Uventet morgensex

Hun kom ind i stuen uden trusser, sæt dig i hjørnet med spredte ben jeg vil se hende ordentlig, du skal huske at drikke din kaffe mens den er varm. Hun gjorde lydigt som han sagde…

SEX I DAG?

Det var en lørdag morgen og de vågnede tidligt. De stod op, havde kun trusser på, hun gik ud i køkkenet og lavede kaffe, mens han gik på toilettet. Hun var ved at gøre bordet klar så de kunne drikke kaffe, imens tænkte hun at det kunne være sjovt, hvis han tog magten, de havde hele dagen så de kunne tillade sig det hele, men han skulle tage magten efter at hun kom fra toilettet, hun ville ikke vide noget på forhånd. Han kom ud og tog kaffen med ind i stuen, jeg går på toilettet sagde hun. Han tænkte på hvad hun havde sagt for et stykke tid siden, noget med at han skulle tage magten når han havde lyst, det havde han faktisk nu, han kunne jo prøve at se hvad hun sagde når hun kom ud fra toilettet. Endelig kom hun ud, han sagde at hun ikke skulle komme ind i stuen, hvis hun havde trusser på, hun kiggede mærkeligt på stuedøren, hvad mente han dog med det, hun spurgte hvorfor? Jeg vil se på din mis mens jeg drikker kaffe svarede han. Okay tænkte hun han har taget magten endelig sker der noget i deres sexliv, hun smilede stort ved tanken om hvad der kunne sker i løbet af dagen. Hun kom ind i stuen uden trusser, sæt dig i hjørnet med spredte ben jeg vil se hende ordentlig, du skal huske at drikke din kaffe mens den er varm.

Hun gjorde lydigt som han sagde han bestemte jo, han var herskeren, hendes elskede hersker. Hun satte sig som han havde sagt. Rør ved hende, hun skal være våd når jeg mærker efter, om du gør det ordentligt, hvis ikke skal du gøre min pik stiv, han skal forkæles men han må ikke komme, er det forstået? Ja sagde hun med et underfundigt smil. Hun spurgte om hun måtte drikke sin kaffe først, okay men så skal du også gøre hende våd, det skal være lige før du kommer, men du må ikke komme, er det forstået? Ja … hvad må jeg kalde dig? Du skal kalde mig hersker. Ja hersker det skal jeg nok, hersker. Kom i gang med den lille mis, NU. Ja hersker. Hun begyndte at kæle med sig selv, det var ret lækkert syntes hun, hun startede med sine bryster, hendes mis begyndte at vågne, hun lod fingerne glide ned og lege. Hun kunne mærke at hun blev mere opstemt, hun kunne se på ham at han nød det for der var kommet en lille bule i hans underbukser. Hun spurgte om der var noget hun kunne gøre for ham? Ja kys mig, men du skal fortsætte med at kæle med dig selv. Hun kyssede ham, han satte en hånd ned til hendes våde mis, men var ikke helt tilfreds, sut min pik sagde han, det gjorde hun så, men han måtte jo ikke komme. Hun suttede indtil at han stoppede hende, du skal finde dildoen og bruge den lidt. Hun fandt den og puttede den op i hendes mis, det gjorde godt, det føltes næsten som om det var ham der var trængt op i hende. Hun spurgte om der var noget han ønskede, ja sagde han en gang massage, men hun skulle stadig kæle med sin mis. Hun kunne mærke at hun ville komme inden så længe, men sagde ikke noget, begyndte bare at massere ham. Efter et kvarter sagde han at hun skulle stoppe med at kæle med sin mis. Hun tog dildoen ud, tørrede den af og pakkede den i æske igen. Begyndte at massere ham igen indtil den nye ordre kom. Der gik ca. en halv time, hun skulle sætte sig i hjørnet sprede benene og sidde stille, mens han nød synet. Hans pik rejste sig, tag mine underbukser af, sagde han, du skal bagefter sætte dig i samme stilling igen. Hun gjorde som han havde sagt. Hans hånd kærtegnede hans pik, vend dig om jeg trænger ind i dig bagfra, hun vendte sig og kunne mærke da han trængte ind i hende. Det føltes godt, han var god til den lille leg, lad din hånd kæle med din mis. Det gjorde hun, det var lige før det havde endt i en orgasme, men han stoppede og sagde rid mig til jeg kommer. Der bredte sig et meget stort smil i hendes ansigt, endelig var han tilfreds nok til at hun skulle have sin belønning. De kom begge to i en ren orgasme. Bagefter spurgte han om det var noget hun kunne lide, ja svarede hun og især det med at hun ikke vidste noget på forhånd det var rigtig godt.

Hun kyssede ham og sagde tak. Jeg går ud og laver aftensmad lige om lidt sagde hun, hun havde lige skævet til klokken og set at den var halv seks, tiden var gået stærkt, alt for stærkt syntes hun.

porno med danske piger