tage mig bagfra mens jeg fik et blowjob af Sussie. Det var han helt med på. Hun satte sig på gulvet lige foran bordet og nu var det min tur til at læne mig ind over bordet. Hun tog min pik i munden og det havde hun SÅ meget styr på. Nu mærkede jeg at han var ved at være klar. Først slikkede han mig for at gøre mig klar. Så tog han noget madolie på et par fingre og begyndte at stikke et par op i mig. Jeg var liderlig og HELT klar. Fingrene blev taget ud og jeg kunne nu mærke hans pik mod mit ALT for stramme hul. Han gav sig god tid og til sidst kom hans hoved indenfor. Det gjorde ondt men det var samtidigt SUPER frækt. .. Jeg var samtidigt ved at komme selv. Jeg tog min pik ud af munden og løftede Sussie op og satte hende op på bordet. Helt ude på kanten og stak en finger op i hendes skønne, liderlige og våde fisse. Hun var meget ophidset og nu byttede jeg så fingeren ud med min pik. Jeg bevægede mig nu frem og tilbage og når jeg skød røven bagud fik jeg hans meget store pik langt op i røven og når jeg stødte frem smuttede pikken op i den hendes skønne fisse. Det var SÅ frækt. Vi stod sådan mens jeg bevægede mig frem og tilbage indtil jeg var ved at komme. Jeg stoppede kort for at holde mig lidt tilbage. Pikken bagfra blev nu kørt ud og ind i meget høj fart og han kom oppe i mig med en ladning. Da han var færdig var det hans tur til at gå ned på knæ. Han tog fat om pikken og og stoppede den i munden. Han var god til det og jeg var lige ved at komme … Jeg gjorde tegn til at jeg ville komme hvorefter jeg kom i hans mund.

Vi sundede os og blev enige om at vi lige ville tage et bad sammen før vi drak den rødvin vi snakkede om.

Det var en utrolig fræk oplevelse og vi blev enige om at gøre det igen f

skrevet af:

mikamok ([email protected])

porno med danske piger