Lure bag dør mens kammerat knepper konen del.1

Som venner vi dele – han tager det hele!

Søren var træt. Det havde været en lang dag med alt for mange møder, og aftenens indtag af rødvin havde ikke ligefrem haft en opkvikkende effekt. Han sad i sofaen og kiggede på Annette, hans kone gennem snart 16 år som han havde mødt i den lokale sportsklub, og som han havde fået to skønne og nu næsten voksne børn sammen med. Hendes hår var sat op i en lang hestehale, og hun havde taget en tynd kjole på, som fremhævede hendes former, der nok måtte betegnes som runde. Han vidste, at hun under kjolen havde en sort blonde BH på samt de sorte trusser med åbent skridt, som han havde givet hende for nogle måneder siden. Han betragtede hendes læber og de store bryster, som hoppede under kjolen hver gang hun grinte af en af de mange vittigheder, som Jan fortalte.

Jan var en god kammerat fra den lokale sportsklub. Han var først blevet medlem i klubben for et par år siden, og i starten havde Søren egentligt ikke lagt særligt mærke til ham. Jan kom et par gange om ugen for at træne i klubbens træningscenter, og det var Annette, som først faldt i snak med ham. Hun plejede at tage en halv time på løbebåndet i ny og næ, og en dag havde Søren set dem stå og snakke sammen, da han kom tilbage fra en af sine længere løbeturer, og var på vej i bad. Annette havde altid haft let til latter, og Jan var altid god for en vittighed. Kort efter at Jan begyndte at komme i klubben, blev han skilt fra sin kone, og Annette og Søren blev hurtigt dem, som Jan kom til, når han trængte til en snak om et eller andet, eller hvis hans datter havde behov for at komme lidt væk hjemmefra.

Det var Jan, som havde foreslået, at de skulle tage i sommerhus, og der var ikke gået lang tid før, han havde fundet et hus til seks personer, hvor de kunne nyde en weekend. Meningen var et børnene skulle med, men kort før de skulle afsted, blev dette ændret, da der var fest på den lokale skole i samme weekend. Så det var blevet til en tur kun for voksne, hvilket indtaget af rødvin og gode drinks vist også afspejlede, og nu var Søren altså blevet træt.

Søren rejste sig fra sofaen, og gik over til Annette og Jan, som stadig sad ved spisebordet, hvor de ivrigt talte om den kommende sommerferie, og Jan supplerede med en lind strøm af frække vittigheder. Søren kyssede Annette på de fugtige røde læber, og sagde at han ville gå i seng. Hun lod en hånd glide op ad hans lår, og sagde at hun også snart ville komme ind og lægge sig.

Det var mørkt, da Søren vågnede. Døren til soveværelset var lukket, og han lod en hånd glide ind under dynen ved siden af sig i forventning om at mærke Annettes varme krop, men fandt kun hendes sammenkrøllede natkjole, som hun altid havde med, når de overnattede ude. Han vendte sig om på ryggen, og lå og lyttede til sit eget åndedræt. Lyden af let regn mod taget blandede sig med en anden lyd, som han først ikke kunne genkende. Den var svag, men der var ingen tvivl om, at det var lyden af en person som stønnede. Sørens åndedræt blev hurtigere, og selvom alt i ham sagde, at det ikke kunne passe, slog han forsigtigt dynen til side, og listede ud af sengen og hen til døren.

SEX I DAG?

Søren åbnede døren på klem, og kunne næsten ikke tro, hvad han så. Jan sad i sofaen. Hans overkrop var bar, og bukserne var trukket ned til anklerne. Annette sad på knæ mellem hans spredte ben, og hendes røde læber omsluttede Jans pik. Hendes kjole lå på gulvet, og hendes BH hang over sofaryggen, så hendes frodige bryster var fuldt synlige. Hendes røv var synlig gennem trussernes tynde stof, og hendes behårede fisse stak ud gennem åbningen i skridtet. Søren kunne se, at hun var liderlig, for hendes skamlæber svulmede og små perler af væske hang i hårene omkring dem. Jan stønnede, da hun tog hans pik helt til roden, og lod sin tunge slikke hans glatbarberede nosser.

