Vindueskigger lure ind mens jeg onanere

SPAR MANGE PENGE

Vi havde kendt hinanden et års tid og boede stadig hver for sig, du havde flere gange fortalt at du godt kunne tænke dig at lege en lureleg.

At jeg skulle gå i seng om aftenen som jeg plejede, men glemme at trække gardinerne for, med lyset tændt skulle jeg så klæde mig helt af og lege med mig selv, mens du stod uden for vinduet og kiggede ind…

Jeg var først ikke helt vild med ideen, da jeg er lidt blufærdig. Men efter lidt tid hvor jeg havde gået med tanken, synes jeg selv det kunne være frækt at blive luret på af dig.

Jeg havde haft ringet til dig, og sagt, at jeg vil gå i seng kl. 2300. Jeg går ind i soveværelset og lader være med at trække gardinerne for den store dobbelte terrassedør for. Udenfor er det helt mørkt. Jeg tænder lyset i soveværelset, og kan se mig selv i de store vinduer. Er du derude?

SEX I DAG?

Med bankende hjerte går jeg ud på badeværelset, hvor jeg næsten ikke kan koncentrere mig om at tisse og børste tænder. Min puls er høj. Jeg kan mærke den i halsen. Tør jeg tage tøjet af når jeg kommer ind i soveværelset ? Nu går jeg derind. Mine ben ryster. Er du derude ? Jeg begynder med rystende fingre at knappe min skjorte op. Som i trance tager jeg den af og smider den på en stol. Så undertrøjen. Er du derude ? Jeg knapper mine jeans op, men inden jeg trækker dem ned vender jeg ryggen mod vinduet. Modet begynder at svigte mig. Jeg trækker dem ned over min numse og viser dig mine trusser. Hvis du er derude?!

Strømperne går det let med. Jeg er helt tør i munden og kan næsten ikke få vejret. Mine brystvorter stritter. Jeg kæmper mod lysten til at slukke lyset eller trække gardinerne for. Eller begge dele. Men jeg har jo selv lagt op til det, og vil gerne, men tør jeg? Jeg vender mig om og ser mig selv kun i trusser i vinduet. Hjertet slår et par slag over og jeg bliver næsten kvalt da jeg i mørket udenfor ser en cigaretglød blusse op og derefter forsvinde igen. Du er derude! Med rystende knæ og hænder, tager jeg fat i elastikken i trusserne. De har aldrig siddet så fast. Jeg klynker højlydt da min krop på trods af min forstand trækker dem ned. Jeg lader dem glide ned på mine fødder uden at bukke mig ned. Jeg ser mig selv nøgen i ruderne. Det samme gør du! Jeg træder smårystende ud af trusserne og går lidt tættere på ruden, så du rigtig kan se min blottede krop.

Det her er fantastisk ophidsende, og det suser i min krop. Jeg lægger mig på sengen, og skimter cigaretgløden igen. Nu er den kommet lidt tættere på. Du må ikke gå så tæt på at jeg fra lyset i værelset kan se dig ! Jeg begynder at kærtegne mig selv. Mine stive brystvorter niver jeg hårdt. Jeg vrider mig, og stønner. Med vilje stønner jeg højt. Du må kunne høre det. Du må være vildt liderlig derude. Jeg onanerer ikke ret længe før jeg kommer i en lang rystede orgasme der gør jeg vrider mig af lyst og skriger højt Århhhhh!!!.

MERE UNDER BILLEDET…..
vindueskigger og Vinduesblotter!

Da orgasmen og liderligheden har lagt sig, føler jeg mig pludselig totalt blottet og bliver lidt flov over min optræden. Jeg rækker hånden op til sengelampen og slukker lyset. Kigger ud i haven der er svagt oplyst af månen, jeg kan ikke se dig derude? I det fjerne hører jeg en bil starte og køre væk.

Tænker uha det var frækt – smiler i mørket, “håber du fik det hele med” DING DING… Min mobiltelefon ringer, Jeg kan se det er dig, glæder mig til at høre hvor tændt du er… Tager hurtigt telefonen og siger hej frække. Du siger med en skuffet stemme, undskyld smukke at jeg ikke kom som aftalt, men bilen punkteret… Hvad udbryder jeg! Ja siger du, vi må finde en anden dag at lege vores lureleg.

Har aldrig fortalt ham at der var en som kiggede ind den aften, og må indrømme at jeg mange gange siden har onaneret med lyset tændt og gardinerne trukket fra… For man ved jo aldrig 🙂

porno med danske piger