Uskyld

SPAR MANGE PENGE

Hvorfor kan jeg ikke føle kærligheden? Hvorfor føler jeg en dyb trang til at bedække hende! Som en anden abe, hvorfor manifesterer min kærlighed sig som et eller andet brutalt dyr…

Hvad er der galt med mig? … Hvorfor kan jeg ikke finde balancen imellem at elske og begære, hvorfor slukker mit begær, hvis jeg er forelskede? …. Lider jeg af en udviklet form for luder-madonna syndrom? Er jeg unormal eller gemmer andre det væk i hverdagen? Er der i virkeligheden noget helt galt med mig?

Jeg kikker på hende i spejlet foran mig, hun står i sine egne tanker og lægger makeup. Trangen overmander mig, begæret tager kontrollen fra mig. Jeg føler en dyb trang til at besidde hende, en dyb dyriske følelse overtager mig totalt, hun står helt uvidende og pynter sig, jeg sniger mig ind på hende som en sultet løve gør, på sit uvidende offer, som en lille nuttede gaselle ved ved sin vandhul står hun der.

Hun er klart uvidende om, at jeg betragter hendes figur, hendes lange hår falder blødt og sikkert velduftende ned bag hende, hendes talje er svær at fokuserer på gennem den lette silke skjorte, mit blik rammer hendes velformede frække røv som strutter, hun er let foroverbøjet ind over vasken. Hendes ben er tydeligt aftegnet i de stramme netbukser eller hvad fanden de nu hedder, -du kender dem! De der alt for stramme bukser. De viser hver en lille bule, hvert et lille strejf. Hendes velformede lår, de perfekte lægge de høje mørke sko, løfter hende. Jeg kan ikke få blikket væk fra lige der, hvor hendes stramme røv og ben mødes det lille mellemrum der er der, hvor hendes lår og hendes baller mødes.

Jeg løsriver mig, forsøger at lade vær, jeg kan ikke styre mig. Rejser mig fra stolen tvinger mit blik ud af vinduet, det falder tilbage på hende. Jeg betragter hende fra siden, jeg kan fornemme hendes store bløde bryster bag det tynde stof, jeg kan næsten mærke vægten af hendes bryst i min hånd, jeg kan føle de små hårde perler mellem mine fingerspiser, den bløde og tunge vægt i min håndflade.

Jeg føler en ufattelig trang til hende NU!! Jeg føler mig skamfuld, hvorfor kan jeg ikke føle kærligheden? Hvorfor føler jeg en dyb trang til at bedække hende! Som en anden abe, hvorfor manifesterer min kærlighed sig som et eller andet brutalt dyr ude af kontrol.

Jeg stiller mig i døren op ad karmen, møder hendes blik i spejlet, hendes glinsende læber driver mig ud over kanten. I et spring er jeg bag hende, jeg kan dufte hendes hår, hendes tunge parfume dækker over hendes egen duft, det rammer mig som et lyn, hun skal dufte af mig en frygt rammer mig fra et sted, dybt dybt nede.

SEX I DAG?

Jeg må efterlade min duft på hende, jeg må efterlade mine gener på hende, i hende, så andre hanner ikke opfanger hendes fermoner, jeg må, jeg skal overskygge dem! Lader mine læber ramme hendes hals, alt i mig skriger efter at aflevere min sæd. Mine hænder finder hendes bryster mens jeg bider hende let i øreflippen, “STOP DU!” Jeg ignorere hende ”ti stille kvinde” hun forsøger at gøre sig fri af mig, jeg kiler hende fast mellem håndvasken og mit underliv.

Min hånd finder hendes hår, jeg trækker, hovedet og nakken giver efter, vores blik mødes i spejlet, jeg kan ikke se hende i øjnene, skammen rammer mig hårdt og pludseligt, jeg lægger min hånd under hendes hage og ned langs hendes hals, med en finger under hendes hage tvinger jeg hendes blik i vejret.

Jeg kan dufte hende, mærke hendes bløde baller mod mit underliv. Jeg hvisker hende i øret. Fuck hvor er du lækker, du driver mig til vanvid tøs. Når jeg kikker på dig, forvandler jeg mig til en slags primitivt udyr der ikke kan andet, end tænke med pikken.

Min hånd slipper hendes bryst, løber ned langs hendes side. Nedover hendes hofte, med et hurtigt ryk er hendes nederdel oppe omkring hendes hofter, min hånd strejfer hendes baller på vej ind mellem hendes lår. Hendes trusser er i vejen for mine finger, jeg trækker dem lidt til siden. Lader mine finger lege lidt med hendes køn. Min hånd finder finder vej til hendes mave og ned i hendes trusser, mine finger og håndflade, hviler på hendes bjerg jeg mærker hendes hår og varmen.

Jeg presser mit hårde lem mod og mellem hendes baller. Hun stønner svagt, svajer lidt i lænden, trykker sin røv ud mod mig ”skal du ha lov? Så ta mig da” jeg svare hende ikke.

Jeg kan mærke fugten fra hende, varmen fra hende. Jeg vil ikke op i hende, vil ikke lade hendes indre sluge mig, jeg trækker mig frem og tilbage uden på hende, ind i mellem hendes læber men uden at komme op i hende. Hendes bund i trusserne og den våde varme fra hende, sætter sig i mig. ”klem mig fast med din hånd” visker jeg hende i øret.

Jeg holder hende fast, og støder til kan mærke jeg ikke kan holde mig tilbage, jeg afleverer min sæd i hendes hår og på hendes hårde knob. Jeg trækker mig lidt tilbage fra vasken, ”hvad skete der lige der? Nu er jeg jo nød til at bade igen når du griser mig sådan til!” jeg svare ”nej du skal ikke, du lader det sidde, så hvis du skulle komme tæt på en anden han kan han dufte du er min!”

Er jeg bare et dyr? Kan jeg lære at tæmme mig selv?

hører meget gerne fra læser 😉

[email protected]

 

porno med danske piger