Søren kiggede ned. Han havde lyst til at gå ind og afbryde denne forbudte leg, men samtidig var han liderlig som aldrig før. Jalousien rasede i hans krop, men det samme gjorde den fantasi om at se Annette med en anden mand, som han havde haft i flere år, men som han havde holdt for sig selv. Nu lå hans kone så, og suttede pik på hans gode kammerat. Han kiggede op igen, og lod hånden glide over sin stive pik.

Jan tog fat i Annettes hestehale, og pressede sin pik ind i hendes mund. Der løb savl ned langs hans nosser, og hun hostede halvkvalt. Han trak hendes hoved væk fra pikken, og rejste sig fra sofaen, mens han sparkede bukserne af. Annette sad på knæ foran ham, og han gik om bag hende, inden han skubbede hende frem på alle fire, så hendes røv lå fuldt tilgængelig foran ham. Han satte to hænder på hendes hofter, og lod sin stive pik, som stadig dryppede af hendes savl, glide ned mellem hendes baller, inden han i ét stød pressede den op i hendes våde fisse. Annette gispede, og Jan stødte langsomt ind og ud, mens hans lod sine fingre glide gennem hendes hår.

Søren tog hårdt fat om sin pik, og onanerede den langsomt og uden lyd. Jan havde sat farten op, og stødte sin pik hårdt op i Annette, som havde lagt overkroppen på sofasædet, og støttede med hænderne mod sofaryggen. Hun stønnede lavmælt, og hendes bryster blev presset ud til siderne, når Jan med en arm holdt hende nede. Han lod sin anden hånd bearbejde hendes røvhul, og en stor spytklat landede i hans hånd, inden han fordelte den på hendes baller og røvhul. Han trak pikken ud af fissen, og lod den glide over røvhullet, der var smurt ind i spyt og hendes egne safter.

POV Cuckold, Scene 2 POV Cuckold, Scene 2 præsenterer den frækkeste blonde i en uimodståelig sexleg! Denne film vil vække dine lyster og bringe dig til nye højder. Vores hovedperson er en sand mester i kunsten at tilfredsstille og give nydelse.I denne intense scene tager vores forførende blonde hingsten ved hornene og viser ham, hvad hun virkelig er lavet af. Med hendes sensuelle teknikker og lystne øjne, garanterer hun fuld tilfredsstillelse. Hendes frække mund er ikke bange for at udforske hver en millimeter af hans pulserende lem. Hendes blide, men faste greb masserer ham til fuldkommen ekstase.Men handlingen stopper ikke der! Vores lækre blonde tager kontrollen ved at sætte sig direkte på hans ansigt og lade ham smage på hendes sindssygt saftige kødelige frugt. Han bliver mere og mere begærlig efter hvert lille stød, og nyder synet af hende, der tager sagen i egne hænder.POV Cuckold, Scene 2 er den ultimative blanding af passion, spænding og intens nydelse. Lader du dig friste af vores frække blondine og hendes utæmmede lystfuldhed? Så gør dig klar til at blive suget ind i et univers af forførelse, hvor lysten regerer og tilfredsstillelsen er konge!Søren kunne se, hvordan Jans pik begyndte at pulsere, og kort efter sprøjtede han i en tyk stråle sperm op af Annettes ryg. Annette lå med en hånd mellem benene, som bearbejdede hendes svulmende fisse og næsten samtidig med Jans udløsning på hendes ryg, trak hendes skamlæber sig rytmisk sammen, da hun kom i en lydløs orgasme.

Søren stod bag døren, og kunne ikke længere holde sin udløsning tilbage, som sprøjtede ud på væggen, inden den ramte gulvtæppet og hans egne fødder. Jan og Annette forsvandt ud på badeværelset i den anden ende af huset, hvor de fortsatte deres forbudte leg.

Søren kravlede stille tilbage i sengen, og faldt hurtigt i en dyb søvn, hvor han drømte om fremmede mænd, der tog sig kærligt af hans kone.

porno med danske piger