Lissen del.4

Vi stod sådan lidt og jeg kunne mærke hvert pulsslag i hans pik . Jeg lavede en knibe bevægelse og hans pik svarede omgående med et pulsslag . Da vi havde nydt det lidt trak han…

Pludselig kom jeg i tanke om vores tøj, som lå ude i lysningen i skoven . Vi gik nøgne som vi var ud til stedet og medens vi gik kom Poul og tog min hånd , jeg kyssede ham og rørte forsigtigt ved hans pik , den var allerede klar igen . Han lagde armene om mig og sådan stod vi lidt og nød den nøgne berøring . Jeg spredte benene lidt og førte hans pik op i min fisse , han gik lidt ned i knæ og gled helt op i mig . Jeg lod ham kneppe mig sådan lidt , så trådte jeg tilbage så han gled ud . Jeg kyssede ham , smilede og vi løb videre efter de andre .

Vi blev enige om at tage en dukker inden vi klædte os på . Vi trængte til at blive vasket , især jeg .

På vej ned til stranden gik Poul og jeg hånd i hånd , hans pik stod stiv , igen kyssede jeg ham . Han trak mig ind til sig og trænge op i mig . Åh – hvor var det skønt at mærke ham. Vi stod sådan lidt og jeg kunne mærke hvert pulsslag i hans pik . Jeg lavede en knibe bevægelse og hans pik svarede omgående med et pulsslag . Da vi havde nydt det lidt trak han sig ud og kyssede mig og vi fulgte nu efter de andre ned til stranden og ud i vandet .

SEX I DAG?

Da vi kom op af vandet satte jeg mig på stenen , Poul stillede sig bag mig og lod sine hænder glide ned over mine bryster , mit begær var tændt , jeg rejste mig og vendte mig mod ham , han trak mig tæt ind til sig og løftede mit ene ben så det hvilede på stenen og førte sin pik til min fisse .

Nu trængte han op i mig . I lange seje stød med sin pik kneppede han mig , samtidig med at vi holdt om hinanden blev det vildere og vildere og med et kunne jeg mærke at han sagtnede farten og lige som prøvede at forlænge nydelsen . Han stødte et par gange op i mig , holdt stille lidt .

Jeg kunne mærke at han var tæt på og min skede tak sig rytmisk samen . Med et var vi begge lige ved at miste balancen . Han tog ned om mine baller og løftede mig op , så jeg nærmest red på ham , jeg lagde benene om ham og trykkede min fisse i mod ham nu blev det for meget nu kunne vi ikke holde igen længere og vi kom samtidig og igen sprøjtede sin sæd langt op i mig .

Vi stod sådan lidt , så slap han mig så jeg gled ned og støttede på begge ben . Nu samlede jeg mine ben , så hans pik ikke gled ud.

Vi stod og omfavnede hinanden og bare nød det , hans pik blev langsomt slappere . Jeg forsøgte at fastholde den ved at klemme med min fisse , men det havde den modsatte virkning gled ud, lidt sperm løb med ud og ned af mit ene lår.

Poul og jeg havde været så op slugt af hinanden , at vi helt havde glemt de to andre , men nu så jeg at begge havde stået og set på os og jeg nåede lige at set et par sprøjt af sæd fra Johns pik der landede i sandet . Erik var ikke kommet endnu , så jeg gik over til ham og lod min hånd glide ind under ham bagfra og klemte hans pung , han trak forhuden helt tilbage og skød underlivet frem , som for at vise at han kunne få den helt tilbage og i det samme kom der 2 beskedne klatter der landede i sandet .

Vi opdage at klokken var mange så vi klædte os på og begav os hjemad , mens vi gik over markerne , spurgte John om ikke jeg havde et par veninder der ville være med engang . Jeg sagde at der måske var en , men lad mig lige hvile et par dage . De grinede og vi løb hjem over markerne.

Forsætter…

porno med danske piger